Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kaveh "Viper" Nagendra Trajan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Kaveh "Viper" Nagendra Trajan   To Heinä 22, 2010 12:05 pm

Nimi: Kaveh Nagendra Trajan

Kuttumanimi: Viper tai Käärme. Yleisemmin Viper.
Ikä: 21 vuotias
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntaus: On oikeestaan se ja sama. Taipuu molemminpuolin, riippuen tarjonnasta~
Pituus: 190cm
Paino: Sopiva.
Status: Tämä herra semettää. Ja pahasti.
Syntyperä: Syntynyt italiassa, mutta muuttanut amerikkaan, Los Angelsiin ja sieltä sitten Vancouveriin, jossa joutui tähän kyseiseen kouluun. Parantamaan tapojaan..
Sitaatti: "Wait, I hear people wanting something... Me!"




Ulkonäkö:
Miehen ulkonäkö on shokeeraava. Tatuointeja, lävistyksiä ja implantteja löytyy, vähän jokasorttia kaikkialla. Mutta edetäänpä hissukseen eteenpäin, ja niin, että kaikki pysyvät perässä. Eli;
Viperin hiukset ovat värikkäät. Isolla V:llä. Viperin tukka on väriltään, pinkki, liila ja sininen. Otsatukka on pinkki, ja pitkä. Se ulottuu aina lanteille asti pituudeltaan.
Liilaksi värjätty tukka (joiden latvat ovat saaneet sinisen säväyksen) onkin sitten muutaman sentin pituista, ja on lyhkästä aina siihen asti kunnes tullaan niskaan, jossa roikkuu sähkönsininen pitkä ponnari, joka ulottuu melkein ristiselkään asti. Kaikesta huolimatta, hiukset ovat stailatut ja siistit. Ne kiiltävät ja ovat hyvässä kunnossa, eli herranen pitää hyvää huolta, värikkäästä letistään.
Kasvot ovat jurot ja maskuliiniset. Viper on hommannut otsaansa implantit, mikä luo sen kuvan siitä, että herralla kasvaisi sarvet otsasta. Hän on ajanut kulmakarvansa pois, jotteivat ne häiritsisi hänen muuten niin täydellistä ulkonäköä (herran oma mielipide). Herralla onkin kasvoissa sitten muita yksityiskohtia joihin kiinnittää huomion.
Silmien välissä on lävistys, ja silmiä reunustaa musta kajaali, tehden niistä vinommat ja käärmemäisemmät, kuin mitä ne todellisuudessa on. Sen lisäksi hän on tatuoimalla, värjännyt silmiensä ympäryksen ja nenänvarren, silmienvälistä (samasta kohtaa missä lävistys on) sinisellä. Vasemman silmän yli, menee sarja pieniä tatuointeja, jäljitellen suomuja (Jengimerkki). Oikealle puolelle leukaansa hän on upottanut pari teräksistä nappia ja samaten myös vasemmalle puolelle, samaan kohtaan.. Nenässä on rengas, ja sitten on vielä snake-bite lävistys alahuulessa.
Silmien väri, on omenanvihreä, tai myrkynvihreä.
Korvissa on renkaita kaksi, molemmissa nipukoissa, ja oikeasta korvasta puuttuu pieni palanen, mikä on luodin jättämä jälki tähän nuoreen mieheen.
Lävistyksiä löytyy lisää. Kaulassa on neljät, ja solisluissa on neljät "upotetut" lävistykset. Navassa on pieni rengas myöskin, ja nännit hän on leikkauttanut pois. Radikaali kehonmuokkaus on herran mieleen. Oletettavasti hän hommaisi lisää lävistyksiä, tatuointeja tai muita kehonkoristukseen tarkoitettuja yksityiskohtia, myöhemmin. Oikeassa hartiassa on puukotuksesta jääneet arvet, ja selässä on parin viiltohaavan tekemät pienet arvet, joita hyvä jos näkee yhtään.
Keho on muuten sopivasti lihaksikas. Vatsalihakset näkyvät herran kroppaan sopivasti, voimaa ja lihaksia löytyy myös käsivarsista ja herran kädet ovat myös isokokoiset. Käsiä koristaa, jäntevät sormet, pitkillä ja teräviksi viilatuilla kynsillä, sekä jokaisessa sormessa (paitsi vasemmassa nimettömässä) olevat sormukset. Näin ollen herralla on niin sanotusti "nyrkkiraudat". Jalat ovat pitkät, lihaksikkailla reisillä ja säärillä. Näkee, että liikuntaa tulee / on tullut harrastettua. Viper käykin välillä (epäsäännölliseen tapaan) salilla, ylläpitämässä käsivarsien lihaksia ja muutenkin kehonsa fyysistä olemusta. Eihän hän voi antaa kenenkään hyppiä hänen nenille?
Vaatetus onkin sitten vähän bad-boy tyylistä. Koulupuvun lisäksi (jonka pukee päällensä pitkin hampain ja happamalla naamalla), tämä pitää päällään korkean karvakauluksen omaavaa takkia, jonka väri vaihtelee harmaasta mustaan ja siniseen. Housut ovat lähes poikkeuksetta nahkaa, tai sitten ne ovat farkut. Yleensä housut on tyyliteltyyn tyyliin revityt, tai sitten vain käytössä kuluneet. Mutta hyvin ne tuovat miehen ulkoisen olemuksen esille. Niiittivyöstä näkee roikkumassa muutamia ketjuja, tai muuta turhaa kilkattavaa krimskramssua.
Yleisilmeenä toimii kylmääkin kylmempi katse. Melkein tunteettomissa silmissä.

Luonne:
Viper, on näin lyhyesti sanottuna: Itsekeskeinen, alistava psykopaatti, joka ei niinkään välitä siitä nöyryyttääkö ihmisiä, saadessaan tahtonsa läpi. Yksi oikea elävä kusipää. Viperin tyyli kohdella ihmisiä on ylimielinen. Hän katsoo heitä nenäänsä pitkin, pitäen itseään jossain pilvien tasolla, muihin nähden. Toki, on näitä joita hän pitää ystävinään, tai niitä joita hän kunnioitaa / arvostaa. Mutta näitä on sen verran vähän, että hän pystyy yhden käden sormilla näyttämään, montako hän omistaa.
Viper ei siedä sitä, että häneltä kiellettäisiin jotain, tai että hänelle sanottaisiin ei. Kyllä hän osaa hyväksyä tappion, torjutuksi tulemisen ja sen sellaisen, jos se nyt väkisin näyttää siltä, ettei mitään voi tehdä asialle, mutta jos hän löytää yhdenkin aasinsillan jostain, hän ei epäröi käyttää sitä hyväkseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mielellään lunttaa kokeissa, joltakulta vieressä istujalta, tai jotain muuta yhtä ihanaa.
Häikäilemättömästi, hän käyttää hyväkseen sitä , että hänen vanhempansa sponsoroivat koulua suurella summalla rahaa vuodessa, jos häntä ei pidettäisi tyytyväisenä, hänen ei tarvitsisi kuin soittaa kotiin, ja rahantulo loppuisi. Se voisi olla pienimuotoinen setback koulun kannalta (vaikka se tuskin tarkoittaisi sitä että se konkurssiin menisi kun muitakin sponsoreita kuiteski on). Viper vain rakastaa sitä huomiota, minkä saa osakseen. Hän haluaa näkyä, ja tulla nähdyksi. Hän osaa olla piikikäs, kiero ja salakavala, kuin mikäkin piilosta kyttäävä käärme, valmiina iskemään hampaat valmiina syöksemään myrkkyä viattoman uhrin verenkiertoon.
Viper osaa rakastaa, mutta ei näytä sitä, koska pitää sitä heikkoutena. Ennemmin hän harrastaa yhdenillan juttuja, häpeilemättä ja vielä pröystäilee edellisillan panoilla, avoimesti, välittämättä sen kummemmin, satuttaako mitä osapuolta.
Viper on myös kova puhumaan, ja omaa hyvätkin puhujan lahjat.
Viper vetäytyy myös mielellään omiin oloihinsa, miettimään asioita. Vaikka häntä verisesti loukattaisiin, hän ottaa sen tyynenä vastaan, ja suunnittelee sitten julmaa kostoretkeä, jonka toteuttaa kun toinen osapuoli ei ole varautunut. Se voi olla jotain pientä, tai sitten jotain vähän isompaa, riippuen siitä miten kyrpiintyneeksi herra on saatu. Kaiken tämän takia, ego on aika suuri, ja Viper ei niinkään hätkähdä mistään, mutta bottomiksi hän ei ala, vaikka maksettaisiin. Ennemmin hän söisi omat silmänsä. Hän on top, vaikka henki menisi yrittäessä.
Viper ei osaa näyttää rakkautta tai surua. Jos hän sattuisi rakastumaan, hän olisi äärettömän mustasukkainen, eikä hän sietäisi vaikka sitä vain katsottaisiin siihen suuntaan missä hänen "omaisuus" on. Vaikka ihmistä ei voi omistaa, Viper käsittelee tätä kuin omaisuutta. Jotain tavaraa. Nuorukainen hukuttaisi toista lahjoihin ja rahaan. Muuta hän ei osaa. Sekin on kasvatuksesta johtuvaa. Että jos joku sattuisi rakastumaan tähän poikaa, tuolla pitäisi olla enkelin kärsivällisyys, ja tuon pitäisi opettaa alusta asti, miten tulee rakastaa oikealla tavalla ja miten oppia luottamaan toisiin.

Pitää:
Viper pitää itsestään, ja itseään korkeassa arvossa. Joku voisi sanoa, että hän on saanut lellitellyn kasvatuksen. Saanut aina sen mitä on halunnut ja näin pois päin. No se on puoliksi totta. Mutta jossain vaiheessa sekin loppui ja hän lähti kadulle ja näin ollen hänestä tuli mikä tuli.
Viper pitää koiranpennuista. Sitähän ei uskoisi, mutta näin se vain on. Niissä on jotain, mikä vetoo tähän mieheen. Kaiketi hän pitää siitä, miten uskollisia koirat ovat, oli omistaja sitten millainen tahansa. Ei Viper sentään niitä piekse hengiltä, tai edes yritä sitä, vaan häntä kiehtoo se. Onhan hän kattonut kaikenlaisia Eläinpoliisi ohjelmia TVstä, missä pelastetaan kärsiviä eläimiä, eikä mikään saa häntä suuttumaan yhtä pahasti kuin hakatun / kiusatun koiranpennun näkeminen. Siinä vaiheessa joku saisi jo juosta tämän nuoren miehen viereltä pois.
Viper tykkää istuskella puussa. Korkealla, katselemassa hänen "valtakuntaansa", ja ihmisiä tekemässä sielä mitä ikinä tekevätkään. Korkealta on myös helppo tähystää mahdollisia ahdisteltavia. Viperhan tykkää ahdistella pieniä ja viattomia otuksia, ja myös näitä jotka eivät ole viattomia, tai pieniä. Hän tahtoo alistaa kaikki, enemmän tai vähemmän, oman tossunsa alle. Ja vaikka ei onnistuisi ja sitä saisi nenilleen, hän on kova yrittämään kaikesta huolimatta.
Herra tykkää myös aiheuttaa kipua, esimerkiksi seksin aikana. Jos hän on saanut jonkun lumottua mukaansa sänkyyn, voi olla varma, että on naarmuja, puremia ja mustelmia vähän sielä täällä, ja varsinkin kehon herkissä kohdissa. Mitään vakavia ne eivät tietenkään ole, eihän hän nyt seksiobjektiaan halua tapattaa?

Ei pidä:
Tiivistettynä, hän ei pidä mistään. Ainakaan melkein. Hän vihaa koulupukua, se on niin mauton ja tekee hänestä yhden muitten joukossa. Silti koulun säännöt vaativat sitä päälle pidettäväksi, joten ei siinä muu auta, kuin kärsiä, ne muutamat tunnit jota koulua on.
Koulun rehtorista. Mokoma vanhus pompottelee häntä kuin tahtoo. Eikä historian maikka Dante ole yhtään sen parempi. Mrr.
Tyypeistä jotka kiusaavat koiranpentuja.
Huumeista, joita myy koululla, taskurahan vuoksi. Ei hän itse niitä käytä.

Menneisyys:
Viper syntyi suhteellisen tavalliseen perheeseen, joka kyllä pyöri enemmän tai vähemmän ympäri maailmaa. Äiti ja isä olivat harvoin kotona, kun molemmat olivat historiantutkioijta. He olivat työnsä kautta tutustuneet toisiinsa. Äiti oli syntyperältään puoliksi Intialainen ja isä taasen oli täysin Italialainen. Viper kasvoi palvelusväen seassa, jotka hemmottelivat häntä pilalle ties millätavalla, jottei hän ikävöisi vanhempiaan. Näin ollen Viper kasvoi kieroon. Ja hitaasti hänen mielensä meni sekaisin, hän alkoi tekemään sellaista mitä ei nuoren miehen, varakkaasta perheestä, ehkä heti ei olisi kannattanut tehdä. Joutui tappeluihin, pyöri väärissä porukoissa ja näin ollen alkoi olemaan mukana huumeitten ja muitten jutaskojen myymisessä ja varastoinnissa. Pari kertaa Viper on istunut vankilassa, kunnes takuut on maksettu ja hän on sieltä omahyväinen virne naamalla lähtenyt. Sellikaveri tosin oli aina joka kerta traumatisoitunut.
Kun vanhemmat kuulivat tästä nuoren miehen sekoiluista, tämä poika pakattiin mukaan, kaiken muun omaisuuden kanssa, ja sitä muutettiin Losiin. Sielä Viper tutustui uusiin paikkoihin uteliaana nuorena miehenä, ja värvääntyi sitten jengiin. Tutustui Isha Bey, nimiseen nuorukaiseen ja he olivat ihan hyvät kaverit, kunnes Viper oli sitä mieltä, että Jengin johtaja Korppi, oli lällyintä ikinä, ja näin Viper häipyi. Jättämättä jälkeensä mitään, muuta kuin Ishan. Hän oli nimittäin pitänyt siitä sekopäisestä rääpäleestä (Isha taisi jopa olla Viperin ensirakkaus). Olivathan he samanikäisiä, mutta hän oli aina toista pidempi, aina toista vahvempi, ja Isha oli hänestä nytten nysvä, kun rakastui johonkin tuollaiseen pitkätukkaiseen hepsankeikkaan. Viper värvääntyi toiseen jengiin. Southern LA'n naapurissa olevaan, Serpents of LA - jengiin. Viperhan sopi sinne kuin nakutettu, ollessaan kiero kuin käärme itsekin. Helposti poika pääsi kipuamaan jengin arvojärjestyksessä ylös, kunnes oli jo pomon oikeana kätenä. Siihen meni vuosi. Ja se, oli nopeaa toimintaa newbieltä.
Hänen ollessa niin korkeassa arvossa, oli siinä vaaransa. Hänen tuli katsoa johtajan perään, olla sielä missä tuokin, ja yrittää pitää tuo hengissä. Näin ollen puukotukset ja tappoyritykset olivat jokapäiväistä.. Näin hän sai puukotuksista johtuvat arvet. Toki häntä on ammuttukin. Oikeasta korvasta puuttuukin pieni palanen, mistä luoti meni lävitse.
Vanhempien mitta meni täyteen kun he hakivat Viperia vankilasta jotain viidettä kertaa neljän kuukauden aikana. He päättivät, että olisi taas aika muuttaa, heidän asuttua Los Angelisissä vain nelisen vuotta. Viper värvättiin St. Heaven's Bayhin, vaikka poika oli sitä vastaan. Hän ei halunnut mennä lälläreiden sekaan, vain koska vanhemmat käskivät. Mutta saatuaan hyvän vastaanoton koululla, ja koulun silloinen rehtori (Toran edeltäjä) kohteli häntä kuin mitäkin kuninkaallista, johtuen vanhempien suuresta summasta rahaa, jolla he sponsoroivat koulua ja näin ollen edesauttoivat sitä, että Viper pidettäisiin sielä. Toki heidän poikansa oli hyvä koulussa, jos viitsisi yrittää. Mutta rahalla, he olivat varmoja että heidän poika pysyisi sielä, eikä hilluisi ympäri tekemässä tyhmyyksiä. Viper jopa viihtyi koululla, kunnes uusi rehtori tuli, ja tuo ei ollut samanlainen kuin se edellinen. Hänellä on jatkuvasti napit vastakkain tämän tatuoidun aikuisen miehen kanssa. Oikeastaa, Viper sisimmässään ihailee tuota miestä, mitä nyt ei koskaan voisi myöntää sitä. Ja koska hän on mikä on, niin hän ei pidä siitä, miten Toralla on jo joku, josta tuo pitää. Joku hintelä poliisin kaltainen.. pellavapää. Mrr.

Muuta:
Viper polttaa tupakkaa, ja juo mielellään Whiskyä, tai jotain muuta vahvaa alkoholia.
Ne jotka saavat hänet kuriin, eivätkä tee niin kuin hän käskee, saavat hänen kunnioituksensa. Sillä se tarkoittaa sitä, että ne ovat tosimiehiä, verrattuna niihin urpoihin jotka tekevät sen mitä hän haluaa, pelkällä sormien napautuksella.
Viper pelkää sirkuspellejä ja kuolemaa. Eihän hän tätä koskaan myöntäisi ääneen.

Aineet joita lukee:
Historia, Uskonto ja taiteet.

Biisit jotka innoittivat tällaisen hahmon luomisen:
Show me The Money
Daikirai ja
Zetsubou

Pelaaja:
Jenz

Pelipaikka:
St. Heaven's Bay

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
 
Kaveh "Viper" Nagendra Trajan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: