Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 River Michael Davis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
EvergreenyViestien lukumäärä : 1
Join date : 22.06.2010

ViestiAihe: River Michael Davis   Ke Kesä 23, 2010 11:43 pm
River Michael Davis, 17 vuotta
Uros, uroksiin päin pelkästään ja paljon

River on kotoisin Englannista. Englannin etelä-saaristossa sijaitsee saari nimeltä Isle Of Wight, hänen kotisaarensa. Saarella on kaupunki nimeltään Shanklin, hänen kotikaupunkinsa. Hän on asunut siellä syntymästään saakka ja tämä kerta on ensimmäinen kun hän poistuu saarelta.

Ulkonäöltään River on mmh, renttu. Hän on noin 190cm pitkä ja hänen hiuksensa ovat rastaakin rastoittuneemmat. Tämä hiusvärkki yltää enkeliluiden kohdalle hänen selässään. River käyttää usein pipoa tai huivia päässään, sillä muuten takut putoilevat naamalle ja kutittavat nenää. Hän kulkee vähän liian likaisissa vaatteissa ja on usein välinpitämättömän näköinen.
Kasvot ovat kapeat, mutta poskipäät erottuvat kasvoista selkeästi. Hampaat ovat nikotiinin ja kahvin kellastamat, samoin kynnet. Partaa hänellä on vain viiru leuassaan, eipä tuo ole kauhean tuuheaksi vielä ehtinyt kasvaakkaan.
Ruumiinrakenteeltaan River on aika luinen. Laiha poika, mutta pitkä.

Luonne: River rakastaa runoja. Hän ei välitä ympärillään tapahtuvasta niin kauan, kun hän saa kirjoittaa rauhassa runojaan. Vaikka hän onkin hiljainen ja vaikeasti lähestyttävä, pitää hän ihmisten kanssa olemisesta. Harvoin hän mitään puhuu, mutta analysoi sitäkin enemmän. Erilaiset kokemukset ihmisten parissa on opettanut hiljaiselle Riverille taidon lukea ihmisiä. Sosiaalisia suhteita Riverillä ei ole paljon, mutta ne jotka hänellä on, ovat sitäkin tärkeämpiä hänelle. Mielessään River miettii usein syvällisiä kysymyksiä ja maailman menoon vaikuttavia asioita. Hän ei pienistä pihahda ja vihaista käyttäytymistä hänestä on vaikea saada irti.
Runojen kirjoittamisen lisäksi hän on kiinnostunut lukemisesta. Mikä sen maukkaampaa kuin maailman mysteerisyyttä käsittelevä kirja, savukkeita ja pieni tuulenvire. River ei pidä itsekkäistä tai agressiivisista ihmisistä. Ei myöskään meluisista paikoista tai väentungoksesta.

Menneisyyttään River ei kaipaa. Hän syntyi keskosena, eikä hänen äitinsä ehtinyt synnytyssairaalaan asti ja hänen vauhdikas elämänsä alkoikin uimarannalla. Ensimmäisenä kolmena vuotenaan hän ei ymmärtänyt vanhempiensa tekemisistä juuri mitään. Mutta riitelyn hän kyllä tunnisti, ei hän tyhmä ollut. Isä käytti väkivaltaisia kurinpitokeinoja Riveriin, mutta hänen äitinsä ei pitänyt siitä. Riverin äiti oli huumeriippuvainen ja Riverin isä taas huumeiden maahantuoja. Eräänä päivänä, kun River oli 5 vuotias, hänen äitinsä aikoi karata Riverin kanssa. Matka jäi kuitenkin lyhyeen, sillä kun he olivat kerrostalon pihalla, kaatui Riverin äiti maahan. Isä ampui hänet heidän asuntonsa ikkunasta.
River jatkoi asumista isänsä kanssa ja näki kaikenlaista. Pirihuoria kävi vähän väliä heidän kotonaan isän kanssa "voimistelemassa" ja isän asiakkaita kävi ovella myös silloin tällöin. Kasvaessaan River oppi, ettei tällainen ollut normaalia tai hyvä asia. Hänellä oli ikävä äitiä. Seitsemän vuotiaana River kysyi isältään, että voisiko hän muuttaa äidin luo taivaaseen. Isä naurahti: "Minun pentuni ei lähde mihinkään. Äitis oli lutka ja varmaan panee Jeesusta parhaillaan". River ei enää puhunut.
Ei ainakaan kahteen vuoteen. Kun hänen kymmenvuotis syntymäpäiväänsä oli jäljellä vain kaksi viikkoa, tuli poliisi vihdoin heidän ovelleen. Ne veivät isän vankilaan ja Riverin lastenkotiin. Hänen isänsä kuoli pian vankilaan menon jälkeen, vihamiehen puukosta ja River peri kaiken tämän laittomasti tienatun omaisuuden. Hän päätti, ettei koskaan koskisi huumeisiin, vaan käyttäisi rahat järkevästi. Lastenkodissa River loi muutamia ystävyyssuhteita, jotka ovat olemassa edelleen. Tupakoimisen River aloitti 13 vuotiaana, "se vain kuului lastenkodissa asuvien lasten juttuihin" hän sanoo.

Koulunkäyntinsä River kustantaa isältä perityillä huumerahoilla. Koulumenestys on keskitasoa. (6,5-8)

Riverin mieliaineet ovat Historia, Äidinkieli ja Filosofia
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
River Michael Davis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: