Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lucas "Luke" Bernandette

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aikmofobia

avatar

Viestien lukumäärä : 137
Join date : 12.06.2010
Ikä : 26
Paikkakunta : Kotiluolasto

ViestiAihe: Lucas "Luke" Bernandette   La Kesä 12, 2010 2:48 pm

LUCAS ”LUKE” BERNANDETTE


Ikä: 20
Sukupuoli: A man
Seksuaalinen suuntaus: Aikalailla kaappihomo
Turha genrettäminen: Vähän smuken vikaa, kallistuu enemmän semen puoleen.

Kotimaa: Ranska

Ulkonäkö:
Ruumiinrakenne:
Luke on 187/85, eli pitkä poika. Painoa on jonkun verran lihaksiston takia, mutta mikään massakasa ei ole kyseessä. Luke on harteikas ja ison näköinen, muttei missään mielessä lihava. Hänellä on aavistuksen lihaksia käsissäkin ja niistä näkyy silloin tällöin verisuonia. Ei kuitenkaan sillä tapaa että se olisi ällöttävää. Luke on melko vahva ja näyttääkin siltä. Hänen ryhtinsä on vain aavistuksen huono, kovin rennon ja välinpitämättömän oloinen niin, että hartiat ovat vähän takana ja vatsa aavistuksen edessä. Luke on myös kokoisekseen kovinkin notkea, ei mitenkään spagettimaisesti, mutta ketterästi. Lukella on myös outoja istumisasentoja. Hän ei istu kunnolla ja normaalisti ellei ole pakko.
Kasvot:
Lukella on vahvat ja hyväluiset kasvot, melkein kuin suoraan mallikuvasta. Hänellä on vahvat leukaperät ja terävä leuka, mutta niissä piilee pienen pieni sipaus naisellisuutta. Luke on siis komeankaunis, vaikkei sitä itse myöntäisikään. Hänen otsansa on melko pitkä, mutta se jää piiloon hiusten taakse.
Silmät ovat pähkinänruskeat ja melko isot, mutta silmäluomet ovat useasti alempana, tuoden jollain tapaa kylmän katseen. Luken silmät oikein työntävät luota, ellei kyseessä ole luottohenkilö. Silloin Luken silmät ovat äärimmäisen lempeät ja hellät, omalla tavallaan todella suloiset. Kulmakarvat ovat tietysti trimmatut, melko ohuet ja ilmeikkäät. Luken katsoessa tuntemattomia ihmisiä toinen kulmakarva saattaa nousta aavistuksen ylemmäs.
Lucaksen huulet ovat melko ohuet, mutta silti kovin täyteläiset. Ne ovat hyvä sekoitus paksuja ja ohuita samaan aikaan. Huono puoli on se, että niitä ei kovin usein näe hymyssä. Luken perusilmeisiin ei kuulu hymyä, ja jos kuuluu, se on ivallinen. Luken hymy tosin on sekin kovin söötti, melkoinen sydäntenmurskaaja. Lukella hampaat eivät ole millään tapaa erikoiset, valkoiset ja suorat.
Kehonkuva:
Lucaksen hiukset ovat melko lyhyet, pidemmät edestä. Hänen otsahiuksensa kaartuvat toiselle puolelle kasvoja, mutteivät peitä silmiä. Otsahiuksien vieressä on pitkät siipakkeet, jotka jatkuvat aina solisluihin asti. Ne ovat Lucaksen aarteet ja niitä ei saa lyhennellä. Miehellä on muutenkin hiustenkasvatus meneillään. Takaraivosti hiukset ovat taas lyhyemmät ja melko pörröiset, jopa tavallaan sotkuiset. Hiukset ovat hyvin tummanruskeat, lähes mustat paikoitellen, riippuen tietysti valosta. Ne ovat melko karheat ja pörröiset, joten ne eivät juurikaan kiillä.
Luke pukeutuu siviilissä omalaatuisemmin kuin kuvittelisi. Perusvaatetukseen kuuluu aavistuksen repeytyneet pillifarkut, pitkävartiset tennarit jotka roikkuvat miten sattuu, melko kireä t-paita, liivi ja satunnaisia koruja ja muita liinoja ympäriinsä. Luvaksen taiteilijasielu näkyy tavassa pukeutua. Lempivärejä pukeutumisessa on lähinnä tummanharmaa, punainen, musta ja sininen. Valkoista on hyvin vähän, jos ollenkaan. Lukella on kaulassa nahkanaru, jossa roikkuu vanha ruosteinen avain. Hän ei kerro mikä se on, tai mistä se on tullut. Lukella on myös toisessa korvassa korvakoru, mutta se ei pahemmin kiinnitä huomiota.
Ilmeet & eleet:
Luke on kylmän ja kohmeisen näköinen, melko luotaantyöntävä. Perusilmeenä on tumma katse, joka kiertää ihmisestä toiseen kuin ne olisivat ilmaa. Ei Lucas tarkoituksella ole ilkeä ja kamala, se vaan on pinttynyt aikojen saatossa. Ei mies ole todellisuudessa lähelläkään niin kylmä, miltä näyttää, kunhan kuoren sisälle pääsee pujahtamaan. Vaikka perusilme ei oikein houkuta tulemaan yhtään lähemmäs.
Mies kävelee melko kevyen näköisesti, liike on sulavaa ja ketterää kovan ja jäykän sijaan. Mies ei kuitenkaan näytä miltään keijukaiselta joka liitelee kukasta kukkaan. Hän on kyllä kovin miehekäs, mutta notkea sellainen. Luken perustapa on kävellä ympäriinsä vailla päämäärää ja vilkuilla ympärilleen, taas kohdellen muita kuin ilmaa. Miesparan tielle ei siis kannata joutua.
Rentoutuessaan luotettavan ihmisen seurassa Luken ilmeet kuitenkin muuttuvat. Luvassa on lempeä ja kauniinhaikea katse, jotenkin herkkä ja haavoittuvainen. Sitähän Luke sisimmässään on. Herkkä. Miehen eleetkin ovat jotenkin rennompia ja entistä sulavampia, mutta silti vahvoja. Hymy sulattaa sydämen, jos sellaisen koskaan näkeekään.

Luonne:
Ulkopuolisen silmin:
Luke näyttää, kuten jo todettu on, kylmältä ja luotaantyöntävältä. Ensivaikutelma on hankala olla mitään muuta kuin sulkeutunut ja kylmä. Täytyy olla jo todella hyvä ihmispsykologi jos näkee jotain muuta. Lucas ei puhu kovin mielellään tuntemattomille, ellei kyseessä ole koulutehtävä joka on pakko suorittaa tai joku asia, joka yhdistää molempia. Kuitenkaan turhanpäiväinen jaarittelu säästä ja aulan vasemmanpuoleisen sivuseinän oikealla reunalla viisi senttiä maasta olevasta kahvitahrasta ei ole Lucaksen juttu. Se saa miehen turhautumaan ja jopa ärähtämään olemaan hiljaa. Lucasta ei ole helppo lähestyä, eikä Lucas lähesty ellei ole pakko. Miehestä siis saa erakkovaikutelman. Mies ei koskaan osoita omia tunteitaan tuntemattomien läsnäollessa, hän on enemmän suljettujen ovien takana rakastaja. Muutokseen vaadittaisiin jo todella rakas henkilö.
Läheisten silmin:
Luke on kaikkea muuta kuin mitä ulkopuolisen silmin saattaa näkyä. Lucas on hellä ja kiltti ihminen, totaalisen väärinymmärretty, tosin Luken omasta valinnasta. Hän keskustelee mielellään, nauttii seurasta ja rakastaa läheisyyttä. Toisen ihmisen lämpö ja kosketus ovat kuin heroiinia Lucakselle. Jokainen pienikin ele saa miehen vain lankeamaan enemmän. Kuitenkin ystävyys onnistuu siinä missä muukin. Silloin Luke on ymmärtäväinen kuuntelija, joka kuitenkin osaa antaa ohjeita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lucaksen ystävyys ja läheisyys on saavuttamisen arvoista, sillä häneen voi luottaa kuin kallioon. Lucas ei myöskään tuomitse ketään mistään asiasta, vaan etsii aina syyn miksi tämä kyseinen henkilö on toiminut kuten toimi. Toki Lucas osaa riidellä, mutta sitä ei kukaan suosittele joka sen on nähnyt. Luke on tempperamenttinen suuttuessaan ja tekee kyllä harvinaisen selväksi, mitä mieltä hän on, ja kuinka hän ei halua kuulla toisen mielipidettä asiaan. Luke kuitenkin osaa pyytää myös anteeksi jos siihen on tarvetta.
Sisimmässään:
Lucas on herkkä ja rauhallinen persoona, ja kuten mainittu, romantikko. Läheisyys ja sen osoittaminen on Lukelle tärkeää ja tavoiteltavaa. Hänen mielestään ei ole parempaa kuin halaus ja muutama sana siitä, kuinka tärkeä mies jollekin on. Mies siis vaan kaipaa hyväksyntää ja rakkautta osakseen. Lukea voisi kuvailla parhaiten helläksi, rauhalliseksi ja torjunnanpelkoiseksi. Kuoren hän on kasvattanut vain, koska pelkää tulla torjutuksi. Niinpä hän torjuu kaiken ympäriltään. Logiikka ei ihan pelaa, mutta satuttaa vähemmän. Mies ei koskaan voisi kuvitella satuttavansa itselleen tärkeää ihmistä.

Menneisyys:
Lucas on pitkälti tavallinen rikkaan perheen lapsi. Hänen isänsä on pörssimeklari ja monen yrityksen johtaja, eikä häntä juuri näkynyt kotona kun Luke oli pieni. Äiti oli toki kotona pitämässä huolta Lucaksesta ja hänen pikkusiskostaan. Lucas asui isossa kartanossa hienostoalueella, kartano oli täynnä palvelijoita ja eläimiä ja isän päivällisvieraita milloin Yhdysvalloista, millon Intiasta. Paikka ei ollut kotoisa nimeksikään, eikä Luke saanut vanhemmiltaan rakkautta ja hyväksyntää siinä missä 'tavallisen' perheen vanhemmat lapsilleen antavat. Lucas ei koskaan pitänyt vanhemmistaan, vaan heti kun mahdollisuus tuli, hän lähti pois kotoa. Miehen menneisyys selittää paljon siitä, miksi Lucas haluaa hyväksyntää ja rakkautta, muttei osaa hakea sitä.
Lucaksella oli 15-vuotiaana yksi ainoa ystävyyssuhde kartanon ulkopuolelta. Naapurin ökykartanon poika ja Lucas viettivät paljon aikaa yhdessä, aina kaukana kartanoista. Juttu kuitenkin paisui romanssiksi. Lucas tiesi jo pitkään ennen sitä, etteivät naiset häntä kiinnostaneet. Kuitenkaan tämä romanssi ei kauaa kestänyt. He jäivät kiinni Luken vanhemmille, jotka tietenkin pöyristyivät ajatuksesta homoseksuaalisuudesta. Vanhoillisina he kielsivät Lucasta näkemästä poikaa enää koskaan. Hän ei myöskään päässyt juurikaan ulos kartanosta. Kuitenkin, kun Lucas täytti 20, hän lähti opiskelemaan, eikä ole sen koommin käynyt kotonaan. Vanhemmat yhä tukevat Luken koulunkäynnin ja rahoittavat kaiken, mutta Luke ei puhu heille, ellei ole aivan totaalinen pakko.


Muuta:

-Lucaksella on kaksi rottaa, Bo ja Tim. Tim on pikimusta ja Bo puolestaan tuhkanvalkoinen, ei kuitenkaan albiino.
-Lucas pitää luonnossa haahuilusta luonnosvihon ja hiilen kanssa, mieluiten yksin.
-Maalaaminen on Lucakselle pakokeino todellisuudesta.
-Lucas uskoo karmaan, muttei jumaliin.
-Jos miestä häiritsee kesken piirtämisen tai maalaamisen, saattaa tuloksena olla kärttyinen Luke.
-Lucaksella on lapaluiden päällä pienet enkelinsiipitatuoinnit.
-Lucas ei pidä ylienergisistä ihmisistä.
-Luke inhoaa lapsia.
-Lucaksen saa hyvälle tuulelle maidolla ja pullalla.
-Lucas ei voi sietää lampaan lihaa.
-Lucas kuuntelee musiikkia vain jos se on hyvin tehty.

Aineet johon oppilas on syventynyt: Matematiikka, psykologia, kuvaamataide


Ihmissuhteet
~William "Will" Kavanaugh, huonetoveri, uusi tuttavuus.


Lucas-galleria
Sitä mukaa ku tulee. :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lucas "Luke" Bernandette
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: