Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Nikolas Juhan Palmgrén ”Tessu”

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aikmofobia

avatar

Viestien lukumäärä : 137
Join date : 12.06.2010
Ikä : 26
Paikkakunta : Kotiluolasto

ViestiAihe: Nikolas Juhan Palmgrén ”Tessu”   Su Kesä 20, 2010 1:30 pm

Nikolas Juhan Palmgrén ”Tessu”


-Ai miten niin mulla ei ole skanneria... -.-


Lempinimet: Tessu, Nikke, Niko.... Eniten Tessu.
Ikä: 16 v
Sukupuoli: poika/mies
Seksuaalinen suuntaus: Itse hän ei sitä tiedä, mutta minä tiedän. Homo.
Turha genretys: Ukeukeukeukeuke
Kansalaisuus: Suomenruotsalainen
Kotipaikka: Turku, Suomi

Aineet joihin oppilas on syventynyt: Englanti, terveystieto, käsityöt
Keskiarvo: 9.7

Perhe:
Isä Peter Palmgrén, 45-vuotias, tehdastyöntekijä
Äiti Aino Palmgrén (os. Herrala), 43-vuotias, konttorirotta
Pikkusisko Lise Palmgrén, 10-vuotias, nopeasti etenevä MS-tauti
Isoveli Jesse Palmgrén, 20-vuotias, käytöshäiriö ja oppimisvaikeuksia


Ulkonäkö:
Ruumiinrakenne:
160/43, kyseessä siis erittäin laiha ja hento poika. Anoreksiaa hänellä ei ole, hän ei vain lihoa, vaikka mitä söisi. Poika on muutenkin kovin pienen oloinen, kuin olisi vielä lapsi. Hänellä ei ole hartioita nimeksikään, ei minkäänlaista miehekästä muotoa kehossaan.. kuin pikkutyttö. Tessulle sanottiin, että kyllä hän tuosta vielä kasvaisi, mutta kasvu on ollut pysähdyksissä jo melkein vuoden. Saattaa siis hyvinkin olla, että Tessu jää kääpiökasvuiseksi otukseksi. Tessu on melko vaalea, mutta ruskettuu myös suht helposti.
Kasvot:
Tessulla on melko poikamaiset kasvot. Hänellä on pitkä ja terävä leuka ja eloisat silmät, joten häntä ei ehkä erehdy tytöksi niin helposti. Pojan silmät ovat kirkkaansiniset, oikein perussuomalaisittain. Ne ovat oikein suloiset, avoimet ja ilmeikkäät. Huulet ovat melko kapeat ja leveät. Tessulla on sievä hymy juuri huuliensa takia, jotenkin kovin viaton ja iloinen.
Kehonkuva:
Tessun hiukset ovat pörröiset ja villit, niitä ei oikein saa siististi vaikka kuinka yrittäisi. Ne ovat blondit ja takana on pieni sininen raita. Tessu laittaa hiuksensa yleensä kahdelle ponnarille, ne näyttävät kuin ketunhänniltä, jotka tulevat niskan takaa. Pinnit ovat myös enemmän kuin kova sana. Poika ei juurikaan muuten hiuksiaan koskaan laita, koska ne eivät ole kovinkaan yhteistyökykyiset. Jos ne eivät suostu asettumaan millään, poika änkee pipon päähän, eikä ota sitä pois minkään uhalla.
Tessu pukeutuu yleensä hyvinkin omalaatuisesti. Suurin osa vaatteista on melko paljastavia ja vartalonmyötäisiä. Housut ovat suurimmilta osin pillifarkkuja ja alle polven pituisia shortseja. Polvisukat on sillon kova sana. Poika pukeutuu mukavan lapsekkaasti ja yhdistelee mielellään värejä toisiinsa. Oikea ilopillerin näköinen. Siksi koulupuku on iso haaste pojalle. Mielummin pitäisi vain omia vaatteitaan. Jollain tapaa poika kuitenkin haluaa olla erilainen, hän inhoaa samankaltaisuutta ja massaa.
Ilmeet & Eleet:
Tessu on kovin ilmehtiväinen nuori. Perusilmeisiin kuuluvat hymy ja kaikennäköinen virnistely. Myös kielen näyttäminen on erittäin yleistä. Poika pitää naamansa vääntelystä, eikä millään malttaisi olla vääntelemättä. Ehkä siksi hänellä on ongelmia tunneilla, vaikka saakin täysiä kymppejä lähes aina.
Tessu kävelee kovin naisellisesti, takamus keikkuu ja kädet heilahtelee melko ilmavasti. Poikaa voisi hyvinkin luulla tytöksi takaapäin. Se ärsyttää Tessua suunnattomasti, mutta kommentteihin on totuttu. Pojalla on myös outo tapa heiluttaa käsiään vimmatusti kun hän puhuu. Poika on hiukan ylipirteän oloinen, mutta toki osaa myös olla kiltisti paikoillaan, jos hänet pistää ruotuun.


Luonne:
Ulkopuolisen silmin:
Nikke osaa olla omalla tavallaan todella rasittavan oloinen. Aina virnuilemassa tai hymyilemässä, jotenkin kovin huolettoman ja tavallaan pikkuilkeän oloinen. Poika rakastaakin toisten kiusaamista, muttei tarkoita sitä koskaan pahalla. Hän vaikuttaa myös hyvin hyvin sosiaaliselta, sellaiselta joka tulisi toimeen kaikkien kanssa. Tavallaan Tessu tuleekin toimeen kaikkien kanssa, koska ei yleensä kerro suoraa mielipidettään ihmisistä, joista ei pidä. Tessu haluaa olla kaikkien kanssa väleissä, eikä vihata ketään, vaikka siihen olisikin aihetta. Tessu tykkää aukoa päätään toisille, muttei kuitenkaan mene äärimmäisyyksiin. Hän kyllä tietää milloin pitää lopettaa kiusaaminen. Jos se silti menee toisesta yli, tulee sarja anteeksipyyntöjä ja kysymyksiä, onko uhri kamalan vihainen. Tessua on siis myös erittäin helppo huijata tulemaan iholle. Hiukan tyhmänrohkeuttakin löytyy. ”Et uskalla” saa Tessun tekemään mitä tahansa.
Läheisen silmin:
Tessu on hyvä ystävä, kiltti ja kultainen. Muistaa jokaisen syntymäpäivän ja kissanristijäisen ja aina on tuomassa jonkunnäköistä lahjaa, yleensä itsetehtyä vielä kaiken lisäksi. Poika on erittäin sosiaalinen ja pitää ystävistään. Hän on valmis tekemään mitä tahansa ystäviensä hyvinvoinnin eteen, eikä pelkää asettua väliin. Pienestä ja hauraasta ruumiinrakenteestaan huolimatta poika on kova aukomaan päätään ja uhkailemaan, jos sen tarvetta on.
Tessun ihastuessa hän ei enää uskalla puhua tunteistaan avoimesti tälle kohteelle. Hän hakee hellyyttä viattomassa mielessä ja yrittää saada sympatiat usein osakseen. Kuitenkaan rakkauden tunnustaminen ei onnistu sitten millään, ellei siihen ahdisteta ja ajeta. Kuitenkin tunnustuksen jälkeen poika on kovinkin mielellään lähellä, mitä enemmän kosketusta ja suudelmia, sen parempi. Tessu on enemmän romantikko kuin perverssi, johtuen paljolti menneisyydestä. Poika ei koskaan kuvittelisi pettävänsä, mutta on kova kiukuttelemaan. Jos joku ei mene niinkun Tessu haluaa, hän uhkailee ja kiukkuaa minkä kerkiää, mikäli suhde on jo pitkällä. Poika on kovin vaativa, mutta erittäin lojaali kumppani. Hän vain tarvitsee ”jarruttelijan”, sellaisen henkilön joka vain osaa olla luja ja ärähtää takaisin.
Sisimmässään:
Tessu on torjumisenpelkoinen ja hänellä on äärimmäisen huono itsetunto, vaikkei se näyttäisi siltä ollenkaan. Poika ei halua olla yksin, sillä silloin itseinho on pahimmillaan. Hän ei halua myöntää itselleen tarvitsevansa apua, eikä hän halua puhua kenellekään siitä. Se johtuu myös menneisyydestä. Tessu inhoaa itseään jokaisessa muodossa, joten itkeekin melko usein. Siksi huonekaveri ei ole hänen mielestään ollenkaan hyvä.


Menneisyys:
Tessu syntyi keskimmäisenä tavalliseen perheeseen. Äiti ja isä ovat aina olleet jokaisen lapsensa tukena ja pitäneet heitä arvokkaina. Tessu onkin saanut paljon tukea ja rakkautta osakseen. Tessun siskolle diagnosoitiin MS-tauti, ja tytön tila meniki nopeasti huonoksi. Siitä alkoi alamäki. Tessu joutui keskittymään sekä kouluun, että siskonsa auttelemiseen. Isä teki pitkiä vuoroja ja äitin oli pakko käydä töissä, jotta rahaa riittäisi. Tessun isoveli ei koskaan ollut kykenevä opiskelemaan tai saamaan työtä vakavan käytöshäiriönsä vuoksi. Hillitsemättömät paniikki- ja aggressiokohtaukset tekivät Jessestä työkyvyttömän. Sairaseläke on minimaalinen, eikä se kata kuin Jessen omat tarpeet, kuten lääkityksen. Tessua ei kuitenkaan pakotettu töihin. Äiti vaati Tessua opiskelemaan ahkerasti, sillä Tessun älykkyys oli huimaava. Kolmannelta luokalta hänet siirrettiin suoraan viidennelle, koska tehtävät turhauttivat poikaa helppoudellaan. Kympin todistuksella ala-asteelta Tessu jatkoi yläasteelle. Turhautuminen jatkui, sillä tehtävät olivat liian helppoja.
Yläasteen loppupuolella kuitenkin asiat kääntyivät huonoiksi. Tessu oli kävelemässä ystävänsä luota kohti kotia, kun hän joutui raiskauksen uhriksi. Poikaa oli luultu tytöksi, mutta häntä ei silti oltu päästetty menemään. Tessu vannotettiin olemaan hiljaa aseella uhaten. Arvosanat alkoivat kärsiä, ei paljoa, mutta Tessun tasoon kyllä. Hän ei halunnut olla enää missään yksin, eikä päästänyt ketään tuntematonta lähelleen. Lopulta Tessun oli pakko päästä pois. Viimeisillä puristuksilla hän onnistui saamaan hyvän keskiarvon ja sai stipendin St. Heaven's Bayhin. Tessu pitää yhteyttä vanhempiinsa päivittäin.

Muuta:
-Tessu on äärimmäisen hyvä neulomaan ja virkkaamaan. Hän rakastaa käsitöitä muutenkin.
-Tessu ei mielellään puhu ruotsia tai suomea, jos häntä pyydetään puhumaan.
-Tessu haaveilee kissanpennusta, muttei voi tuoda sellaista asuntolaan.
-Poika rakastaa hiusten näpertelyä ja selkään piirtämistä.
-Tessulla on kielikoru, jonka pallo vaihtuu päivittäin, sekä napakoru, josta roikkuu perhonen.
-Tessun kaulassa on sydämen muotoinen luonnonkivi nahkanarussa
-Tessu ei syö mitään lihaa, ainoastaan kasviksia.
-Poika rakastaa hedelmiä, kaikissa muodoissa
-Tessun huoneen pitää olla täydellisen siisti tai tulee huutoa
-Tessu ei pidä ihmisistä, jotka arvostelevat hänen maailmankuvaansa
-Poika uskoo vahvasti spirituaalisiin asioihin, muttei jumaliin.
-Tessu alkaa itkemään jos näkee kuolleen eläimen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Nikolas Juhan Palmgrén ”Tessu”
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: