Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 What the..

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: What the..   To Syys 30, 2010 6:29 pm

Oli ilta. Kaikki päivän tunnit oltiin jo pidetty, ja Shinji tunsi pientähalua lähteä ajelemaan moottoripyörällään ennenkuin sulkeutuisi huoneeseensa. Mies käveli edelleen koulupuku päällään rappusia alas hiljaksiin, ja hänen kengistään kuului varsin kovaa kaiuntaa tyhjillä käytävillä. Siellä sun täällä oli pari juttelevaa poikaa, jutellen nyt kaikesta mikä päähän tuli. Shinji astui ulos ovesta, työntäen ovet sivuun molemmin käsin, kävellen sitten ulkopuolelle. Hän pysähtyi hetkeksi, katsahtaen taivaalle. Mies virnisti pienesti, ja antoi taivaansinisten hiustensa liehua iltatuulessa hetkisen, kunnes hän sulki silmänsä, ja jatkoi matkaa.

Ei aikaakaan kun hän pääsi parkkipaikoille. Mies käveli rennonoloisesti ja huolettomana kohti omaa moottoripyöräänsä hymyillen. Hän saattaisi piipahtaa kaupungissa ostamassa jotakin, ihan vaan huvikseen. Rahaahan hänellä oli vaikka muille jakaa. Iltatuuli tuiversi sinitukan kasvojen ohitse, ja hän kiinnittikin katseensa tielleppäin, hymyillen sitten. Lopulta hän saapui pyöränsä sivulle. Mies asettui istumaan sen päälle rennosti, laittaen samalla tallan jalallaan pois pyörän alta. Mies otti yönmustan kypäränsä tangosta, asettaen sen päähänsä- Shinji naksautti vielä niskansa molemminpuolin, jonka jälkeen hän asetti kätensä ohjaustangolle. Hän mietti vielä hetken aikaa, jonka jälkeen mies polkaisi pyöränsä käyntiin. Tasapaksua pärinää kuului parkkipaikalla varsin kauaskin, kun hän alkoi peruuttaa pois parkkipaikastaan jalkojensa avulla.

Samassa hän kieräytti kätensä kaasun ympärille, ja antoi sen kireähtää varsin napakasti, päästäen mukavat äänet moottorista. Samassa hän lähti liikkeelle, lähtien poispäin parkkipaikoista. Mies kiihdytti nopeasti kuuteenkymppiin pienellä tiellä, hymyillen samalla kun tuuli lepatteli miehen koulupukua, jonka rinnuksissa kimalsi kullanvärinen logo. Aurinko oli laskemassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   To Syys 30, 2010 7:11 pm

Cammya vitutti. Taas vaihteeksi. No, mitä muuta nyt voisikaan odottaa koeviikoilta. Ainakaan päivältä, jolloin oli ollut yhteiskuntaopin koe. Lakitietoa, ei jumalauta. Ei ihan tärpännyt. Cammya ei kiinnostanut koko aine, eikä hän ymmärtänyt siitä himpun vertaa. Daiki oli taas ihmetellyt kuinka he saattoivat olla sukua, ja tässä asiassa Cammyn oli kerrankin oltava samaa mieltä. Oli yhtä tuskaa olla Daikille sukua. Tai ei siinä muuten mitään, mutta miksi hitossa yli-energisen ja muutenkin sekopään ja raivostuttavan pikkuserkun piti olla samassa koulussa, sisäoppilaitoksessa vieläpä, hänen kanssaan? Nojaa, se nyt oli kumminkin Cammyn huolista vähäisin. Daikia oltiin opittu sietämään.
Cameronin hermoille olivat muutenkin käyneet tänään niin opettajat kuin muut oppilaatkin. Rehtorikin oli vaihteeksi ajanut häntä takaa. Oli myös suurta tuskaa että rehtori sattui olemaan Nosan, "isoveljen", isä. Cammyn hermoja oikein koeteltiin kunnolla päivittäin.

Nyt Cammy oli poistunut koulurakennuksesta, hän oli käynyt vain vaihtamassa vaatteet huoneellaan ja lähtenyt pois. Hän halusi juuri nyt olla yksin. Ravenkin onneksi ymmärsi, tuokin oli jo tuttunut Cammyn luonteen ailahtelevuuteen.
Cammylla oli yllään lenkkivaatteet, pitkät harmaat ja kärsineen näköiset collegehousut, musta huppari jonka hihat oli kääritty kyynärpäihin ja sen alla perus valkoinen t-paita. Ranteessa oli myös sama ainainen armeijanvihreä hikinauha peace -merkkeineen. Jaloissa myöskin jo kärsinään näköiset lenkkarit. Mitä turhaan uusia ostamaan. Cammy juoksi pitkin koulun tontin rajoja suuret kuulokkeet korvillaan, joista jyti täysillä Thin Lizzyä. Hän ei siis kuulluut lainkaan mitään taustamelua, ei ympäristön melskettä, ei mitään muuta kuin musiikkia. Ja se oli tarkoituskin. Oli tarkoitus sulkea ulkomaailma pois.
Nopeat askeleet kuljettivat Cammya eteenpäin, hänen ollen vain pienesti hengästynyt. Syksy oli jo Vancouverissa melko pitkällä, joten ilma ei ollut enää mikään erityisen lämmin. Mereltä puhalsi kirpeää ilmaa. Cammy kurvasi tiukasti vasemmalle, kohti koulun portteja.
Cammy ei kiinnittänyt mitään huomiota ympäristöönsä. Hän lähestyi nopeaa tasaista vauhtia kohti portteja ja tietä reunustavaa reilun metrin korkuista penasaitaa. Voisipa tässä samalla vähän testata räjähtävää voimaa ja HOP - Cammy loikkasi pensasta edes hipaisematta pensasaidan yli, ajoradalle. Cammy vilkaisi vasemmalle puolelleen.
"Mit---!!"
Cammy ehti vain älähtää kun musta moottoripyörä lähestyi häntä lujaa, aivan liian lujaa. Lujempaa kuin pihatiellä oli sallittu! Cammy ei ehtinyt tekemään mitään, kun moottoripyörä lähestyi hurjaa vauhtia. Ehti vain nostaa käsivartensa kasvojensa suojaksi, ennenkuin vääjäämättömältä vaikuttava törmäys tapahtuisi.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   To Syys 30, 2010 9:54 pm

Shinjin pupillit laajenivat sekunnin murto-osassa, kun hän huomasi ajavansa päin oppilasta. Mies heitti etujarrun pohjaan, jolloin etupyörä pysähtyi kuin seinään, saaden lopun pyörästä lähtemään takaapäin lentoon, heittäen Shinjin kauas voltein asvaltille, pyörän lentäessä, osuessa asvalttiin ja pyörien sitten pitkin asvalttia, lopulta jääden tielle makaamaan parinkymmenen metrin päähän Shinjistä. Shinjin elämä oli vilissyt silmissä.. mitä oikein tapahtui. Pyörä saati hän ei sentään ollut osunut tuohon poikaan. Shinjin näkökenttä oli sumea. Hän sulki silmänsä hetkeksi, tuntien samassa viiltävän kivun oikeassa kädessään. Jakusta oli mennyt kyynärpäät aivan puhki, ja miehen yönmustassa kypärässä oli harmaita naarmuja ympäriämpäri, pelastaen kuitenkin Shinjin hengen.

Miehen housuissa oli polvessa reiät, ja molemmista polvista valui verta pienesti. Hän kuitenkin tunsi jokaisen osansa, joten mitään ylivakavaa ei ollut siis käynyt. Vain päänsärky.. käden kipeys.. Mies yskäisi pienesti, jääden asvaltille makaamaan. Moottoripyörä pärisi edelleen kymmenen metrin päässä miehestä. Hän katsoi vain taivaalle, ajatellen mitä oli tullut tehtyä. Mistä tuo poika oikein tupsahti? Eikai tuolle sattunut mitään? Shinji yskäisi uudestaan, nostaen sitten kätensä ilmaan, huomaten että kämmenestään tippui pisaroittain verta.

Shinji ei saanut ääntäkään lähtemään. Kypärä oli edelleen hänen päässään tiukasti kiinni. Ilta auringon säteet heijastuivat miehen silmiin pienesti, saaden näkökentän sumenemaan entisestään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   Pe Loka 01, 2010 5:53 pm

Cameron oli jo säikähdykseltä sulkenut silmänsä, kun hänen korviinsa kantautui ensin voimakkaasta jarrutuksesta kuuluvaa kirskunaa ja sen jälkeen kovaäänistä pauketta, kun moottoripyörä heitti nurin. Pauketta jatkui vielä Cammysta ikuisuudelta tuntuvan hetken, kunnes tuli aivan hiljaista. Cammy avasi silmänsä ja laski käsivartensa alas kasvojensa edestä. Hän katseli silmät säikähdyksestä suurina ympärilleen.
Häntä kovalla vauhdilla kohti tullut moottoripyörä makasi nyt yhä huristen kadunposkessa kolhiintuneena ja naarmuisena. Cammy kääntyi ympäri, vain nähdäkseen kuskin makaavan kaukaisuudessa maassa. Toinen oli lentänyt aivan halvatun pitkälle.
"Perhana."
Cammy mutisi paniikinomaisesti ja lähti rientämään kuskia kohden.
"Hei! Ootko sä kunnossa!?"
Cammy huusi sitten. Ei tietenkään toinen olisi kunnossa, kukapa nyt olisi moisen jälkeen. Cammy pysähtyi toisen viereen ja kyykistyi. Hän ei kypärän takia nähnyt kuka oppilas oli kyseessä, mutta rinnuksissa komeilevan oppilaskunnan hallituksen johtajan tunnuksen takia Cammy tunnisti miehen heti. Cammyn naama venähti. Shinji Aotsuki, koulun mallioppilas ja opettajien lellipentu. Oppilaskunnan hallituksen johtaja, oppilaista epäilemättä vaikutusvaltaisin. Joka tapauksessa, Cammy avasi varovasti nyörin tuon kypärästä leuan alta ja veti sitten varovasti kypärän pois. Shinjiltä valui verta vähän joka puolelta, kypärä oli tosin pelastanut pään saamasta kolhuja. Cammy heilutteli kättään pojan silmien edessä.
"Pystytkö sä puhumaan?"
Cammy kysyi sitten. Joka tapauksessa, tuo pitäisi saada äkkiä pois paikalta. Jostain riensi muitakin oppilaita katsomaan mitä oli tapahtunut. Koulun jälkeen ulkona varmasti oli väkeä. Cammy puri huultaan. Niin inhottava kuin tämä jätkä hänen mielestään olikin, ei tuota tähänkään voinut jättää makaamaan.
"Pysy tajuissasi, vien sut terkkarille."
Cammy selitti tuolle, mutta ei ollut varma kuulisiko tuo nyt mitään. Varovaisesti Cammy nosti Shinjin käsivarsilleen ja lähti ripein askelin kohti koulun päärakennusta. Koululääkäri olisi nyt paikalla, tuo voisi kutsua lisäapua jos on tarvis.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   Pe Loka 01, 2010 6:42 pm

Shinji avasi silmänsä, ja katsoi taivaansinisillä silmillään tummaihoista poikaa, joka kyykistyi miehen vierelle, kysyen että onko tuolla kaikki kunnossa. Kun tuo otti sinitukan kypärän pois, Shinji hymyili tuolle iloisesti ja kiitollisesti, avaten kuitenkin huuliaan varovasti.
"Idiootti.."
Kuului tuon huulien välistä avain hiljaa, niin että kukaan muu ei varmasti kuullut tuota. Tämä oli myös vastauksena pojun kysymykseen. Hymy oli edelleen miehen kasvoilla, ja se näytti siltä että hän ei olisi tapaturmasta moksiskaan. Pistävä kipu tuntui taas oikeassa kädessä. Tuuli tarttui maassa edelleen makaavan pojun hiuksiin, heilauttaen niitä pari sekuntia edestakaisin. Poika taisi olla vähän nuorempaa mallia, ei varmaan vielä täysi-ikäinenkään. Shinji hymähti itsekseen kuullessaan toisen pakotetulta kuulostavat huolehtivaisuuden sanat.
"Kiitos."
Sinitukka sanoi sitten aurinkoisesti, virnistäen epämääräisesti. Kipu tuntui ympäri hänen kehoaan, ja hän huomasi että oli yltäpäätä haavoilla. Terveydenhoitaja olisi varmasti paras vaihtoehto. Shinji yskäisi pienesti, ja nousi sitten toisen mukana, ottaen toisesta varsin radikaalisti tukea. Pojulla oli näemmä voimaa vaikka muille jakaa. Shinjillä sitä taas ei ollut, olihan hän höyhenenkevyt. Miehen silmät kiersivät oppilaissa jotka olivat kerääntyneet kauhistelemaan mitä Shinjille oli tapahtunut. Todella moni supatti jotain Cameroniin liittyen, että tuo olisi saattanut Oppilashallituksen puheenjohtajan, koulun tunnetuimman pojan vaaralle alttiiksi, ja saanut tuon noin huonoon kuntoon. Cameronia katsottiin vihamielisestikkin parista suunnasta, kun taas jotkut olivat vain järkyttyneitä katsoessaan sinitukkaa.

"Et taida olla kauhean pidetty..?"
Shinji sanoi sitten aivan hiljaa, linkuttaessaan toista vasten kohti koulun päärakennusta todella lyyhistyneen ja huonokuntoisen näköisenä. Mies tärisi pienesti, mutta tuon ääni oli tasainen ja varsin pistävä. Shinji hymyili pienesti, katsahtaen sitten toista silmiin, pistävällä, siristävällä katseella. Jos ketään oppilaita ei olisi lähellä, hän olisi luultavasti ruvennut huutamaan pojulle että mitä helvettiä hän oikein luuli tekevänsä keskellä tietä, mutta ei sitä nyt kuitenkaan tehnyt. Hän päätyi pysymään hiljaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   Pe Loka 01, 2010 7:12 pm

Shinjin hymyillessä ja kutsuessa häntä idiootiksi Cammy mutristi pienesti huuliaan ja kohotti toista kulmaansa.
"Hiljaa mulkku. Itse kaasutit reilua ylinopeutta."
Cammy mutisi sitten. Cammy tiesi kyllä ilmestyneensä kirjaimellisesti yllättäen puskasta, mutta koska pihatiellä oli sellainen kahdekympin nopeusrajoitus, oli täysin varmaa että Shinji oli ajanut liian lujaa. Varmasti yli viittäkymppiä. Cammy tuhahti pienesti. Taisivat olla molemmat yhtä paljon syypäitä.
Toinen oli huomattavan kevyt kun Cammy nosti tuon ylös maasta. Varmaan yhtä kevyt kuin Raven. Cammy silmäili hieman toista. Tuo oli häntä parisen senttiä pitempi, mutta ei selvästikään omistanut laisinkaan lihasmassaa. Toisin kuin Cammy, joka puolestaan oli pelkkää lihasta. Näin ollen toisen piteleminen ei ollut homma eikä mikään.

Ympärille kerääntyneet ihmiset reagoivat kukin omalla tavallaan, näihin vihamielisiin katseisiin Cammy nyt oli jo tottunut. Ei hän niistä juurikaan välittänyt, mutta Cammy laukoi takaisin kymmenenkertaa vihaisempia katseita, jos katse voisi tappaa niin tämä oli sitä. Cammylta tuli murhakatseet luonnostaan. Ihmiset säpsähtivät pienoisesti. Jotkut ihmiset puolestaan kauhistelivat vain sitä, missä kunnossa Shinji oli, toiset taas ihastelivat Cammyn voimaa ja ritarillisuutta kun tuo Shinjiä auttoi. Se Cammya lähinnä vitutti eniten. Hän vihasi faneja.
Shinji sitten letkauttikin, ettei hän tainnut olla kovin pidetty. Cammy mulkkasi Shinjiä hieman kyllästyneenä.
"Niinhän sitä luulisi."
Cammy sanoi sitten. Hän mielellään olisikin epäsuosittu. Ja hän luulikin olevansa ennen sitä kohtalokasta ystävänpäivää, kun hän kaappinsa avattuaan oli saanut päälleen vuorellisen kortteja ja paketteja joiden alta Raven oli saanut hänet kaivaa esiin. Se oli vittumaista. Onneksi Cammy oli sentään päässyt babyfacestaan eroon ja näytti tätänykyä huomattavasti vanhemmalta mitä oli, leukaa koristi pieni partakin.

Ovelle päästyään Shinji oli niin huonossa kunnossa, että piti pysähtyä. Cammy huokaisi. Häntä vaivasi Shinjin katse, mokoma feikki. Rappuset pitäisi päästä ylös. Cammy katsahti Shinjiin. Tuossa kunnossa toinen menettäisi tajuntansa tai ainakin rappusissa menisi miljoona vuotta ennen kuin päästäisiin ylös. Cammyn silmäkulma nyki. Vittu. Hän huokaisi raskaasti.
Hän koukkasi Shinjin käsivarsilleen ja kantoi kuin mitäkin prinsessaa.
"Älä liiku tai tiputan sut rappusiin."
Cammy mutisi sitten ja äänestä oli selvästi kuultavissa epämukavuus. Tämä oli niin syvältä.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   Pe Loka 01, 2010 8:51 pm

Shinji hymyili toiselle aurinkoisesti tuon kutsuessa miestä mulkuksi. Vai mulkku. Shinji avasi suunpieliään hieman sanoakseen jotain letkeää, mutta samassa toinen tarttui häntä kiinni jaloista, kantaen tuota kuin mitäkin prinsessaa. Shinjin silmät värähtivät hieman kun hän tajusi mitä toinen teki. Toinen kantoi häntä sylissään rappusia ylös. Shinji katsoi toista varsin vihaisen näköisenä, kunnes vihaisuus muuttui viekkaaksi katseeksi.
"Taidat olla ennenkin kanniskellut poikia tällätavalla, niin hyvin se sinulta sujuu."
Sinitukka sanoi sitten piikittäen toista suoraan naamariin sanomallaan. Shinji meinasi naurahtaa, mutta hymyili vain. Kun he pääsivät rappusten yläpäähän, Shinji laskeutui höyhenenkevyesti alas toisen käsivarsilta, tuntien sitten taas polvissaan olevan pistävän kivun.
"Tsk.."
Shinji hymähti pienesti, katsoen sitten tummaa poikaa kysyvästi.
"Muista että olit ainoa joka näki minun ajavan moottoripyörällä niin lujaa. Sinuna unohtaisin koko asian, ettei siitä olisi vaivaa opettajille, saati sitten rehtorille. Tai sinulle. "
Shinji sanoi sitten, tietäen että hänellä oli valta tässä talossa.

Toisen sanat jäivät miehen päähän hetkeksi aikaa, ikäänkuin kysymyksenä.
"Etkö sitten pidä siitä että sinusta pidetään, Cameron? Oletkin erilainen poika kuin mitä olin luullut."
Shinji sanoi sitten virnistäen toiselle, jatkaen toisen kanssa mtkaa kohti terveydenhoitajan huonetta, joka oli aivan heidän vieressään. Shinji oli aina luullut että Cameron olisi niitä poikia jotka tappelivat ja esittivät kovaa kaveria juuri siksi että he halusivat ihailijoita ja perässäjuoksijoita. Shinji tunsi jokaisen tunnettavan arvoisen oppilaan taustat kyllä koko koulussa. Hymy ei hävinnyt sinitukan kasvoilta koko matkan aikana mihinkään.
"Onko sinulla selitys valmiina?"
Shinji kysyi sitten toiselta, heidän ollessaan terveydenhoitajan oven edessä, virnistäen toiselle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   La Loka 02, 2010 10:13 pm

Cammyn silmäkulma nytkähti kun Shinji ilmiselvästi vittuili hänelle päin naamaa. Jumalauta, kehtasikin vielä tuossa kunnossa mokoma leija.
"Niin olen, mitä sitten?"
Cammy hymähti sitten. Ei kai se nyt niin iso juttu ollut. Kyllähän sitä aina välillä sai ihmisiä kanniskella syystä tai toisesta, joskus hänet pistettiin vain vahvana poika kantamaan nilkkansa nyrjäyttäneitä liiksatunnilta tai muutenvain kuumeisia tunneilta terkalle. Vain sen takia, että hänellä nyt sattui olemaan eniten voimaa. Olihan sitä Raveniakin tullut joskus kannettua, ihan muuten vaan. Joskus piti kantaa sammunutta Daikia, se taisi olla se ilta kun Daiki sai tietää että Nosa ja Luca on yhdessä. Tosin, tuolloin Cammy oli kantanut Daikia olalla kuin perunasäkkiä, se nyt ei liittynyt mitenkään tähän.

Rappuset ylös päästyään Cammy laski Shinjin maahan. Toisen sanat eivät pelottaneet lainkaan, vituttivat vain entistä enemmän.
"Ei hätää, ei yksi sinunkaltaisesikaan saisi aiheutettua tälle koululle mitään vahinkoa."
Cammy sanoi sitten huolettomasti. Itsestään hän ei ollut huolissaan, oli ihan sama uskoisiko kukaan että oliko Shinji ajanut ylinopeutta vai ei, kyse nyt ei kumminkaan ollut siitä että Cammy olisi tämän tahallaan aiheuttanut joten periaatteessa hän ei ollut tehnyt mitään väärää. Vastuu oli aina kuskilla, tilanteessa kuin tilanteessa. Vaikka se epäreilua joskus olikin. Hehe. Ihan sama.
Cammy kumminkin auttoi Shinjiä nilkuttamaan kohti terveydenhoitajan ovea. Niin paljon kuin hän Shinjiä inhosikin, ei tuota voinut yksinkään jättää. Cammysta oli kummallista tavata epämiellyttävä japanilainen. Kaikki japanilaiset ja puolijapanilaisetkin jotka hän tunsi, olivat äärimmäisen hyväsydämmisiä ihmisiä. Joskin välillä ylipirteitä ärsyttäviä ääliöitä, niinkuin Nosa ja Daiki. Mutta nuo olivat aivan eritavalla ärsyttäviä kuin Shinji. Shinji oli juuri niitä ihmisiä jotka saivat Cameronin murhanhimon nousemaan. Eikä hän edes tuntenut Shinjiä.

Cammyn selkää pitkin kulki kylmiä väreitä, kun Shinji kutsui häntä hänen etunimellään lyhentämättä sitä. Perhana hän vihasi etunimeään. Varsinkin Shinjin suusta kuultuna.
"Che, en. Mitä enemmän ihmiset pysyvät loitolla, sitä parempi. Millainen sitten luulit minun olevan?"
Cammy sanoi sitten hieman ivallisella sävyllä. Ei periaatteessa ollut hänen vikansa että hän oli niin paljon tappeluissa. Itse ihmiset häntä yllyttivät, ja yleensä juuri joku muu aloittaa tappelun. Mutta koska Cammy itse aina voittaa, saa hän syyt niskoilleen väkivallasta. Haistakoot muna. Cammy olisi mielellään vain omissa oloissaan, Ravenin kanssa, tai vaikka välillä joidenkin muiden hyvien kavereiden.
Lopulta he pysähtyivät terveydenhoitajan huoneen eteen.
"Vain totuus."
Cammy vastasi yksinkertaisesti Shinjin kysymykseen. Tässä mitään selityksiä kaivattu. Eikä myöskään terkkarille hirveästi mitään tarvinnut selitelläkään. Cammy rummutti ovea äänekkäästi. Sisältä kuului ääni joka pyysi tulemaan sisään. Cammy avasi oven ja raahasi Shinjin perässään. Terkkari näytti hieman säikähtäneeltä kun näki Shinjin ja komensi heti viemään Shinjin vuoteelle. Niinpä Cammy veti Shinjin potilasvuoteelle ja nosti tuon sen päälle. Terkkari saapui paikalle hääräämään.
"Mitä oikein tapahtui?"
tuo kyseli sitten ja rupesi desinfioimaan Shinjin haavoja. Cammy meni penkille seinänviereen istumaan. Shinji saisi kertoa mitä halusi, Cammylle oli lähestulkoon se ja sama. Lähinnä Cammya tässä huoletti se, että josko joku rehtori saisi tietää tapahtuneesta ja saapuisi paikalle hössöttämään omiaan. Huoh.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   La Loka 02, 2010 10:53 pm

Shinji hymyili toiselle, ja katsoi tuota vieläkin varsin omalaatuisesti.
"Hoo... vai tooootuuuus. Vai että sellainen poika. No, mikäs siinä."
Shinji sanoi sitten varsin lauseita pidentävällä äänellä - erittäin ärsyttävästi siis.
Sinitukka katsoi sitten kun terveydenhoitaja avasi oven, ja kysyi mitä oli tapahtunut. Shinji hymyili tuolle aurinkoisesti, huoelttomasti ja huomaavaisesti kuin enkeli, ja sanoi;
"Kaaduin lähtiessäni moottoripyörällä vahingossa, Cameron tässä talutti minut ritarillisesti tänne nähdessään kaatumiseni."
Sinitukka sanoi sitten kuin enkeli, aurinkoisesti hymyillen. Shinji istahti sängylle, ja terveydenhoitaja alkoi paikkailemaan miestä. Shinji loi katseen Cameroniin, hymyillen sitten tuolle varsin leveästi.

"Eeeeeikö niiiin, Cameron-chan?"
Shinji sanoi toiselle kysyvästi, liittäen sanomaansa japanilaisittain erään liitteen, joka saattaisi saada tuon veren kiehumaan. Jos hän osasi sanaakaan japania. Terveydenhoitaja hymyili Shinjille, ja sanoi rauhallisesti;
"Noo, vahinkoja sattuu. Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin."
Sinitukka nyökkäsi hymyillen terveydenhoitajalle, peittäen kaiken kivun mikä hänen kehossaan oli tuon peitemaskin alle, jota hän piti aina yllään. Ei pieni kipu häntä haitannut. Hän ei ollut heikko. Cameron jäi katsomaan Shinjiä, joka kertoi siitä että toinen oli, ainakin pikkuriikkisen, huolissaan sinitukasta, vaikka mies aistikin tuon pitävän tuota melko ärsyttävänä. Shinji oli keksinyt pienen valkoisen valheen terveydenhoitajalle, mutta Cameronilla tuskin olisi siihen mitään lisättävää. Ainakaan jos tiesi oman parhaansa. Sinitukka katsoi Cameronia taas hetken, oikeastaan tuijotti pienesti. Hänen mielessään pyöri valtaisasti ajatuksia, mielipiteitä toisesta.

"Miten voinkaan korvata tämän sinulle, Cameron?"
Shinji kysyi sitten toiselta todella sympaattisesti, niin että terveydenhoitaja varmasti kuulisi kysymyksen. Shinji kasvoilla oli kuitenkin omalaatuinen virne.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   Su Loka 03, 2010 6:42 pm

Oh fuck this. Miksi totuuden kertomisesta piti vetää tuollaista vittuilua? Silmäkulma nytkähti pienesti. Antaa olla. Cammy ei vaivaisi päätään mokoman idiootin kanssa.
Mutta siinäpä Cammy sitten katseli kuinka terkkari puhdisteli Shinjin haavoja. Cammy kyllä tiesi, että haavojen desinfioiminen oli kivuliasta puuhaa. Hahaa, kärsi! Mitäs ajoit ylinopeutta. Nojaa, ei tuo tuska ollut tarpeeksi suurta kuin mitä tuo ansaitsi. Cammya kumminkin ällötti se, kuinka ihanaa täydellistä enkeliä Shinji esitti terveydenhoitajalle. Cameron tuhahti halveksivasti.
"Ai kaaduit? Pikemminkin lensit. Harmi kun en nähnyt, lensit varmaan hienossa kaaressa."
Cammy sanoi sitten. Häntä tosiaankin harmitti kun ei nähnyt. Se olisi varmaan ollut näkemisen arvoista. Shinjin kaltainen limainen jätkä lentämässä kaaressa ilman poikki. Harmi kun ei laskeutunut niskalleen. Olisi edes menettänyt tajuntansa niin ei tarvitsisi kuunella toisen vittumaista ääntä.
"Äläkä sinä chan minua. Kuulostaa likaiselta sinun suustasi."
Cammy sanoi kuvottuneena. No, ei se chan siinä vielä ihan hirveästi vituttanut, mutta yhdistettynä hänen etunimeensä niin kyllä. Ja Cammy ei suinkaan jäänyt siksi että olisi ollut huolissaan, hän vain jäi siksi että se oli tapana. Yleensä jos hän lähti tai yritti lähteä paikalta, oli terkkari komentanut odottamaan ja kutsunut jonkun häntä kuulustelemaan tai sitten kuulustellut itse. Joten tässä sitä oltiin. Eipä hänellä oikeastaan mitään muutakaan tekemistä ollut. Paitsi noh, toki hän mielellään olisi jossain ihan missä tahansa muualla kuin samassa huoneessa Shinjin kanssa.

Cammylle oli edelleenkin aivan se ja sama mitä Shinji kertoisi tapahtuneesta. Kyllä hänellä olisi tarpeen vaatiessa rahaa korvata kulut, vaikka yhteyden ottaminen vanhempiin olisikin inhottavaa. Reaktiot olisi aina samat. Isä olisi 'hohoho that's my son, always full of energy' eikä tajuaisi tilannetta ollenkaan oikein, äiti puolestaan vetäisi tavanomaisen raivarinsa ja uhkaisi leikata rastat irti seuraavalla kerralla kun Cammy tulisi kotiin. Cammy ei ikinä ymmärtänyt miten moiset tollot ihmiset olivat saaneet käärityksi ne kaikki miljoonat. Cammy tuhahti pienesti asiaa ajatellessaan ja nojasi rennosti seinään.
Shinji sitten kysyikin, kuinka voisi korvata tämän. Cameronin silmäkulma nytkähti ärtymyksestä. Hän tiesi kyllä, että Shinji halusi näyttää hyväsydämiseltä terveydenhoitajan silmissä. Cammy oli saanut kokea tässä näiden minuuttien aikana, ettei Shinji ollut sitä miltä vaikutti.
"Voi, et ole mitään velkaa."
kuului lyhyt vastaus lempeällä äänellä pienen hymyn kera. Cammy heitti Shinjiin merkitsevän katseen, kertoen toista pysymään pois hänen tieltään jos ymmärtäisi mikä olisi hyväksi omalle terveydelleen.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   Ke Loka 06, 2010 5:52 pm

Shinjiä huvitti se että hän selvästi vitutti Cameronia todella pahasti, siis todella todella pahasti. Sen näki ilmeistä, eleistä, sanoista - Vaikka mistä.
"Niin. Olisin toki voinut ajaa päällesi vaihtoehtoisesti, mutta valitsin lentämisen tälläkertaa."
Sinitukka vastasi toisen lentokommenttiin hymyillen, vähän masentuneemman kuuloisesti kuin yleensä. Mies sipaisi hiuksiaan pienesti, ja naurahti kun toinen murahti oikein kunnolla hänen sanomastaan -chan päätteestä. Hän laski kätensä taaemmas sängylle ja nojasi niihin, antaen päänsä notkahtaa taaemmas, jolloin hänen hymynsä aukeni pienoiseen nauruun.
"Olet niin suloinen kun suutut Cameron."
Shinji sanoi pienen suloisen naurun seasta, oikein vittuilevasti. Terveydenhoitaja tosin luuli sitä vain söpistelyksi, ja hymyili vain iloisesti kaksikolle. Kului hetki, kun Shinji oli tutkaillut kattoa valmiiksi, hän siirsi taivaansinisen katseensa takaisin Cameroniin. Hän mietti minkälaiset juuret poika omisti. Rikas perhe oli pakollinen vaihtoehto - Ei tuo niin hyvä koulussa ollut, saati sitten esimerkillinen käyttäytyjä. Shinji päätti ottaa asiasta selvää kun hän vain pääsisi pois täältä jossain vaiheessa omaan kultaiseen toimistoonsa.

Shinjin suu meni epätoivoisennäköiseen mutruun kuullessaan toisen sanat, ettei hän ole mitään tuolle velkaa.
"Oletko tosissasi? Kuinka ritarillinen poju oletkaan~ Saattaisin vaikka pitää sinusta"
Sinisilmä sanoi ärsyttävästi, kultaisesti, aurinkoisesti, hymyillen kuin joku jumalan lähin enkeli. terveydenhoitaja sai pojun paikatuksi, ja rupesi selittämään jotain, mutta Shinji tuijotti edelleen Cameronia. Kunnes hän kuuli sanan;
"Shinji?"
Joka syntyi terveydenhoitajan huulilta kysyvästi.
"Aaah, anteeksi, päätäni särkee hivenen, hehee~"
Shinji sanoi anteeksipyytelevästi terveydenhoitajalle, pidellen hivenen päätään. Tuo löi pojulle pillerin naamariin, ja rupesi selittämään sitten, että koska kyseessä on Oppilaskunnan hallituksen johtaja, hänen ei tarvitse käydä opettajan tai rehtorin puheilla tapahtuneesta. Shinji nyökkäsi hymyillen.
"Kiitos. Kerroin vain totuuden. Minuun voit luottaa <3"
Sinitukka sanoi sitten hymyillen ja aurinkoisesti. Terveydenhoitaja nyökkäsi Shinjille, jonka jälkeen Shinji nousi sängyltä. Haavoihin sattui edelleen, mutta hän halusi toimistoonsa.
"Cameron, voisitko saattaa minut toimistooni?"
Sinisilmä kysyi sitten Cameronilta, mutta terveydenhoitaja sanoikin heti tuon perään tomerasti;
"Tottakai Cameron saattaa sinut toimistoosi."
Shinji nyökkäsi hymyillen, ja ojensi kättä Cameronin suuntaan, virnistäen tuolle vittuilevasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   Pe Loka 08, 2010 5:19 pm

Cammy vain virnuili vittumaisesti Shinjin uhkaukselle, kuinka tuo olisi toki voinut ajaa hänen ylitseen. Hmh, siitä vaan, siitä ei edes Shinjin kaltainen kultapoju selviäisi ehjin nahoin kun saisi Cammyn suvun kimppuunsa - ja mikä vielä pahempaa, Nosan ja Daikin. Siinä vaiheessa jopa Cammy saattaisi sääliä Shinjiä.
Raivo kumminkin kiehahti taas lähelle räjähtämispistettä Shinjin sanoessa hänen olevan söpö suuttuessaan. Aaargh! Kuinka kauan tätä piti vielä kestää?! Ei tekisi hyvää mielenterveydelle tämä, ja pitemmän päälle se tekisi hyvin huonoa myös Shinjin fyysiselle kunnolle kun Cammyn raivonhallinta pettäisi.
Mutta koska nyt ei kumminkaan todellakaan kannattaisi ruveta riehumaan tai mitään, tyytyi Cammy pistämään kädet puuskaan ja murisemaan mielensä sisässä eikä sanonut mitään. Mulkaisi vain Shinjiä siihen malliin että itse saatanaakin olisi varmasti pelottanut. Jos Shinji ei tajuaisi pitää suutaan supussa, voisi Cammy taata että pahoja asioita tulisi tapahtumaan. Oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja puuttuikin vielä hänen hakkaamiensa ihmisten listalta, toinen olisi hyvä lisä ansioluetteloon. Cammy naurahti kuivasti. Siitä tosin saattaisi seurata ikävyyksiä. Mutta antaa tulla vaan, ainakin saisi raivonsa purettua.
Cammy ei myöskään sanonut mitään siihen kun Shinji kutsui häntä ritarilliseksi. Nhah, niin varmaan. Ja jos Shinji oikeasti hänestä sattuisikin pitämään, olisi sataprosenttisen varmaa että Cammy ei tuntisi samoin. Ei ikimaailmassa. Cammy tuijotti kelloa. Hänen olisi jo periaatteessa pitänyt palata lenkiltään huoneeseensa ja mennä suihkuun. Noh, tässä välissä, tai ainakin hyvin pian, Ravenkin kuulisi tapahtuneesta jonkun kautta että Cammy olisi lähtenyt raahaamaan Shinjiä terveydenhoitajalle. Mneh. Cammy halusi pois.

Lopulta terveydenhoitaja saikin valmiiksi Shinjin paikkaamisen ja Cammy nousi jo penkiltä valmiina lähtemään. Vihdoin! Tätä oltiinkin odotettu jo.. monta minuuttia. Se tuntui niin kovin paljon pidemmältä ajalta. Cammy oli jo kääntymässä ovelle päin siinä uskossa, että asia oli loppuun käsitelty. Mutta ei! Shinji päätti kysäistä saattaisiko Cammy hänet toimistolleen ja terveydenhoitaja vieläpä vahvisti että kyllä saattaisi. Cammy pällisteli hetken terkkari 'are you fucking serious?!" ilmeellä ennenkuin käänsi myrkyllisen katseensa Shinjiin, joka typerästi hänelle virnuili.
"Sillä ehdolla ettet kutsu minua etunimelläni."
Cammy murahti sitten. Hmph. Ei hän jaksaisi kuunnella nimeään moisen käärmeen suusta. Aussi korjaili hieman rastojaan ja käveli sitten ovelle ja avasi sen.
"Mennäänpäs sitten prinsessa, vai haluaisitko että kannan sinua taas?"
Cammy sanoi hunajaisella äänellä ja hymyili viattomasti. Terveydenhoitaja kikatteli sitten moiselle söpöilylle ja meni työpöytänsä ääreen tekemään omia hommiaan. Cammy odotti Shinjin vastausta. Voisi hän toisen kantaakin jos tuo niin haluaisi, ei se Cammya haittaisi.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Strife

avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 30.09.2010
Paikkakunta : Animeland

ViestiAihe: Vs: What the..   To Loka 14, 2010 10:05 pm

Shinji hymyili Cameronille tuon suostuessa, ja nyökkäsi iloisesti, astuen sitten terveydenhoitajan toimiston ulkopuolelle.
"Ei tälläkertaa."
Sinisilmä vastasi Cameronille vastaukseksi tuon tympeään kysymykseen, joka sai Shinjin lähes nauramaan, mutta päätyi vain hymynä tuon kasvoille. Shinji asetti kätensä toisen olan yli, ja antoi päänsä nojata toisen päätä vasten, joka saisi toisen varmasti kiehumaan raivosta. Jos Shinji yhtään ymmärsi tuota.
Shinji mietti hetken aikaa, ja lähti sitten tallustamaan toisen kanssa kohti rappusia, jotka olivat käytävän päässä. Pitäisi kavuta vielä rappuset ylimpään kerrokseen, ja sitten sinitukan toimistoon. Sinitukka vilkaisi ikkunasta pihalle linkuttaessaan, ja näki kuinka ilta-aurinko oli laskemassa horisonttiin, itseasiassa siitä näkyi enää murto-osa. Shinji hymyili Cameronille, ummistaen silmänsä.
"Kiitos että vietit mukavan iltapäivän kanssani."
Shinji sanoi sitten hymyillen vilpittömästi. Shinji asetti kätensä suunsa eteen ja yskäisi pienesti, jonka jälkeen hän jatkoi lausettaan.
"Toivotaan että ensi kerralla säästytään loukkaantumisilta."
Sinitukka jatkoi sitten, katsahtaen nopeasti toisen silmiin, hivenen siristävällä katseella.

He pääsivät rappusten alapäähän. Shinji katsoi toivottoman näköisenä pitkiltä näyttäviä rappusia, huokaisten syvään. Kaksikko lähti sitten tallustamaan rappunen kerrallaan ylöspäin, hitaasti mutta varmasti.
"Oletko ikinä käynyt isojen poikien huoneistossa?"
Shinji kysyi sitten toiselta samalla kun he astelivat rappusia, hymyillen. Shinji tarkoitti Oppilaskunnan hallituksen tiloja, selvästi.
Sinitukka naurahti hiljaa, ja heilautti päätään kevyesti, saaden taivaansiniset hiukset heilahtamaan pienesti oikealle.
He pääsivät rappusten päähän, ja lopulta käytävälle, jonka varrella myös oppilaskunnan hallituksen tilat, ja miehen oma pramea toimisto sijaitsi. Paikka josta löytyi tiedot melkein jokaisesta pikkuriikkisestä asiasta joka liittyi kouluun. Joku asiakirja oli enemmän tietoisuudessa rehtorille, joka ehkä vähemmän. Se ei poistanut sitä tietoa että Shinji tiesi kaiken tästä koulusta. Yliviisaus ja Oppilaskunnan Hallituksen Puheenjohtaja olivat varsin näyttävä kombinaatio.
"Haluaisitko jotain juotavaa? Olen varma että sinulla on jano, olethan roikkunut mukanani koko iltapäivän."
Shinji kysyi sitten toiselta kävellessään toisen kanssa kohti toimiston ovea hiljaa, katsahtaen toista silmiin. Shinji tarjosi tätä lähinnä omasta mielenkiinnosta toista kohtaan. Toinen oli varsin mielenkiintoinen persoona, ja hän halusi tietää tuosta enemmän. Toisaalta toinen saattaisi ajatella tätä palkkana tuon auttamisesta, ja suunsa kiinni pitämisestä. Tuskin tuo miehen puheiden jälkeen uskoisi että hän hyvää hyvyyttään toiselle mitään tarjoaisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: What the..   Ma Loka 18, 2010 6:56 pm

Cammy oli roihahtaa vihan liekkeihin kun Shinji kietoi kätensä hänen hartijoidensa ympäri ja nojasi päänsä Cammyn päähän. Kaikkein vähiten hän nyt kaipasi läheistä kosketuskontaktia tämän limaisen äijän kanssa. Oli aivan liian lähellä ettei Cammy hakannut Shinjiä muusiksi siihen paikkaan. Moisen käsittelyn jälkeen kukaan ei tunnistaisi Shinjiä silmämääräisesti. Cammy ajatteli rauhoittavia ajatuksia, joissa hän repi Shinjin raajat yksi kerrallaan irti ja repisi tuon tyhmän väriset hiukset päästä päänahkoineen irti. Aah, se tekisi hyvää.
Cameron sivuutti Shinjin kaksi seuraavaa kommenttia, hän ei jaksanut piilovittuilla toisen kanssa tästä. Varsinkin, kun hän oli niin äärimmäisen huono sanaleikeissä. Cammy oli näitä suoran toiminnan ihmisiä, turpiin ilman että selitellään mitään. Mutta tämä nyt vain sattui olemaan tilanne kun moinen ei käynyt päinsä. Ja nyt Cammy taisteli sitä kiusausta vastaan, että hän olisi tuupannut Shinjin alas rappusia. Cammy hymyili itsekseen hyytävää hymyä ja näytti lähinnä mielipuolelta.

"Isojen poikien huoneistossa?"
nyt Cammylla ei rehellisesti sanoen ollut mitään käsitystä mistä Shinji puhui. Mutta mikäs kumma se sellainen oli? Cammy ei ollut ikinä moista nimitystä mistään kuullutkaan. Oliko täällä kolmoskerroksessa joku sellainenkin paikka? Kaikki opettajien huoneet olivat kakkoskerroksessa, joten niistä Shinji ei ainakaan puhunut. Cammy rapsutti partaansa. Hän oli myös liian ärtynyt oikeasti ajatellakseen asiaa. Cammyn silmäkulma nytkähti. Shinji taisi vain kusettaa häntä.
Lopulta he pääsivät rappusten yläpäähän ja pääsivät oppilaskunnan hallituksen huoneen ovelle. Isojen poikien huoneisto? Tässä vaiheessa Cammy repesi nauramaan. Eih!
"Ai tämä, olenhan minä täällä käynyt pari kertaa pari kertaa sen edellisen varapuheenjohtajan saarnattavana... joka muuten taisi lähteä koulusta sen jälkeen kun vähän opetin sille elämän tosiasioita."
Cammy muisteli hetken. Niin, hänelle oltiin saarnattu tupakoinnista ja lintsaamisesta ja ties mistä muusta soovasta, se itävaltalainen pullonpohjalasit omistava uusnatsi oli kyllä lopulta saanut tuntea nahoissan, että Cammya ei saarnaamisella kesytetä. Omapa oli vikansa. Mutta saipa hienot uudet hampaat.
Cammy sitten marssi omin nokkinensa ovesta sisään.
"Riippuu siitä millaista myrkkyä on tarjolla."
Cammy totesi yksinkertaisesti kun oli saanut naurunsa loppumaan. Huoh, Shinji tosiaan luulikin liikoja oppilaskunnan hallituksen vallasta. Se ei ulottunut kaikkialle. Cammy lysähti istumaan Shinjin työpöydän edessä olevalle varsin muhkealle tuolille, joka nimenomaan jollekkin vieraalle oli tarkoitettu, ja otti siinä hyvin rennon ja vetelän asennon. Lihakset olivat juoksulenkin jäljiltä vähän löllöinä.

_________________
Hurt my loved ones, and I can make your death look like an accident.

DAIKI x CAMMY x YUTAKA
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: What the..   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
What the..
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Piha :: Piha-
Siirry: