Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hasunuma Yuuki – Talonmies/peruskorjaajahyyppäri

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aikmofobia

avatar

Viestien lukumäärä : 137
Join date : 12.06.2010
Ikä : 26
Paikkakunta : Kotiluolasto

ViestiAihe: Hasunuma Yuuki – Talonmies/peruskorjaajahyyppäri   Ti Heinä 06, 2010 8:41 pm

Hasunuma Yuuki


Kuvia:
Koneella piirretty (ensimmäinen ihmishahmo ikinä)
Rintakuva (Sama kuva kuin yllä, isompi)
Tatuointi
Kaikki kuvat (c) Aikmo ~

Ikä: 24 v
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bisse, kaikki kelpaa.
Turha genretys: Smuke, enemmän kallistuu semeen.
Kotimaa: Japani, puoliksi Amerikkalainen

Perhe: Ei muista biologisista vanhemmistaan mitään, sijaisperheen kanssa ei enää väleissä.
Työ: Taitaa kaikenmoisen korjaamisen ja koneet (tietokoneiden korjaus ei kuulu tähän joukkoon)

Ulkonäkö:
Ruumiinrakenne:
178/70, melko hoikka mies kyseessä. Kuitenkin Yuukilla on melko harteikas ja selvästi miehekkään näköinen. Ainoa aavistuksen naisellinen kohta on leveä lantio, mutta se ei näytä millään tavalla leidiltä. Yuuki on sopusuhtainen, pienet lihakset ja hyvä rakenne. Koko hoito näyttää vakaalta ja tasapainoiselta kokonaisuudelta. Yuukilla on melko kapeat ja luihut kasvot, kapeat silmät ja kapeat huulet. Yuukin nenä ei ole kovin iso, mutta terävähkö. Yuukin iho ei rusketu mihinkään suuntaan. Hän on melko vaalea. Hän ei kuitenkaan kovinkaan näytä japanilaiselta, onhan hän puoliksi amerikkalainen, äidin puolelta. Hänessä on enemmän äitiä kuin isäänsä.
Kehonkuva:
Yuukin hiukset ovat melko lyhyet ja sotkuiset, päältä lyhyemmät kuin alta. Toisella puolella hiukset jäävät hartian kohdalle, toisella puolella ne jatkuvat pitkälle rintakehälle asti. Hiukset ovat mustat, mutta niihin on väkipakolla ja kovalla työllä värjätty punainen raita.
Mies käyttää pidemmän päälle työvaatteita, löysiä mustia työmieshousuja, valkoisia hihattomia ja isoja turvakenkiä. Vapaalla hän kuitenkin käyttää myös tiukkoja housuja, joissa on jos minkälaisia renksuja ja solkia, pitkävartisia maihareita tai nilkkapituisia tennareita. Hihaton valkoinen tai harmaa paita on aina mukana ja kokonaisuutta täydentää musta nahkatakki, joka loppuu jo kylkiluiden kohdalle. Nahkatakissa on muutama tasku ja siihen voi vaihtaa joko karvareunaisen hupun tai karvakauluksen.
Yuuki koristelee itseään lähinnä erilaisilla vöillä ja henkseleillä. Hänellä on myös silloin tällöin ponnari ranteessaan, jos hiukset pitää saada pois tieltä. Yuukilla roikkuu kaulassa musta naru, jonka molemmissa päissä on pienet käsiraudan osat. Käsirautojen osat ovat kiinni toisissaan ja muodostavat kaulakorun.
Yuukilla on monenmonta lävistystä, jotka hän on kaikki tehnyt itse, kun on lävistellyt kavereitaan pienenä sivubisneksenä takaisin Japanissa. Hänellä on alahuulessa keskellä tappi, meduusa ylähuulessa, bridge silmien välissä, oikeassa korvassa 5 millin tunneli, jossa roikkuu lävistysrengas. Samaisessa korvassa on vielä 3 samanlaista rengasta, yksi levennyksen yläpuolella ja kaksi rustossa. Vasemmassa korvassa on industrial ja 4 rengasta, kolme korvanlehdessä ja yksi rustossa. Miehellä on myös nännilävistykset ja lantioluiden kohdalla on myös molemmilla puolilla korut. Yuukille nuo korut ovat elämä. Yuukilla on myös tatuointi, jossa voodoo-nukke on hirtettynä puunoksaan ja puu näyttäisi syövän nuken (kuva erikseen). Tatuointi on koko selän alueella.
Ilmeet ja eleet:
Yuukin perusilme on aavistuksen irstas virnistys, jolla hän seuraa hyvännäköisiä ja pantavan näköisiä ihmisiä. Hänen ilmeensä näyttävät usein hyvin limaisilta ja pervoilta muutenkin, silmät ovat aina viiruina ja pilkettä täynnä. Yuukin kasvoilla ei juurikaan näe lempeää tai ystävällistä ilmettä, se on aina jollain tapaa härö ja ilkikurinen. Kuitenkin, jos Yuuki erehtyy ihastumaan tai rakastumaan johonkin, lempeää ilmettä saattaa näkyä ajoittain hyvinä päivinä.
Yuuki kävelee melko kepeästi ja ketterästi, kovin huolettoman oloisesti. Katselee ympärilleen ja jää sillon tällön tuijottelemaan ohikulkijoiden persettä mukava virne naamalla.

Luonne:
Yuuki ei juuri peittele todellista luonnettaan. Hän on, kuten jo on saatettu huomata, erittäin pervo. Yuukia voisi kuvailla seksiaddiktoituneeksi, sitoutumispelkoiseksi pahikseksi. Hänen lempipuheenaiheensa on seksi, hän rakastaa sitä ja tekee lähes mitä vaan saadakseen hyvännäköistä poikaa. Yuuki ei kuitenkaan ole niin hirveä, että ottaisi jonkun ilman toisen suostumusta. Ei on aina ei, ellei se ole selvästi provosoivaa roolileikkiä.
Yuuki pystyy kutienkin keskustelemaan normaalisti, hän ei vain puhu itsestään kovin paljoa. Aika ennen St. Heaven's Bayhyn tuloa on tabu, siitä ei puhuta ja kyseleminenkin saa Yuukin hiljenemään. Se on ainoa heikko kohta. Jos puhe ei ole siitä, Yuuki on jopa melko hyvä kuuntelija. Hän ei keskeytä eikä tuomitse, eikä anna ohjeita jos toinen ei niitä halua tai kysy. Yuukille pitää vain olla läheinen, että Yuuki haluaa kuunnella.
Rakastuessaan Yuuki alkaa erittäin mustasukkaiseksi ja haluaa pitää kohteen vain itsellään. Muut eivät suurinpiirteisesti saa edes koskea hänen kultaansa. Mies vaatii ehkä hieman kiukkupäisemmän kumppanin, ettei hän tule tallotuksi jalkoihin ja kahlituksi. Yuuki pelkää menettävänsä rakkaimpansa, joten hän ei uskalla luottaa täysin siihen, että hänen rakastamansa henkilö osaisi pitää huolta itsestään. Se on tavallaan jopa suloista, kun Yuuki on koko ajan kyselemässä mitä tapahtuu ja onko kaikki hyvin. Yuuki myös lahjoo kumppaneitaan helposti.
Yuukiin ei ole helppo tutustua kunnolla. Panon hänestä saa oikein helposti, mutta ystävyyteen vaaditaan hyväsydäminen ja aito ihminen, joka osaa olla ystävä ja olkapää. Yuuki ei myönnä olevansa heikko, mutta hänen menneisyytensä on tehnyt hänen sisimmästään sellaisen. Siksi hänellä on tiukat säädökset siihen, kuka pääsee hänen lähelleen ja kuka ei.

Menneisyys:
Yuukin ensimmäiset muistot ovat vasta 9-vuotiaasta, joten sitä aikaisempi elämä on täysin hämärän peitossa. Hänelle kerrottiin lastenkodissa, että hänen vanhempansa ja hän olivat autokolarissa ja vain Yuuki selviytyi. Ikäväksi hän menetti muistinsa, eikä sitä uskota koskaan palautuvan.
Yuuki adoptoitiin japanilaisesta lastenkodista sijaisperheeseen Tokioon Yuukin ollessa 12-vuotias. Hän ei koskaan sopeutunut vanhoillisten sijaisvanhempien elämänmenoon ja karkasi kotoa ollessaan 15-vuotias. Hän aloitti elämänsä katulapsena, jona hän keräsi rahaa pimeillä töillä, mm. huumediilerinä ja aasina. Hän käytti itsekin kannabista, muttei sortunut suonensisäisiin.
Yuuki joutui ongelmiin huumepiireissä, kun halusi lopettaa diilaamisen. Hän joutui lähtemään maasta henkensä uhalla ja matkusti rahoillaan Kanadaan. Hän muutti Torontoon, hankki itselleen koulutuspaikan ja opetteli siinä samalla englannin kielen. Hän opiskeli korjaajaksi, myöhemmin myös sähkö- ja putkihommissa. Hän erikoistui myös muihin koneisiin, kuten autoihin ja muihin kulkuneuvoihin. Hän löysi samasta koulusta kauniin naisen, Madisonin. Heillä synkkasi ja Yuuki rakastui naiseen. He elivät mukavaa eloa ja muuttivat yhteen, Madison oli raskaana ja odotti heidän lastaan. Kuitenkin Madison oli yhtälailla sekaantunut vääriin piireihin ja sitoutuessaan hänen entinen miesystävänsä sai vihiä Yuukista. Eräänä yönä heidän kotiinsa tunkeuduttiin ja Madison tapettiin suoraan Yuukin nenän edessä. Yuuki vannotettiin olemaan hiljaa ja poistumaan kaupungista lopullisesti.
Yuuki pakeni sydän särkyneenä Vancouveriin ja etsi työpaikkaa. St. Heaven's Bay kuulosti mukavalta, sillä sen seinien sisällä Yuuki olisi varmasti turvassa. Hän ei kuitenkaan enää pystynyt luottamaan kehenkään ja pelkäsi rakastuvansa, koska rakkaus oli saanut hänet huonoon kuntoon. Hän kuitenkin halusi edelleen läheisyyttä ja aloitti linjansa seksillä. Olemalla härö ja addikti hän sai läheisyyttä ja peitti omat tunemuksensa. Ja hän tekee sitä edelleen.

Muuta:
-Yuukin motto on: ”Not the person, the ass.”
-Yuuki rakastaa ruokaa ja syö hervottoman paljon. Hän ei kuitenkaan lihoa vaikka söisi mitä.
-Yuuki on ateisti.
-Yuukilla on lukihäiriö, eikä hän kykene keskittymään pitkiin teksteihin.
-Yuuki osaa soittaa selloa ja pianoa, muttei soita niitä muiden kuullen.
-Yuuki ei voi sietää turhaa valittamista.
-Hän pitää eläimistä, muttei osaa huolehtia niistä.
-Yuuki on aina halunnut oppia ratsastamaan.
-Yuuki polttaa ja käyttää alkoholia, mutta on kuivilla aineista.
-Yuuki voisi syödä miljoona omenaa, hän rakastaa niitä.
-Yuuki ei puhu japania, ellei ole pakko.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hasunuma Yuuki – Talonmies/peruskorjaajahyyppäri
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: