Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 William "Will" Kavanaugh

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: William "Will" Kavanaugh   Su Maalis 28, 2010 9:43 amNimi: William "Will" Kavanaugh
Ikä: 15
Syntymäpäivä: 22.3
Sukupuoli: poika
Pituus/paino: 151cm/44kg
Seksuaalinen suuntautuminen: ei tiedossa
Kansalaisuus: englantilais-irlantilainen

Aineet, joihin syventynyt: kotitalous, historia, matematiikka
Aineet, joissa vaikeuksia: kemia, biologia, musiikki

Harrastukset: lukeminen, runojen kirjoittaminen
Perhe: isä (yrittäjä), äiti (sairaanhoitaja), pikkuveli (10) ja isoveli (18)

Ulkonäkö: William on ikäisekseen pienikokoinen mutta terveydenhoitajan sanojen mukaan poika tulee kyllä vielä kasvamaan. Pituutta löytyy tällä hetkellä 151:n senttimetrin verran ja painoa 44 kiloa. Pojalla on vaaleat, puolipitkät hiukset. Hiukan vinoksi leikattu otsatukka yltää silloin tällöin silmille joten William käyttää aina välillä erivärisiä hiuspinnejä pitääkseen otsatukan kurissa. Pojalla on isokokoiset silmät, joiden väri vaihtelee valaistuksesta riippuen ja hän on 5-vuotiaasta lähtien omistanut silmälasit heikon näkönsä vuoksi. Ruumiinrakenteeltaan poika on hennonoloinen ja hänen jäsenensä saattavat nyrjähtää helposti esimerkiksi kaatumisen tai liian rajun tönäisyn seurauksena.

William pitää värikkäistä vaatteista. Hänen lempivärejään ovat keltaisen, vihreän ja siniset eri sävyt mutta myös punainen ja valkoinen menevät mikäli kaikki muut vaatteet sattuvat olemaan pesussa. Poika pukeutuu mielellään lyhyt- tai 3/4-hihaisiin t-paitoihin ja kevyisiin verryttelyhousuihin, shortseihin tai farkkuihin. Kylmemmillä ilmoilla poika vetää t-paidan päälle vielä lämpimän ja usein kissankorvilla varustetun, numeroa isomman hupparin. Erilaiset nauhat ranteissa ovat myös lähes jokapäiväisiä koristeita. Kenkien puolelta William suosii erityisesti tennareita ja tasapohjaisia lenkkareita. Toisin kuin jotkut hänen ikäisensä, William ei yritä tehdä itsestään pidempää käyttämällä paksupohjaisia saappaita tai kenkiä.

Luonne: William on toivottoman ujo ja arka mitä tulee esiintymiseen ja vieraiden ihmisten kanssa puhumiseen. Välillä poika saattaa pelätä esiintymistä jopa niinkin paljon, että hän jättää tulematta kouluun päivänä, jolloin hänen tulisi esitelmänsä pitää. Ujous tosin pätee yleisesti kaikkeen muuhunkin. William ei esimerkiksi pysty puhumaan ilman että hänen äänensä vapisee, puhe on enemmänkin hiljaista änkytystä ja pojan kädet vapisevat hervottomasti. Williamilla ei ole koskaan ollut erityisen paljon ystäviä sillä hän ei ole koskaan uskaltanut lähestyä ihmisiä ujon ja pelokkaan luonteensa vuoksi.

William rakastaa erityisen paljon eläimiä, erityisesti koiria mutta ei ole koskaan äitinsä allergian vuoksi voinut saada omaa koiraa. Pehmolelut tuovat kuitenkin pienen helpotuksen tilanteeseen ja niistä onkin vuosien varrella muodostunut hyvin tärkeä tuki ja turva pojan jokapäiväiseen elämään. Erityisen mieluisia ovat koiria ja susia esittävät pehmolelut mutta myös nallea ja pupua esittävät pehmolelut kelpaavat ellei koiria tai susia ole saatavilla.

Williamin suosikkikouluaineisiin ovat aina lukeutuneet matematiikka ja historia. Poika rakastaa numeroiden pyörittelyä ja sellaiset pienet yksityiskohdat kuin vuosiluvut, jäävät aina erityisen hyvin hänen päähänsä. Vaikeuksia taas tuottavat erityisesti kemia ja biologia, sillä William ei ole erityisen kiinnostunut siitä miten kaksi eri ainetta reagoivat keskenään päätyessään samaan astiaan tai mikä määrää sen onko pariskunnan lapsella ruskeat vai siniset silmät.

Pitää:
-Pehmoleluista, erityisesti koirista ja susista
-Historiasta
-Lukemisesta
-Lämpimistä kesäpäivistä

Ei pidä:
-Luokan edessä esiintymisestä
-Suurista ihmismassoista

Menneisyys: Williamin lapsuus oli varsin tavallinen eikä hänelle ole tapahtunut mitään erityisen maata järisyttävää ellei satunnaisia koulukiusaamistapauksia oteta huomioon. Pojan syntyessä hänen vanhemmillaan oli jo yksi poika, joka suhtautui uuteen perheenjäseneen aluksi tietyllä varauksella. William on koko tähänastisen ikänsä ollut koulukiusattu. Jo ala-asteen ensimmäisellä luokalla luokkatoverit vierastivat aran ja pelokkaan oloisen pojan seuraa eikä William itsekään erityisen hanakasti pyrkinyt hakeutumaan muiden seuraan. Huomioimatta jättäminen muuttui Williamin iän karttuessa ja koulujen vaihtuessa ivaaviksi pilkkahuudoiksi, tönimiseksi, tavaroiden viemiseksi ja paperinpaloilla heittelemiseksi luokassa. William ei kuitenkaan missään vaiheessa maininnut asiasta kenellekään aikuiselle sillä hän pelkäsi koko ajan joutuvansa vain entistä pahempiin vaikeuksiin jos uskaltautuisi puhumaan. Samoja kouluja käyvä isovelikään ei huomannut mitään ja kiusaajat saattoivat kaikessa rauhassa jatkaa Williamin nälvimistä ja ennen pitkää poika alkoi tottua kiusaamiseen niinkin paljon ettei hän enää osannut edes pahoittaa mieltään ivahuutojen kaikuessa hänen ympärillään aina kun opettajien ja luokktovereiden silmä vältti. Opintonsa William on kuitenkin hoitanut aina parhaansa mukaan.

Williamin isän työn puolesta perhe on muuttanut muutamia kertoja maasta toiseen ja vanhemmat pitävätkin tätä yhtenä mahdollisena syynä pojan ujouteen ja arkaan käytökseen. Täydellistä varmuutta siihen ei kuitenkaan ole missään vaiheessa saatu mutta vanhemmat toivovat Williamin kasvun yhteydessä tämän rohkaistuvan ja alkavan ottaa enemmän kontaktia muihin ihmisiin.

William muutti perheensä mukana Englannista Irlantiin. He asuivat siellä vuoden ennen kuin isän työ vei heitä jälleen uusille maille. Tällä kertaa perhe muutti Vancouveriin, lähelle St. Heaven's Bayn koulua. Williamin 14-vuotissyntymäpäivä oli juuri tuloillaan ja seuraavana syksynä pojan tulisi aloittaa koulunsa uudessa ympäristössä ja uudessa koulussa. Williamia itseään hirvitti aluksi ajatus opiskella koulussa, jossa olisi vain poikia, jotka varmasti ottaisivat hänet välittömästi silmätikukseen.

Muuta:
-St. Heaven's Bayn asuntolaan muuttaessaan William toi mukanaan ison, makaavan susipehmolelun sekä reilusti pienemmän lajitoverin. Pienempi päätyy joka yö pojan kainaloon, isomman "vartioidessa" pojan unta tämän vierellä.
-William on allerginen koivun siitepölylle, kissoille sekä tuoreille omenoille ja porkkanoille
-William pitää jonkin verran videopeleistä mutta ei ole kovin hyvä pelaamaan niitä

Ihmissuhteet:

Lucas "Luke" Bernandette ~ huonetoveri

Pelaaja: Hijiri
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
William "Will" Kavanaugh
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: