Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Terveydenhoitaja & koululääkäri; Theodoric Aidan Wernher

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Terveydenhoitaja & koululääkäri; Theodoric Aidan Wernher   Ke Joulu 23, 2009 2:15 am


©eLouai Candybar Doll Maker 3

Nimi: Theodoric Aidan Wernher
Kutsumanimiä: Theo, Aidan
Ikä: 26
Syntymäpäivä: 3.8
Horoskooppi: leijona
Sukupuoli: mies
Pituus/paino: 173cm/63kg
Seksuaalinen suuntautuminen: a-seksuaali (*klik*)
Siviilisääty: vapaa
Kansalaisuus: saksalainen
Ammatti: koululääkäri, mutta voi toimia myös terveystiedon opettajana ja terveydenhoitajana

Harrastukset: ruoanlaitto, lukeminen, elokuvien katselu
Perhesuhteet: isä ja äiti. Aidan on vanhempiensa ainoa lapsi. Samassa talossa vanhempien kanssa asuu myös Aidanin isoäiti. Perhe asuu hiukan syrjemmässä kaupungin keskustasta, kävelymatkan päässä Aidanin kotoa.
Lemmikit: kaksi Japanin bobtail-rotuista kissaa (Cara & Mia)

Heikkoudet:
-Toivottoman sinisilmäinen
-Luottaa ihmisiin liian helposti
-Huono puolustamaan itseään

Vahvuudet & taidot:
+Luotettava
+Ystävällinen
+Hyvä kokki

Luonne: Aidan on tavattoman ihmisrakas. Ehkä liiankin, sillä hänen sinisilmäisyytensä vieraidenkin ihmisten suhteen on ajoittain osoittautunut varsin ongelmalliseksi. Hän on monta kertaa joutunut pahoinpidellyksi ja hyväksikäytetyksi uskoessaan, etteivät ihmiset todellisuudessa ole pahoja. Hän nimittäin saattaa lähteä täysin ventovieraankin matkaan. Aidan on myös helposti manipuloitavissa ja huijattavissa, mutta vaikka hän uskookin jokaisen ihmisen olevan pohjimmiltaan hyvä, hän liikkuu silti äärimmäisen harvoin pimeillä syrjäkujilla. Ei siksi että hän pelkäisi, vaan koska nämä kujat ovat useimmiten niin likaisia ja synkkiä, että terveydenhoitajana mies kiertää ne kaukaa.

Ystävällisestä luonteesta on toki hyötyäkin. Mies saa melko helposti uusia ystäviä, vaikka jotkut näistä saattavatkin kauhistella hänen sinisilmäistä luonnettaan ja ihmisläheistä suhtautumistaan. Hän tulee todella hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, eikä koskaan menetä malttiaan. Joitakin hänen käytöksensä ja jatkuva hymyilynsä saattaa myös ärsyttää, mutta näihin negatiivisiin kommentteihin ja suhtautumisiin hän vastaa yleensä hymyllä ja mahdollisesti myös hiljaisella anteeksipyynnöllä. Ihmisten lisäksi Aidan rakastaa myös eläimiä. Hänellä on kotona kaksi Japanin bobtail-rotuista kissaa.

Mies on myös innokas ruoanlaittaja ja hän järjestää mielellään erilaisia teekutsuja ja muunlaisia pieniä illanistujaisia ystävilleen. Kaikesta tästä voisi päätellä, että Aidan ei koskaan haluaisi olla yksin. Aivan, ei hän kovin mielellään haluakaan. Yksin ollessaan hän tuntee olonsa tavattoman surulliseksi ja silloin päällä on pakko olla joko radio tai televisio. On tosin niitäkin hetkiä, jolloin mies todellakin hakeutuu omaan rauhaansa, vaikkapa hyvän kirjan parissa. Erityisesti myöhäisillat ovat hankalia, sillä Aidan liikkuu harvoin ulkona sen jälkeen kun aurinko on laskenut ja ulkona on pimeää ja kylmää. Silloin tällöin hän tosin poikkeaa tavoistaan ja saattaa lähteä öiselle kuutamokävelylle, vain siksi että kaipaa seuraa.

Voisi luulla, että sinisilmäisyydestä johtuvien pahoinpitelyjen ja muiden välikohtausten vuoksi mies olisi jo oppinut varomaan tietynlaisia ihmisiä. Ei, Aidan ei suostu uskomaan että ihmiset voisivat olla pahoja. Hän haluaa antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden, eikä jää vatvomaan ikäviä tilanteita yhtään pidemmäksi aikaa kuin on tarpeen. Tokihan ne surettavat jonkin aikaa, mutta melko pian mies unohtaa ja on taas oma positiivinen itsensä. Aidan on a-seksuaali, eikä siis täten tunne vetoa kumpaakaan sukupuolta kohtaan. Mies ei myöskään kovin mielellään keskustele omista intiimeimmistä asioistaan, ja liian tuttavallinen kosketus saa hänet usein vaivaantuneeksi ja nolostuneeksi. Hän ei ole kertaakaan elämässään ollut rakastunut, tai edes ihastunut eikä tiedä haluaako edes koskaan rakastaa sillä tavalla ketään. Niin kauan kuin hänellä on ystäviä, hän on onnellinen.

Ulkonäkö: Aidanilla on vaaleansiniharmaat silmät ja vaaleat, pitkähköt hiukset, jotka saa helposti sidottua pienelle poninhännälle tai tuuheaksi "töyhtöksi" päälaelle. Miehen iho on hyvin vaalea ja saattaa liian runsaan auringonoton yhteydessä palaa. Aidan on ruumiinrakenteeltaan siro ja hentoluinen eikä hänellä ole lainkaan lihaksia. Kasvonpiirteet ovat sirot ja hiukan naiselliset, leuka ei ole erityisen terävä ja silmät ovat kohtalaisen suuret.

Vaatetus: Aidanilla on todella monipuolinen vaatemaku. Työvaatetuksena on aina valkoinen kauluspaita ja joko musta tai tummanpunainen kravatti. Jalkoja puolestaan verhoavat mustat, täyspitkät suorat housut. Kenkinä toimivat mustat, mukavan kevyet kävelykengät. Eri asia miehen vaatetuksen suhteen onkin sitten vapaa-aika. Jos satut kaupungilla törmäämään tähän mieheen, et välttämättä uskoisi hänen olevan se sama mies, jonka näit samana aamuna koulun käytävillä. Aidanilla on nimittäin niin laaja vaatemaku, että hänen päällään voi nähdä lähes minkälaisia vaatteita tahansa. Farkkuja, ketjuhousuja, platform-kenkiä, tennareita, lenkkareita, hihattomia toppeja, t-paitoja, mitä vain, laidasta laitaan. Vaatteiden värit ovat myös lähes yhtä monipuolisia, mutta mitään keltaista tai vaaleanpunaista mies ei päälleen suostu laittamaan. Myös ranteet on koristeltu monenlaisilla rannerenkailla ja koruilla. Aidan on lisäksi rei'ittänyt toisen korvansa, jossa hän aina silloin tällöin käyttää pientä, hopeista pallokorua tai pientä rengasta.

Pitää:
-Ihmisten seura
-Hyvä ruoka ja ruoanlaitto
-Lukeminen
-Erilaiset juhlat
-Eläimet
-Eri maiden kielet ja kulttuurit
-Historia

Ei pidä:
-Yksinäisyys
-Alkoholi + muut päihteet
-Väkivalta
-Liian intiimit ja henkilökohtaiset kysymykset
-Hämähäkit

Menneisyys: Aidan ei ole aina ollut yhtä iloinen ja positiivinen. Lapsena hän oli hiljainen ja ujo, eikä hän kovin usein uskaltanut tehdä aloitetta luodakseen kontakteja uusiin ihmisiin. Perheen ainoana lapsena Aidanilla ei ollut sisaruksiakaan seurana ja kiireiset vanhemmat eivät jatkuvasti ehtineet viettää aikaa poikansa kanssa. Aidan ei kuitenkaan syyttänyt heitä, vaan hän teki kaikkensa saadakseen päivänsä kulumaan. Tavallisesti poika hoiti läksyt heti koulusta palattuaan ja sen jälkeen hän joko siivosi, teki ruokaa tai katsoi televisiota.

Koulunsa Aidan aloitti puolitoista viikkoa seitsemänvuotissyntymäpäiviensä jälkeen, jääden heti ensimmäisenä päivänä ulkopuolelle muiden leikeistä ja keskusteluista. Ujon ja hiljaisen luonteensa vuoksi poika sai lempinimen "Hiiri" ja vaikka muut oppilaat tarkoittivatkin sen usein vain vitsiksi, Aidan pahoitti kuitenkin mielensä aina kun joku takapulpetissa istunut poika käytti kyseistä lempinimeä. Vasta yläasteella poika alkoi ottaa kontaktia muihin ihmisiin ja jo muutaman viikon jälkeen hän oli saanut monta uutta ystävää. Juuri silloin Aidan alkoi myös viihtyä enemmän muiden seurassa ja viikonloppuisin hän tapasi ainakin yhden koulukaverinsa, koska yksinoleminen sai hänet ahdistuneeksi ja surulliseksi.

Yläasteen jälkeen edessä oli valinta siitä, tulisiko Aidan jatkamaan opintojaan lukiossa vai ammattikoulussa. Vielä tuossa vaiheessa nuorella Aidanila ei ollut aavistustakaan siitä, mitä hän halusi tulevaisuudessa tehdä, joten hän valitsi lukion saadakseen lisää aikaa miettiä tulevaisuudensuunnitelmiaan. Ensimmäinen vuosi kului verkkaiseen tahtiin vanhojen ja uusien kavereiden seurassa. Opiskelu tuntui luonnistuvan Aidanilta täydellisesti ja oli oikeastaan hyvin epätodennäköistä löytää hänen todistuksestaan yhdeksää huonompia arvosanoja. Aikaisemmasta ujoudesta ei ollut enää tietoakaan ja Aidan huomasi viihtyvänsä koulussa paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Ennen kuin ensimmäinen lukiovuosi oli ehtinyt päättyä, Aidanille oli avautunut mielikuva siitä mitä hän haluaisi tulevaisuudessa tehdä työkseen.

Aidan halusi päästä työskentelemään ammatissa, jossa hän voisi auttaa muita ihmisiä. Saavuttaakseen unelmansa hän jatkoi ahkerasti opintojaan. Lukiosta ja valmistuttuaan Aidan alkoi välittömästi valmistautua yliopiston pääsykokeisiin. Ilmoitus hyväksymisestä tuli samana kesänä ja Aidan saattoi aloittaa yliopisto-opintonsa, pääaineenaan terveyskasvatus ja sivuaineena muun muassa terveystieto.

Neljän ja puolen vuoden jälkeen opinnot olivat tulleet päätökseen. Aidanilla oli nyt koululääkärin koulutus, ja lisäksi hän voisi tarvittaessa hoitaa myös terveystiedon opettajan ja terveydenhoitajan tehtäviä. Aidan etsi mahdollisia työtarjouksia puolen vuoden ajan, kunnes hänen silmiinsä osui St. Heaven's Bayn ilmoitus koululääkärin virasta. Vaikka ajatus poikakoulussa työskentelemisestä epäilyttikin aluksi, Aidan päätti kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja lähettää oman työhakemuksensa kyseisen koulun rehtorille.

Muuta huomioitavaa: Aidanilla on normaalia heikompi näkö ja kuulo. Huonon näön vuoksi hän joutuu jatkuvasti valveilla ollessaan käyttämään silmälaseja, ja vartavasten hänelle suunniteltua kuulokojetta. Nämä vaivat lienevät myös yksi osasyy siihen, miksi mies on niin varomaton vieraidenkin ihmisten suhteen. Hän kun ei välttämättä aina tunnista ihmisten kasvoja, ja saattaa erehtyä luulemaan jotakuta vierasta tuttavakseen. Kuulokojeesta huolimatta tavallista hiljaisempi puhe voi joskus jäädä häneltä kuulematta ja hän saattaa joutua pyytämään puhujaa toistamaan asiansa, erityisesti silloin jos kuulokoje on pois päältä. Heikosta näöstä ja kuulosta ei kuitenkaan ole juuri lainkaan haittaa työssä, mikäli mies on vain muistanut laittaa silmälasit nenälleen ja kuulokojeen päälle. Hän käy myös sopivin väliajoin terveyskeskuksessa tarkistuttamassa näkönsä ja kuulonsa. Edellämainittujen vaivojen lisäksi Aidan kärsii myös voimakkaasta araknofobiasta, eli hämähäkkikammosta. Myös liian avarat ja tyhjät huoneet saattavat ahdistaa häntä.

Pieniä faktoja:
-Teitittelee itseään vanhempia ihmisiä

Pelaaja: Hijiri
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Terveydenhoitaja & koululääkäri; Theodoric Aidan Wernher
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: