Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ryumishi Takeshi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 32

ViestiAihe: Ryumishi Takeshi   Ke Joulu 23, 2009 2:25 pm

Nimi: Ryumishi Eien TakeshiX
Yksityiskohdat
X
X

Lempinimi: Ryu

Niminippelitieto:
Lempinimi Ryu tarkoittaa japaniksi lohikäärmettä ja japaniksi toinen nimi Eien tarkoittaa ikuisuutta.

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
19

Syntymäpäivä : 31.12

Horoskooppi:
Kauris

Siviilisääty: Sinkku tietääkseen toistaiseksi.

Seksuaalinen suuntautuminen: homo

Kansallisuus: Korea, Pjongjang

Perhe: Isä Taiki, Äiti Suzume, veli Kamiro

Pituus/Paino: 168cm/ 55kg

Aineet, joihin syventynyt: Historia, kotitalous ja ilmausutaito

Luonne: Ryu on hiukan sulkeutunut persoona ja eikä pahemmin puhu omista asioistaan. Mies tuntuu töykeältä, mutta pohjimmiltaan hän ei tarkoita pahaa, hän ei vaan luota. Ryu on myös rahanhimoinen ja tekee vaikka mitä rahasta. Kumminkin välillä hänen huulillaan saattaa nähdä hymyn, joka yleensä johtuu joistain vahingon iloista. Ryu ei koskaan ole oppinut varomaan, sitä ettei kannata isotella, jos on niin pieni kuin hän. Kaiken tärkeintä pojalle maailmassa on pikkuveli Kamiro ja hän usein vertaakin itseään veljeensä, joka on onnistunut toisin kuin Ryu. Parhaimpia ominaisuuksia Ryumishissa on kumminkin palvelusalttius. Hän on valmis tekemään mitä vain rahasta. Jos joku käskee hänen hypätä kaivoon ja maksaa 50 euroa niin Ryun suusta kuuluu yleensä. ”missä lähin kaivo?” Poika ei myöskään turhista valita, vaikkakin hänellä on nuoruudesta traumoja. Silloin kun hän kokee noita epämiellyttäviä asioita, niin hänestä löytyy voimia ja tahtoa kuin isosta härästä ja usein hän saattaakin silloin paniikissa satuttaa itseään tai muita. Kun pojan kanssa ystävystyy huomaa, että Ryu on aina vertailemassa muita itseensä ja pelkäämässä. että menettää ystävänsä. Hän saattaa olla rasittava takertuessaan, mutta on kumminkin hellyttävää huomata kuinka paljon hän haluaa olla toisen lähellä. Useimmat sietävätkin poikaa yleensä vain sen takia, että Ryu on valmis mihin vain pienestä maksusta ja useimmat käyttävätkin tätä hyväkseen.

Ulkonäkö: Hoikka, omistaa vaaleat puolipitkät, yleensä aina sekaisin ja yksi osio vasemman silmät päällä olevat hiukset. Hän omistaan hyvin surulliset tai vihaiset (riippuu katsojasta) ruskeat silmät. Kasvot ovat tyypillisen aasialaispiirteiset. Hiukan vinot, puoli sulkeutuneet silmät, sopusuhtainen nenä, täyteläisen näköiset nukkemaisen pyöreät huulet sekä timantin muotoiset kasvot. Sinäänsä harvinaista Ryussa on hänen hyvin voimakas leukansa, joka rikkoo hänestä sen nukkemaisen vaikutelman, jonka muu naama antaa. Miehen molemmista korvista löytyy useita koruja vasemmalta 4 alhaalta ja rustosta 1 ja oikealta 3 alhaalta ja rustosta 2, kuten myös molemmista korvan nipukoista löytyy pluginit/tunnelit, jotka ovat halkaisijaltaan vain 4mm. Ne ovat silikonia ja pinkin väriset. Mielellään Ryu ei niitä pois mutta jos ottaa niin hänen korviinsa ei jää silti ikävää ”reikää”. Kaulassakin komeilee yleensä muutamia ketjuja ja mitä mieluiten kaksi yhtä aikaa. Hän myös lakkaa usein kyntensä ja ne ovat myös yleensä terävät. Ryulla on myös napakoru ja oikeassa nännissä lävistys. Lisäksi mieheltä löytyy tatuointi vasemmasta lapaluusta, pieni lohikäärme. Vatsasta Ryumishiltä löytyy kolme ikävän näköistä arpea jotka kulkevat ylhäältä alaspäin navan korkeudelta alkaen ja ovat noin 10 sentin mittaiset. Ryu on siitä ihmeellinen mies (ainakin omasta mielestään) että hän ajaa aina kulmakarvansa pois ja piirtää ne. Yleensä väri valitaan mielentilan mukaan, surullisina päivinä musta, ruskea tai harmaa ja iloisina päivinä pinkki, sininen tai joku muu pirteä väri. Ryu yrittää mahdollisimman vähän erottua massasta vaikka onkin jo sen ikäinen että tietää mikä hänen tyyliään on. Yleensä hänen paitansa ovat liiankin anime/manga vaikutteisia, ihme kuvioineen ja väreineen, mutta pojan kaksi pojan lempipaitaa on valkoisia, joissa on punaisia ”veritahroja” ympäriinsä. Housut ovat yleensä farkut tai sitten hiukan löysemmät reisitaskut. New rock kengät ovat suuressa suosiossa, mutta yleensä lenkkarit, tennarit tai purkkarit ajavat asiansa. Kengissäkään Ryu ei noudata minkäänlaista sääntöä vaan niistä löytyy mitä villeimpiä väriyhdistelmiä. Suurin outous kumminkin tässä 19-vuotiaassa pojassa on reppu. Se on panda. Pandalta löytyy mm, lävistykset kulmasta nenästä ja korvasta. Reppu kulkee aina Ryumishin mukana ja usein poika saattaakin komentoida asiaa juuri repulle.

Menneisyys: Ryumishi syntyi Pjongjangissa, poihjois-koreassa. Hän eli oikeastaan hyvinkin normaalin lapsuuden veljensä kanssa joka on syntynyt kaksi vuotta Ryun jälkeen. Kumminkin Ryumisia alettiin koulussa kiusata hänen pienen kokonsa takia. Kun hän täytti kymmenen, vanhemmat lähettivät hänet arvostettuun poikakouluun, suojellakseen esikoistaan pahalta ja kieroutuneelta maailmalta. Kumminkin kiusaaminen jatkui ja 15-vuotiaana Ryumisia vanhemmat pojat sitoivat hänet vessassa käsistä kiinni ja tekivät tälle kaikkea seksuaalista väärinkäyttöä. Ryumshi joutui koko toimituksen ajan nojaamaan vatsa edellä patteriin, joka painautui kipeästi ihon läpi aiheuttaen mahaan pysyvät arvet. Siitä lähtien Ryu on pelännyt kaikenlaista sitomista ja alistutumista. Hän saikin usein kohtauksia kun he Kamiron kanssa leikkivät tuon jälkeen vasta vuotta myöhemmin Ryumishi kertoi mitä koulussa oli tapahtunut. Tuon vuoden aikana poika oli nimittäin sairastunut anoreksiaan ja lääkäri sanoi sen johtuvan traumasta. Jo samana vuonna perhe päätti muuttaa pienemmälle paikkakunnalle Kanggyeen. Tämä oli Ryumishille uusi alku, 16 –vuotiaalle pojalle ja poika värjäsi mustat hiuksensa aivan vaaleiksi, otti ensimmäiset korvakorunsa ja napaan lävistyksen. Ryumishi tajusi, että tämä oli hänen mahdollisuutensa uudessa koulussa ja hän aloitti itse uransa kiusaajana. Poika sekaantuikin hyvin äkkiä väärään porukkaan ja aloitti alkoholin ja tupakan kanssa pelleilyn. 17-vuotias Ryu sairastui jälleen melkein kokonaan parantuneeseen anoreksiaan uudestaan. Vuodessa poika oli ottanut tatuoinnin ja lisää koruja ja tajusi etteivät tytöt viehättäneet häntä ollenkaan. Kaverit keksivät ruveta kiristämään poikaa sillä, että jos Ryumihi ei alkaisi maksullisesti viettämään öitä miesten kanssa, he tekisivät jotain Kamirolle. Tässä pelossa Ryu suostui siihen ja kaverit alkoivat kaupata häntä nukkepoika nimellä vanhemmille miehille. Kotona Kamiro oli ainoa jolle Ryu enää oikeastaan puhui. Tätä helvettiä kesti kokonaiset kolme vuotta kunnes viimein Kamiro lopetti sen kertomalla vanhemmille, mitä Ryu joutui tekemään. Vanhemmat tunsivat epäonnistuneensa ja päättivät lähettää pojan mahdollisimman kauas. Sillä Ryu oli kummikin lupaava kokin alku. Isä entisenä liikemiehenä tiesi sopivan koulun ja Ryu saikin paikan sieltä, ei pelkästään rahalla vaan myös ihan hyvillä koulutodistuksillaan.

Muuta:
- Ryu on sairastanut kahdesti anoreksiaa
- Hän pelkää yli kaiken sitomista ja saakin siitä paniikki kohtauksen
- Hän ei saa juurikaan nukuttua psyykkisen trauman takia
- Ryu pitää lohikäärmeistä
- Hän on kumpikin kätinen mutta dominoiva käsi on oikea
- Loistava kokki
- Käskee ihmisiä edelleen kutsumaan itseään nukkepojaksi
- Välttää mahdollisimman paljon lääkkeiden ottoa
- Ei saa painoaan edelleenkään nousemaan kunnolla
- Rakastaa tankoja ja stringejä
- Kärsii silloin tällöin hyperventilaatioista eli ylihengityksestä jota yleensä seuraa paniikkikohtaus tai sitten asiat tapahtuvat toisein päin.

Paheet: Materiaali, rahat, tupakka

Fanfic: Kyllä kiitos

Fanart:
Kyllä kiitos

Suhteet:[/b]

Muutokset:
Ulkonäkö

Luonne:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ryumishi Takeshi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: