Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jori Orcot

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Jori Orcot   Ti Kesä 15, 2010 8:33 pm

Nimi: Jori Orcot
Sukupuoli: mies
Ikä: 20-vuotias
Sek.suuntaus: eiköhän se ajallaan selviä hänelle ittelleenkin
Kansalaisuus: Amerikkalainen alkujaan, perhe tosin muutti Vancouveriin Jorin ollessa 15 v.
Aineet joihin oppilas on syventynyt: liikunta, yhteiskuntaoppi, terveystieto.

-kuva-

Ulkonäkö: Jori on melkoisen normaalin näköinen nuori mies. Hän ei ole mikään liian laiha, vaan ihan sopusuhtainen lihaksineen kaikkineen. Hänen hiuksensa ovat aivan vaalean hopeanharmaat ja pisimmät suortuvat ulottuvat lapaluiden tasalle. Silmät taas ovat hyvin tummansiniset, ne näyttävät melkeinpä mustilta tietyssä valossa. Kummassakin korvassaan Jorilla on kaksi kultaista rengasta, ja usein kaulassaan hopeinen risti.
Jorin yleisilme on aikalailla välinpitämätön, välillä kyllä myös tuima tai tiukka, muttei kuitenkaan vihainen. Huonolla tuulella sitten ollessaan se kyllä saattaa olla sitäkin, melko äreänpuoleinen katse ainakin. Puhetyyli saattaa toisinaan olla hieman laiskanpuoleinen, kuin mikään asia ei Joria kiinnostaisi ollenkaan.
Vapaa-ajallaan Jorilla on farkut tai jotkin verkkarin tapaiset rennot housut, paitana toppi, t-paita tai kauluspaita. T-paidoissa on usein outoja tekstejä tai kuvioita, kauluspaidassa hän taas yleensä jättää pari ylintä nappia auki, rentouden säilyttämiseksi. Hän vihaa muutenkin vaatteita, jotka ovat kiristäviä tai jotka ovat liian ”virallisia”. Silloin tällöin Jorilla saattaa myös olla käsissään kynsikkäät.

Luonne: Alkuun Jori saattaa vaikuttaa tylsänpuoleiselta mulkoilijalta, jolla ei ole mitään huumorintajua. Mutta se on vain ulkokuori, joka on kaiketi jäänyt yläasteajalta, jolloin hän menetti veljensä(menneisyydessä tarkemmin). Tottahan se kylläkin on, että nuorukainen suhtautuu epäluuloisesti kaikkiin, ainakin aluksi. Tuntematta jotakuta henkilöä kunnolla Jori saattaa käyttäytyä melkeinpä törkeästi, ivallisesti ja heitellä sarkastisia kommentteja ties mihinkä väliin puheessa. Lisäksi hän on usein melko tuittupäinen. Pitkä pinna tuolla kyllä on, mutta se saattaa sitten napsahtaa välillä.
Kun sitten lähdetään tätä nuorukaista tutkimaan pintaa syvemmälle, huomataan, ettei tuo ole niin paha tyyppi kuin miltä saattaa vaikuttaa. Harvojen kavereiden seurassa hän puhuu ihan asiallisia, on rento ja ystävällinen, ja nauraa paljon. Ystävien kanssa voi hyvin pitää peli-illan tai vain puhua, ilman edes mitään kaljoitteluita tai muuta. Oikeastaan hän jopa tykkää jutella asioista, mitkä molempia osapuolia kiinnostavat.
Jorin kanssa kannattaa tutustua ihan senkin takia, että hän ei sitten todellakaan petä tovereitaan minkään moisessa tilanteessa, ja on paikalla kun apua tarvitaan. Toisen pulaan jättäneitä hän nimittää pelkureiksi. Nuorukainen on oikeastaan loppujen lopuksi hyvin sympaattinen.

Menneisyys: Jori on siis syntynyt ja varttunut Amerikassa, Yhdysvalloissa tarkkaan ottaen, ja hän on kaksonen, se vanhempi osapuoli. Lisäksi hänellä on isosisko.
Lapsena Jori oli varsinainen hurjapää. Tuo keksi koko ajan kaikkea vaarallista, kuten puissa ja talon katolla kiipeilyä. Kuten arvata saattaa, vähän väliä niissä touhuissa kävi huonostikin. Monen kertaa Jori on temppuilujensa takia sairaalaan päätynyt, tosin hengenvaaraa tuolla ei ole koskaan ollut. Mitä nyt aivotärähdyksiä saanut ja luitaan murtanut.. Eikä se meno oikeastaan rauhoittunut murrosiässäkään, silloinhan mukaan tulivat vielä kaikenlaiset skeittailut ja porukalle näyttämisen halut. Kaksoisveli Lucakaan ei meinannut saanut Joria rauhoittumaan, vaikka tätä Jori kuuntelikin enemmän kuin vanhempiaan.
Jori ja tuon veli kyllä liikkuivat paljolti samoissa seuroissa, mutta Jori tietämättä veljellä oli eräs toinenkin ”jengi”. Sellainen, joka poltti, käytti alkoholia, ja huumeitakin. Eräänä iltana kun Jori ja tuon veli olivat kaupungilla kavereidensa kanssa, veli erkani porukasta. Jori huomasi tämän ja lähti veljensä perään. Varjostettuaan jonkin aikaa veli päätyi jenginsä kulmille. Joria hämmensi huomata veljensä tällaisessa porukassa. Veljensä, joka aiemmin oli ollut rauhallinen, kiltti, järkevä ja vastuuntuntoinen. Ja kaikkein eniten järkytti se, ettei tuo kieltäytynyt huumeesta mitä tuolle tarjottiin. Tässä kohdin Jori tuli esille, yrittäen puhua veljelleen järkeä. Yritti saada tuota lopettamaan huumeiden käyttö. Hänen veljensä ei suostunut siihen, väittäen että ”Jengi ymmärsi häntä, toisin kuin Jori”. Muut jengiläiset sitten menivät vielä ehdottamaan, että veli ”opettaisi Jorille hieman tapoja”. Tiesihän Jori vallan hyvin, mitä tuo tarkoitti, mutta ei aikonut perääntyä. Hän toivoi, että veli olisi tajunnut edes sen verran, ettei hänelle olisi tehnyt mitään, mutta tuopa oli niin huumeista sekaisin, ettei varmaan tiennyt edes mitä teki.
Saatuaan veljeltään ja tämän jengiltä kunnon rökityksen Jori palasi kotiin, yksinään. Vanhemmat kyselivät heti tietenkin mitä tuolle oli tapahtunut ja mihin Jori oli veljen jättänyt, mutta hän ei puhunut näille mitään. Velikin kyllä saapui kotiin loppujen lopuksi. Heidän ollessa kahden kesken Jori yritti puhua veljelleen vielä, mutta tämä vaikutti siltä kuin ei olisi katunut edes sitä, mitä veljelleen oli tehnyt. Lopulta Jori päätti sitten, ja ilmoitti veljelleenkin, ettei puhuisi tälle ennen kuin tämä lopettaisi huumeiden käytön.
Niin ei sitten ikinä tapahtunut. Veli kuoli puoli vuotta sen jälkeen, kun Jori oli saanut tietää tuon huumeiden käytöstä. Luultavasti huumeiden yliannostukseen. Hautajaisissa Jori ei itkenyt veljensä takia, hän oli ennemmin vihainen tuolle –mutta samalla katkera myös itselleen, kun ei ollut pystynyt suojelemaan veljeään paremmin, tai auttamaan tuota. Hautajaisten jälkeen Jori ei juurikaan puhunut kenellekään pitkiin aikoihin.
Samana keväänä Jorin yläaste päättyi, ja perhe muutti Vancouveriin. Hän pyysi vanhemmiltaan lupaa pitää yhden välivuoden opiskelusta, ja vanhemmat myöntyivät vaikeiden aikojen takia. Tämän vuoden Jori oli jossain elokuvateatterissa töissä ja yritti miettiä, mitä hän haluaisi elämältään. Sen jälkeen hän on ollut yhdessä koulussa, mutta hän ajatteli, että se ei ollut sitä, mitä hän halusi, ja lopetti puolivälissä kesken, kokonaisuudessaan koulu olisi kestänyt neljä vuotta.
Ihanat vanhemmat sitten tulivat ajatelleeksi, että St. Heavens Bay voisi olla heidän pojalleen hyvä paikka, että tuo voisi löytää ystäviä sieltä helpoiten ja tuosta voisi tulla jälleen sosiaalisempi. Vanhempiensa mieliksi hän lähetti sitten sen hakemuksen. Uskokaa tai älkää, tuo pääsi sisään yläasteen todistuksensa keskiarvolla, joka oli 8.7(hänhän ei saanut välissä olleesta koulustaan päättötodistusta, koska lopetti kesken). Vastoin vanhempien odotuksia, tuo ei kuitenkaan ole edes yrittänyt tutustua kehenkään, vaan mieluummin pysyy omissa oloissaan 'yksinäisenä sutena'.

Muuta:
- Jorin perheeseen kuuluvat: isä, äiti ja isosisko, Saga. Muu perhe asuu myöskin Vancouverissa, mutta asuvat sen verran kaukana, että vanhempien mielestä ollut parempi, että Jori asuu koulun asuntolassa.
- Jori polttaa, mutta juo oikeastaan erittäin harvoin.
- Tuota ei haittaa niin paljon, jos jotkut käyttää alkoholia ja tupakkaa, mutta muut päihteet saakin sitten tuon suuttumaan kunnolla, menneisyydestään johtuen.
- Omistaa aika montakin kaveria, mutta kaikki jäivät Yhdysvaltoihin.
- Kuten jo mainittu, on syntynyt siellä Amerikassa.
- Pituus & paino: 178 cm & 66 kg
- Jori oikeastaan pitää eläimistä enemmän kuin ihmisistä.
- Hänen musiikkimakunsa ehdoton ykkönen on Alice Cooper, ja lempikappale on "Poison".
- Motto: "Jos jotakin haluaa tehdä kunnolla, se kannattaa tehdä mieluiten itse"
- Jostain syystä Jori ei pidä terveydenhoitajista/lääkäreistä tai muista sellaisista niin sitten yhtään, vaikkei hänellä ole mitään kammoa edes. Yksinkertaisesti hän ei vain pidä.
- Purkaa toisinaan stressiä, ärtymystä tai oikein kiukkua, paineita tai mitä vaan taekwon-dolla.
- Hänen toinen nimensä on Leon.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Jori Orcot
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: