Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Daiki De La Condamine

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Daiki De La Condamine   Ti Joulu 22, 2009 9:02 pmKOKOVARTALOKUVATIN

Nimi :: Daiki De La Condamine
Kutsutaan ::
*Daiki
*Dai, DD

Ikä 19 vuotta
Skpl :: luultavasti mies
Syntynyt :: 15.10
Horoskooppi :: Vaaka

Kansalaisuus :: Ranskalainen
Seksuaalinen suuntaumus :: bi, enemmän omaan sukupuoleen.
Perhe ::
*isä: Oliver De La Condamine – aussi – 47 v – hotelliketjun omistaja
*äiti: Yoko Kojima – japanilainen – 43 v – plastiikkakirurgi
*isoveli: Jun De La Condamine – 23 v – yliopistossa, fysiikka/matikka linjalla
*isosisko: Nana De La Condamine – 21 v – yliopistossa, lääkislinjalla, aivokirurgia
*pikkuveli: Yuudai De La Condamine – 10 v – ala-astelainen

Koulu ::
*syventynyt: ranska, ilmaisutaito, liikunta
*eniten vaikeuksia: maantieto
*keskiarvo: 9,4
*huonekaveri: ei ole, kysäise jos kiinnostaa

__

Ulkonäkö ::
*pituus: 176 cm
*paino: 63 kg

Daiki ei ole mitenkään suurikokoinen nuorimies, vaan hyvinkin sopusuhtainen, normaalipituinen ja -painoinen. Hänen ihonsa on joidenkin mielestä jopa pelottavan kalpea, lähestulkoon valkoinen. Kalpeus ei kumminkaan johdu mistään sairaudesta tai sellaisesta, Daikin iho vain luonnostaan on luonnottoman vaalea. Iho ei myöskään millään ikinä rusketu, sen sijaan se palaa todella herkästi. Kesäisin aurinkoisella säällä käyttääkin suosiolla aurinkorasvaa, ettei muuttuisi kauttaaltaan vaaleanpunaiseksi porsaaksi. Luomia ja pisamia ei löydy yhtäkään kappaletta, iho on muuten aivan tasaisen virheetön lukuunottamatta leikkausarpea oikeassa kupeessa, pojulta kun on leikattu umpilisäke. Lisäksi Daikilla on rinnassa molemmilla puolilla tiikerin tassunjäljiksi tarkoitetut tatuoinnit. Daiki on myös yllättävän voimakas, ja monipuolisen liikunnallisuutensa takia onkin varsin timmissä kunnossa. Ei kumminkaan harrasta liikuntaa siinä mielessä että lihaksia on saatava, joten ei mikään näyttävä muskelikasa ole. Vatsan jännittäessä sixpack näkyy huomattavasti ja habaakin löytyy vaikka se piilossa onkin.

Daikin hiukset ovat luonnostaan sysimustat ja melko lyhyet, ilmavat ja pörröiset. Ne ovat muuten melko muodottamat, mitä nyt otsatukka on jätetty tahallaan vähän turhan pitkäksi. Ohimoilta lähtee hiustupsut, joihin on kumpaankin pujotettu kuusi muovista jäänsinistä helmeä. Myöskin takaraivolla hiusrajasta lähtee lyhyt, hyvin tiukaksi letitetty ohut palmikko, jonka alussa ja lopussa on myöskin siniset muovihelmet. Daiki käyttää vahaa saadakseen tukastaan pörröisemmän.

Kasvot ovat aina hyvin eloisat ja ilmeikkäät niiden kalpeudesta huolimatta. Kulmat ovat samaa mustaa sävyä kuin hiuksetkin, ja Daiki siistii niitä vain sen verran etteivät ne kasva yhteen. Daikin ripset ovat myöskin luonnostaan mustat ja ne ovat hyvin tuuheat, mutta eivät kumminkaan kauhean pitkät. Silmien väri on vaalea jäänsininen, ja silmien muoto on ehkä aavistuksen verran vino. Daiki käyttää mielellään kajaalia, mutta muuten hän ei meikkiä käytä.

Daiki suosii vaatteissaan kaikkein mieluiten mustaa, sinistä ja vihreää. Paidoissa hän suosii kaikkein mieluiten löysiä ja mukavia kankaisia tunikoita, joissa mahdollisesti on vähän liiankin iso kaula-aukko. Vyötäröllä Daiki pitää aina jotain vyötä paidan päällä, koska paidat tuppaavat olemaan niin isoja että ne pitää jotenkin saada pysymään kurissa. Housut ovat yleensä melkoisen tiukat, tuppaa yleensä käyttämään tanssimiseen tarkoitettuja trikoita vapaa-ajallakin. Ei ole kumminkaan legginsien tai tiukkojen pillifarkkujen ystävä. Kenkinä Daiki pitää kaikkein mieluiten jonkinsortin saappaita tai kesäisin tossuja. Kaulasta ja varsinkin ranteista löytyy aina suuri määrä erilaisia nauhoja, remmejä, ynnä muita killuttimia.

__

Luonne ::

Mielenkiintoinen, ja monien mielestä myös ärsyttävä tapaus. Daiki on ylivilkas ikiliikkuja palleroinen, jolla täytyy aina olla jotain tekemistä. Tästä syystä Daikilla onkin monia harrastuksia aina tarot-korteilla leikkimisestä tanssiin ja teatteriin asti. Daiki tykkää myös kokeilla aina kaikkea uutta ja jännittävää, eikä hänen seikkailunhalukkuudelleen tunnu löytyvän minkäänlaista rajaa. Daiki myös vastapainoksi nukkuu paljon, hyvin paljon. Jos on ollut tarpeeksi tomera päivä, Daikille ei tuota vaikeuksia nukkua 15 tuntia putkeen valvottuaan ihan normaalisti. Voipa tuo nukkua enemmänkin. Daiki myös puhuu usein jopa liian paljon, useimmiten jotain aivan täyttä soopaa. On myös asioista pikkulapsimaisesti intoileva, mutta saattaa kyllästyä yhtä nopeasti kun on innostunutkin. Daikin kanssa voi myös käydä syvällisiä ja vakavia keskustelujakin, kunhan pojan on ensin tipauttanut maan kamaralle.

Daiki on myös äärimmäisen taikauskoinen tyyppi. Tuo uskoo tarot-korttien ennustuksiin, karmaan, kummituksiin, demoneihin ja ties mihin vielä. Jumalaan ja itse paholaiseen suhtautuu kumminkin epäillen. Uskoo myös alieneihin, ufoihin sekä yleensäkin elämään maapallon ulkopuolella. Jakelee myös mielellään mielipiteistä ja tietämystään näistä asioista kaikille halukkaille, ja niille haluttomillekin. Daiki on myös suunnaton merirosvo- ja piraattifani, mikä saattaa osittain näkyä ulkonäöstäkin. Daiki omistaa varmaan kaikki merirosvoista koskaan tehdyt kirjat, elokuvat ja dokumentti DVD:t sekä kaapeittain oheistuotteita, joita harmikseen ei onnistunut kaikkea raahaamaan mukanaan kouluun.

Daiki osaa myös olla onneton itkupilli. Pahana hetkenä saattaa ruveta poraamaan ihan pienistäkin asioista, vaikka siitä että sattuu tipauttamaan kynänsä lattialle. Myöskin jos asiat eivät mene ihan niinkuin pitäisi, saattaa Daiki siitäkin asiasta pienen itkun tirauttaa. Itku kumminkin loppuu yleensä hyvin nopeasti, ja sitten Daiki taas nauraa ja höpöttää kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Daiki ei myöskään häpeä itkeä kenenkään seurassa tai missään tilanteessa. Daiki pystyy olemaan oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa, eikä hän koskaan häpeä itseään, vaikka usein siihen saattaisi olla syytäkin.

Suurena teatterin ystävänä Daiki myös rakastaa näytellä. Hänet on myöskin siunattu näyttelemisen jalolla taidolla, ja Daikin suurin unelma onkin päästä teatteri- sekä elokuvabisnekseen mukaan, näyttelijänä tietenkin. Vaikka normaalissa elämässä Daiki onkin hyvin suorapuheinen ja sanoo asiat sellaisena kuin ne (hänen mielestään) ovat ja hän on hyvin helpostitulkittava tyyppi, kun Daiki vaihtaa näyttelyvaihteelle, ei koskaan tiedä milloin Daiki on tosissaan ja milloin ei. Daiki voi siis tarvittaessa näytellä vaikka minkälaisen kohtauksen tai tunteen uskottavasti, ja pystyy siis hyvin vetämään nenästä ihmisiä. Lavalla Daiki on omassa elementissään. Hän osaa ottaa tilanteen haltuun loistavasti, ja tähtää aina parhaimpaan. Ei myöskään kieltäydy minkäänlaisita rooleista, voi huoleti näytellä vaikka naista.

Herra on myös äärettömän herkkä ihastumaan, usein jopa moneen ihmiseen samaan aikaan. Ihastus ei myöskään laannu helposti, hän luovuttaa vain jos toinen ei osoita minkäänlaisia lämpenemisen merkkejä ja hänelle väännetään rautalangasta, että hänen on lopetettava ainainen lepertelynsä ja lässytyksensä. Rakastuessaan Daiki sitten puolestaan unohtaa kaikki muut ja keskittyy vain rakkaaseensa, hänen maailmansa silloin pyörii vain tuon ihmisen ympärillä. Valitettavasti useimmilla menee tähän hermo. Daiki on piiloseme, vaikka useimmiten ihmiset saattavatkin luulla että naisellinen sankarimme päätyisi vastaanottavaksi osapuoleksi. No, väärin luultu.

Daiki on hyvin viaton ja tunnollinen olento joka tykkää ihan kaikista ihmisistä, mutta raukkaparka sattuu olemaan usein hyvin väärinymmärretty.

__

Menneisyys ::

Pariisi – Rooma – Ateena – Moskova – Barcelona – Lontoo – Mumbai – Tokio – Los Angeles – New York – Miami - Rio De Janeiro. Siinä kaikki kaupungit joiden välillä Daiki on elämäänsä elänyt. Koska Daikin isä omisti hotelleita kaikissa näissä kaupungeissa, perhe liikkui usein kaupunkien välillä. Tukikohtana toimi kumminkin Pariisi, jossa heidän oikea kotinsa oli ja jossa eniten aikaa vietettiin.

Daiki siis synty De La Condaminen perheen kolmanneksi lapseksi, ja on jäänyt koko perheen lapsikatraasta vähimmälle huomiolle. Esikoinen Daikin isoveli Jun on varsinkin isän arvostuksessa korkealla, tuleehan tuo perimään hänen bisneksensä aikanaan. Isosisko Nana sen sijaan perheen ainoana tyttönä on suuresti äidin suosiossa, juuri sukupuolensa takia. Niinpä kolmantena syntyneelle Daikille ei jäänyt pahemmin mitään odotuksia vanhempien silmissä. Kyllä häntäkin toki rakastettiin ja Daikilla on aina ollut hyvät suhteet perheeseensä, hänen tekemisistään vaan ei välitetty niin paljoa. Ja sitten ajallaan kun Daikin vanhemmat halusivat vielä yhden pienen lapsen passattavaksi, syntyi pikkuveli Yuudai, tuo iloinen pieni lapsukainen. Yuudai on siis koko lapsikatraan lellityin pentu, vain sen takia että tuo sattuu olemaan nuorin ja pienin.

Asia ei kumminkaan Daikia hirveästi haitannut, saipahan hän itse tehdä mitä halusi. Rikkaan perheen mukana reissaamisen takia Daikilla ja hänen sisaruksillaan oli kunnioitettu ja äärimmäisen ansiokas kotiopettaja, joka loistavasti perheen lapsia opetti. Kaikki perheen lapset olivat toki äärimmäisen fiksuja ja lahjakkaita, mutta vain Daiki oli se poikkeustapaus, joka osoitti taitoa myös liikunnan ja teatteritaiteen alalla. Daikista siis kehittyi hyvin erikoinen tapaus.

Daiki on aina ollut hyvin avoin ja ylipirteä tapaus, joten energian kuluttamiseksi tuo täytyi laittaa monenlaisiin harrastuksiin. Kotipaikan vaihtuessa usein Daiki oppi aina joka maan kieltä ja muita tapoja, esimerkiksi paikallisia tanssityylejä. Kavereita Daiki on myös aina itselleen haalinut, joka kaupungista löytyi aina ne vakiokaverit. Kaikkien ylitse meni kumminkin Rio De Janeiron Cristiano Sutre, joka useiden vuosien ajan oli hänen pääihastuksenkohteensa. Cristiano oli häntä vuotta vanhempi ja tuli myös varakkaasta perheestä. Daiki sai lopulta tahtonsa läpi 14-vuotiaana, ja tuolloin hän peppuneitsyytensä sitten menetti. Valitettavasti suhde loppui vuoden päästä siihen, että Cristiano ei jaksanut ylläpitää kaukosuhdetta, kun Daiki Riossa kumminkin niin vähän oleili. Murtuneena Daiki avautui sitten kotiopettajalleen Fernandolle, tuolle italialaiselle keski-ikäiselle ukkelille, joka sitten lupasi helpotusta asiaan. No, eipä helpottanut. Pervo ukkeli aiheutti Daikille vain suuret traumat, ja aina niin avoin ja häpeilemätön Daiki kertoi asiasta oitis vanhemmilleen. Fernando sai siis potkut persauksille, ja tilalle tuli nuori mukava nainen heitä opettamaan. Daikin sisarukset eivät ole koskaan saaneet tästä tietää.

Nelisen vuotta Daiki sitten vielä perheensä mukana reissasi, kun sitten vanhempien sisarusten yksi toisensa jälkeen lähdettyä yliopistoihin opiskelemaan, halusi Daikikin asettua jonnekkin aloilleen. Daiki kuuli sitten isänsä serkulta, Alejandro Seymour-Symersiltä, että tuon oma poika Cameron oli mennyt Kanadaan sisäoppilaitokseen opiskelemaan. Daikihan riemastui tästä ideasta hyvin paljon, pikkuserkkupoika-Cameron kun oli kovin lystikäs tapaus! (Daikin mielestä) Siispä Daiki haki kouluun, pääsi sisään ja reissasikin tuonne pikkuserkkunsa suureksi riemuksi.

__

Muuta ::

*puhuu sujuvasti englantia, ranskaa, portugalia, espanjaa, italiaa, japania ja venäjää. Tietämystä löytyy myös latinasta, kreikasta ja hindistä. Todellinen kielinero siis.

*harrastaa kendoa aktiivisesti, taitaa myös klassista urheilumiekkailua sekä näyttämömiekkailua, joilla ei tosin ole mitään tekemistä itsepuolustuksen kanssa.

*harrastaa myös tanssia sen monissa muodoissa, joten kehonhallinta on kunnossa

*jostakin ihmeen syystä ihmiset eivät koskaan muista hänen nimeään. Varsinkin sukunimen muistaminen tuottaa usein suuria vaikeuksia.

*kammoaa yli kaiken irstaita keski-ikäisiä ja vanhempia miehiä. Hänellä ei ole ongelmaa normaalien kilttien setien kanssa, mutta heti jos joku neljästäkymmenestä vanhempi mies osoittaa häneen minkäänlaista seksuaalista kiinnostusta, skitsoaa Daiki siitä ja suuresti.

*luontoystävällinen, mutta ei aktivisti. On kaikkiruokainen eikä nirsoile minkään kanssa.

*kuuntelee monenlaista musiikkia ympäri maailmaa. Kaikkein eniten tykkää vähemmän tunnetuista, lähinnä vain omassa maassaan suosituista bändeistä ja laulajista. Supermaailmankuulut artistit ovat hänen mielestään persoonattomia.

*lempihedelmä kiivi, lempiruoka lasange, lempijuoma vihreä tee, lempiväri musta, lempieläin mustapantteri ja siperiantiikeri.

*pimeän lapsi. Tykkää paljon enemmän liikkua öisin ja talvisin, kuin kesällä kun on aina valoisaa.

*surkeat, lähes olemattomat musiikilliset taidot. Ainut mitä hän osaa, on laulaminen. Kyllähän näyttelijän laulaa pitää osata, eihän sitä koskaan tiedä milloin joutuu johonkin musikaaliin. Soittimiin Daikin ei kumminkaan koskaan kannata antaa koskea, hänellä on maaginen kyky saada ne rikki alta aikayksikön.

__

Suhteet ::

Välinpitämätön :: -
Kaverit :: -
Hyvät ystävät :: -
Ihastunut :: -
Epävarma :: -
Vihaa :: -
Pikkuserkku :: Cameron Seymour-Symers


Viimeinen muokkaaja, Banaanikirahvi pvm Ma Loka 04, 2010 3:10 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 4:48 pm

Tulinpa miettineeks tässä, että olisi HYVIN mielenkiintosta, jos hän olisi Jorin kämppis. xDD
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 6:15 pm

Ai, kerro toki minullekin! >8D Ja kyllähän se kävisi että ne olisi kämppiksiä, koska ei Daikilla kämppistä ole. 'D

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 7:38 pm

Tulipahan vaan mieleen, kun Jorin luonne on semmonen... Noh, se ei oo mistään sosiaalisimmasta päästä, ja kun tuo yks vaikuttais myös olevan semmonen AD/HD ilopilleri. >D
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 10:43 pm

Ahaa, haluut siis kiduttaa hahmoasi? XD Noh, Daiki on aina valmiina AD/HD:ilemaan toiset hengiltä.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 10:45 pm

Hahhah! xD Ja kyllä, Joria varsinkin tykkään kiusata ja kiduttaa. *grin*
Jori: ... Hei!!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 10:48 pm

XD No mutta siis, tehdäänkö siis niin? Mulle kyllä käy. O3o

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   Ke Heinä 21, 2010 10:51 pm

Jos se kerta käy, niin toki. 8DD
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Daiki De La Condamine   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Daiki De La Condamine
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: