Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Just take it like man!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 3:22 pm

// Hienosti hakee tämä alotus aina paikkaansa ._.//

Lämpimät sormet painautuivat kylmää lasia vasten, ikkunaan oli jännästi kiteytynyt ulkopuolelle jäätä, sitä oli kaunista katsella..luonto oli jännä asia.. Fysiikka ja kemia olivat luontoa... mikä tylsä aihe.. Luca murahti ja pakkasi nopeasti tavarat laukkuunsa ja rapsutellen leukaansa käveli ulos luokasta... Viimeaikoina häntä ei oltu paljoa nähty koululla.. vaikka hänellä ei nyt töitäkään sattunut olemaan paskanvertaa, eikä liioin muitakaan menoja... jotenkin hän oli jäänyt vain pois koulusta.. alkoi olla liikaakin poissaoloja. Nosa oli käskenyt häntä ryhdistäytymään..Luca murahti..Eipä toista hirveästi ollut viimeaikoina näkynyt, koulu taisi ottaa ison palan pois Nosankin ajasta... Jotenkin kaikki oli keikahtanut ylösalaisin muutama kuukausi ennen joulua.
Eikä siinä vielä kaikki, pisteenä Iin päälle serkkupoika oli ilmoittanut että saattaisi saapua St.heavenssiin.. mahdollisesti. Kaikki riippui saiko tuo lupaa isältään...

Italiaano käveli laiskanlaisesti koulunkäytävää pitkin, vihreiden silmien katse maassa. Nuoren miehen ulkokuori oli muuttunut. Tuo oli hoikistunut ja hiukset olivat kasvaneet nopeasti, italialainen piti niitä nykyään poninhännällä... Parta oli lyhyt ja tarkasti sheivattu pieneksi viiruksi...sellainen jota oli kiva hiplata~

Musiikki jumputti lujaa korvalapuista ja italiaano lisäsi volyymiä muutaman paskanjauhajan äänentason noustessa hänen kävellessään ohi.. Luca oli joutunut hautaamaan tulisia tunteitaan... yksi varoitus oli tarpeeksi.. Tosin eihän se hänen vikansa ollut, vaan sen..sen käärmemiehen.. Viperin...Hän oli ottanut turpaansa ihan kivasti siltä etiäiseltä. Toinen silmä oli melkein sokeutunut sen pirulaisen takia, Luca olisi omakätisesti mielellään nakannut mokoman paskiaisen ulos koulusta niskalenkki otteella jos Viperin perse ei olisi sattunut olemaan sitä varakasta sorttia... Tosin olihan hän itsekin oikein Mafiosoperillinen, siinä varmaan se syy piilikin miksi hänen poissaoloistaan ei oltu maristu.. Luca kyllä oli päättänyt että alkaisi käydä koulua.. taas.. että joskus joutaisi sieltä poiskin...ilman kengänkuvaa persuustassa.
Tora oli sillontällöin vihjaillut sitä sun tätä hänen koulunkäynnistään... Oikeastaan Toraakaan ei ollut näkynyt..taisiis Luca nyt nukkui päivät pitkät ja illasta jaksoi raahautua koululle tekemään rästitöitä.. Tämä päivä siis poikkesi suunnitelmista...

// Kökkö//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 4:01 pm

Toraa stressasi kamalasti. Hän oli viimeisten viikkojen aikana yrittänyt saada aikaiseksi joulujuhlia koululle ja sitten vielä se että Luca oli äässi, ja sai Nosan itkemään vähän väliä siitä hyvästä ettei tuota näkynyt missään. Tämä alkoi olemaan jo liian ärsyttävää. Nosalla oli myös hirveästi tekemistä tuon serkkunsakin kanssa, kun tuota sai pitää aisoissa.. ja Tony oli lomalla ja... Mmrrrh.. Tora hieroi ohimoitaan. Häntä ketutti pahastii. Teki mieli tehdä jotain... ja sitten kun oltiin puutteessakin.. Tonyyyy... tulisit jo loomaaaltaaaaa... mutta nääh. Oh well. Ehkä happihyppely jeesaisi. Kurosaki nousi ylös, käveli ovelle ja nappaten ovenraosta pitkän takkinsa. Takkia revittiin päälle kun mentiin käytävää pitkin ulko-ovelle. Muutamat oppilaat jotka riehui käytävillä, jäivät paikoillee nopiaa kun myrskynmerkkinen rehtori käveli ohitse.Vetikin parit tupakat puhalla, kaikessa rauhassa. Kirpeässä pakkasessa. Auttoi se jonkin aikaa. Oli hiljaista, oli rauhallista... Oli jopa mukavaa.
Mies huokaisi. Okei, ehkä kaikki menisi sittenkin hyvin.. Ainakin siihen asti kunnes oven ikkunan läpi lenti kirja ja pari kenkää. Mies tunsi miten päässä napsahti ja pahasti. Ensimmäinen mitä hän teki kun pääsi takaisin sisälle oli karjua naama punaisena ja antaa ainakin muutamalle kymmenelle jälki-istuntoa. Ja parille korvausvaatimukset. ...No häntä kyrpi edelleen ja pahasti kyrpikin... Nyt jos ei kohta tapahtuisi jotain hänen hyväksi niin sitten hän saisi kohtauksen ja tosi pahan sellaisen.

No kappas. Luca käveli tuolla.
Tora tunti miten päässä kiehu jo muutenkin pahasti. Eikä tuokaan ollut tunneilla ollut. Ja häntä alkoi vituttamaan tuon pojan laiskuus. Mitä siitäkin tulisi?! Nuorisorikollinen vielä tai joku muu vastaava, jos tuo ei alkaisi kohta ryhdistymään. Miten sen saisi ryhdistymään olisi toinen juttu. Lucan tuijotellessa lattiaa kuin pöljä, eikä katsonut minne käveli, tuo törmäsi. Tora virnisti leveästi. Silmien välkähtäessä kertaalleen.
"Herra, suvaitsi saapua kouluun, mitä!?"
Tora kysäisi ja laittoi kätensä puuskaan, toisen käden sormet naputti käsivartta. Nyt kyllä, ykski typerä sana Lucalta ja kunniankukko ei laulaisi missään muodossa. Ei vaikka mikä olisi.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 5:49 pm

Italiaano hätkähti törmätessään Kurosakiin... Tora-pappa ei näyttänyt edes järin tyytyväiseltä. Luca kurtisti kulmiaan ja suoristi kauluspaitansa kauluksia... Toinen tuoksui tupakalle ja etäisesti kahville ja ja.. Nosalle... No, olivathan nuo sukuakin jopa, muistuttivat toisiaan ulkonäöllisesti hieman ja luonteeltaankin..Luca kyllä tiesi laiminlyöneensä Nosaa, sehän se tässä pahinta olikin...jotenka pieni syyllisyyden peikko hakkasi italialaisen sisintä vasaralla kun Vihreät silmät katsoivat eriparisia..
"Minä sentään olen ollut aamusta asti koulussa... " Luca sanoi puolustellen... Paskanpaska.. että hänen pitikin törmätä Toraan.. Kaikki menisi plörinöiksi, Tora näyttikin siltä että hän ei päästäisi Lucaa helpolla..
Italiaano hymähti ja katsoi Toran olan yli...Jos hän nyt jatkaisi seuraavalle tunnille.. eliruokatunnille.. Vaikkakin Tora vaikutti siltä että pysyisi tuossa kuin kallio eikä päästäisi Lucaa menemään.. Paskanmarjat.. Luca oli sentään koulussa ja vielä oli käynyt kaikilla tunneilla...Sitäpaitsi Toran katseleminen sai Lucan muistamaan Nosan... Italiaano oli lähetellyt Nuoremmalle kurosakille viestejä kylllä.. hänen pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä moikkaamassa Nosaa myöhemmin..
"...kuule, mulla on kiire.." Luca murjaisi töykeästi sitä tietämättään, ja ohitti Toran kylmästi.. Hän kyllä kerkeisi rupatella toisen kanssa.. nyt ei vaan sopinut..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 6:28 pm

Tora kohotti kulmaansa, katsellen nuorta edessään. Toinen oli suhteellisen pienen näköinen ja nuhjuisen... ...ja myös hyvin pantavan näköinenkin... Päätä ravistettiin ja tämä mulkaisi Lucaa. Mokoma aina istutti ajatuksia hänen päähänsä. Kaikenlaisia ajatuksia, ajatuksia mitkä ei kuulunee sinne! Eikö tuo tiennyt ettei se ollut... muuta kuin vain hyvä juttu..? Jos nyt kuitenkin saataisiin ajatukset toisaalle. Rehtori huokaisi, pidellen päätänsä. Mitä helvettiä hän tekisi oikein!?
"Niiiiiiiinkö? Sehä on vielä harvinaisempaa."
Tora murahti, naputellen käsivarttaan edelleen. Muutenkin tuo italiaano oli... tuollainen mörkö... pantava sellainen... Lucan yrittäessä lähteä liikkeelle tuosta paikastaan, mies esti toisen menemiset.
"Kuulehan nyt.. Niin oli minullakin, kymmenen minuuttia sitten."
Kurosaki virnisti leveästi, ennen kuin nappasi tuota niskasta kiinni. Ote oli tiukka ja saattoi tehdä jopa kipeääkin. Siitä tosin ei välitetty, Luca saisi nyt toimia.. vähän miellyttävänä osapuolena, hänelle. Tora virnisti, raahaten tuon pojan tyhjään luokkaan mukanaan. Nuori heitettiin sinne, välittämättä kaatuiko tuo vaiko mitään. Tora painoi oven kiinni ja lukitti sen. Omaa kravattia löysättiin ja sitä asteltiin lähemmäs tuota oman pojan poikakaveria.
"Sinun kannattaisi olla koululla, kuten kaikki muutkin nuoret.."
Tora sanoi lipaisten ylähuultaan hitaasti.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 7:01 pm

"Kuules nyt, mua ei yhtään kiinn---" Luca murahti ärsyyntyneenä. Kylmät sormet painautuivat niskaan kiinni, ja siinä sitä mentiin kun Tora raahasi mukana....Italiaano paiskautui vasten pulpettia, jalat meni solmuun ja laukku liukui lattiaa pitkin ja kolahti seinää vasten.Luokassa oli suhteellisen pimeää.. Tauluvalot paloivat ainoastaan ja ikkunoissa jouluvalot.. Vihreät silmät totuttelivat äkilliseen pimeyteen, ja kun ne sitten tottuivat, Luca etsi katseellaan Toraa.. Kuului vain kuinka ovi napsahti lukkoon ja rehtoriherra keskittyi italiaanoon.
"Sinun kannattaisi olla koululla, kuten kaikki muutkin nuoret.." Kieli lipaisi rehtoriherran ylähuulta ja Luca katseli tätä vanhemman miehen elettä mikä sai italialaisen niskakarvat pörhölleen..
"Ainakin mulla on yksi hyvä syy olla tulematta.." Luca murisi matalalta, kuvitteelliset koirankorvat sivuilla ja häntä pystyssä...Oikeastaan siitä oli jo reippaasti aikaa kun hän oli viimeksi harrastellut mitään, paitsi omankäden kautta.... Hän oli itse vältellyt tällaisia tilanteita... viime kerralla Toran kanssa oli tapahtunut se että he olivat olleet jossain vatun baarissa tai jossain... ja tuo rehtoriherra oli keksinyt että hei Lets häf! kimppakivaa!...Sisimmässään...Luca oli kehrännyt iloisasti ja oikeastaan kerjännytkin sitä... mutta eiiiihän sitä myönnetty ääneen.... paitsi sillä hetkellä kun kiusattiin ilkeästi~
Tämänkin heidän suhteensa tiesi vain Tora itse ja tuon ne kaksi kaveria..... ja tottakai Luca kun siinä oli persettä jakamassa..
Vihreät silmät katselivat Oranssitukkaista olentoa, joka vain odotteli että pian pääsisi painamaan italialaista omine lupineen... Luca hymähti.. toisaalta.... miksi hän yrittäisi kieltää asiaa... että piti siitä kuitenkin.. Nosalle hän ei asiasta hiiskuisi..uhkailisi vain sillointällöin Toraa sillä että kertoisi Nosalle ja näin Toran ja Nosan suhde menisi pyllylleen.. Tosin nuo olivat kuitenkin Isä ja poika.. hän itse taas oli vain ylimääräinen turhake noiden kahden välissä... vaikkakin rakas sellainen <3
Italiaano sulki hetkeksi silmänsä ja nojautui vasten yhtä pulpeteista, räpäyttäen sitten silmänsä auki ja katsellen Toran lähestymistä..sormet näpelöivät pompulaa jotka vangitsivat yhä italiaanon hiuksia.. yksi nykäisy ja hiukset päästettiin vapaiksi... itsetyytyväinen virne nousi italialaisen huulille ja silmät nauroivat... Tora saisi tehdä jotain Lucan perseen eteen ennenkuin pääsisi pukille...
Toran ollessa italiaanossa melkein kiinni, Luca kiepsahti nopeasti toiselle puolelle pulpettia ja katsoi eriparisiin silmiin..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 7:50 pm

"Hoo? Luulisi kuitenkin, että Nosa olisi tärkein syy tulla tänne.."
Tora hymähti. Kylläpä Lucasta oli itsekäs tullut. Ei siinä mitään, olihan se ymmärrettävää että tuo yritti omaa selkänahkaansa pelastaa, jäämättä uudestaan pulaan ties mistä syystä, mutta silti.. tietäisipä tuo miten maassa Nosa osasi olla.. Mutta sitä oli sitten vaikeampi takoa toisen päähän. Jos tämä itsepäinen muuli ei sitä itse ymmärtänyt, tai halunnut ymmärtää, se oli sitten paskempi juttu kaikkien osalta. Myös Nosan. Ja varsinkin, tämän kyseisen tummatukan.. Tora huokaisi hiljaa itsekseen, astellen lähemmäs tätä pientä panoreikää. Kyllä tuo oli jo hiljattain alkanut olemaan.. kunnolla, kun panoista oli kyse. Ei harannut vastaan samalla tavalla kuin ennen. ...vaikkakin se hyvin mukavaa olikin.. Pistää Luca vikisemään, välittämättä sen kummemmin mistään muusta kuin omasta nautinnostaan -ja tietty Lucan, silleen puoliksi samalla- kheh.
Tuo turhake, kuten nuori itseään oli nimittänyt, nojaili pulpettia vasten hyvinkin... autuaan näköisenä, kunnes sitten otti ja näpräsi ponnariaan auki, pitäen katseensa rehtori miehessä. Tora piti toista kulmaa koholla, ja yksi suupielistä nyki ylöspäin, virnistäen vinosti, terävän kulmahampaan tullessa näkyviin. Hmm? Olipas Luca yhtäkkiä yhteistyöhaluinen~ No se ei pelastaisi toista vaikka mikä olisi~ Tora hykerteli itsekseen, katsoen miten nuori kiepsahti toiselle puolelle pulpettia nopsasti, katsoen häntä silmiin. Haastoiko tuo hänet? Johonkin typerään.... leikkiin?! Toinen kyllä saisi selkäänsä kunhan hän saisi tuon kiinni..

Ja kun hän sitten sai tuon lipevän italialaisen kiinni, tuo painettiin pulpettiin kiinni, naama edellä. Tora hekotteli itsekseen, pitäen toista kiinni niskasta ja toisella kädellä alkoi tuolta näpertämään housuja pois tieltä.
"Tuollaiste poikien, tulee saada selkään..."
Tora mumisi, saaden nuoren perseen esiin. Kauluspaidan helma oli toisen selässä, Toran kyynärpään alla, poijkken selkää vasten. Sekin taisi painaa ikävästi, mutta välittikö hän? Ei. Hah.
"Olehan hyvä poika.. ja laske... 50 iskua."
Tora murahti Lucan korvaan matalalla äänellä, ennen kuin läimäisi toista kalpealle pakaralle. Ja näin se jatkui... kunnes päästiin 50 asti. Kyllä siinä Lucan pakarat punerti nätisti..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 8:30 pm

Nosa oli......ja onkin hänelle tärkein... Mutta ei Toran tarttisi työntää nokkaansa joka asiaan.. Luca inhosi sitä, Nosalla sai olla oma elämä.. tottakai jokainen vanhempi halusi tunkea kahden seurustelevan etiäisen väliin nokkansa ja pitää huolen omastaan ja haukkua toinen osapuoli hapankalaksi!

Siinä oli Lucalla lisäsyytä Juoksuttaa Toraa sydämensä kyllyydestä, Luca nauroi ilkeästi, tosin hän kyllä tiesi että juoksuleikki loppuisi koskatahansa ja silloin saisi selkäänsä....
Lucalta pakeni ilma keuhkoista kun sitten Tora sai painettua hänet vasten pulpettia, rajusti ja italialaisen kivusta välittämättä.. Luca ynähti ja kirosi kun leuka kolahti pulpettiin. Vaistomaisesti Italiaano alkoi riuhtoa itseään irti, se tuli kuin luonnostaan, osaltaan sen takia koska alitajuntaisesti Luca oli nauttinut aina rajusta... juuri tällaisista tilanteista.. mutta sitten taas aina välillä mieleen tuli se kuinka vastenmielistä se oli... että oman poikaystävän isäukko pani häntä halvalla...että..joku ylipäätään pani häntä.... Jotenkin.. se tuntui luontaisemmalta kun hän itse oli top... eikä bottom..

Luca liikahti hermostuneesti Toran nauttiessa voitostaan... "Olehan hyvä poika.. ja laske... 50 iskua."..Luca ei kerennyt tajuta edes sitä ennenkuin valtava kipu viilsi vartaloa kylmän käden läppästessä hänen pakaraansa...Kipu sai Lucan huutamaan kivusta...Silmät puristuivat kiinni kivusta ja italiaano yritti potkia, mutta turhaan.. Tora pisti vain takaisin...käskien laskemaan..
Hampaita kiristellen Luca laski..
Yksi isku toisensa perään sai Lucan vavahtelemaan.... jokainen isku vavahdutti vartaloa ja tauot iskujen välissä saivat nuoren puoleksi palautumaan edellisestä iskusta, kunnes uusi isku taas tuntui perseellä...Luca haukkoi henkeään... jotenkin.. se alkoi tuntua pikkuhiljaa jopa.. sairaalla tavalla nautittavalta... Luca lopetti pyristelyn puolessa välissä ja huomaamattomasti ujutti kättään alavatsallleen ...
"NNhh... oletpa sinä helläkätinen...Naaaaahhh~~" Luca haukkoi henkeään virnistellen, katsoen Toraan olkansa yli... Lucan huulet kiiltelivät syljestä ja pieni kutkuttava tunne tuntui alavatsassa, omat sormet hieroskelivat alavatsaa ja ne tuotiin takaisin makaamaan pöydälle....
".... nai mua jo~" Luca houkutteli kiimaa tihkuvalla äänellä... Todellisuudessa Luca halusi Toran suorittavan loppuun nopeasti sen mitä aloittikin..
"..vai eikö sulla ole munaa??"Luca hihitteli.. Jollain salakavalan sairaalla tavalla hän nautti kiusata Toraa näin, vaikka tiesi saavansa selkäänsä...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 9:11 pm

Tora ei niinkään antanut Lucan, ainakaan kovin kauaa, palautua edellisestä iskusta, kun jo toinen läimäistiin. Joskus tuli tuplana.. joskus kolmen sarjana. Tora virnisti. Toisen huudot kuulloostivat niin ihanilta. Mitä ihanimpia ääniä. Ne lähetti mukavia väreitä selkää pitkin niskasta alas.. ristiselkään. Rehtori kallisti päätään, terävät kulmahampaat esillä virnistäen, kun Luca avasi sanallisen arkkunsa ja katsoi häntä. Kun Toinen katsoi häntä noin, no kyllähän se niskavillat sai pystyyn ja sitä teki mieli heittää omat housut menemään ja rynniä toisen perse sellaiseen kuntoon omalla kalulla, että tuolla täytyisi olla tamppooni perseessä. Mutta sitten taas, Lucan kiduttaminen oli mitä kivointa ajanvietettä.
Helläkätinen? No siitä voitiin olla montaa mieltä.. Ja mitä tuohon pyyntöön tuli, olisi Tora ilomielin toteuttanutkin tuon pojan toiveen, elleeeei... hänellä ollut muita ajatuksia tämän homman kanssa etenemiseen.
"Kuulehan, siihen tullaan.... kun minä niin päätän!"
Tora ärähti, painaen Lucan pään taas voimalla pöytätasoa vasten. Takaraivosta painamalla, leuka oli tiuksti pöydän lakattua pintaa vasten, eikä sitä suuta kovin helposti avattu. Vapaalla kädellä, hän riisui Lucan paitaa sen verran, että sai tuon kädet lukkoon selän taakse. Luca makasi paljaan vatsansa ja rintansa kanssa kylmää pöytää vasten.. kädet oli hienosti lukossa selän päällä, mytätyn paidan sisällä. Toisen hihittelyt tosin oli ärsyttävää kuunneltavaa, joten raivokkaalla nykäisyllä Lucan kaulasta nykäistiin kravatti irti. Mokomaa vaatekappaletta käytettiin nytten suukapulana. Se sidottiin tiukasti kiinni pään ympärille. Epämukavasti se varmasti painaisi poskia hampaiden väliin, mutta välitettiinkö siitä? Ei sen kummemmin kuin ei mistään muustakaan. Olihan hänen sormet olleet vähän vaarassa kun toisen suuta oli pakotettu auki hetki sitten..
"Kas noin~ Pikku jakorasia... Voit pitää niin paljon meteliä kun haluat.."
Ja ihan vain omien pienten kiksejen takia, Tora irrotti housuistaan vyönsä. Siitä tehtiin pieni lenksu ja sillä lyötiin toisen punertavia pakaroita, jättäen jälkeen kolmet punertavat viirut, jotka nopeasti muuttui mustelmiksi.. koristamaan tuota herkullista persettä.

Tora hykerteli. Kiltti pieni poika~ Tämä Luca, kunhan tuolle luetteli madonluvut mahdollisimman... jyrkästi. Tora pyyhkäisi mahdollisia kyyneliä pois toisen silmäkulmista. Sen jälkeen viileä, karkeahko käsi meni Lucan rinnalle. Viileä pöydän pinta oli saanut toisen nännit kovettumaan kivasti ja Tora toista nipisti. Venytteli, pyöritteli... Ja kohta, tämä vapaana oleva käsi valui Lucan hellänä olevan takamuksen luo.. Kämmentä kuletettiin noitten pakaroitten yli. Ne tuntui hiukan kupruisilta niistä kohdista johon vyö oli osunut hetki sitten, ja varmaan tuntui ikävältä Lucalle, mutta samapa tuo Toralle. Yksi sormista työnnettiin Lucan takamukseen, kun sormet siirtyi Lucan rinnalla toiselle nännille, joka koki saman kohtelun kuin kaverinsa.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 10:04 pm

Sillä mitalla Luca sai takaisin mitä oli itse mennyt Toralle mumisemaan... Mitä oli masokistisia mennyt puhumaan Toralle... Eipä itseäkään saanut hipelöidä kun rehtorimies pisti italiaanon pikkupakettiin. Luca rimpuili pienimuotoisesti, perse oli turta ja varmasti punainen, Luca nuolaisi rohtuneita huuliaan ja oli purra Toraa kun toinen keksi yhtäkkiä kapuloida hänen suunsa..
Italiaano ynisi ja murisi, pienesti rimpuillen... Italiaano kääntyili katsomaan olkansa yli kuullessaan pientä kilinää..Vihreät silmät laajenivat ja Luca yritti tehdä vastarintaa, mutta kun vyön sivaltaessa persettä Luca tunsi kuinka hengitys salpautui ja ja kyyneleet kihosivat silmiin.. Nyt sattui, enemmän mitä tuo äskeinen 50 iskua.
Luca kiemurteli kivusta ja huusi, mutta eihän hän mihinkään kuulunut... kaikki kuului vain muminana.
Tuon kidutuksen jälkeen italiaano makasi pöydällä kuin kuollut lahna, persettä ja koko vartaloa särki.. missään ei tuntunut jos Tora laski esmes käden hänen arselleen ja silitteli sitä kuin kissanpoikaa..
Enemmän sattui tieto siitä että Luca oli vinkunut kivusta.... mutta toisaalta se oli hänelle ihan oikein...

Luca hengitteli rauhallisesti, vihreät silmä katselivat tyhjää luokkahuonetta ja punavihreitä valoja ikkunoissa...Luokassa oli kylmää... huonetta ei oltu käytetty ilmeisesti..
Luca hätkähti horroksestaan tuntiessaan kuinka lämmin käsi kosketti hänen rintamustaan ja nopeasti nipisti ilkeästi .. Luca inahti ja kipristeli varpaitaan... tuollainen kosketus sai nuoren vartalolla kulkemaan satoja pieniä sähköaaltoja... Ja jos... lucalla ei olisi sattunut olemaan suu tukittuna... tuo olisi parahtanut... Luca ei tuntenut kättä pakaroillaan.... vasta.... kun sormi työntyi italiaanoon, Luca värähti ja vatsanpohjassa muljahti...Tora oli tehnyt selväksi sen että Luca ei ollut se jolle tuotettaisiin nautintoa.... pääasiallisesti......
Luca painoi silmänsä kiinni ja koetti vain kestää Toran käsittelyä...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ma Joulu 20, 2010 10:55 pm

Tora nautti kaikista pienoisista äänistä mitä toisen suusta sattui tulemaan. Jokainen pieni ynähdys ja muut. Tora oli tyytyväinen. Kyllä, erittäin tyytyväinen. Ja hätkähdys joka Lucasta lähti tuon tuntiessa hänen kosketuksen tuon rinnalla. Juuri näin.. poika nautti.. vaikkei ääntä kuulunut, sen huomasi kehosta. Aikuinen mies oli omissa maailmoissaan, ahdistellessaan tätä nuorta poikaa. Suorastaan namiskaa.. Hyvin namiskaa. Hän tykkäsi.. suuresti siitä miten Luca kärsi. Tätä luokkaa käytettäisiin joskus kahden aikoihin.. tässä siis olisi kaksi tuntia aikaa leikkiä pojan kanssa~
"Mitä? Loppuiko puhti?"
Tora naureskeli itsekseen. Sormea liikuteltiin nuoren sisällä, edes takaisin hitaasti. Kiduttavasti. Mafioson jälkeläiseksi, Luca luovutti hirveän helposti. Toinen saisi kyllä vähän skarpata, jos aikoisi Nosan kanssa mennä naimisiin. Sillä Tora ei kyllä toista päästäisi helpolla, vaikka nuo kaksi naimisiin menisikin. Toinen sormi työnnettiin nuoreen.. Ja tuota sormetettiinkin Lucaa nopeasti ja syvään, tuntui mukavan tiukalta..

Tora napitti housujaan auki. Luca piti kyllä palkita nytten. Hyvällä panolla. Sitäpaitsi, ei aikaa ollu loputtomiin. Jossain välissä pitäisi juosta kansliaan takaisin.. ja hän voisi hyvinkin ottaa Lucan mukaan leikkikaluksi~ Pöydän alle säilöön. Virnistys huulilla, kova kalu housissa joka kaivettiin esiin.. Kädellä vähän omaa kalua hierottiin, mukavia väreitä vipelsi joka suuntaan ja Tora murahti. Poika saisi hyvän kyydin. Tosi hyvän kyydin.
"Kohta saat jotain kivaa..."
Rehtori virnisti ja katsoi Lucan herkullista selkää. kielellä nuolaistiin tuota herkullista paljasta pintaa ja sitten näykkäistiin hartiaa mukavasti ja tuntuvasti. Tora asetti kiimalimasta liukkaan elimensä toisen aukolle, painaen hitaasti sisään... hetken aikaa. Kunnes survasi loput elimestä kerralla pohjaan, kunhan oli pari senttiä saanut sisään ensin. Ei siitä sen kummemmin mitään. Lucan takamus puristi mukavan tiukasti hänen elintä. Rehtori veti taakse kunnes oli vain pari senttiä sisällä enää... survaisten elimen sisään taas. Urhadus karkasi huulilta. Tämän paremmaksi, elämä ei vain yksinkertaisesti voinut muuttua.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 12:03 am

Luca ynisi hiljaa, silmät kiinni... Italiaano kehräsi syvällä sisimmässään ja samaan aikaan kirosi itsensä mielessään, vaikka mieli kertoi että ei, keho huusi totuutta. Toran hyväilyt alkoi tehdä tehtävänsä ja Lucan erektiokin kiilteli pienesti kiimalimoista... Hengityskin tiheni ja kokoajan italiaano odotti sitä, että Tora vain ottaisi hänet.. Sydän tykytti Lucan rinnassa tuhatta ja sataa... Sormetus tuntui tuskaiselta ja kivuliaalta, olihan tuosta nyt mitä, joku muutama kuukausi.... tai jotain kun häntä viimeksi oli pantu... ei hän pitänyt lukua yllä....Kun melko käyttämätönkin oli niin kai sitä pysyi suht tiukkana... Se vain tiesi kivuliaampia yhdyntöjä..
Kun sitten viimein Tora salli lopettaa Lucan kiduttamisen, italiaano huokasi syvään, jalat vapisivat ja italiaanon posket punoittivat...Luca kohottautui katsomaan Toran olkansa yli ja valahti kalpeaksi.....vaikka tilanne oli tuttu..silti jokin siinä sai Lucan aina kauhun valtaan... tai kauhun ja kauhun.. oman perseen hyvinvointia kun ajateltiin..
Luca riuhtoi käsiään ja yritti kuumeisesti saada siteitä auki.. olisi vain aiemmin pitänyt pitää kädet nätisti pulpetilla.. niitäkun saattoi tarvita JUURI tällaisia tilanteita varten..
Märkä lämmin kieli nuolaisi selkää ja pian perään Luca tunsi rivin hampaita uppoutuvan lihaansa.. Italiaano urahti ja riuhtoi kunnes...Tora pian survaisi melansa Italialaisen kuumaan tiukkuuteen...
Luca huusi.... sen mölinän kyllä kuuli... onneksi vain ovikin oli lukossa... Olisihan se ollut näky.. Rehtori rankaisemassa lintsaria..

Toran elin tuntui ihan vatsanpohjassa saakka, kun työnnöt alkoivat tuntua syvemmiltä, Luca ynähteli jatkuvasti, jokainen työntö ja tuuppaus sattui vietävästi.. Jollakin tasolla se oli nannaa...ja jollain tasolla se sattui niin maan perkeleesti! eniten kärsi Lucan henkinen puoli.... Tosin tuo korjautuisi muutamalla kunnolla nukutulla yöllä ja kun sitten taas pääsisi painamaan Nosaa oikein urakalla <3
Luca koetti ajatella urheasti Nosan sievää peppua... kuinka pääsisi pylsimään omaa nuppustaan kunhan tämä kidutus olisi ohi...

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 12:35 am

Tuo ilme oli se mistä hän tykkäsi Lucassa. Tuo suorastaan vaati häntä ottamaan toisen kunnolla.. tuo ilme. Tuo ihana ihana ilme.. Ja se miten toinen oli hitusen kalpeahko. Tora hyrisi itsekseen. Ja entäs kun toinen rimpuili? Aina vain parempi. Kurosaki jatkoi Lucan selän nuolemista ja pahoinpitelyä hampailla, jättäen pieniä mustelmia jälkeensä, fritsun kaltaisia jutaskoja, joita oli tehty enemmän hampailla kuin ihoa imemällä. Nosa saisi leikkiä hellää hoitajaa.. Luca tosin tarvitsi välillä muistutuksen siitä ettei maailma ollut se kivoin ja pörröisin. Ja että sitä todellakin kannatti lillua maan pinnalla, eikä vaaleanpunaisissa pilvissä.
Lucan huudahtaessa, Tora tunsi miten suupielet väänti huulia leveään virneeseen, Lucan selkää vasten. Jyystöhän siitä alkoi, aluksi vähän hitaammin. Kiduttavina. Monta kiduttavaa sekuntia, ennen kuin hän pohjasta veti itseään taaksepäin... ja sitten survaisi itsensä takaisin sisään. Ne pitkähköt tauot saattoi olla kiduttavampi kokemus, kuin itse panokokemus. Jos hän tasaisesti olisi toista pistänyt pökkiten, olisi Luca tottunut tuohon jo ja nauttisi, mutta hän nyt tahtoi vähän kiduttaa toista, pidempään, ennen kuin panisi tuolta aivot pellolle ja jättäisi tänne makaamaan käytettynä räsynukkena.. Panonukkena ennemmin. Ties jos joku toinen opettaja kävisi vielä tyhjentämässä päivän paineet tähän italialaiseen, ennen kuin tunnit alkaisi. Tora hykerteli itsekseen, päättäen antaa Lucalle pientä helpotusta, tikaten toista vähän nopeempaa, lyhkäsemmillä tauoilla. Kohta Luca ei saisi moisia taukoja, ellei Tora niin päättänyt itse.

Tora nopeutti työntöjään, painaen joka kerta niin syvälle kuin vain Lucaan upposi, vieden toisen käsistään pojan rinnalle, nipistelemään ja venyttelemään Lucan nännejä. Niitä pyöriteltiin sormien välissä kovakouraisesti.. Melkein kuin Tora olisi Lucalta yrittänyt jotain lypsää esiin. Ja ehkä lypsättinki~
"Tätähän sinä olet halunnut, eh? Että sinut sidottaisiin kiinni ja käytettäisiin hyväksi.. Tulee jopa meidän kiva pieni kimppa kamujen kanssa mieleen~ Haluaisitko kokea sen uudestaan, hm? Kaksi samaan aikaan tunkeutumassa sinun tiukkaan perseeseen? Voin nimittäin kyllä järkätä samanlaisen tilaisuuden.. koska... tahansa.."
Tora mumisi, iskien hampaansa tuon korvaan sitten, mumistuaan koko jutun korvaa vasten. Lämpimän hengityksen hyväillessä korvan herkkää pintaa. Ja kun hän oli hampaansa upottanut Lucan korvaan -mistä varmasti jäisi mustelmat- otti molemmat kädet kunnon otteen Lucan lanteista. Joka työnnöllä jonka Tora teki, Lucaa vedettiin itseä vasten. Ties millaisia tuntemuksia se toisessa herätti, kun hän pisti nussiten..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 1:39 am

Kyllä Luca olisi varmaan ilman pientä muistutustakin tiennyt että ei elänyt pienessä pörröisessä maailmassa.. hän eli painajaista... ainakin tuolla punaisella minuutilla... Jokainen työntö aiheutti suurta tuskaa, kestihän se pienen tovin ennenkuin Luca alkoi tottua Toran barbaarimaisiin työntelyihin.... Olihan hänet joo kerran avattu kunnolla.. mutta olihan tuo kuukaudessa kerennyt kivasti parantua entiselleen..
Luca ulisin ja valitti ääneen, vaikka hän yrittikin pitää matalaa profiilia, ihan vain senkin takia ettei Tora saisi mitään lisäkiksejä.. Italiaano pakeni aina eteempäin pöytää vasten, Toran vetäistessä vartaloaan poispäin lucan perseestä. Italiaano oli kaiken panon keskellä päättänyt että nyt tämä loppuisi, mutta turhaan. Hampaat tunnettiin siellä täällä ja Työntöjen tahti tiheni. Siinä sivussa Luca ei voinut omalle nautinnolleen mitään... Oma alakerta oli täydessä valmiudessa ja Toran pahoinpitelystä saatiin vain enemmän kiksejä...

Tora jyysti menemään ja Luca urisi alla nautinnosta sekä kivusta....Luca olisi hyvinkin voinut vielä elää tämänkin kokemuksen kanssa ellei Tora olisi sitten mennyt hienosti mainitsemaan... siitä kimppakerrasta... Luca oli ainut perse varmaan jota oli käytetty urakalla... Hän oli nauttinut siitä, kyllä.... ja siksi Italialainen sitä häpesikin niin paljon... hän oli nauttinut siitä...Luca ei voinut mitään sille että jälkeempäin aina häpesi... koska.. hän tunsi suurta yhteenkuuluvuutta Nosan kanssa, eikä ikinä tahtonut pettää eikä aiheuttaa toiselle sen suurempia huolia... vaikka viimeaikoina toinen oli varmasti saanut ulvoa yksinäisen suden lailla....
Nosa oli yksi niitä ihania asioita, melkeimpä ainokaisia mitkä auttoi häntä jaksamaan tässä elämässä... entä sitten jos hän vaikutti takertujalta? Mutta eihän Lucalla muita ollut.... ketään joka välittäisi.. ystävätkin loppujenlopuksi eivät olleet sitä tasoa mitä olisivat voineet olla...
Torakin.. oli tuollainen että rupatteli, nusasi ja sitten juoksi karkuun jonnekkin työn perään... ei sillä että Lucalla mikään ikävä tulisi! Mutta viimeaikoina Italiaano oli tuntenut olevansa yksin..

Kipu sai Lucan heräämään haman rajamailta, italiaano muutenkin taisteli siinä ja siinä, että olisiko tulossa vai eikö... Todennäköisesti Toran marssittua ulos Luca auttaisi itsensä loppuun ja painelisi jonnekkin lepäämään... Tunnilla istuminen nimittäin saattoi tuottaa vaikeuksia.... muutama läpsäsy perseelle vielä panon jälkeen vain olisi piste Iin päälle...
"Mhhnnn!~" Luca ynisi ja kipristeli varpaitaan taivuttaen vielä selkäänsäkin kun Toran elin survasi sitä ihanaa pistettä hänen sisällään...Luca tönäisi itseään Toraa vasten, tahtoen saavuttaa tuon äskeisen hurmostilan uudestaan..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 12:09 pm

Lucan urinat sai Toran kehräämään. Mokoma peto nyt vain nautti toisen jyystämisestä aivan liian paljon, että viitsisi edes jotenki edes vaivautua olemaan helläkäteninen tuon kanssa. Olihan Lucan ja Tonyn paneminen kaksi aivan eri otuksia.. Tonyn kans piti olla hellä.. Tony piti siitä kun oltii varovaista... eikä pantu tuota hengiltä, niinkui hän Lucaa pani. Toki, kyllä sitä teki mieli pistää jyystäten Tonyäkin, mutta sinälleesä ei ollu sydäntä tehdä sitä. Se kun oli niin nätti poika ja kaikkee nii.. Kyllä.. Hän piti Tonyä aivan toisessa arvossa kuin Lucaa.. Luca oli hänen pieni panoreikänsä. Tony oli.. kaikkea muuta. Näin se meni.
Tora virnisti itsekseen kun Luca siinä ei tiennyt olisiko tullut, vaiko ei. Mutta ei hän antaisi tuon tulla vielä, vaikka mikä olisi. Poika saisi nyt oikein kunnon panon, jotta tuon ei heti tarvitsisi säätää mitään hänen poikansa kanssa. ..Vaikka tuo varmaan säätäisikin. Pistäisi kunnon panobileet menemään. Nosa Parka. No sitä enne kannatti tosiaa pistää Luca saamaa mömmöjä osakseen. Teki tuolle vain hyvää. Tora urahteli kun hän iski syvälle toisen sisään omaa kaluaan. Tuntui niin hyvältä kun Lucan arse puristeli itseään hänen ympärillä joka survaisulla. Varsinkin kun hän osui siihen kivaan pieneen pisteeseen tuon sisällä. Tora tähtäsikin siihen kunnolla, joka työnnöllä tai joka toisella. Riippui ihan. Ja juuri ennen kuin Luca sai nautinnon huipentumansa, Tora lopetti liikkumisen. Se vaati kyllä kaikki viimeiset tahdonrippeet, jotta hän sai vedettyä itsensä toisen lämpimästä syleilystä. Tora huohotti, siinä missä Lucakin. Muutama pieni naurahdus.. Luca mokoma.. Teki hänet oikeasti hulluksi, hän ei edes oikeasti tiennyt että omasi tällaisia sadistisia piirteitä, ennen kuin oli Lucaan törmännyt. Toisen punertavia ja muutenkin kipeitä pakaroita otettiin ja läppäistiin. Molemmille pakaroille kaksi läppäisyä.
"Mokoma... pikku huora."
Tora mumisi, antaen Lucan vähän "jäähtyä".. Kohta päästäisiin loppuhuipennukseen. Siitä hyvästä, Tora otti kravatinsa pois kaulastaan.. Se kietaistiin Lucan kaulan ympärille. Siitä nykäistiin taaksepäin ja Lucaa kuristettiin silleen hienosti. Ei liikaa, mutta sopivasti. Niin että tuo saattaisi pöriä tajuttomuuden rajamailla jos oikein hyvin menisi. Tora survasi itsensä takaisin Lucan takamukseen, kunhan oli kaatanut Lucan pulpetille selälleen. Jalat hän taivutti Lucan rintaa vasten. Näin tuon takamus tuli paremmin esille. Paremmin hänen ulottuville. Tora pisti käden toisen kurkulle, ja laittoi rynkyttäen. Pulpetti jonka päällä Luca oli, liikahti hitusen eteenpäin joka työnnöllä, kunnes tuli seinä vastaan. Sitä sai rauhassa panna Lucalta aivoja pihalle nytten. Pöytätaso iski seinään vähän väliä kolinan kanssa, mutta ei se Toraa estänyt nauttimasta tästä pienoisesta hetkestä. Nyt oli se ja sama, tulisiko Luca vaiko ei, Tora jatkaisi leikkiä hituse jos tuntuisi siltä.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 2:00 pm

Luca oli jonkin sortin hurmoksissa taasen kun sitä g-pistettä tökittiin ihanasti. Kaiken kivun seasta nautinto pilkisti esiin..tosin kyllä Luca mieluummin olisi päällä kuin nussittavana. Toran kanssa italiaano keskittyi vain siihen nykyisyyteen, sellainenkin taito oli ollut pakko oppia jos ei halunnut kävellä paperipussi päässä lopunelämäänsä häpeästä..
Torahan pisti lykkien! Jokaisella survaisulla italiaano työntyi pöydän kanssa eteempäin ja vain kolina kävi kun rehtoriherra pani menemään omien mielihalujensa mukaan.
"Mokoma... pikku huora." Toran sanat kaikuivat Lucan päässä ja poika ynisi vanhemman läppästessä häntä persaukseen. Uuh~ tuntui jollain tasolla hyvältä.. Vihreitä silmiä räpyteltiin ja jonkin sujahtaessa hänen kaulansa ympärille, ja nytkähdyksen seurauksena Luca jännittyi koko vartaloltaan, henki salpautui ja vartalolla kulki kivoja viboja... silmissä sumeni ja Luca urahti, henki oli ahtaalla ja sai kaiken vastarinnan(jos sitä oli edes ollutkaan), laukeamaan.... Luca puristi silmiään kiinni, nuori ei edes huomannut maiseman vaihtumista. Paine aataminomenan päällä sai Lucan henkäisemään ja liikahtamaan rajusti, mutta sekin vain kerran... Tora oli raju, oikeastaan kaikki oli muuttunut rajummaksi sen jälkeen kun heillä oli ollut sitä 'kimppakivaa' kuten Tora sitä nimitti... Luca ei puhunut itse mistään kivasta.. Se oli noloa.... melkein voisi luokitella raiskaukseksi, tämänkin ja ne monet muutkin kerrat! Mutta.. aina loppuhännillä Luca oli itekin niistä nauttinut, eli pystyikö hän siis niitä suorilta kädeltä nimittämään raiskauksiksi?
Hikikarpalot noruivat italiaanon vartaloa pitkin ja aikuisen miehen lykkiessä menemään, Luca urahti aina, silmät harhaillen katossa ja Torassa....

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ti Joulu 21, 2010 4:46 pm

Luca näköjään tykkäsi kun häntä oli läimäisty takamukselle. Poika oli alistunut mukavasti tuohon osaansa tässä. Tora rynkytti kaikessa rauhassa Lucaa. Kuitenkaan, hän ei itse jaksaisi pitkään, kun oli muutenkin jo aika tiukassa, ja Lucan persekin oli ihastuttavan tiukka.. Ja se tiukkuus tässä nyt eniten viehätti ja oli mukavaa, ja sekin miten Lucan katse harhaili sielä täällä. Käsi otettiin toisen kurkulta pois, molemmat kädet laitettiin Lucan hartioille ja toista vedettiin taas itseään vasten, joka kerta kun hän työnti itseään toiseen sisään. Sitä pääsi syvemmälle ja syvemmälle.. ja nnnh. Luca vaan oli seksikäs sidottuna ja käytetyn näköisenä!
Tora purkautui Lucan tiukkaan takamukseen. Oli tuon rynkytyksen aikana se paita myttyrä oli löystyny sen verran että Luca saattoi liikutella käsiään, sekä saada ne irti lopulta ja alkaa käyttämään niitä, jos jaksaisi. Tora pysyi paikoillaan hetken, huohottaen, koettaen saada hengityksensä tasattua jotenkin. Lucaa nussiessa tuli aina hiki. Tuli suorastaan miellyttävä olo näin jälkeen päin. Lucan nännit nöpötti vielä, joten Tora nuolaisi toista niistä. Näykäten sitä heti perään, ennen kuin sulki mokoman huulien syleilyyn. Tora imi pari kertaa kovaan. Kielen kärjellä kutitettiin vähän. Toinen nänni sai saman kohtelun. Mitä nyt Tora taisi puraista vähän kovempaa. Lopulta Tora vetäyty Lucasta, pyyhkäisten mömmöistä kaluaan Lucan sisäreisiä vasten. Toinen oli muutenkin pieni ja likainen otus tällä hetkellä, niin ei se haitannut. Ja muutenkin tuo jossain omissa hurmoksissa lillui.
"Hyvä poika~ Pitää otetaan kohta uusiksi. Siihen asti, leikihän itsesi kanssa~"
Mies hykerteli. Hän voisi hyvinkin ottaa koko jutun uusiksi. Olisi hän tässä voinut toisen laittaa nuolemaan hänet puhtaaksi.. ja olisi hänkin voinut Lucaa vähän nuolla.. mutta eipä tässä mitään. Luca tuskin oli heti edes saanut omaa orgasmiaan.. ja vaikka olisikin, niin ei se mitään! Tora halusi silti nähdä miten Luca leikki itsensä kanssa. Se olisi mukavaa ajanvietettä.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   Ke Joulu 22, 2010 2:21 pm

Lucan huulienvälistä kuului vain tyydyttynyt"uunf~" ääni Toisen lauetessa... Itse tuo ei ollut osille päässyt, oli justiinsa ollut siinä rajamailla kun Tora oli ilkeesti lopettanut kesken kaiken.. Italiaano huohotti hien valuessa otsalla..Luca oli rättiväsynyt, tuskin oli huomannut että oli saanut kädetkin vapaiksi jossain välissä..
Italiaano huohotti hetken vielä paikallaan, kasaten miehuutensa rippeitä ja toipuen rynkytyksestä.. Italiaano kohottautui istumaan pöytätasolle ja kiiluvin silmin katseli Toraa.. Italiaano oli siinä oman hurmoksensa rajoilla vielä.. ei tarttisi kun muutaman vedon ja sitten se olisi siinä.. pääsisi omaan pikku taivaaseen..
Kaikesta tilanteen noloudesta huolimatta, Lucan sormet kulkivat alavatsalle ja siitä hyväilemään hänen omaa elintään, joka kiimanesteistä kiilteli.. Luca otti Toran neuvoista todellakin vaarin~
Luca sulki silmänsä, ja veteli menemään, ynisten ja haukkoen henkeä, pää kolahti seinää vasten kun italiaano taivutti selkäänsä..tuntui.. jänskältä kun Toran eritteet valui ulos takamuksesta hitaasti.....Italiaanon varpaat kipristelivät ja Luca tuli pian omalle käjelleen. Italiaano tärisi orgasmin kourissa ja hengitteli, nuoli kuivia rohtuneita huuliaan... tämäse vasta oli... melkoista...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Just take it like man!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Just take it like man!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Koulu :: Toinen kerros-
Siirry: