Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jo Crosshale

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ChaosViestien lukumäärä : 12
Join date : 06.03.2010

ViestiAihe: Jo Crosshale   La Maalis 06, 2010 6:09 pm

kuva tulee

Jo Oliver Crosshale on kuusitoista vuotias meksikolaistaustainen lapsinero, jonka opinnot kustannetaan stipendeillä ja biologisen isän reiluilla elatusmaksuilla.
Pojalla ei ole tietoa seksuaalisesta suuntautumisestaan, eikä tuo liioin asiasta edes välitä. Jo on erikoistunut opiskelemaan latinan kieltä, kuvataidetta ja musiikkia. Asustaa koulun asuntolassa ja jakaa huoneensa Ariel Cooneyn kanssa.

Jo´n sisäinen olemus ~
Sarkasmin ja vittumaisuuden konkreettinen ilmentymä. Jo ei ole kiinnostunut olemaan ystävällinen tekopyhille ihmisille, jotka yrittävät kaveerata hänen kanssaan. Oikeastaan hän ei ole kiinnostunut olemaan kenellekään ystävällinen, sillä pitää kaikkia tekopyhinä ja etenkin tyhminä. Jo ei vaivaudu piilovittuiluun, vaan tekee sen selkeästi ja kaunistelematta päin naamaa, ettei tyhmäkään voi olla tajuamatta häntä. Jo omaa myös karskin ja sensuroimattoman kielenkäytön, sekä huumorin. Hän on älyllisesti korkeatasoinen oppilas, luontainen selviytyjä, jolle matematiikka ei tuota ongelmia suuremmin kuin vieraat kielet tai kuvataidekkaan. Toki pojalla on myös absoluuttinen sävelkorva ja hän kykenee soittamaan mitä tahansa soitinta, jonka tuolle vaan kouraan iskee. Hän puhuu taitavasti useampia kieliä ja on opetellut alkeet monista kymmenistä kielistä. Kuolleitakin kieliä poika osaa jonkin verran.
Tuo on taiteellisesti lahjakas, kykenee tarpeeksi aikaa saatuaan jäljentämään kuvia valokuvan tarkasti ja piirtämään mallitta aidon näköisiä ihmisiä ja eläimiä.
Tiivistettynä Jo on käsittämätön lapsinero ja kaiken tuon lisäksi hänellä on myös kattava mielikuvitus.
Pojan suurin ongelma lieneekin tuon antisosiaalinen käytös. Jo ei koe löytävänsä tasoistaan seuraa ja kaikki tuntuvat jäävän keskustelussa jälkeen, kun poika rupeaa selittämään asiaansa hienoilla termeillä ja selittää miksi jokin asia on kuin on. Matemaattiset kaavat kun eivät ole selkeän oloisia tavallisille nuorille kirjoitetussa muodossakaan, niin miten kukaan saattaisi saada juonesta kiinni kun sitä samaa selitetään ääneen turhia hidastelematta ja odottamatta perässä pysymistä?
Jo on siis oppinut elämään yksikseen, lukuun ottamatta hänen lemmikkikäärmettää Exicuteria, joka on lajiltaan brasilian sateenkaariboa ja täysikasvuinen naaras, täten siis kahden metrin mahtavassa mitassa. Poika puhuu lemmikilleen useita tunteja päivässä, vaikka ei uskokaan tuon ymmärtävän saati kuuntelevan itseään. Jollekinhan Jo'nkin on saatava purkaa sydäntään, eikö vain?
Seksuaalisuus on pojalla hieman hakusassa, mikä varmasti on täysin ymmärrettävää hänen kaltaiselleen nörtille. Opiskelulta ei ole aikaa ajatella mitään niin turhanpäiväistä kuin lisääntymistä ja maailmantuhoamista, mitä muut ihmiset tuntuvat harrastavan kokoajan. Jo ei ole miettinyt suuremmin suuntautumistaan ja kukaan tuskin saa häntä asiaa miettimäänkään, jos ei sitten tee lapsineroon lähtemätöntä vaikutusta ja saa tuota siten itsestään kiinnostumaan.
Useimmat ihmiset pitävät Jo'ta omituisena hörhönä tai jopa hulluna, tai eivät uskalla lähestyä tuota tuon hyökkäävän ja aggressiivisen olemuksen tai nerouden tähden. Ja se sopii yksinäiselle sudelle täydellisesti, tai niin tuo antaa ymmärtää.
Jokainen kuitenkin sisimmässään kaipaa jotakuta lähelleen, vaikka ihan vain olemaan siinä.
Jo on vahvasti masokistinen persoona, joskin vain 'tieteellisessä mielessä' eli hyvällä tekosyyllä. Ranteitaan tuo ei lapsellisesti auki viiltele, eikä kyseessä ole itsesäälistä inhoa itseään kohtaan, vaan vähemmän tervettä omien rajojen metsästämistä. Jo rakastaa vuotaa verta, mutta hän aiheuttaa sen itselleen omituisilla keinoilla. Suosituin niistä on itsensä lävistäminen injektioneuloilla, pistely ja kivuntuottaminen esineillä, joilla ei suinkaan ole tarkoitus leikata mitään. Tuo on aiheuttanut itselleen vamman muunmuassa lyijykynällä, kynttilällä (polttamalla ihoaan valuttamalla steariinia ylleen) ja ananaksella, jolle on pahasti allerginen, mutta jota kaikesta huolimatta rakastaa yli kaiken. Silkkaa moukantuuria, ettei poika ole itseään vielä onnistunut tapattamaan.

Nörtin ulkoinen olemus ~
Jo on pitkä riisitautisen laiha poika, jonka iho on väriltään maitokahvin ruskea ja silmät kaksi lähes mustaa nappia kuin kauriilla. Kasvot ovat miehiset leukaperiltä, mutta selvä poikamaisuus on tallella. Jo´n nenä on aavistuksen liian suuri pojan kasvoihin ja muodoltaan kulmikas. Silmät ovat pitkän ja kissamaisen malliset.
Poika omaa sirohkot kädet, joiden sormet ovat pitkät ja taipuisat taiteilijansormet, mutta vastaavasti tuon jalkaterät vaativat suorastaan veneenkokoiset kengät.
Nörtti-imagoa pojassa korostaa ainoastaan tuon paksusankaiset silmälasit, jotka nekin hukuttavat nörttimäisyytensä siihen määrään lävistyksiä, jota Jo kantaa kasvoissaan. Kolme kulmalävistystä vasemmassa kulmassa, unicorn, kielilävistys, kolme poskilävistystä vasemmassa poskessa, septum, oikea nenän sivu ja kahdesti vasen, huulilävistyksiä kokonaisuudessaan kuusi. (angel bites, meduusa, alhaalla keskellä ja kaksi rinnan vasemmalla)
Korvat on myös täytetty rei´illä ja siinä tosiaan oli vasta se, mitä pojalta löytyy kasvojensa alueelta ja näkyviltä paikoilta. Lopusta raskaansarjan aseistuksesta voidaan vain heittää veikkauksia. Tai no, jos jostain syystä satut näkemään alastoman Jo´n, kohtaat kaksi lävistettyä nänniä, napalävistyksen, lantiolävistyksiä, korsetin oikeassa kyljessä, seka useita genitaalialueille sijoittuvia lävistyksiä. Tatuointeja vaivainen yksi pieni lapaluiden välissä, kerällä oleva kalkkarokäärme, cascabella.
Pojan pukeutuminen vapaa-ajalla on resuista ja huoletonta, Jo ei todellakaan pahemmin mieti mitä päälleen kiskoo. Hän ei todellakaan ajattele sitä, mitä muut hänestä virkkovat. Koulupukukin taasen istuu pojalle kumman hyvin.
Hiusmalli on lähes metrin korkeutta havitteleva vahvalaatuinen irokeesi ja korvien edustalle jätetyt hiipat, joista oikean puolimmaisellapituutta kolmisenkymmentä senttiä ja vasemmalla viisi senttiä. Väriltään koko komeus on tummansininen lukuunton ottamatta muutamaa pahaista länttiä tummaaviolettiä latvustossa, joskin hyvin epätasaisina alueina.
Hetken mielijohteesta korkealentoinen poika kävi teetättämässä kulma- ja etuhampaistaan terävän purukaluston modaavalla hammaslääkärillä jättäen asiantuntevasti poskihampaat jauhamiseen tasaisiksi.
Näyttääkö poika sitten nörtille? No, sitä voi kukin itsekseen miettiä.

Lapsineron tausta ~
Kuusitoista vuotta sitten Meksikon ainaisesti paahtavan, laittoman kuuman auringon alle syntyi pienen pieni latinopoika. mainittakoon kuitenkin, että jo tuolloin tuolla pienen pienellä nyytillä oli tajuttoman kokoinen nenä. Rupesihan se siitä ajanmyötä paremmin sopimaan, mutta aikaa sitä sai kauhistella.
Tuon pojan vanhemmat, Cassie ja Jaquel nimesivät lapsensa androgyynisti Jo´ksi, mikä onkin nimeämisestä lähtien ollut kakaralle enemmänkin kirous kuin lahja.
Pienestä pitäen poika on ollut älyllisesti vahva, rakentanut mieluummin taaperona palapelejä ja opetellut lukemaan, kun muut ovat telmineet pihalla. Jo on aina ollut ikäisiään huomattavasti edellä opinnoissa ja syrjäytynyt, kun leikkimistä mieluummin on uppoutunut kirjoihin.
Kaikki koulut, joissa hän on opiskellut on läpäisty lähes erinomaisilla arvosanoilla. Liikunta on aina ollut se keskiarvoa pudottava numero, mitäpä muuta saattaisi kirjatoukalta odottaa?
Jo oli yksitoista kuullessaan, ettei Jaquel ollutkaan hänen isänsä. Poika ei sitä suuremmin raskaasti ottanut, oikeastaan tuo tunnevammainen lapsi ei moisesta seikasta edes vcälittänyt. Biologinen isä oli rikas ja poika rupesi saamaan elatusrahaa, vaikkei miestä koskaan edes vaivautunut tapaamaan. Sen rahan avulla poika nyt opiskelee tasokkaasti.

Friikin randomit faktat ~
- lapsinero, joskin saattaa joidenkin silmissä olla puhtaasti mielipuoli
- tunnevammainen omantiensä kulkija
- kansalaisuudeltaan meksikolainen
- puhuu sujuvasti englantia eri murteilla, espanjaa, puolaa, saksaa, ranskaa, latinaa, italiaa, japania ja iiriä, jonkin verran myös muita
- laittanut kaikki useista lävistyksistään itse ihmisanatomiaahyödyntäen
- täysin koskematon tapaus
- ei juo, eikä polta, koskaan ei ole edes moisia kokeillut
- rakastaa käärmeitä melkein yhtä paljon kuin ananasta, jolle on allerginen
- uhkailee, vittuilee ja heittelee sarkastisia välikommentteja, pitää kaikkia muita itseään tyhmempinä ja useimmiten täysin syystä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Jo Crosshale
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: