Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Rehtori - Kurosaki Tora

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Rehtori - Kurosaki Tora   Ma Maalis 08, 2010 9:11 pm

Nimi: Kurosaki Tora
Ikä: 43
Ammatti: St. Heaven’s Bayn Rehtori, mutta on myös maailmalla tunnettu vaatesuunnittelija
Pituus: 198cm
Paino: 75kg
Perhe: Poika: Kurosaki Nosa ja tämän poikaystävä Luciano Fratt. Sitten myös Tytär ja vaimo, josta eronnu.
Kansallisuus: Japanilainen --> Australialainen -- > Amerikkalainen


Klikka på kuva, niin saat sen isompana esiin~

Ulkonäkö:
Hiukset on paksut ja kiiltävät. Väriltään ne on oranssit joihin on väsätty mustia raitoja. Otsatukka on pitkä ja yltää leuan alle, jakaus kulkee keskellä. Loput hiuksista on leikattu pienesti kerroksiin. Päällinen kerros on lyhkäisempää ja alta lähtee pidemmät haivenet, jotka on yleensä, joko korkealla ponnarilla, tai sitten niskassa löysähköön tapaan.
Silmät on hitusen vinot, vasen silmä on vihreä ja oikeasilmä pigmenttivian takia muistuttaa oranssia, tai kellertävää.. Silmien erikoista väriä on korostettu piilolinsseillä jotka tekee iiristen reunoille mustat raidat~
Kasvot on kuin kirveellä veistetyt.. Leuka on miehekkään “neliskulmainen”, poskissa on kuopat, jotka korostaa herran poskipäitä. Sopivasti, ei liikaa.
Käsivarret on lihaksikaat ja vahvat, torso ja vatsakin on lihaksikas ja hyvässä kunnossa. Läskiä ei ihan heti löydä kun katsoo Toran kehoa, vaikkakaan lihakset eivät ole samalla tavalla esillä kuin kehonrakentajilla. Pärse ja reidet, sekä pohkeet on myös hyvässä kunnossa olevat.
Vaatetus vaihtelee vähän laidasta laitaan. Yleensä omatekemiä. Pitkiä takkeja, pitsiröyhelöpaitoja, normaaleja kauluspaitoja.. nahkahousut, farkut, verkkarit. Se vähän riippuu mitä päälle tulee laitettua. Koululla, ollessaan siis rehtorin virassa, on hienot prässätyt kangashousut, ja kangastakki, sekä sen alla oleva valkoinen kauluspaita, jonka hihat voi olla vähän pitsisemmät tai röyhelöisemmät kuin normaalisti.
Sitten kaikki mielenkiintoiset yksityiskohdat. Sana Tora, tarkoittaa tiikeriä, minkä takia herran ulkonäkö voi vähän vihjaista tuon nimen suuntaan. Toralla on tatuoituna raitoja, otsassa, leuassa, niskassa, hartiassa… lavat, selkä, kyljet, reidet ja sääret.. You get the point.. Raitatatuointien lisäksi, on tullut kerättyä lävistyksiä. Vasemmassa kulmassa, kaksi rengasta, oikeassa yksi nappi. Nenässä oikealla puolella nappi. Ylähuulessa, vasemmalla puolella nappi, ja alahuulessa kolme rengasta ja yksi nappi. Kielessä kaksi nappia. Nännit ovat saaneet osakseen nappilävistykset ja navassa on lävistykset kanssa.
Sitten myös kolme ihon alta työntyvää lävistystä molemmin puolin häpyluun päällä. Ja on herran elinkin saanut osakseen neljä nappia jänteen alta ja vielä rengas elimen juureen. Viimeiseksi.
Korvatkin ovat joutuneet koristelun uhriksi, ja näin ollen vasen korva on saanut kaksi rengasta nipukkaan ja yhden rustoon, kun taas oikeassa korvassa on kaksirustossa ja yksi nipukassa.
Arpiakin on kertynyt muutama. Molemmissa rintalihaksissa on viillot, vasemmassa neljä ja oikeassa kaksi. Aivan kuin kissapeto olisi raapaissut. Poskessa, vasemmalla puolella, on myös saman tyyliset viiltojäljet.. näitäkin neljä.

Galleria:
Number 1. antaa vähän osviittaa herran tatuoinneista ja lävistykseistä sekä arvista..
Number 2. kasvoista lähikuva~
Ja ei.. Toralla ei ole noita tiikerinkorvia, tai tuota nenää.. Herra on muuten saman näköinen ihmisenä..


Luonne:
Tora on luonteeltaan ylpeä, minkä näkee helposti kun hän kulkee koulunkäytävillä vastaan, tai sitten kaupungilla. Ylpeä herra siis. Jolla on monenlaiset kasvot.
Tora hymyilee kyllä, kun on mahdollisuus, mutta voi olla että se on vähän sadistisen puoleinen hymy, joka kaareutuu huulille. No osaa hän hymyillä normaalistikin, tai vekkulistikin.. Tora on myös itsepäinen, mutta osaa kyllä tarvittaessa kuitenkin joustaa. On myös fiksu, sana hallussa. Välillä taasen hän istuskelee yksikseen, eikä välitä vaikka joku haastaisikin riitaa tai jotain.
Tora osaa olla myös isällisen turvallinen, toruva, sekä hyvä esimerkki, tarpeen vaatiessa. Muuten sitä vedetään enemmän tai vähemmän omaa show’ta. Se ei kuitenkaan mene ihan yli äyräiden, vaaleanpunaisten pilvilinnojen tavoittelua, vaan maankamaralla tämä herra pyörii ihan normaalisti. Vaatteiden tekemisessä tosin käytetään aikalailla mielikuvitusta, ja silloin saattaa ilmaantua ihan mitä vaan, muutamasta kangaspalasta jne.
Tora on vaatteita tehdessä tarkka, mielikuvituksellinen ja äärest… nipo. Jos joku edes sanoo jotain, keskeneräisestä työstä, Tora saattaa hyvinkin antaa tälle piiskaa, tai heittää ovesta pihalle. Ja totta kai se on maailmanloppu jos lopputulos ei miellytä sitä jolle vaate on tehty. Sitten siihen on mennyt turhaan monta tuntia töitä ja unettomia öitä. Varsinkin niitä unettomia öitä. Joita aina valvotaan yksin tai jonkun seurassa. Ja se seura ei ehkä välttämättä ole siitä kiitollisesta päästä asian suhteen.
Miehen tapaan, Tora ei itke, vaikka olisikin surullinen. Tämä enemmänkin vetäytyy vain omiin oloihinsa ja saattaa ottaa ja ärähtää jotain, enemmän tai vähemmän ystävällistä itse kullekin. Ei siinä niinkään välitetä oliko herran työkaveri kyseessä, poikakaveri tai oma poika. Suusta sinkoutuu ihan mitä vaan sillä hetkellä, mitä sitten kadutaan ihan satasella kun on rauhoitettu ja saatu itsensä kuriin.
Jos surullisena, Tora on tiuskivaa sorttia, niin suuttuneena, mies katsoo toista pitkään, pelottava tekohymy naamalla ja käsi nyrkissä, siihen malliin että ottaisi ja hoitaisi asian rystysin jos vain mahdollisuus annetaan niin pitkälle. Tora ei ole silleen väkivaltainen, mutta jos tarpeeksi kauan yllyttää voi antaa piiskaa tai mustan silmän. Mutta yleensä, tämä heittää häntä ärsyttävät tapaukset ulos, ennen kuin kerkeää käymään käsiksi.
Rakastuessa, tämä lilluu jossain omissa maailmoissa hetken, mutta sitten sitä palataan maan pinnalle ja sitä leperrellään ummet ja lammet kaikkea turhaa ja vähemmän turhaa, rakkaudenkohteelle. Tulee siinä hukutettua toinen erillaisin huomion osoituksinkin. Lahjoja ja kukkia satelee maan ja taivaan väliltä. Tai sitten monenlaisia pusuja tai muita aktiviteettejä..
Karismaattinen herrasmies, joka osaa olla niin naisten- kuin miestennaurattaja.

Menneisyys / Nykyisyys:
Tora syntyi normaaliin perheeseen, missä kasvoi isoveljensä Takan kanssa. Taka ja Tora oli kyllä mielenkiintoinen parivaljakko. Lapsuus meni hyvin, siihen asti kunnes alettiin pääsemään teini-ikään ja varhaisaikuisuuteen. Taka keksi eräs päivä olevansa okama (transu), ja näin ollen alkoi pukeutumaan naisen vaatteisiin. Toralle se oli pienoinen shokki -kuten myös vanhemmillekin, näin kaunistelematta asiaa mitenkään- tosin vanhemmat pääsivät siitä hitusen nopeammin ylitse, kun taas Tora joutui kidutuksen kohteeksi. Isoveli päätti että pikkuveikkaakin kaunistetaan ja meikataan nätiksi pojaksi! Tora saikin kestää tätä muutaman vuoden, kunnes pääsi opiskelemaan. Kauas isoveljestään. Ja sitten kun koulut tuli suoritettua loppuun, sitä lähdettiin pakoon. Ettei sitä vain törmättäisi Taka-veljeen. Kaikesta tästä ihme traumasta huolimatta Torasta kasvoi kunnon kansalainen ja hän muutti Austraaliaan. Pysyvästi, tai ainakin siihen asti kunnes muutti Amerikoihin...
Vaatteita suunnitellessa hänestä tuli hissukseen tunnettu, kun tutut käytti hänen vaatteitaan ja sitten kohta pian moni muukin oppi tuntemaan hänen kättenjäljen. Oma firma tuli perustettua siinä vähän yli 20 vuoden iässä. Samalla tuli hommattua yksi neitokainen paksuksi ja sitä mentiin naimisiin. Neito sai kaksoset, Kin ja Nosa. Tora oli ylpeä jälkeläisistään. Kauniita lapsia molemmat. Ja menestyivät kouluissaan. Austaliasta muutettiin sitten Losiin, missä tiet erkani nuorimmaisen, eli Nosan, kanssa, kun tämä oli jengiin itsensä tunkaissut ja sen takia tämä lähetettiin CloudBerryyn opiskelemaan. Sielä tämä sai järkeä päähänsä taas, mistä Tora oli iloinen. Mutta koska se koulu lakkautettiin, Nosa lähetettiin uuteen kouluun St.Heaven’s Bay'hin. Kovinkaan kauaa tämän episodin jälkeen, alkoi Toran ja tämän vaimolaisen suhde menemään alamäkeä. Olivathan he jo olleet yhdessä parikymmentä vuotta, joten ei sinäänsä yllättävää.
Vähäisen nuhinan kanssa sitä tuli erottua vaimosta, ja sitten lähdetty tervehtimään poikaansa. No se ei mennyt suunnitelmien mukaan, kun Nosa oli jo vakituisessa suhteessa jonkun juipin kanssa, ja sitä oli tapahtunut aika paljon.. häslinkiä siinä sitten samalla.
Tora tykästyi Vancouveriin ja näin ollen päätti muuttaa sinne, ainakin väliaikaisesti. Asuntoa etsitään, mutta laiskahkosti. Ei hän periaatteessa edes moista tarvitse kun asustelee Nosan poikakaverin luona, ilkeänä appiukkona. Myöhemmin sai töitä rehtorina samaisesta koulusta, josta Nosa ja Luca valmistuisivat… Ai niin.. ja “se Nosan bestis” -kuten Tora nimittää Cameronia..

Muuta:
- Muoti/vaatesuunnittelija, suht tunnettu maailmalla.
- Tatuointi ja lävistys fanaatikko..
- Biseksuaali, niin miehet kuin naiset kelpaa
- Polttaa tupakkaa
- omistaa tällaisen auton
- Ei aluksi sietänyt Lucaa ollenkaan, mutta hissukseen ystävystyi sen kanssa..
…oikeasti.. hissukseen..

Pitää + / Ei pidä -
+Mansikoista
+Jäätelöstä
+Nuorista ja kauniista yksilöistä
+Hyvän maun omaavista henkilöistä
+Järkevästä porukasta
+Lapsista
-appelsiineista
-aivottomista tapauksista
-koulukiusaajista / pinnaajista (hoitaa molemmat omakätisesti pois päiväjärjestyksestä)
-gameboy peleistä… (ei osaa pelata niitä)
-nipottajista

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
 
Rehtori - Kurosaki Tora
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: