Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Koodinimi puhuttelu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Koodinimi puhuttelu   Ma Elo 16, 2010 11:32 pm

Dante

Historianopettaja istui pöydän takana ja odotteli, nyt tunteja oli kerennyt mennä tasan kymmenen minuuttia. Hän yski kurkkuaan auki ja painoi kuuluttimen mikin napin alas. ”Huomio. Oppila Havoc, Victor tulisitko opettajan puhutteluun ensimmäisen kerroksen kuvaamataidon luokkaan. Toistan Havoc, Victor välittömästi puhutteluun kuvaamataidon luokkaa.”, Dante lopetti puheensa ja lähti sitten kävelemään itsekin kohti ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa kuvaamataidon luokkaa. Koko puhuttelu idea oli ollut typerä päähän pisto joka oli syntynyt ruokalassa kun hän oli nähnyt ohi menen Victorin kämppiksensä kanssa. Hän halusi palavasti puhua juuri nyt sitten Victorin kanssa. Mies istui opettajan pöydälle odottamaan poikaa ja piirteli pareperille pääskystä pienin vedoin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   Ma Elo 16, 2010 11:49 pm

Ruokatunnin jälkeen oli ensimmäisenä maantiedon tunti. Oppilaille oli annettu tehtäväksi lukea itsekseen ääneti pari kappaletta kirjasta. Mutta tuskin varttia oli ehtinyt kulua tunnista, kun alkoi luokan kaiutin rätistä ja kaikki nostivat päitään. Victor hölmistyi hieman tunnistaessaan äänen ja vielä enemmän kuullessaan oman nimensä. Muutamat muutkin oppilaat tietty varmasti tunnistivat historianopettajan äänen, mutta Victorille se merkitsi hieman enemmän kuin muille. Oikeastaan aika paljonkin. Poika vilkaisi opettajaan, joka nyökkäsi antaen luvan mennä, nousi ja lähti kuvaamataidon luokkaa kohti. Hän tunsi selässään muiden oppilaiden katseet, mutta ei välittänyt niistä.
Luokan eteen saavuttiin nopeasti, oveen koputettiin ensin kevyesti pari kertaa ennen kuin mentiin sisälle. Suljettuaan oven takanaan Victor hetkeksi pysähtyi sen eteen kädet puuskassa.
"Mikä idea tässä nyt oli?" hän kysyi toista kulmaansa kohottaen. Nuorukaisen ilme oli samaan aikaan hieman moittiva, huvittunut, kysyvä että huolestunut. Toivottavasti tässä nyt ei olisi mistään vakavasta kyse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   Ti Elo 17, 2010 4:19 pm

Dante

Hän hymähti vastaukseksi kun kuuli koputuksen ja vilkaisi Victoria hymyilen. painaen katseensa sitten paperiin. ”Mä näin sut ruokalassa ja ajattelin kun mulla on hyppytunti niin...”, hän sanoi ja nosti katseensa laskien kynän, ”Että sullakin voisi olla. Ekaa kertaa Danten toisella puolen kasvoja oli hiuksia. Hän oli ottanut eilen iltapäivällä yhteen ttöäämän Kavehin kanssa ja poika oli onnistunut saamaan opettajan naamaan mustelman lyönnillään. Mies siirsi hiukset syrjään huohahtaen pienesti. ”Mä se taidan puhuttelun tässä tarvita”m hän totesi ja kohotti kulmiaan taputtaen pöytää vieressään. ”Taidat haluta kuulla selityksen tästä”, hän osoitti mustelmaa, ei se ollut kiepä eikä muuta vain todella ikävän näköinen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   Ti Elo 17, 2010 9:04 pm

Victor laski leukaansa hieman, katsoen Dantea kulmiensa alta.
"Ai että päätit noin vaan, kesken tunnin." hän tuumasi. Varsinainen sabotööri. Ei Victor pahalla sanonut, hän vain suhtautui opiskeluunsa vakavasti. Mutta, nyt kun tässä oltiin, olihan Dantea mukava nähdä. Nuorukainen laski kätensä ja lähti kävelemään Dantea kohti. Hän ei niinkään kiinnittänyt huomiota, että Danten hiukset peittivät osan kasvoista. Miehen kuitenkin siirtäessä hiukset sivumpaan, mustelman paljastaen, Victorin askel hidastui ja poika lähes pysähtyi, ennenkuin jatkoi matkaa.
"Eikö sinua voi jättää päiväksikään vahtimatta?" hän puuskahti pysähtyessään Danten viereen. Pojan kulmakarvat olivat vetäytyneet hieman lähemmäs toisiaan, hän tarkasteli mustelmaa huolestuneen näköisenä. Tuon kokoinen sinermä tuskin oli tullut pelkästään kaapin kulmaan lyömisestä tai mistään muustakaan sen tapaisesta. Hän ei ollut nähnyt Dantea eilisaamun jälkeen, joten tässä välissä oli saattanut ehtiä tapahtumaan mitä tahansa.
"Olisihan se ihan kiva homma." Victor mutisi Danten sanoessa, että hän varmaan haluaisi mustelmalle jonkinlaisen selityksen. "En tosin 'selitystä' vaan ihan selonteon."
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   Su Elo 29, 2010 3:09 pm

Dante

Dante naurahti hieman toisen sanolleni ja heilutteli jalkojaan. "Hmm kumpis meistä olikaan se vanhempi", hän kuittasi toisen vahtimiskysymyksen hymyilen. Olihan se totta, että välillä hän vain teki tyhmiä asioita eikä koskaan ajatellut seurauksia. Dante masentui hiukan kun Victor halusikin ilmeisesti totaalisentäydellisen raportin tapahtumista. "No... eräät kolme sankaria jäivät jälkiistuntooni ja päästin kaksi heistä aiemmin pois... Tämä viimeinen oli sitten kanssa vähintään yhtä tulinen tapaus kuin minä ja se meni pieneksi käsirysyksi. Mutta minä taisin lyödä kyllä ensin kun se uhkasi koskea munlle tärkeään ihmiseen", mies selitti ja suukotti varovasti nuorukaisen poskea. "Mä olen pahoillani...", hän totesi sitten mutristaen suutaan. "Kuule... mietin jos tulisit syömään meidän kanssa, Paco ja sen perhe tulee ja tietty äiti ja ehkä Toscakin", Dante kysyi hymyilen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Punkkis

avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 14.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   Su Elo 29, 2010 8:47 pm

Victor hymähti.
"Minä en olekaan sellainen, jota pitäisi vahtia." hän tuumasi nostaen kädet hetkeksi niskan taakse. Kuitenkin ne laskeutuivat kohta takaisin alas, ja menivät puuskaan, pojan pään samalla kallistuessa vasemmalle. Tuo oli tehnyt mitä?! Victorin ilme oli tyrmistynyt jonkin aikaa, sitten otsa rypistyi ankaran näköisenä. Niin, kumpikos heistä olikaan se vanhempi osapuoli? Victorin ilme oli sillä hetkellä melkein kuin jollain vanhemmalla, joka aikoisi kohta saarnata lapselle jostain, mitä tämä ei olisi missään tapauksessa saanut tehdä. Poika oli pitkän aikaa hiljaa, mutta sitten hän huokaisi syvään, eikä sanonutkaan sittenkään mitään. Ei hän keksinyt, mitä olisi voinut sanoa. Kuitenkin Dante oli aikuinen ihminen.
Victor hymähti uudemman kerran Danten suukottaessa hänen poskeaan. Kuin tuo olisi yrittänyt sovitella sitä mitä oli tehnyt. Victor ei pitänyt siitä, oli sitten syy liittynyt häneen tai ei. Mutta, ei hän jaksanut vihoitellakaan, kun tuo nyt kuitenkin anteeksi pyyteli.
"Annakin olla viimeinen kerta..." Victor sanoi hiljaa - samaan tapaan kuin lapsillekin sanottiin yleensä, mutta silti hieman erilailla, eihän tässä nyt lapselle kuitenkaan puhuttu - ja kietoi kätensä miehen niskan taakse.
Seuraavaksi mentiinkin jo muihin aiheisiin. Tällä kertaa Victorin pää kallistui hieman yllättyneenä.
"Mitähän äitisi mahtaisi asiasta tuumata?" hän kysyi. "Hänellehän minä olen vain 'poika, jonka hänen poikansa pelasti myrskyn armoilta'." Pojan huulilla kareili pieni huvittunut hymy. Tuoreessa muistissa oli edelleen eilisaamuinen episodi, kun Danten äiti oli yllättäen paukahtanut kyläilemään. Se oli aikamoista sähellystä ollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Koodinimi puhuttelu   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koodinimi puhuttelu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Koulu :: Ensimmäinen kerros-
Siirry: