Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hiro Tsuji

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jalle

avatar

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 29.04.2010
Ikä : 23
Paikkakunta : Orimattila

ViestiAihe: Hiro Tsuji   Ti Toukokuu 04, 2010 6:59 pm

Nimi: Hiro Tsuji
Kutsutaan:
Yleensä sukunimellä, mutta kaverit Hirona ja joskus -kun päätteen kera.
Monia epämääräisiä nimityksiä ja lempinimiä saa keksiä, Hiro ei välitä miksi häntä kutsuu,
mutta hän punastelee telee pienillekin hellittelymäisille nimityksille(joita hänelle kyllä keksitään ja paljon).
Häntä voi myös kutsua 'kauniiksi pojaksi', jolla myös vieraat saattavat häntä nimittää.
Ikä: 15
Sukupuoli: Mies
Syntymäpäivä: 14.2.(ystävänpäivä)
Pituus/Paino: 156cm/50kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo/Bi(ei varmaa tietoa..) / Uke
Kansalaisuus: Japanilainen

Aineet, joissa menestyy: Matematiikka, fysiikka, kemia, liikunta (+ aineet joissa tarvitsee hyvää ja pitkää muistia)
Aineet, jotka taas menee alamäkeen: Maantieto ja biologia
Keskiarvo: 8.9

Perhe/Suku:
Äiti: Maryon Cloud(40) - Englantilais-japanilainen
Isä: Kaoru Tsuji(45)
Veli: Heiji Tsuji(20)
Serkku: Makoto Tsuji(18) - isän puolelta

Suhteet:
Tavannut:
Kaverit:
Lähimmäiset ystävät:
Ihastus/Rakas:
Ei tule hyvin toimeen:
Vihamiehet:

Luonne:
Hiro on yleiseltä luonteeltaan lähes joka paikan höylä, ja hän sopeutuu yleensä aika kohtalaisesti vähän joka porukkaan, vaikkei hän pyörikkään monenlaisissa seuroissa. Hän on fiksu luonteeltaan, ja lähes kaikki onnistuu häneltä, mutta maantieteelliset paikat, nimet ja luontoon liittyvät asiat eivät oikein häneltä luista. Mutta Hiro yrittää aina parhaansa ja on sinnikäs, eikä haluaisi antaa periksi vaikka mikä tulisi eteen. Hän on mukava ja ystävällinen kaikille parhaansa mukaan, ja yrittää välttää riitoja ja tappeluita. Hiro on toisin sanoen puiden halailija, yrittää aina puolustaa jokaista parhaansa mukaan, ja tuppautuukin paljon toisten riitoihin ja tappeluihin, ja siksi hän saattaakin pienen kokonsa tulla hakatuksi, alakynteen kun aina joutuu tappelutilanteissa. Hän ei osaa myöskään väitellä, koska hän löytää myös puolustamistansakin asioista huonoja puolia, vaikka kuinka hän yrittää niiden ajattelemista vältellä. Hiro on menestyvä opiskeluissa, ja vain siksi koska hän sai rankkaa ja tiukkaa opetusta peruskoulu aikoina.
Hiroa voisi luulla tämän takia pelkäksi pieneksi ja heiveröiseksi, mutta hän ei ole vain sitä. Häneltä löytyy myös hyvätkin puolet. Vaikka Hiro on onkin ns. puiden halailija ulkokuoreltaan, häneltä löytyy heikot ja rohkeat puolensa. Hän osaa sanoa asiansa suoraan ja kiertelemättä, mutta hänet on myös helppo saada poraamaan. Esimerkiksi hänen sydäntä läheiset asiat, mm. ystävät ja perhe(vaikka ei pidä vanhempiensa tiukkuudesta), jos jollekulle on tapahtunut jotain. Ja vielä tarkemmin, Hiro tuntee myötätuntoa kaikkia ystäviä ja tuttujakin kohtaan, eikä halua että ketään sattuisi henkisesti kuin fyysisestikään. Myös muiden rankat muistot saattavat saada Hiron tunteelliseksi. Hänellä on myös tapana tulla (pieneenkin) shokkiin, jos hän tuntee päänsä sisällä kovaa pistosta, esimerkiksi jos on kyse ihmiselämän menettämisestä, kiduttamisesta tai vastaavasta. Hiro on heikko, myös hieman mieleltään, mutta enemmän puolustuskyvyttömyytensä takia kahakoissa. Hän pelkää tuskaa ja kuolemaa, ei käsitettä kuvainnollisesti, vaan fyysisesti ja henkisesti kokien. Hän tullut, ja tulee jatkossakin, pieksätyksi, enemmän tai vähemmän, pienistä ja suuremmistakin asioista. Sellainen Hiro vain on, mitä hän voi heikolle luonteellensa? Hiro on aina ollut sopeutumaton, mutta pian hän saa erittäin läheisen ystävän.. Pian..

Ulkonäkö:
' Kaunis poika. ' Hiro on lyhyt ikäisekseen ja vaikuttaa ikäistään paljon nuoremmalta. Hänellä on pehmeän siniset silmät, ja hän on yleensä hieman pelokkaan näköinen, huomaamattaankin, koska hän ei hymyile yleensä ja katsekin on aika paljon alamaissa. Hiron hiukset ovat vaaleat, joissa on hailakan ruskeaa sävyä paikoittain. Hänen hiukset omaavat pientä kiharamaista ja pehmeää ominaisuutta, ja hänen hiukset peittävät niskan juuri ja juuri. Hiro käyttää kouluajalla asiallisesti vaatevalikoimaansa, hänellä on yleensä kauluspaita/valkoinen paita, kravatti, joskus päällyspaita ja pitkät, suorat housut. Vapaa-ajalla hän käyttää rennompia vaatteita, vaikka joskus on saattanut jäädä opiskelun jäljiltä samat vaatteet päälle. Hiro on oikea päällekarkaajien magneetti, hänen normaali olemuksensa: viaton ja varautumaton olemus sekä katse, ei aina ole paras vaihtoehto. Hän kun ei osaa näyttää aidosti pokkana erityiseltä, suorastaan varautumattomalta, jonka päälle voisi hyökätä milloin tahansa. Hiro on myös saanut nimityksen viattomasta ja kauniista ulkonäöstään(pojaksi..) 'kaunis poika', jolla kuka tahansa, joskus opettajatkin, saattaa häntä kutsua. Hänen hymynsä on erittäin puoleensa vetävä myös, niin viaton ja kirkas, iloinen.

Menneisyys:
Hiro syntyi ystävänpäivänä, 14.2., varakkaalle pariskunnalle, Maryon Cloudille ja Kaoru Tsujille. Hän sai kuitenkin nimensä japanilaisittain, koska Maryon oli kuitenkin asunut Japanissa vuosia, vaikkei olekaan muuttanut sukunimeään samaksi kuin miehellään Kaorulla on. Hiro kävi peruskoulun Japanissa, lähes kuudessa eri koulussa, koska joutui vaihtamaan sitä vanhempien liike-asioiden takia, ja myös siksi ettei hän sopeutunut mistään niistä. Hiron vanhemmat halusivat poikansa menestyvän koulussa, joten he siirsivät tämän yksityiskouluun käymään yläasteen, jotta saisi parempaa, laajempaa opetusta ja nostamaan arvosanojaan. Siinä ne nousivat lähes arvosanasta 7 arvosanaan 8.5, mikä oli hänen vanhempien mielestä suuri saavutus, koska he tiesivät että Hirossa on piileviä kykyjä. Mutta Hiron kannalta hänen peruskoulun käyminen oli silkkaa painajaista, koska häntä painostettiin liikaa, mutta hän ei valittanut, koska tiesi että hänen vanhempansa taas eivät pitäisi siitä, eikä siitä tosiaan seuraisi hyvää. Hiro kävi peruskoulunsa ansiokkaasti loppuun, ja hän henkäisi sitten syvään, luullen että saisi vihdoin päättää asioistansa. Mutta ei, hänen vanhempansa, Maryon ja Kaoru olivat järjestäneet ulkomailta pojalleen hyvää mainetta saaneen(tosin, miltä taholta sen sitten kuulee..) poikakoulun, St. Heaven's Bayn lukion, jossa tämä poika saisi viettää opiskelija elämää parhaimmillaan. Se, onko nämä huhut totta, ei ole sata prosenttista varmaa tietoa, ei merkkaa mitään tässä vaiheessa. Hiro muutti perheensä kanssa ulkomaille, jotta hän voisi käyttää englannin kieltä hyväkseen. Vaikka se kulkeekin Hirolta kuin rasvattu, hän pelkää vain sitä, saako poika yhtä huonoa kohtelua kuin peruskoulussa. Mutta nyt asiat ovat toisin.. Kyseessä on St. Heaven's Bay, poikakoulu. Se, mitä Hiro tulee kokemaan, on vielä arvoitus..

Tiesitkö, että..
* Haen pelejä, joissa Hiro joutuu päällekarkauksen uhriksi
* Sekä semeä, joka ymmärtää Hiroa, jolle Hiro voi avautua, jolle Hiro voi kertoa todellisen minänsä jaja... ~
* Jalle ei tiennyt että tulisi ottamaan koskaan virallisen poikahahmon, koska hän pelaa enemmän naisilla
* Jalle rupesi suunnittelemaan Hiroa 1.5.2010
* Jalle on aaaaina halunnut ukepojan ~ <3
* Ja haluaa siitä päällekarkaus - peleistä arttia.. Ja muutenkin kuvaa (koska Jalle ei osaa piirtää ihmisiä..)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Hiro Tsuji   Ti Toukokuu 18, 2010 4:25 pm

Njuu, tämän olisi itseasiassa pitänyt käydä itse kotisivujen liittymiskirjan kautta kun kerran ihan uusi tulokas olet, mutta well whatever. 8D Oikein hyvältähän tämä näyttää, en löydä mitään valittamisen aihetta. Että läpi menee, voit siirtää hahmolistojen puolelle ja siirtyä pelailemaan! O3o

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
 
Hiro Tsuji
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Hahmohakemus-
Siirry: