Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ariel Cooney

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
MitsukoViestien lukumäärä : 8
Join date : 07.03.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Joensuu

ViestiAihe: Ariel Cooney   Ma Maalis 08, 2010 12:01 am

Nimi: Ariel Elijah Ambroise Cooney
Kutsutaan: Ariel
Lempinimi: Amber, Ari
Ikä: 19
Syntymäpäivä: 22.8
Tähtimerkki: Leijona
Kansalaisuus: Amerikkalainen
Pituus/paino: 184cm/75kg

Suuntaus: Bi
Siviilisääty: Seurustelee Sue-nimisen vuotta nuoremman tytön kanssa.
Harrastukset: Musiikki (soittaa kitaraa, bassoa ja rumpuja. Omistaa myös kehuttavan hyvän lauluäänen, joka sopii parhaiten punk-rock henkisiin biiseihin), maalaaminen, kuntosalilla käynti aina kun jaksaa, pienten ja viattomien sydänten särkeminen (usein näin tahtomattaan).
Pienet paheet: Tupakka, alkoholi, suuri suu, pilven poltto silloin kun on entisessä kaveripiirissään/saanut sitä käsiinsä.
Perhe: Miljardööri isukki Ben (47), isoveli Benjamin (21) ja pikkusisko Esther (16). Äiti Aimee kuollut kolme vuotta sitten syöpään.

Keskiarvo: 7.1
Aineet, joihin on syventynyt: Musiikki, kuvaamataito, liikunta
Huonetoveri: Jo Crosshale

Luonne:

Ariel on kaikkien kaveri-tyyppi, joka ei luokittele tai lokeroi ihmisiä. Hän on hyvin avoin eikä kundista voi pidemmän päälle olla pitämättä vaikka alkuun tuon tietynlainen ylpeys ja turhan suorat sanat saattavatkin antaa nuoresta miehestä melko ristiriitaisen kuvan. Kundi jakaa huolenpitoaan ja hyväksyntäänsä kohtaamilleen ihmiselle. Heikot saavatkin Arielista oivan suojelijan, sillä poika ei voi sietää silmissään niitä, jotka alistavat ja satuttavat itseään heikompiaan. Hän säälii tuollaisia tyyppejä varsin avoimesti eikä epäröi käyttää väkivaltaa jos tilanne ei muuten selviä.

Ariel on hyvin luova persoona, se näkyy kaikessa mitä tuo tekee. Poika on musikaalisesti erittäin lahjakas ja tuon kuvaamataidon opettaja saa olla ylpeä poikasen töistä, mutta siihen kundin lahjakkuus sitten rajoittuukin. Matemaattiset aineet tuottavat eniten vaikeuksia muutoin rauhalliselle nuorukaiselle, mutta heikkojen aineiden kohdalla Ariel tuppaa menettämään malttinsa ja hermostumaan varsin helposti. Siksi opettajilla onkin kundista varsin eriäviä mielipiteitä vaikka tuo onkin perusluonteeltaan avoin ja hyvä poika.

Ariel ei voi keskittyä mihinkään jollei tuolla ole selvää päämäärää. Ilman selkeää päämäärää tai tavoitetta Ariel tuskastuu helposti eikä hän ole enää niin kiva kaveri kuin ennen. Kundi on alitajuisesti hyvin päämääränhakuinen ja tuon oma juttu tuntuukin olevan musiikki. Se tuntuu olevan niitä asioita, johon nuorukainen suhtautuu tietyllä vakavuudella ja intohimolla, sillä onhan tuon tavoitteena sekä haaveena perustaa joskus bändi, jossa olisi kaikki ainekset menestyä ja tulla maailmankuuluksi.

Niin ystävänä kuin rakkaana Ariel on huomaavainen ja kannustava kaveri, joka tuntuu aina tukevan rakastaan tai ystäviään niin teoin kuin sanoinkin. Hän on kuitenkin hyvin omistushaluinen eikä siedä silmissään ihmistä, joka on joskus pettänyt kundin luottamuksen. Ariel saattaa vaikuttaa hyväksyvältä ja mukavalta, mutta jos hänen luottamuksensa joku pettää, niin saa olla takuuvarma, että toinen tuntee sen myös nahoissaan pitkään ja hartaasti. Täytyy siis olla pahemman luokan masokisti jos tuollaiseen ryhtyy, sillä kundi maksaa takaisin korkojen kanssa.

Ariel vaatii myös kumppaniltaan luottamusta sekä avoimuutta itseään kohtaan. Hän ei pidä salaisuuksista ja tekee sen varsin selväksi. Nuorukaista voisi siis sanoa ylimieliseksikin sillä hän haluaa olla kumppanilleen se ainoa. Hän haluaa saada tuon jakamattoman huomion eikä kaipaa ketään muita siihen väliin häiriköimään kumppaninsa ja hänen itsensä välillä olevaa rauhaa.

Ulkonäkö:

Ariel on harteikas poika, joka on ruumiinrakenteeltaan enemmän jäntevä kuin muskelimaisen lihaksikas. Hän on enemmänkin sopivan lihaksikas. Kundin raajat ovat varsin pitkät ja hontelot, mikä saa Arielin näyttämään sirommalta mitä tuo onkaan, mutta nuorukainen on kuitenkin normaalipainoinen.
Kundin kasvot ovat sopusuhtaiset siinä missä tämän silmät ovat vihertävänharmaat. Silmissä on yleensä lämmin katse ja niistä näkyykin yleensä melko selvästi mitä Ariel ajattelee (esim inhon tunne yms.). Tuon hiukset ovat vaaleansävyiset, mutta ehkä toffeen karamelliseen sävyyn aavistuksen vivahtavat, ja leikattu niin, että ne ovat sivuilta hieman lyhyemmät kuin päältä. Kundi käyttää hiustensa muotoilussa joka päivä geeliä ja vetääkin ne pystyyn, niin että hiukset näyttävät piikikkäiltä. Ihonsävyltään Ariel on vaalea, mutta helposti ruskettuvaa sorttia. Nuorukaisella on lävistyksiä vain korvissaan ja tuo pitääkin yleensä hopeisia renkaita.


Vaateissaan kundi suosii selvää punk-tyyliä. Hän tykkää erityisesti niittivöistä (niin vyötä, käsissä kuin kaulassakin), bondage-tyyppisistä housusta (usein erisävyiset tartan-kuviot ovat suosiossa, samoin housuista roikkuvat vyöt ja ketjut), mutta mustat farkut menevät myös jos muut housut ovat pesussa. Kiltti ei ole myöskään Arielin yllä mikään harvinainen näky. Yläpuolta peittää usein kauluspaita, joka on jätetty renttumaisesti housujen päälle ja jonka hihat on nostettu aina kyynärpäihin saakka, erilaiset hihattomat tai t-paidat. Ariel pitää myös erityisesti tupakalta ja bensalta tuoksuvasta mustasta motoristihenkisestä nahkatakistaan, jonka tuo sai ikään kuin perintönä enoltaan ennen kuin mies potkaisi tyhjää. Jaloissaan tuo pitää yleensä maihareita.

Lävistykset:
~oikea korva; korvanlehdessä kolme lävistystä, rustossa kaksi
~vasen korva; korvanlehdessä neljä lävistystä.

Tatuoinnit:
~Selkään on tatuoitu kiinalaistyylinen iso lohikäärme.

Menneisyys:

Ariel syntyi miljardööri isälle ja oman mallitoimiston omistavalle äidille. On siis kai sanomattakin selvää, ettei nuorukaisen elämä ole koskaan ollut mitenkään köyhänpuoleista vaan rahaa on aina ollut kuin roskaa. Kuitenkin perheen äiti Aimee piti aina huolen siitä ettei moinen seikka noussut hänen lapsilleen päähän vaan penskat oppivat jo hyvin nuorena rahan todellisen arvon eivätkä varttuneet pilvilinnoissa kuten joillakin snobien lapsilla on tapana.

Poika syntyi vanhempiensa keskimmäiseksi lapseksi, hänellä on kaksi vuotta vanhempi isoveli ja kolme vuotta nuorempi sisar. Jo hyvin pienestä lähtien Ariel ei ole tullut hyvin toimeen isoveljensä kanssa, sillä kaksikon välillä on eräänlainen kilpailullinen suhde, sillä veljekset kilpailevat lähes joka asiassa. Pikkusiskon kanssa Ariel sen sijaan tulee hyvin toimeen ja he ovat hyvin läheisiä.

Kundin lapsuus oli onnellinen ja huolella suojattu. Hän varttuikin lähestulkoon pumpulissa aina kuusivuotiaaksi saakka jolloin kova maailma iski vastaan rakkaan enon kuollessa äkillisesti. Kolmesta lapsesta eniten juuri Ariel suri enoaan, sillä kaksikon välillä oli aina ollut eräänlainen side. Vaikka enon poislähtö kummittelikin pienen pojan takaraivossa, tuo pystyi jatkamaan elämässään eteenpäin, käyden vain niitä kalleimpia ja rikkaimpia kouluja.
Vaikka vanhemmat olisivat tahtoneet pojastaan kasvavan raittiin nuoren miehen, tuo oli vain neljäntoista kun kundi ajautui huonompaan seuraan. Mukaan astuivat seuranvaihdoksen myötä niin tupakka kuin alkoholikin, mutta myös ensimmäiset yhdenyönjutut ja pidemmät suhteet, myöhemmin myös muutamat huumeet. Ensiksi vanhemmat eivät tajunneet mitään ja Ariel sai jatkaa kokeilujaan parisen vuotta, mutta Benjaminin kieliessä viimein vanhemmille, syttyi perheessä ilmi riita. Se kuitenkin laantui kun äidillä todettiin pitkälle edennyt syöpä ja pari kuukautta myöhemmin kaikkien rakastama nainen haudattiin surullisissa merkeissä.

Rakkaan äidin kuolema oli Arielille eräänlainen herätys, tuon hakeutuen vieroitukseen ihan omasta aloitteestaan ja pysyen kuivilla muutaman kuukauden ennen kuin tupakka astui taas kuvaan. Myöhemmin kundi alkoi käyttää taas alkoholia ja polttamaan pilveä, vaikkakin vähentäen kahta jälkimmäistä hyvin paljon.
Noin vuosi sitten Ariel tapasi kauniin vaaleatukkaisen nuoren naisen, jonka kanssa alkoi seurustelemaan. Sue saapui kuin vastauksena kundin rukouksiin, nostaen tuon pikkuhiljaa jaloilleen. Onnea kesti kuitenkin vain vuosi, sillä isukki päätti nuoremman poikansa päänmenoksi lähettää tuon opiskelemaan vieraaseen maahan, Kanadaan, poikien sisäoppilaitokseen, jota kutsuttiin nimellä St. Heaven's Bay. Isukki kun oli kuullut siitä kovasti kehuja ja oli lahjoittanut koululle rahaa kunhan nuo vain ottaisivat hänen kapinallisluonteisen poikansa koulittavakseen. Siispä poika kuljetettiin kouluun kesken lukukauden, aivan uuteen maahan ja kouluun vasten tämän omaa tahtoa.

Muuta:

~Nikotiiniriippuvainen, jos ei saa tupakkaa on jatkuvasti hermostunut
~Humalassa kundista tulee riippuvainen läheisyydestä ja tuosta tulee tavallista hilpeämpi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ariel Cooney
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: