Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aotsuki Shinji

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Aotsuki Shinji   To Syys 30, 2010 5:42 pm

Nimi Aotsuki Shinji
- Aotsuki; Blue Moon
- Shinji; Acupuncture
Sukupuoli Mies
Ikä 21
Kotoisin Tokio, Japani
Seksuaalinen suuntaumus Hetero. Ainakin vielä.Ulkonäkö

Shinji on varsin pitkähkö, ollessaan noin 180 senttisen mittainen. Hän ei paina paljoa, sillä hänellä ei ole juurikaan lihaksia. Omistaa varsin hauraan ja pehmeännäköisen ihon, jota tekisi mieli imeskellä tai nuoleskella jos vähänkään olisi Shinjistä kiinnostunut. Hänellä on komeahkot kasvot, joilla on aina muiden läsnäollessa todella aurinkoinnen hymy, oikeastaan aina. Yksin ollessaan hymyn korvaa varsin omahyväinen virne. Hänellä on taivaansiniset silmät, jotka pureutuvat varsin syvästi katsekontaktissa toiseen. Omistaa myös taivaansiniseksi värjätyn, keskipitkän tukan jonka suortuvat ylettyvät miestä leukaan edestä ja niskanpäälle takaa. Tukka on oikeasti japanilaisittain musta, mutta hän värjää hiukset jokaviikko, joten kukaan ei tuota tiedä.

Hänellä on molemmissa korvissaan siniset nappikorvikset, jotka erottuvat värinsä puolesta varsin hyvin ihoaan vasten, joka on varsin vaalea. Pitää yleensä aina päällään samanlaista puvustusta, johon sisältyy valkoinen kauluspaita jossa on taivaansiniset kalvosennapit, mustaharmahtava liivi, mustaharmahtavat suorat housut, mustat puvun kengät sekä sininen kravatti. Miehen kynnet ovat myös taivaansiniset. Kantaa myös puvun takkiaan olallaan usein, joka on siis perus musta. Koulussa kuljeskellaan pitää päällään koulupukua, sillä erotuksella että hänen rintakehässään vasemmalla puolella on oppilashallituksen kullanvärinen merkki.

The Real Shinji by Bansq<3

Luonne

Sinitukka on ystävällisyyden ja perseennuolennan perikuva. Auttaa aina apua tarvitsevia, varsinkin jos joku opettaja tai monta oppilasta on näkemässä. Hymyilee aina muiden läsnäollessa, mutta kun hän on yksin, tuo hymy muuttuu salamyhkäiseksi virneeksi. Puhuu aina ystävällisesti ja iloisesti, ehdotellen monille kaikkea sopimatontakin väliajoin. Esittää olevansa kuin mikäkin enkeli. Kaikki tämä tietysti sitä varten, että hän on Koulun oppilaslautakunnan puheenjohtaja, jolloin asioista päättää viimeisenä hän, tietysti perustaen päätöksensä lautakunnan äänimääriin. On todella viisas, ja saattaa joskus näpäyttää jotakin tyhmyydestään, heittämällä jonkun viisaan letkautuksen joka varmasti ärsyttää kuulijaa, mutta sanoo sen niin iloisesti ja hyväntuulisesti ettei tuosta nyt ota selvää mikä hän on miehiään.

Sisältäpäin mies on kuitenkin varsin erilainen. Hän tulee kaikkien kanssa toimeen, ja kutsuu kaikkia ystävikseen, ja tekee kaikille mikä on heidän parhaakseen, mutta vain siksi että saisi pitää paikkansa puheenjohtajana, arvostetuimpana oppilaana siis. Joskus hän saattaa ehdottaa kokouksessa jotakin hyvin omituista, radikaaliakin, mutta hänen maineensa ja perseennuolenta taitojensa takia tuon ehdotukset menevät kyllä kaikilta läpi. Kaikki pitävät häntä mukavana ja sosiaalisena ihmisenä, johon voi luottaa. Vaikka oikeasti olisikin jotain aivan muuta. Kun hän kävelee koulun käytävällä, hänestä saattaa huokua pientä omahyväisyyttä, ehkä kävelytapansa perusteella.

Menneisyys

Shinji syntyi ylvääseen Aotsukin sukuun Tokion lähellä sijaitsevaan kartanoon, joka veisi koossaan vertoja joka koululle itselleen. Poika kasvoi yksin, sillä eihän hänen vanhempansa häntä pienenä ulos päästäneet siinä pelossa että joku kidnappaisi hänet. Tai että hän satuttaisi itsensä. Perhe oli- ja on edelleen todella rikas, rikkaimpia japanissa. Tästä tulee myös miehen itsekeskeisyys ja muu, sillä ei ole mitään asiaa mitä hän ei olisi rahalla saanut. Siis mitään. Pojan lapsuus oli varsin onnellinen, jokseenkin yksinäinen, vaikka olihan hänellä palvelijoita jotka leikkivät pienen pojun kanssa. Poika eli siis normaalia elämää seuraavat 15 vuotta kotonaan, jossa hän sai kotiopetusta varsin monessa asiassa ja osiossa. Koska hänellä ei ollut paljon muutakaan tekemistä, hän opiskeli varsin ahkerasti. Tämä kuitenkin muuttui radikaalisti, kun hänen vanhempansa etsivät parasta mahdollista koulua kullannupulleen. Sellainen löytyikin jenkeistä, Vancouverista tarkalleen.

Poika ei ollut asiaa yhtään vastaan, pääsisihän vihdoin pois rakkaasta kartanostaan. Poika ei ottanut mukaansa muuta kuin yhden laukun, luottokortin ja passin. Muuta hän ei tarvinnut. Luottokortti oli- on, hänen vanhempiensa tilille. Hän käyttää sitä edelleenkin jokaiseen ostokseensa. Kun Shinji rantautui St. Heavens Bayhyn, hänet otettiin varsin ristiriitaisesti vastaan luokissa, sillä olihan hän hivenen erilainen kuin muut. Värjäsi myös hiuksensa siniseksi näihin aikoihin. Hän kuitenkin opiskeli todella ahkerasti, ja keräsi ystäviä itselleen ollen kaikille todella ystävällinen ja huomaavainen. Kaikki alkoivat pitää hänestä, ja hänet tunnettiin viisaana. Hän osallistui oppilashallituksen vaaleihin, ja hänet valittiin murskavoitolla puheenjohtajaksi. Ei omaa yhtään kunnon ystävää koulussa, vaikka esittääkin olevansa kaikkien paras ystävä. Eikä oikeastaan haluakkaan.

~ Koska hän on oppilaslautakunnan puheenjohtaja, opettajatkin kunnioittavat tuota oppilaana. Mutta vaikka opettajat pitäisivätkin tuota jonkinmoisessa arvossa, se ei tarkoita sitä etteikö säännöt pätisi tuota kohtaan. Perseennuolennalla mies kuitenkin nuoleskelee itsensä varsin usein tilanteista pois.
~ Periaatteessa hän kykenee päättämään todella monista asioista koulun keskuudessa ollessaan oppilaslautakunnan puheenjohtaja. Koska hän on ystävällinen ja viisas, suurin osa lautakunnasta on aina samaa mieltä Shinjin kanssa.
~ On todella hyvä väistelemään lyöntejä tai potkuja, sillä hänellä on todella hyvät refleksit. Voimaa ei kuitenkaan juuri löydy. Eikä sen puoleen taistelutaitojakaan.
~ Todella viisas. Miettii jokaista pientäkin asiaa todella tarkkaan ja moneen kertaan.
~ Miehen pääaineita olivat Äidinkieli ja Fysiikka, jotka hän on jo käynyt loppuun. Viimeisellä vuodella hänen pitäisi käydä Historia loppuun.
~ On mestaritaikuri, kyeten luomaan varsin tyylikkäitäkin illuusioita esimerkiksi korteilla.
~ On todella rikas. Tai hänen vanhempansa ovat. Omistaa mustan kyykkymoottoripyörän.
~ Asuu yksin.
~ Osaa soittaa jos jonkinmoisia soittimia.
~ Pitää suihkussa lorvimisesta ja hyvästä ruoasta, sekä punaviinistä.

Ongoing story~
Chapter 1
- Shinji lähtee koulun pihasta moottoripyörällään, ajaen selvästi ylinopeutta. Cameron niminen poika kuitenkin hyppää pusikosta pahaa-aavistamattomasti keskelle ajotietä.. -
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Aotsuki Shinji
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: