Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Chaz Cox a.k.a rainbow pony

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 32

ViestiAihe: Chaz Cox a.k.a rainbow pony   Ke Joulu 23, 2009 2:34 pm

Nimi: Chaz Melvin Cox


Kuvia:
Sexy CC
CC sexy face

Lempinimi: CC tai Cha. Jotkut kutsuvat häntä myös MLP (My little pony) tai Rainbow pony. Joka yllätys, yllätys tulee hiusten väristä

Niminippelitieto: Chaz tarkoittaa vapaata miestä ja Melvin lempeää lordia

Sukupuoli: Mies

Ikä: 18

Syntymäpäivä: 5.11 (Englannissa päivää sanotaan Guy Fawkesin yöksi)

Horoskooppi: Skorpioni

Siviilisääty: Sinkku

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Kansallisuus: Englanti

Perhe: Äiti Margaret ja isä Matthew (kuolleet) ns. Huoltaja täti Elisabeth

Pituus/Paino: 173cm/ 60kg (BMI 20)

Aineet, joihin syventynyt: Kuvaamataito (lähinnä mallina olo), käsityöt tekstiilityö ja äidinkieli

Luonne: Kun tämä nuori mies omistaakin varsinkin hurjan ulkonäön, hänen luonteensakin voi odottaa vastaavan sitä. Värikäs luonne, leikkisä ja hullunkurinen, mutta valitettavasti ystävät ymmärtävät häntä vain harvoin. CC:een ajatusmaailma on kuin suovesi: näennäisesti seisovan pinnan alla hänellä on suunnattomia voimavaroja. Hänen työ- ja toimintakykynsä sekä tuotteliaisuutensa ovat merkittävät. Hän ilmaisee tunteensa ja mieltymyksensä varauksettomasti. Yhtä kiihkeästi mies osoittaa jotakin kohtaan tuntemansa vastenmielisyyden. Hän on aina kiinnostunut salatuista asioista sekä elämän ja kuoleman mysteereistä. CC ei mielellään kumartele muiden edessä ja häntä joko seurataan sokeasti tai ei ollenkaan. Miestä ihaillaan järjestelmällisyytensä (Pieni pakkomielle järjestelmällisyydestä) ja uhrautuvaisuutensa vuoksi, joka saattaa viedä hänen oman elämänsä perikatoon. Chaz on aistillinen henkilö, joka nauttii ruumiillisista iloista (paitsi hereillä ollessaan hän ei aina välttämättä välitä seksistä Syy löytyy kohdasta sairaudet). Häntä viehättää aina kumppanissaan tämän ruumiillinen kauneus. Hänen mieltymyksiään säätelee voimakas fyysinen vetovoimansa ja alkukantaiset tunteet, joiden kyllästämä hän on. Hän rakastaa rajusti, raa'asti ja intohimoisesti. Mies on täydellinen rakastaja. Hän rakastaa voimakkaasti ja kun se on ohi, se unohtuu häneltä täydellisesti. Siitä huolimatta hän on uskollinen puolisolleen.
Jos hän havaitsee rakkausasioissa joutuvansa pilkan kohteeksi, siitä on kauaskantoisia seurauksia ja hänen kostonsa on hirvittävä.


Ulkonäkö:
Hänellä on aika kapeat kasvot, nenässä on ns. aateliskyömy, joka ei vielä näy kunnolla mutta sen näkee jos tarkkaan katsoo. Iho on vaalea, mutta ei mikään kalpea vaan terveellä tavalla vaalea. Hän omistaa sekaväriset hiukset, lähinnä punaista, sinistä ja violettia sekaisin, ns.kaljut kohdat ovat tuhkanvaaleat tai maantienruskeat, kuinka katsoja sen luokittelee. Kasvojen sivuilla kasvavat hiustöyhdöt ovat mustat ja niskassa olevat hiuslisäkkeet valkoiset (3kpl) ja mustat (3kpl). Luonnostaan silloin kun pojalla ei ole piilareita hänen silmänsä ovat harmaat, mutta hän käyttää yleensä oransseja piilolinssejä. Kasvoista nuorukaiselta löytyy Septum. Oikeasta korvasta taas lävistyksiä: tragus ja industrial. Molemmilta puolin löytyy alhaalta yhdet normaalit korvareiät ja oikeassa korvassa roikkuu pitkässä ketjussa lukko ja vasemmassa taas avain. Yksi oikea tatuointi häneltä itseltään löytyy ja se on oikeassa käsivarressa oleva punkmainen merihevonen, joka puhaltelee sydämen muotoisia kuplia. Chaz itse sanoo, että hän on tuo merihevonen. Jos hänellä on muita tatuointeja jossain, ne ovat yleensä itse piirrettyjä. Nuorukaisen ääni on hyvin soinnullinen ja kaunis, mutta hän ikävä kyllä on änkyttänyt pienenä, joten vielä usein hän joutuu puhumaan hitaasti, joka saattaa hermostuttaa muita. Kulmakarvat ovat ruskeat ja ohuet. Huulet ovat jokseenkin ohuet ja terävät, mutta useimmiten Chaz käyttää huulipunaa korjatakseen tämän asian. Ruumiinrakenne noin muuten on sopusuhtainen, paitsi hänellä näyttäisi olevan yli pitkät kädet ja sormet. Pukeutuminen on ehdottomasti CC:lle henki ja elämä. Hän ei suostuisi ikinä näyttäytymään kenellekään verkkareissa. Siksipä häneltä löytyy mitä ihmeellisimpiä vaatteita, jotka usein on joko itse tehty tai modattu kirpputori vaatteista. Chaz ei juurikaan koskaan osta uusia vaateita muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, lähinnä takit kengät ja hatut. Koulupuku on hänestä hyvin epämiellyttävä, mutta hän kyllä pitää sitä, sillä hän ei ole kapinallinen joka tykkäisi rikkoa sääntöjä. Hänen vaatetyylinsä on punk, trace ja heavy painotteista.


Menneisyys: Chaz syntyi perheensä ainoana lapsena 5.marraskuuta . Poika oli viisivuotias kun hänen vanhempansa kuolivat lomamatkalla. Niinpä poika sijoitettiin tätinsä hoitoon. Täti sattui olemaan hyvin kuuluisa teatteritaiteilija ja pieni Chaz pääsi tutustumaan teatterin ihmeelliseen maailmaan. Niinpä kasvaessaan hän halusi aina olla näkyvillä. Lapsuus ja varhaisnuoruus meni todellakin hyvin miehen elämässä, mitä nyt hänen todettiin kävelevän unissaan. Chaz oli 15 kun hän voitti paikkalaisen mallikilpailun ja siitä hetkestä hän jätti koulunsa kesken ja ryhtyi kokopäivä malliksi. Lähinnä pojan muuntautumiskyky oli vetänyt huomion puoleensa. Tänä aikana Chazsista oikeastaan kasvoi nuori hyvin omaperäinen mies, joka muutteli tyyliään hyvinkin radikaalisti. Kumminkin vain 3 vuoden päästä hän joutui luopumaan mallin urastaan. Hän oli kysytty malli, mutta kokoajan hän sai syytteitä seksuaalisesta ahdistelusta, josta hän ei itse muistanut mitään. Syytteet kumminkin hylättiin myöhemmin kun hän sai lääkärin todistuksen sairaudestaan. Chaz päätti lähteä kouluun jälleen. Mutta koska Englannissa hänen pieni ikävä sairautensa oli kovassa maineessa, hän halusi kauas, jossa kukaan ei tietäisi siitä. Täti sponssasikin pojan arvostettuun St. Heaven's Bay poikakouluun.

Sairaudet: Pakkomielinen järjestelmällisyys
Sexsomnia eli seksuaalinen toiminta unen aikana (SBS)

Muuta:
- Oikeakätinen
- Rakastaa kissanpentuja
- Piirtelee usein itselleen tatuointeja mustalla tussilla
- Rakastaa viuhkoja ja paperisia päivävarjoja
- Musiikillisesti kaikkiruokainen, ainakin melkein
- Ei itse tajua miten rasittava hänen pakkomielteinen käyttäytymisensä on
- Omistaa huonokuntoiset hiukset kaiken värjäyksen leikkauksen ja muun takia
- Haluaa tulla vaatesuunnittelijaksi
- Poika meikkaa välillä
- Keräilee My little poneja, ihan siis kaikenlaisia
- Kammoksuu/inhoaa verta, joissakin tapauksissa saattaa jopa pyörtyä


Paheet:
Alkoholi, edelleen tyrkyttämässä itseään aina linssin eteen.

Fanfic: Kyllä kiitos

Fanart: Kyllä kiitosSuhteet:

Muutokset:
Ulkonäkö


Luonne:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Chaz Cox a.k.a rainbow pony
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: