Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Reunion of the Two - Show me the Money

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 4:50 pm

Viper oli uninen. Ja häntä kyrpi.
Hän oli kaikessa rauhassa, nauttinut unistaan nurmella, sisäpihalla, kunnes joku oli tullut herättelemään häntä. Joku tahtoi ostaa mömmöjä häneltä ja häntä vitutti. Eikö sitä voitu odottaa niin kauan että hän olisi nukkunut kauneusunensa kaikessa rauhassa? Pitikö sitä herättä ihmine iloisesti vain sen takia että joku tahtoi olla pilvessä?! Viper sytytti ärsytyksestä tupakan ja katseli ympärilleen vihreillä silmillään. Yksikin sanoisi väärän sanan hänelle nytten, niin nuo saisivat nyrkin turpaansa. Moneen otteeseen, eikä vain kerran! Viper huokaisi ja katseli ympärilleen jälleen. No ainakaan häntä ei vielä häirittäisi ja hän saisi olla hetken aikaa rauhassa. Vielä. Ehkä hän jopa heräisi. Silmiä hierottiin, varovaisesti, ettei kajaali sotkeentuisi. Mies katsahti polulle, sieltä alkoi kuulumaan askelia.
Ja kun hän tiedosti kuka sieltä tallusti, oli virne hänen naamallaan mitä suurin ja levein ikinä. Mies virnisti. Kappas vain. Tuttu naama. Tuttu henkilö. Vanha kunnon nysvä. Viper veti henkoset tupakistaan, nojaillen edelleen puuta vasten, varjojen peittäessä hänet sopivasti, ettei hänen kasvoja erottanut, ennen kuin hän astuisi ulos varjoista.
"Kas kas. Katsoppas mitä se kissa toi~"
Mies naurahti, heittäen tupakan maahan, astuen sen päälle kengällään. Ketjut kilahtivat ja Viper suoristautui, kävellen tämän tulokkaan luokse. Viperin ilme kertoi melkein kaiken. Häntä vitutti. Erittäin pahasti, ja samalla hän oli huvittunut, katsoessaan tuttua naamaa. Ishahan se siinä. Mokoma pikku nysvä. Viper pyyhkäisi peukalolla suupieltään ja katsoi toista silmiin, terävästi.
"Isha, mio caro piccolo.. Kuinka olenkaan kaivannut sinua."
Viper sanoi, ääni tihkuen ärtyneisyyttä. Hän ei ollenkaan ollut toista kaivannut, ei ainakaan sen jälkeen kun sen typerän lälläri ryhmän kanssa jäi hillumaan. Ja mikä sen urpon johtajan nimi oli? Joku naakka seki. Mies lipaisi huuliaan.
"Bisnes-mielessä täällä, hmm?"
Miehen alku kysyi, kävellen Ishan ympäri, virnuillen leveästi. Oli toinen kasvanutki. Yhtä pitkä kuin hän. Mutta silti, tuo vaikutti edelleen niin pieneltä, hänen edessään.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 5:11 pm

Isha

Hänen oli vain pakko saada pää nyt sekaisin. Viime yö oli mennyt nähdessä painajaisia Korpista ja Jerrystä ja välillä uniin oli tunkeutunut inhottavasti muitakin tuttuja ihmisiä. Mutta yksien kasvojen nimeä hän ei saanut mieleensä. Isha oli pukenut päälleen tummat reisitaskuhousunsa ja valkoisen revityn t-paidan tai se oli ehkä joskus ollut valkea, nyt se oli kulahtanut harmaan valkoinen riepu. Oli vain oikeasti pakko päästä hetkeksi pois siitä todellisuudesta, missä hän tällä hetkellä kitui.

Isha käveli polkua pitkin ja pysähtyi kuullessaan äänen sitten. Siinä oli tuttu sointu. Se toi Ishalle mieleen hämärästi ensimmäisen vuoden SLA:ssa... "Mikä vitun kissa?",Isha ärähti ärtyneenä. Hän halusi aineensa, painua vetämään ne jonnekin ja herätä aamulla ainakin ehkä hiukan onnellisempana. Tupakan savu sai nuorukaisen nyrpistämään nenäänsä ja ottamaan pienen haara-asennon, siinä hän nyt seisoi kädet ristissä kuin mäkin portsari. "Voisit tumpata sen sätkän vaikka persiisees ja antaa sen kaman?", Isha pyysi, hän alkoi toden teolla vittuntua kun ei nähnyt vielä toista.

Kun toinen viimein luikerteli esiin kuin käärme, Isha jopa säpsähti hiukan. Ja toinen roudasi kamaa... Tuo mies olisi varmasti jäänyt siitä kiinni useammin kuin kerran tuolla ulkonäöllä. Jonkin toisessa sai Ishan oikean kulmakarvan kohoamaan aavistuksen. Toisessa oli jotain tuttua.

Kun hän kuuli nimensä viimein Isha ei voinut uskoa korviaan. Kuka helvetti tämä oli... Hän kyllä osasi nyt yhdistää kasvot uneensa ja Losin alkuaikoihin. Mutta kaivaessaan nimeä se ei tullut mieleen. Isha pysyi rauhallisenä vaikka toinen kiersi häntä.. Ei saisi näyttää, että epäröisi. "Bisnes ja bisnes... mä meen meren rantaa juhlii... Korpin kuolemasta on kolme vuotta. Musta se ansaitsee bailut vaikka se vihasikin aineita", Isha sanoi ja loi ruskean katseensa sitten tähän nuorukaiseen. "Virusko se oli?", hän kysyi lopulta nimi ei vaan tullut mieleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 5:34 pm

Voittaja virne nousi huulille kun Viper näki toisen hätkähtävän.
Viper jatkoi kiertelyään ja kaarteluaan, kaikessa rauhassa, hissukseen. Mies sihisi pienesti hampaittensa välistä, kuten hänellä oli tapana joskus, kun innostui, oli tyytyväinen, tai vittuuntunut. Tällä kertaa hän oli vähän kaikkea sekaisin. Mies naputteli sormuksia vastakkain ja lipaisi ylähuultaan. Katse pysyi Ishassa edelleen, vaikkakin ilme muuttui synkemmäksi kun Korppi tuli puheeksi. Vitsit, tämä edelleen haikaili sen naakan perään? Isha oli ääliö. Kyllähän Viper sen tiesi. Hän antoi myrkynvihreän katseensa porautua toisen silmiin, asettuessaan sopivan etäisyyden päähän Ishasta. Viper keinui paikoillaan kuin käärme joka yritti hypnotisoida saalistaan. Hymähdys.
"Naakka lensi pesästään siis? Hyvä vain."
Viper naurahti ilkeästi. Hän ei ollut koskaan sietänyt Korppia, tuon ihanteita tai uskomuksia. Ja kaikki se, oli syövyttänyt tämän nuoren miehen, joka hänen edessä seisoi, mielen. No ehkä se oli vain hyvä, tai sitten ei. Ishasta olisi saattanut tulla jopa tyhmempi kuin mitä tuo oli ollut jo alku metreillä. Viper laittoi käden takkinsa taskuun.
"Viper, il mio amore."
Viper sanoi, ottaen puhelimen esiin taskustaan. Hän katsoi mitä kello oli, sekä kirjoitti ylös ketä oli ostamassa häneltä kamaa, juuri sillä hetkellä, puhelimen kalenteriin. Ei hän nyt voisi unohtaa näin hienoa hetkeä, kun he vihdoin ja viimein tapasivat uudestaan! ..vaikkei hän toista ollut kaivannutkaan, niin tämä oli jopa positiivinen yllätys.
"Il mio amore... tätähän tulit hakemaan? Saat ne jos..."
Viper sitten lopulta kysyi, virnistäen sitten ilkeästi. Kyymäisesti. Voi Isha, isha isha, et edes tiedä mihin jamaan olet joutunut kun ostat kamoja. Varsinkin häneltä. Viper hykerteli mielessään enemmän kuin tyytyväisenä. Katsotaan mitä kivaa saataisiin aikaiseksi toisen pään menoksi.
"..Jos nuolet kenkäni puhtaaksi."

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 5:48 pm

Isha

"Se on Korppi ei naakka... Naakka on jo halventava nimitys ja se ei ollut mikään vitun pesästä lentäminen. Korppi pelasti mun hengen..." Isha sanoi ja ruskeissa silmissä suorastaan räiskyi, hän ei voinut sietää toisen sanoja. Kuinka halventavasti toinen puhui siitä ihmisestä, joka kerran oli tuolle toisellekin antanut mahdollisuuden. Toinen oli itse vaan mennyt kusemaan omiin kenkiinsä lähtiessään 'sooloilemaan' toiseen jengiin. Isha nielaisi ja vei sormensa koskettelemaan tummia korpin sulkia hiuksissa. "Tunderbird yritti ampua pakotilanteessa taaksepäin Wiked soulhuntereiden tyypejä. Mä oli sen takana... ja mun takana oli vasta ne toiset. Korppi huomasi sen luodin ennen mua ja tuli tyrkkää mut pois... Korppi jäi sinne kadulle makaa kun me paettiin.", Isha sanoi sitten hiljaisena, oli todella tuskaista palata siihen hetkeen. Kaikki oli vieläkin tuoreessa muistissa.

Toinen kertoi nimensä ja Isha naurahti kuivasti. "Aivan niin... Kaikkilla muilla olikin idootteja lempinimiä paitsi mulla... Mun nimi sentään kertoo jotain mun asemastakin.", Isha sanoi virnistäen Viperille takaisin. "Mutta se vanhoista, se kama...", hän halusi jostain syystä äkkiä tilanteesta pois. Olisi luullut, että kamanmyyjä ei tietäisi Ishan ongelmista... Juuri niitähän hän yritti päästä karkuun mutta kumminkin myyjä oli sitä samaa pientä 'persettä' ollut aikoinaan, joten toinen tiesi.

Isha jäi odottamaan tarjouksen loppua ja huulet painautuivat yhdeksi viivaksi sitten. "Viper...", mustalaisnuorukainen totesi ja tuli lähemmäs toista painaen kasvonsa vain muutamien senttien päähän toisesta. Vinohymy suotiin toiselle ja partaa hieraistiin sormilla. "Haista paska loikkari", Isha totesi yhtä kulmästi kuin jääkarhun kusi ja vetäytyi kauemmas kaivaen housujensa taskusta seteleitä. "Nää saat, mutta et täysi hoitoa"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 6:36 pm

"Naakka, Korppi.. Olkoot minun puolestani vaikka kurki."
Viper sylkäisi suustansa. Puhuessaan Korpista, se oli aina halventavaa, ilkeää ja sen kuuleminen sattui -aina niihin jotka olivat olleet läheisiä kyseisen miehen kanssa. Hänestä Korppi ei ollut arvostuksen arvoinen. Oli vain hyvä että toinen ei ollut olemassa enää, eipä tarvitsisi hävetä silmiä päästään mokoman takia. Häntä ei ollenkaan häirinnyt se, että oli häipynyt. Omasta mielestä, hän oli tehnyt oikean ratkaisun. Ja sitä mieltä hän oli edelleen. Viper hymähti, kuuntelematta oikeastaan kun Isha kertoi miten tuon sankari oli toisen pelastanut.
"Ehkä olit vain aasi, eikä sinulle voinut sen takia keksiä nimeä. Herra lutunen."
Viper virnisti, laittaen kaman taskuunsa takaisin, eikä Ishan lähestymiset saaneet häntä edes nostamaan kulmaansa. Ilmeettömänä hän katsoi toista. Mokoma saisi kohta nenillensä, jos ei katsoisi eteensä. Korppi ei ollut pelastamassa enää. Viperin suupielet nousivat pieneen ivalliseen hymyyn. Ah. Tosiaan. Korppia ei ollut enää. Korppi ei ollut vahtimassa Ishaa enää~ Vihreät silmät näyttivät juonivan jotain, mustalaismiehen pään menoksi.
"Ei sitten~ Pärjäätkin varmaan ilman. Halvemmalla et saa mistään~"
Viper totesi, kumartuen tällä kertaa itse eteenpäin.. Ishan puoleen. Ilkeä hymy tanssi edelleen huulilla ja vihreät silmät kiiluivat.

"Il mio amore, eikö se urpo opettanut olemaan kiltti vanhempia kohtaan?"
Viper kysyi, vetäen sormeaan kevyesti Ishan poskea pitkin, antaen kynnen painautua sopivasti ihoa vasten. Pieni punainen viiva siitä jäi jälkeen. Katse pysyi entisen ystäväisen ruskeissa silmissä tiukasti. Viper virnisti, niin että hampaat tulivat valkoisina esiin. Pikku Isha. Se sama pieni poika, jonka hän tunsi joskus kauan sitten, oli nytten taas tässä. Ihan yhtä naiivina, kuin aina ennen. Kieli lipaisi omia huulia, kunnes äsken Ishan poskea hivelleen käden sormet, tarttuivat mustalaista leuasta kiinni, tiukalla ja satuttavalla otteella.
"Sinuna, käyttäytyisi, mio caro piccolo. Tiedätkö, mitä tapahtuu, kaltaisillesi tapauksille? Ei koskaan mitään hyvää."
Ja tuon lauseen jälkeen, Viper painoi virneessä olevat huulensa aggresiivisesti Ishan huulille, suudellen toista väkisin, minkä jälkeen puri toista kipeästi ja tuntuvasti alahuulesta, vetäytyessään kauemmas. Sopivasti pois huitovien nyrkkien edestä. Ilkeähkö nauru kumpusi rinnasta kumeana.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 7:17 pm

Isha

"Luutnantti", Isha korjasi ja hänen hermojaan jo todella koeteltiin nyt. Ja kun toinen vei aineet pois hänen näkyvistään silmät painettiin kiinni ja hän narskautti hampaillaaan huulensa. "Korppi opetti sen mutta vain jos vanhemmat kuuluu omaan perheeseen... Ja sä tietääkseni Viper, et ole kuullut SLA:han moniin vuosiin enää",mustalaispoika sihahti toiselle ja teki samalla vahingossa virheen ottaen askeleen taaksepäin, se jos mikä oli selvä merkki epävarmuudesta. Silloin toiset pääsivät niskan päälle.

Kynsi tuntui pahalta iholla ja naarmua kirveli hiukan. Isha ei kumminkaan antaisi toiselle sitä iloa, että paljastaisi olevansa epävarma ja sekaisin. Hänen olisi pakko keskittyä nyt. Hän oli juuri vastaamassa esitettyyn kysymykseen kun tunsi huulessään äkkiä jotain... rivistö hampaita. Isha hämmentyi totaalisesti ja kirosi kivusta joka oli tullut yllättäen mutta ei ollut ollut kovin paha viel. ikäänkuin muistutus juuri siitä miten niskoittelijoille käy. "Helvetti päästä mut irti saatana!", Isha karjui ja yritti rimpuilla kauemmas jouduttaan alakynteen nyt selväti. "Vitun hullu sä purit mua!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   To Heinä 22, 2010 8:11 pm

Ei toisen tarvinnut myöntää sitä. Viperhan oli jo nähnyt sen miten toinen otti askeleen taakse. Selvästi, toinen ei osannut suhtautua tilanteeseen kuten pitäisi. Periksi antamatta toisin sanoen. Isha näytti olevan sitä mieltä että pakeneminen olisi parempi vaihtoehto. Viper hykerteli itsekseen ja katsoi miten toinen raivosi siinä. Kyllä. Hän oli toista purrut. Ja kovaa olikin. Mutta ei näköjään tarpeeksi että toinen olisi alkanut huulestaan verta vuotamaan. Sääli! No ensikerralla sitten.
"En kai? En itse huomannut."
Viper naljaili, virnistäen leveästi heti perään. Valkea hammasrivistö välkähti. Ihanaa. Tämä oli mukavaa viihdettä. Kokeillaanpa uudestaan kamojen myyntiä tälle nuoremmalle tapaukselle.
"Joko suostut nuolemaan kenkäni? Ne kaipaisi pientä putsausta, piccolo Isha."
Viper kysyi, ottaen askeleen Ishaa kohden. Olihan hänen kenkänsä vähän kuraiset.. Mutta ei se nyt ketään voisi estää vähän putsaamasta niitä~ Varsinkaan Ishaa. Jos tuo tahtoisi kamansa, saisi vain tehdä niinkuin pitäisi jotta saisi sen mitä rahan vastineeksi halusi. Viperin silmät kiiluivat. Ishan huulet olivat maistuneet hyviltä. Hän vielä purisi palan irti toisen huulesta. Pienen vain. Eikä Isha tajuaisi koko asiaa. Okei, tajuaisi, kipeäähän se tekisi, niin maan pirusti, mutta ei se häntä häirinnyt. Sillä eihän se häneen sattunut, vaan tähän toiseen osapuoleen.
"Isha Isha Isha."
Viper ravisti päätään, kävellen toisen viereen. Huulet melkein hipoivat mustalaisen korvaa Viperin puhuessa käärmemäisen kylmästi ja myrkyllisesti toiselle.

"Koska viimeksi olet saanut mitään... tänne?"
Vanhemman käsi eksyikin Ishan takamusta puristamaan. Ahdistelu oli jotain niin kivaa ajanvietettä, ja sitä harrastettiin vähän kaikkien kanssa. ...Paitsi historian maikan ja koulun rehtorin. Kaksi pelottavinta aikuista ikinä.. melkein ainakin. Rehtori oli kyllä Dantea pelottavampi, mutta pakko sanoa, ettei sitä maikkaa kannattanut lepsusti ottaa.. saatana näpit kärsinee enemmän kuin pariin kertaan luokassa sen ja sen typerän kepakon takia..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 9:18 pm

Isha

”En... Mulla ei ole ollut tapana kumarrella ketään”, Isha sanoi pistelijäästi takaisin ja häntä alkoi hiukan ahdistaa se, ettätila alkoi todellakin lipsua käsistä. Viper oli todellakin muutunut siitä mitä poika oli joskus ollut. Kylmät väreet kulkivat selkäpiitä pitkin toisen kuiskaleissa hänen nimeään korvaan. Ja tällä kertaa se ei tapahtunut sen takia, että olisi ollut kivaa... ei häntä ahdisti.

Ruskeat silmät levähtivat teelautasiksi kun viper puristi häntä perseestä. Isha kääntyi karkuun ja sylkäisi Viper jalkojen juureen. ”Näytänkö mä joltain perseen jakajalta?!”, Isha kiljaisi ja oli jo tarttumassa Viperiä paidasta mutta pysähtyi viime senteillä. Mielessään mustalaispoika kirosi. Miksi hän pelkäsi toista. Häntä harmitti hiukan... hän itse oli polttanut kaikki entiset sillat takanaan, joskus tämänkin kaksikko oli tullut toimeen ihan kiitettävästi niin ei enää näköjään ollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 9:47 pm

Viper nauroi räkäisesti.
"Eikö? Kumartelit sitä naakkaakin."
Mies totesi, ivallisesti. Vai ei kumarrellut ketään? Pfh. Niin varmaan. Viper siirtyi kauemmas kun toinen sylkäisi hänen jalkojensa juureen. Ishan kiljaisu sai miehen vain virnistämään leveästi, mutta ilmekään ei värähtänyt, vaikka Isha selvästi oli käymässä käsiksi. Nuorukainen vain katsoi toista, virneen levitessä huulille leveämpänä. Hän alkoi jo näyttää sekopäiseltä kaiken tuon virnuilun kanssa. Silmissä välkähti kun valo osui niihin.
"Sehän sinä olet, piccolino. Kunnon perseenjakaja. Antaisit varmasti kaikille, jos nämä muistuttaisivat edes hitusenkin Naakkaa."
Viper sanoi, astellen toisen luokse. Rauhallisesti, vähän keinuvaan tapaan. Isha näytti olevan menossa pienoiseen paniikkiin. Siis, eihän Isha sitä myöntäisi, eikä varmaan menisikään jos saisi itsensä kuriin taas. Mutta Viperista oli kivaa, pelata pelejä Ishan päällä. Mielen kanssa oli varsinkin kiva leikkiä. Isha rikkoontui helposti.

"Jos et suostu kenkiäni nuolemaan... voisit antaa minulle persettäsi."
Viper ehdotti, käveltyään Ishan taakse. Kätensä hän oli asettanut Ishan ympärille ja painanut lanteitaan toisen takamusta vasten. Huulet hipoivat Ishan korvaa jälleen, Viperin nuuhkaistessa Ishan korvantaustaa. Suorastaan herkullinen tuoksu. Pienellä pelolla höystettynä kenties? Viper hykerteli itsekseen. Mitä kaikkea hän voisikaan kehitellä toisen pään menoksi.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 9:59 pm

Isha

Isha puri huuleensa ja sulki silmänsä, hän ei todellakaan antaisi Viperille sitä iloa että räjähtäisi. Hän yritti miettiä mitä Korppi tekisi. Korppi oli harvoi suuttunut kenellekkään kunnolla. Isha oli osannut Korpin suuttuttaa, ihan jo nyrkki tappluasteelle, mutta hän ei antaisi sitä iloa Viperille, että alkaisi riehua ja räyhäämään. Silmiä puristettiin kiinni ja hän laski neonvärisiä lampaita mielessään yrittäen rauhoittua.

Seuraava lause osui kumminkin sinne, Viper löysi hänen akilleksen kantapään. "Haisrta jo vittu Viper! Se oli Korppi ja mä en todellakaan antaisi niille persettä... Sitä paitsi sä saat tolla Korpinkin kuulostaa jakarilta, voisit vittu saatana kunnioittaa kuolleita edes hiukan. KYLLÄ KORPPI PANI MUA MITÄ SÄ VITTU VIEL HALUAT KUULLA!", Isha karjui ja seurasi toisen lähestymistä kädet täristen. Hänen mielensä oli murtumispisteessa.

Ishan silmäkulma nyki vihasta. Hän vihasi Viperiä koko sydämestään. Kumminkin ruumi jollain sairaalla tavalla nautti tuosta huomiosta, sillä Isha tunsi jäykistyvänsä puolikovaksi. Hän juokasi ja veti päätään pois toisen nenän läheeltä. "Älä koske muhun... Sä olet loukannut mua Viper. Sitä sä et saa anteeksi.", hän sanoi vihaisesti ja kääntyi äkkiä nopeati pois toisen luolta mulkoilen tähän.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 10:21 pm

"Miksi kunnioittaisin? Ei hän ollut minulle mitään."
Viper sanoi, rauhalliseen tapaansa. Vaikka Korppi olisi ollut minkälainen isähahmo hänen jengiläisilleen, Viper ei koskaan pitänyt toisesta. Hänestä Korpin koko jengi oli lepsu. Siinä missä muissa jengeissä oltiin usein tappelemassa ja pahanteossa, vaikutti siltä kuin Korppi olisi yrittänyt maailmaa parantaa. Ihme kun he eivät Cumbaajaata vetäneet nuotion ääressä rastat päässä. Viper etsi käsiinsä tupakkansa ja sytkän. Isha sai rauhassa raivota siitä miten Korppi oli joskus pannut tuota. Ei se häntä kiinnostanut.
"Ja mitä minulle sinun... seksisuhteesi kuuluu?"
Viper kysyi, puhaltaen savuja keuhkoistaan, Ishan kasvoihin. Mies asetti sätkän huuliensa väliin ja katsoi Ishaa kylmästi. Häntä ei kiinnostanut Ishan seksisuhteet. Ei sitten vaikka joku nyt jostain pöllähtäisi esiin ja alkaisi toista jyystämään perseeseen. Viper hymähti. Toinen ei selvästikään hänen ehtojen mukaan ostaisi kamaa, joten mitä hän tuhlasi aikaansa täällä? Vain Ishan mielen pilkkomisen takia. Viper puhalsi taas savut keuhkoistaan ulos, ja nuolaisi irstaasti huuliaan.

"Mitä minä täällä enää."
Viper totesi, tunkien kätensä taskuihin. Jos Isha ei ostaisi, ei hän täällä mitään tekisi. Toki hän voisi ottaa toiselta vastaan rahat, mutta ei se tuntunut niin kivalta idealta. ...Toisaalta. Miehen aivot alkoivat laatimaan pientä julmaa suunnitelmaa. Askeleet pysähtyivät ja Viper kääntyi Ishan puoleen.
"Paljolla ostat?"
Hän kysyi, katsoen hartiansa yli. Jos tämä menisi suunnitelmien mukaan, hän pääsisi pukille.. kohta puoliin. Eikä Isha tietäisi mikä tuohon iski. Viper naureskeli jo mielessään. Tämä, sujuisi paremmin, kuin hyvin.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 10:31 pm

Isha

Isha oli niin vihainen, ettei meinannut edes tajuta sitä, että toinen oli jo melkein menossa. "Se kama!", Ishan huusi ja harppoit toisen luokse pysähtyen kunin seinään toisen kysymyksen kuullessaan. "Mitä?", hän jopa kysyi ja kaivoi rahat taskuta tuijottaen seteli nippua laskien rahat äkkiä. "Tässä on kaksisataa sen pitäisi riittää, en mä mitään tukkuvarastoa ole ostamassa.", hän sanoi ja ojensi rahoja Viperiä kohti. "Enenpää mulla ei nyt ole ja mä tarviin kamaa nyt", hän sanoi ja tuijotti anovana toisen silmiin. Ishasta jopa näki hetken, että hän hajoaisi pian ja olisi valmis tekemään melkein mitä tahansa kamasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   Pe Heinä 23, 2010 10:52 pm

Mitä? Mitä?!
No vittu rahaa hän kysyi. Paljolla toinen ostaisi. Ahgh.. Oliko Isha kuuroutunut viimeisen minuutin aikana? Viper pyöräytti silmiään. Isha sitten kaivoi ne rahansa esiin, laski niitä ja totesi siinä olevan parisataa. Teki mieli nauraa. Hitto, hän saisi paremman hinnan koskta tahansa, tästä pussukasta, ja silti halvemmalla kuin ketään muuta tällä koululla myyvistä urpoista. Viper suki hiuksiaan. Herran jumala. Oliko tämä nyt muka tuon arvoista?! Mies kaivoi toisen pussukan taskustaan, jossa oli puolet verrattuna määrään toisessa pussissa. Elämän kevät. No, parillasadalla, hän ei myisi kuin pienen määrän. Ja kama ku kamaa, niin Isha saisi olla tyytyväinen, että jotain irtoaa. Häneen kun ei pentukatseet tehoa.
Toiselta otettiin rahat, ja käteen iskettiin se puolikas pussi. Tosin, hän ottikin Ishaa kädestä kiinni, nykäisten tuon lähelleen, vain upottaakseen hampaansa miehen huuleen taasen, jonka jälkeen antoi kielensä lipua huulien ylitse.
"Ensi kerralla. Vaadin täyden hinnan."
Viper virnisti. Äänen sävy oli kylmä. Ketä tahansa värisisi kuullessaan tuon. Eikä katsekaan ollut hellimmästä päästä. Viper, ei tosiaankaan aikonut toista päästää helpolla, kun kerta osti kamaa häneltä, noin halvalla. Mies hymähti, lähtien sitten astelemaan polkua pitkin koululle päin. Hän kyllä törmäisi Ishaan vielä tänään. Pitäisi vain odottaa otollista hetkeä. Tämä nimittäin ei jäisi tähän. Hän voisi vaikka käydä kattomassa millaista menoa niissä Ishan mainitsemissa bileissä olisi. Heh. Hyvä idea.


_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Reunion of the Two - Show me the Money   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Reunion of the Two - Show me the Money
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Piha :: Mettikkö-
Siirry: