Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Victor Havoc

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Victor Havoc   Ti Heinä 06, 2010 9:10 pm

Nimi: Victor Havoc
Ikä: 19 vuotta.
Sukupuoli: tarviiko sanoakaan että mies
Sek.suuntaus: bi, kaiketi
Kotoisin: Walesista
Aineet: Historia, kuvaamataito, maantieto

Ulkonäkö:
Ennen hän oli hyvin hoikka, sirorakenteinen ja kapeakasvoinen. Hän on kuitenkin vuosien varrella muuttunut. Hän ei ole enää langanlaiha nuorukainen, vaan hänellä on jonkin verran jo lihaa luittensa päällä. Hän on paljon terveemmän näköinen, eikä enää niin kalpea vaikka onkin melko vaaleaihoinen. Vihdoinkin hän on sen näköinen, kuin 19-vuotiaan pojan kuuluukin olla, eikä kuin teinityttö. Victor on 178 cm pitkä. Hänen jalkansa ovat melko pitkät, ja melkein kuin luotu juoksemiseen, mitä tämä poika myös harrastaa joskus. Silmät ovat siniharmaat, hiukset noin puoliväliin selkää asti pitkät ja kiiltävänmustat. Hän toisinaan (tai oikeastaan hänen kämppiksensä) sitoo pienet osat hiuksista kiinni jonkinlaisilla koristeilla, ja nämä suortuvat kulkevat kasvojen molemmin puolin.
Vaatteina Victorilla on yleensä farkut, jokin T-paita, kauluspaita tai pitkähihainen, ja huppari tai jokin pitkä takki, ja kaikki ovat yleensä mustaa, harmaata tai tummansinistä. Poikkeusvärinä saattaa olla vihreä ja valkoinen.
Kuva

Luonne: Aiemmin hän oli hiljainen, syrjäänvetäytyvä ja sisäänpäin sulkeutunut, mieluiten pysytteli omissa oloissaan ja vältteli muita ihmisiä. Poikaparan itsetunto oli kovin heikko, ja sosiaalinen puoli vähän niin ja näin, koska tuo ei uskalla mennä puhumaan muille eikä tutustumaan ihmisiin. Nyt hänen itsetuntonsa kuitenkin on noussut huimasti. Toki hän on aluksi ujo ja vähän hiljaisempi, kun tapaa uusia ihmisiä, mutta niinhän kai kaikki ihmiset ovat jonkin verran. Nykyään hän pystyy rentoutumaan paljon nopeammin jutellessaan jonkun kanssa. Nuorukainen on selvästi elämäniloisempi ja vähän itsevarmempi, ja tulee paremmin toimeen itsensä kanssa. Hän ei pidä itseään enää aivan niin arvottomana, kuin mitä joskus ajatteli.
Vieläkään Victor ei kyllä osaa suuttua kunnolla kellekään, tai sano oikein vastaan. Hän vaan myötäilee suunnilleen kaikessa, ehkä sen takia, ettei hän halua riidellä kenenkään kanssa. Ärtyneenä suutahtaessaan tuo sen sijaan saattaa sanoa jotain pisteliästä, joskin pyytää lähes heti anteeksi sitä. Hyvin harvoin tuo kuitenkaan edes suuttuukaan, vaan yleensä hillitsee itsensä ja on näyttämättä sitä. Hän kun ei halua loukata ketään.
Huolista ja murheista hän ei myöskään osaa kunnolla kertoa kellekään. Poika yrittää jatkuvasti pantata kaikkea sisällään, mikä sitten saattaa johtaa masennukseen, jos ei siihen puututa ajoissa. Lohdullista kuitenkin, hänellä ei enää ole huolia niin paljon.

Menneisyys:
Syntyi Walesissa, missä tuon perheellä on sukutila, jossa kasvatetaan lampaita. Tuon äiti kuoli melkeinpä heti pojan syntymän jälkeen, joten hän ei tätä koskaan nähnytkään, kuin valokuvista. Isä, Valerie Havoc, huolehti pojan kasvatuksesta. Kotonaan hän sai ratsastaa ja opetella lampaiden hoitoa, ja koulua hän kävi kaupungissa, joka oli kyllä melko kaukana, mutta se ei poikaa haitannut.
Eräänä iltana Victorin isä lähti käymään kaupungissa asioilla (Victor oli juuri täyttänyt 17). Sinä iltana sattui olemaan kova ukkosmyräkkä, ja vettä satoi kaatamalla.
Ilta sitten alkoi jo kääntyä lähemmäs iltaa kohden, eikä Victorin isä ollut vieläkään palannut. Victor ei huoleltaan saanut unta ja kuljeskeli hereillä talossa. Ovelle koputettiin silloin ja poika meni avaamaan ajatellen isänsä palaavan viimein. Ei ovella isä kuitenkaan ollut, vaan kaksi poliisia. Victorkin tiesi jo tuossa vaiheessa jotain tapahtuneen. Hänelle sitten kerrottiin, että hänen isänsä oli kuollut. Puu oli kaatunut tuon auton päälle, kun tuo oli palaamassa kaupungista. Victor lähes tulkoon musertui kokonaan, koska tuon isä oli hänelle hyvin rakas ollut.
Muu tilan palkollisväki huolehti Victorista parin viikon ajan, mutta sitten sosiaaliviranomaiset määräsivät pojan sedän huolehtimaan tästä. Sitä tosin ei kestänyt kauan. Victorin isällä ja tuon veljellä näet oli ollut jotain kiistoja -kuka tietää mistä- ja nämä suunnilleen vihasivat toisiaan. Setä ei sietänyt edes Victoria, eikä tuolla ollut aikaa eikä ylipäätään halua huolehtia pojasta. Mutta, onneksi setäkin sattui olemaan niin rikas, että saattoi lähettää pojan muualle - vaikka CloudBerryyn.
Victor kävi CloudBerryn kunnialla loppuun, ja hänestä tuli näiden vuosien aikana jopa hieman sosiaalisempi – mistä kiitos taitaa kuulua aika paljolti pojan historian opettajalle. Kun koulu sitten loppui aikanaan, Victor jäi vielä sen jälkeen asumaan paikkakunnalle, ollen töissä pienessä kahvilassa. Kunnes hän yllätyksekseen sai stipendin, joka oikeutti pääsyn jatko-opintoihin St.Heaven’s Bay’hin. Siinä sitä sitten muutettiin toiselle puolelle Kanadaa, ja jälleen koulun asuntolaan.

Muuta:
-Sairasteli joskus anoreksiaa ja masennusta. Jokin asia/teko/tapahtuma saattaa vielä nykyäänkin laukaista jommankumman –tai molemmat- näistä sairauksista.
-Victorin äiti oli puoliksi japanilainen, sen takia Victorinkin iho on niin vaalea.
-Puhuu itsekin japania hieman.
-Walesissa asuessaan poika oppi ratsastamaan ja hoitamaan lampaita.
-Victorin yksi rakkaimpia harrastuksia on lukeminen. Tuo on erityisen kiinnostunut muinaisen Egyptin historiasta. Paljon lukemista tuo harrastaakin vapaa-ajallaan, viettäen paljon aikaa kirjastossa ja lainailee sieltä paljon. Toinen pojan innostus taas on maalaaminen.
-Harrastaa toisinaan juoksemista.
-Ruuan suhteen Victor oikeastaan on melko nirso, mutta se, mistä tuo ei oikeastaan koskaan kieltäydy, on meloni. Samoin erilaiset marjat.
-Musiikkimakuun kuuluvat enempi haikeat, rauhalliset, hiljaiset ja surulliset kappaleet. Ei juuri kuuntele mitään 'räväkkää'.
-Syntymäpäivä 11.lokakuuta.
-On toisinaan koulun jälkeen Vancouverissa osa-aikatöissä kahvilassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Victor Havoc
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: