Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Edward Leinheart

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 32

ViestiAihe: Edward Leinheart   Ke Joulu 23, 2009 2:29 pm

Nimi: Edward Tristan LeinheartLempinimi: Jos häntä puhutellaan etunimellä niin Ed, mutta yleensä esittäytyy Tristaniksi.

Niminippelitieto: Edward tarkoittaa Vaurasta suojelijaa (Wealthy guardian)
Tristan tarkoittaa humu/mellakka/myllerrys (tumult)

Sukupuoli: Mies

Ikä: 19

Syntymäpäivä: 3.7

Horoskooppi: Rapu

Siviilisääty: Sinkku

Seksuaalinen suuntautuminen: alkanut pikkuhiljaa tajuta olevansa homo

Kansallisuus: U.S.A, Louisiana, New Orleans

Perhe: Äiti Erin ja kolme siskoa, isosisko Roxie ja pikku siskokaksoset Katelin ja Katelyn.
Ex-tyttöystävä Marilyn sekä alle vuoden ikäinen poika Daniel

Pituus/Paino: 178cm/ 80kg

Aineet, joihin syventynyt: Liikunta, Biologia ja Terveystieto

Luonne: Ed myötään avoimesti olevansa pienen lapsen isä sekä entinen narkkari. Hän on kumminkin oppinut koulun myötä löytämään itsestään uuden ihmisen ja nauttii siitä täysillä Hän luuli elämässään olevan 18 vuotta hetero, mutta vasta kun hän kuuli, että ex-tyttöystävä oli raskaana, hän tajusi ettei halunnut sitä elämää. Pojasta löytyy yllättävän paljon iloisuutta ja elämäniloa, kun mietitään miten huonosti hänellä on mennyt. Edward on sellainen ihminen, joka ei halua satuttaa ketään, hän ei pidä ihmisistä, jotka puhuvat paskaa toisista selän takana. Hän on myös erittäin hyvä kuuntelija ja kuunteleekin mielellään. Ed ei juuri suutu, mutta silloin kun hän suuttuu, hän osaa kyllä pitää puolensa. Uudelleen itsensä löytämisen jälkeen Ed on oppinut sen, että pitää elää pelkäämättä aina pahinta. Poika on täysin tyytyväinen omaan ulkonäköönsä, vaikkei noudatakaan koko maailman ihanteita. Poika ei juuri koskaan ole huonolla päällä ja hän yleensä kyllä menee juttuihin mukaan ilolla.

Ulkonäkö: Ed on hiukan isokokoisempi kaveri, ei paljoa ja suurimmaksi osaksi nämä lisäkilot tulevatkin lihaksista. Pojalla oli vaaleanruskeat pitkät hiukat kiharat hiukset jotka ulottuvat puoleen selkään asti. Hänen ihonsa on hiukan normaalia, tummempi, sillä hän viihtyy paljon auringossa ja ruskettuukin yllättävän nopeasti ja rusketus kestää. Silmät ovat sinivihreät mutta vivahtavat enemmänkin siniseen kuin vihreään. Yleensä Ed pukeutuu löysiin hiphop housuihin ja isoihin t-paitoihin varsinkin talvisin hiphop tyyli on pojalla vahvasti päällä, mutta kesäisin poikaa voisi luulla californialaiseksi surfari jäpäksi tämän käyttäessä kirkkaita havaji-tyylisä paitoja ja shortseja sekä sporttisandaaleita. Pojan oikeasta kädestä löytyy vanhoja neulan jälkiä ja lisäksi oikeasta kädestä löytyy vain neljä sormea, oikean käden pikkurilli on amputoitu.

Menneisyys: Edward syntyi kaksi vuotta myöhemmin isosiskonsa Roxien jälkeen. Kun Ed oli kaksi vuotta, niin hänen kaksospikkusiskonsa syntyivät ja vuotta myöhemmin heidän isänsä kuoli. Edin äiti jäi yksin neljän lapsen kanssa, mutta onnistui kasvattamaan nämä ilman suurempia apuja. Ed jäi siis perheen ainoaksi pojaksi ja saikin usein siskojaan paremman kohtelun. Ed oli 11-vuotias kun hän tutustui koulussa Marilyniin, kaksikosta tuli erottamaton pari. Myöhemmin oli selvää että nämä kaksi alkoivat seurustella. Ed oli loistava koripallon pelaaja ja hänelle lupailtiin paikkaa nuorisomaajoukkueeseen. Edistä uskottiin tulevan seuraava suuri koripallo tähti NBA:han. Poika oli tuolloin 16-vuotias ja valmentajien, koriskavereiden ja kykyjen etsijöiden luomat paineet olivat liikaa pojalle. Ensin Ed aloitti ottamalla muutaman pillerin silloin tällöin mutta jo muutamassa kuukaudessa hän oli heroiini koukussa. Pikku hiljaa hän alkoi skipata treenejä ja lopulta luistaa koulustakin. Meni vuosi tätä kun hänet potkaistiin joukkueesta ulos, kukaan ei halunnut enää oudoksi muuttunutta isätöntä poikaa Loisianasta. Ed oli täyttänyt juuri 17, kun hän joutui oudon kivun oikean käden pikkurillissä takia sairaalaan. Pojan pikkurilli jouduttiin amputoimaan veri tulpan ja sormen kuoleutumisen takia, joka johtui heroiista. Sairaalassa hän tutustui kuntouttamisterapeuttiin Felixiiin. Noilla kahdella oli niin paljon yhteistä ja myöhemmin kävi ilmi että Felix oli homo. He aloittivat suhteen, Samoihin aikoihin suhteen alkaessa, Ed sai kuulla että Marilyn oli hänelle raskaana ja aikoi pitää lapsen, koska kaksikko oli kauan ollut yhdessä, Ed lupautui tähän, että Marilyn saisi pitää lapsen, mutta hän ei voisi auttaa tyttöä. Marilyn sai tietää, että Ed oli tajunnut olevansa homo, mutta ei pahastunut tästä. He jatkoivat suhdettaan hyvinä ystävinä ja Marilyn olikin tärkeä tuki pojalle. Lopulta Felix huomasi, että Edissä oli paljon ainesta ja puhui hänet St. Heaven's Bayhen, vanhan ystävänsä kanssa, sillä Felix tiesi, pojan salaisesta haaveesta valmistua itse jonain päivänä, lääketieteen alalle.

Muuta:
- Opetteli vapaaehtoisesti oikea kätisestä vasenkätiseksi sormen amputoimisen takia
- Haluaa tulevaisuudessa lääketieteen alalle
- Ei ole uskaltanut koskea koripalloon sen jälkeen kun lopetti
- On ylpeä siitä, että hänellä on alle vuoden ikäinen poika
- Saa päänsärkyä valkosipulin hajusta
- Ei enää juurikaan koske mihinkään päihdeaineisiin
- Ei ole hiphoppari eikä surffari, vaikka tiettyyn vuoden aikaan näyttääkin niiltä
- Nostaa 90 kiloa penkistä
- Vihaa spagettia ja jauhelihakastiketta
- syö päivässä kaksi tai jopa kolme sisurasiaa
- Rakastaa vampyyrejä oikea fanaatikko
- Vitsailee usein sillä, että ei osaa kuin laskea yhdeksään… sormillaan
- Rakastaa kepposia, varsinkin niiden tekimistä

Paheet: Sisut

Fanfic: Kyllä kiitos

Fanart: Kyllä kiitos

Suhteet:

Muutokset:
Ulkonäkö

Luonne:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Edward Leinheart
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: