Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 In your arms, I feel so safe

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
KirjoittajaViesti
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 2:41 am

Luca missään kanslian sohvilla nukkuisi.. Nosan viekussa.. niinkuin aina tähänkin asti.. taisitten kotosalla..
" En jaksa odottaa" Luca hymähti hymysuin ja taputti Nosan poskea toisen tarinoidessa.
Minkälaista se olisi, noh pian Lucan ei tarttenut arvailla..


Lähtöpäivän aamuna Luca oli hermona.. kaikki oli pakattu, avaimet oli taskussa, kännykkä, Rio ruokittu,, Hän ja Nosa.. Laukut. Clear, kaikki oli.."On on.. mulla on kaikki.. elä kysele tai multa varmasti jää jotain.." Luca tokaisi niskojaan hieroskellen.. Italiaano oli hieman leikellyt hiuksiaan viimeiltana.. ei paljoa mutta latvoja pois, ja partaa oli ajeltu hieman lyhkäsemmäksi.. Luca oli siitä oikeastaan aika ylpeä.. Miehuuden mitta oikeastaan.. ei hän osannut enää ajatellakaan itseään ilman sitä..
" taksi tulee parin minan kuluttua.." Luca sanoi ja katsoi vielä kerran kämppää ympäri.. kaikki jäi.. paitsi Nosa...... Lucalla ei ollut mukana kuin yksi Urheilu laukku johon mahtui paljon tavaraa ja yksi olkalaukku joka tulisi mukaan lentokoneeseen... Luca huokasi ja alkoi raahata laukkuja hissiin.. Kohta sitä oltaisiin lennolla..

Taksikuski ajoi suunapäänä Lentoasemalle, ja peri vielä hirveän hinnan pikkumatkasta.. Luca pullitti maksun nuristen ja alkoi sitten raahata Nosan kaverina laukkuja airportille. pwii..
Ja jaja... eipä siinä kauaa mennytkään kun päästiin kipsuttamaan lentokoneeseen.. Luca pelkäsi lentokoneita.. tai ei pelännyt mutta vieroksui aina noilla matkustamista.. Las vegasiin oli ihan kiva lennellä.. mutta näin pitkä matka kyllä vähän vieroksutti Lucaa.
"Entä jos tapahtuu jotain kauheeta, joku ali baba on kuitenki piilottanu jonku pommin tai jotain " Luca nurisi ja seurasi Nosan perässä käytävää pitkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 4:46 pm

Nosa tuhahtu pienesti, Lucan kieltäessä kyselyt. No anteeksi, kun hän vain oli huolissaan! Huokaus. No molempia jännitti. Yhteinen ulkomaanmatka, joka päättyisi hienoon hääseremoniaan, jos se hänestä riippuisi <3 Nosa hymyili pienesti kun Luca sitten sanoi taksin tulevan kohta. Molemmat sitten kipittivät hissiin, siitä autoon ja sitten lentokentälle. Tosin tuo taksikuski oli ollut aivan kamala. Töykeäkin! Nosa mumisi jotain huonosta asiakaspalvelusta..

"No höpö höpö.. eikä ne nyt ihan ali baboja ole, vaan jotain insallaheja."
Nosa hymyili, suikaten pienen pusun Lucan poskelle sitten, liput näytettiin sille jollekin lipuntarkastajalle, ja sitten päästiin lentokoneeseen. Onneksi heillä sentään oli vieruspaikat. Muuten olisi ollu kurjaa matkata! Ties vaikka olisi joutunut jonkun läskin äijän viereen.. hyyi.. Ajatus inhotti hirveästi! Nosa laittoi takkinsa ylähyllylle, ryömien sitten paikalleen istumaan. Ikkunan viereen! He voisivat sitten myöhemmin vaihtaa paikkaa Lucan kanssa jos siltä tuntui. Kun lento sitten lähti matkaan, Nosa nojasi päätään Lucan hartiaa vasten.. Vissiin he nukkuisivat suurimmanosan matkasta..
Jossain välissä Nosa oli pyytäny itselleen ja Lucalle vilttiä, kun tuntui vähän vilpoisalta. Nosa sitten kääri Lucaakin peittoon. Vieretysten, lämpöisessä viltissä... ja seuraavaksi teen ja voileipien kanssa, oli ihan mukavaa lennolla. Varsinkin kun Luca oli tuossa.. seurana. Olisi ollut kurjaa matkustaa yksin..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 7:48 pm

Luca marisi ja käveli Nosan perässä, antoi lipun lipuntarkastajalle ja katsoi tuotakin silmät viirussa.. Kuitenkin jätkä käännyttäisi hänet takasin ja sanoisi että hän näytti epäilyttävältä erkiltä, haukkuisi vielä kuitenki ali hassaniksi ja ties miksi terroristiksi.. Totta puhuen.. Lucaa pelotti.. että joku hullu keksisi alkaa huitomaan aseen kanssa.. "..onhan tämä kuitenkin melko turvallista.. kaikki turvatarkastukset ja muut.." Luca lepytteli itseään silmiään pyöräyttäen.
ja tosiaan oli onni että kaksikko sai omat paikat toistensa vierestä, Luca ei kenenkään muun viereen tunkisi.. se olisi saletti.. Koska tämä kuitenki oli heidän lomansa <3 Josta tulisi ikimuistoinen.. Luca oli vielä muistanut ottaa järkkärinsä mukaan, voisi nakata sen jollekkin tyypille aina jossain joka voisi ottaa heistä kahesta(siis nosasta..ja hänestä) kuvia.. ..tietenkin..hrr.. Lucaa hykerrytti asia.. että joskus olisi kiva ottaa Nosa valokuvamalliksi.. Johonkin kimonoon ja pitsihepeneisiin.. Luca tahtoi, halusi <3 Joskus hän vielä ehottaisi asiaa Nosalle.

Luca rojahti Nosan viereen ja nakkasi takkinsa samaan syssyyn Nosan takin kanssa, noin, nuo voisivat harrastaa seksiä siinä, kun takit oli vielä jännästi päällekäin, Luca virnisti ja pyöräytti silmiään tuhahtaen. okei, hän ja hänen järjenjuoksunsa.
matkan aikana Luca kyseli lisää Nosalta, missä tuon vaari ja mummi asuivat ja niinpoispäin.. Lucaa jänskätti, kuitenkin toisen porukat haukkuisi hänet maanrakoon.. koska hän nyt oli tuollainen olento...
Jossain vaiheessa syöpöteltiin ja pistettiin nukkumaan.. Luca heräsi siihen kun hänen puhelimensa piipasi.. viestiä..
Isha se kyseli missäpäin Italiaano oli ja näinpoispäin.. Luca kohotti kulmaansa ja sulki puhelimen.. nääh.. kukaan tärkeä hänelle voinut soittaakaan kun Nosa oli siinä.. Josta puhuttaessa Luca alkoikin kihnuttaa tuota vasten... huovan alla käsi kävi silittelemässä Nosan reittä... khihi... toista oli kiva kiusia kun tuo nukkui..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 8:35 pm

Nosa katsoi Lucaa tuon kysellessä jotain hänen mummusta ja vaarista. Poikahan kertoi. Siinä samalla kun he mutustivat niitä leipiä ja joivat teetä tai limpparia.. mutta kuitenkin saivat napansa täyteen enemmän tai vähemmän. Kun massut oli täynnä, Nosaa alkoi unettamaan.. Tämä siinä sitten snugglasi lähemmäs Lucaa, kietoen kätensä tuon ympärille. Siinä sitten mentiin nukkumaan.. Tämä siinä mieluusti tuhisi rauhassa. Nautiskellen Lucan suomasta ruumiinlämmöstä ja läheisyydestä. Ku sai nuuskutella toisen ominaistuoksuu ja kaikkea muuta namia.. Nosa hyrisi tyytyväisenä.. oli se vähän häirinny ku jotain kurjaa oli piipannut jossain, ja Nosa sen takia ynähtikin siitä hyvästä, ahtautuen lähemmäs Lucaa. Kurja piippailu, häiritsi hänen unia.. Vaikka hän yleensä nukkui hyvin sikeästi, nii lentokoneissa ja autoissa uni oli kevyempää... Ja Kun Luca sitten alkoi häntä vasten kihnuttamaan, Nosa meinasi jo vaihtaa asentoa ja mumista toiselle että pysyisi paikoillaan.. kunnes tunsi missä tuon käsi meni. Aussin käsi kävi häätämässä Lucan kättä pois. Ei nyt! Ei lentokonees!
Tosin itsepintaisesti se takaisin tuli, Nosa kiemurteli ja ynähti. Lopulta hän avasi silmänsä ja katsoi Lucaa pistävästi. Kurja! Hänellä oli yhtäkkiä lämmin! Liian lämmin ja se oli Lucan vika! ..ja juhlat housuissa myös.. Nosa puri huultaan ja siirti Lucan kättä tuon omalle jalalle. Pitäisi uteliaat näppinsä omalla puolella. Omat jalat nostettiin penkille ja sitä mentiin kerälle. Hitot.. hitto hitto hitto! Luca mokoma.. Eikä lentokoneitte vessoissa saanu harrastella mitään omituisuuksia, sitä jäisi vielä kiinni tai jotain!

Lucan näpit oli kyllä itsepintaisetttttt.. ja Luca myös itsepäinen. Nosa vinkaisi pienesti kun tuon käpälä osui hänen etumukselle. Posket punehtui hienosti.
"Lopeta hyvän sään aikana!"
Nosa sähähti tuolle, ryömien vähän kauemmas, lähemmäs ikkunaa, kietoen käpälänsä omien jalkojensa ympärille tiukasti. Ties vie joku näkisi jotain! Sitten.. sitten häntä nolottaisi kamalasti..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 9:40 pm

Italiaanon lämmin käsi ja sormet tunnustelivat aussipojan housujen etumusta uteliaana. Samaan aikaan Luca katseli Nosan kasvoja, tuhisi tuon korvaan välillä ja hymyili vinosti...Italiaano vilkaisi ympärilleen.. Tässä osassa konetta ei ollut edes väkeä paljonkaan... ja nuo taisi nukkuakkin.. Mairea hymy leveni italialaissyntyisen kasvoilla.. Lucaa alkoi panettamaan... oli panettanut oikeastaan hieman jo aamusta...
Olihan se jännä ajatus että pian Nosa oli hänen kokonaan... Taisiis eihän hän omistanut toista mutta oli valtuudet toiseen jollain tasolla.. Hrr~ Muutenkin mielessä pyöri Nosa seksikkäässä kimonossa..mielenkiintoisissa asennoissa.
Nosan käsi tunki siihen ja työnteli kiimaisen italialaisen kättä pois... Luca kurtisti kulmiaan, silmät loistaen..sillä tietyllä tavalla..
Luca nuolaisi huuliaan..

Lucan silmät muuttuivat viiruiksi, Nosan sähähtäessä.. Paskat ketään kuitenkaan kiinnostanut mitä he hommasivat.. eikä tarttenut.. Ja sitä paitsi... Lucaa jollain tavalla houkutti ottaa Nosa tuossa, kiinnijäämisen uhalla juuri..
"Älä nyt... ei kukaan huomaa.. " Luca kuiskasi Nosan korvaan hiljaa, ottaen toisen korvannipukan suuhunsa ja imien sitä, samalla kun viltin alla kuljetti kättään Nosan paidan alle ja selkärankaa pitkin alemmas..
"Voisit ottaa multa suihin.. ainakin.." Luca kuiskasi ja puhalsi Nosan korvaan, alkaen imeä toisen kaulaa sitten.. alkaisi nyt Nosakin leikkiin..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Pe Joulu 24, 2010 11:39 pm

Nosa tuijotti Lucaa takaisin, viiruisilla silmillä, kun tuo katsoi häntä moisella ilmeellä. Mokoma.. Grrh. Oltii sitä sitte miten tahansa paljo kihloissa ja kohta naimisissa, niin ei lentokoneessa! Nosa ainakin oli sitä mieltä! Eikä laivoissa, hisseissä.. missään! Muuta ku jossain makkarissa! Ainakin, Nosa tahtoi näin ajatella, olisi toinen asia toteutuisiko se tälleen..
Luca sitten vielä alkoi hänen korvansa kimpussa hääräämään, imien korvannipukkaa. Nosalla oli muutenkin vähän herkät korvat ja tämä kiihottui herkästi kun hääräsi niskan, tai korvien parissa.. siis sen lisäksi että se toinen osapuoli oli Luca joka osasi kaikenlaisia kiksejä.. Kuuuten tuo selkärankaapitkialasliukuvatkädetnyttentodisti!!! Nosa kun oli yrittäny pakoon, niin äkkiäkös tässä kohtaan poikka yhtäkkiä melkein makasi kehräävänä Lucan sylissä! Samperi soikoon! Toinen sitten osasi painella nappeja..
"E-en minä nyt tiedä.."
Nosa mumisi, katsoen ympärilleen vähän hätäsenä. Miitä nyt sinälleensä suihinottoa vois ehkä harjoottaa, hän kun kyllä siitä tykkäsi.. Lucakin tiesi että hän tykkäsi ottaa suihin ja kyllä hän siitäkin nautti kun häne suutasa pantiin.. Nosa näpersi paitaansa takas alas massuaan peittämään, vaikka peiton alla oli eikä kukaan mitään näkisi. Huulta purtiin ja tämä katsoi Lucaa kulmiensa alta. Poskia punerti vielä enemmän... Hävetti. Kyllähän hänkin kuumana kävi, mutta ei hän silti kehdannut. Kun tämä oli vähän niinkuin.. noloa. Mutta... Nosa huokaisi pienesti kun Luca imi hänen kaulaa. Siinä olisi vielä jälki tämän matkan jälkee..._________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 12:15 am

Lucaa ärsytti jotenkin.. C'mon nyt, kaikki oli unessa ja missään ei näkyny ketään stuerttiakaan.. Luca tuhisi Nosan korvaan ja näykki tuon korvaa ja kaulaa välillä, samassa Luca tarttui nuoren käteen ja vei sen omalle, tykyttävälle etumukselleen, samalla oma käsi luikertaen toisen etumukselle esteiden yli... Ja hihii, mikäs se siellä.. Nosan pöksyissä tuntui olevan kärmes valmiina... "... minua panettaa ihan yhtälailla kun suakin.... haluat sitä kuitenkin" Luca sanoi kiimasta paksulla äänellä... Kun sitten Nosa ei tehnyt elettäkään.. Mies siveli hetken toisen niskaa ja hiuksia.. kunnes pakotti Nosan katsomaan itseensä ja lopulta Nykäisi toisen rajusti lattialle, painaen toista vasten haarustaansa.....viltti makasi hylättynä lattialla....
"Ei kukaan huomaa, ollaan ihan hiljaa.... ota ja ime, kulta..." Luca katsoi Nosan ruskeisiin silmiin, maanitellen vielä aukaisi omia housujaan ja hieroi itseään boksereidensa päältä... silmät tapittivat Nosaa vaativasti.. Se oli ota tai jätä.. tai oikeastaan "Ota!" Tilanne... tietty voitaisiin siirtyä suoraan hommiinkin..

Ja kun Nosa sitten jo aloitti.. Luca huokasi tyytyväisenä, pienesti tukistaen Nosaa hellästi hiuksista..."Mmnnh." Luca ynähti osaksi nautinnosta, ja osaksi halusi nähdä miten Nosa reagoisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 12:33 am

voihkaisu karkasi huulilta kun Luca löysi hänen juhlakunnossa olevan elimen. Kurja! Nosan oma käsi tutkiskeli uteliaana Lucan kovana sykkivää, isohkoa elintä.. Poika nielaisi. Häntä oikeasti arvellutti koko tilanne, sanoi Luca mitä tahansa! Joo, siis.. puhuhan Luca asiaa, ei siitä ollut kyse, mutta... mutta.. Nosa katseli jonnekin.. Toinen silitteli hänen niskaansa.. ja hiuksia.. Kunnes sitten yks kaks hän löyti ittensä tuon edestä lattialta. Nosa tuijotti Lucaa silmät pyöreinä, nii hyvi ku saattoi, naama haarustaa vasten. Mmh, toinen tuoksui myskiseltä.. ja oli ihan selvästi siinä valmiuessa.. odottaen vain että joku tekisi jotain..
"Ei kukaan huomaa, ollaan ihan hiljaa...."
Joo niin varmaan. Varmasti joku huomaisi ja saisi Ilmaiset pornot tässä. Nosa rimpuili vähäsen. Mitä nyt tästä ei päästy minnekään, muuta kuin hitusen taaemmas, jotta Luca sai housujaan tieltä pois, ja oli bokseritelttailemassa. Nosa kyllä funtsasi jos oli ikinä nähny Lucaa noin innokkaana peliin..
"Ota ja ime, kulta..."
"Älä viitti! Päästä minut nyt ylös.. jooko?"
Nosa kysyi pienesti, katsoen Lucan vaativiin silmiin. Okei, se oli sitten pakko tilanne! Kerta pieni nykäsevä naamanpainaminen haarustaan, sai Nosan täriseviin käsiin pientä liikettä. Mmrrrh.. Ihmeellistä miten alistava Luca oli hottis.. Nosa nuolaisi huuliaan, kunhan Lucan elin tuli esiin.. Okei.. Kai hän nyt.. voisi kun sulhake halusi..

Huulia raotettiin ja kohta Lucan sykkivän elimen terska oli lämpimien huulten välissä. Nosa värähti kun Luca huokaisi. Jos tuo vielä jotain kovempia ääniä vääntäisi niin hän varmasti lopettaisi! Nosan kieli pörähti kertaalleen Lucan terskan ympäri. Kädet oli molemmin puolin hänen kihlattua.. hellän pienesti Nosa kokeili imaista pienesti.. ja ottaa vähän enemmän suuhun, Lucan tukistaessa pienesti. Sanottu ynähti, ja nosa oli jo vetämässä päätään taakse sanoakseen muutaman valitun sanan, kun hänen päätä vain painettiin alas takaisin. Nosa itse ynähti, kun paksu elin luiskahti peremmälle suuhun. Kakomisreflektinsä Nosa sai kuriin ja tämä räpytteli silmiään pienesti, kevyesti järkyttyneenä.. Lucan pehmoisenkarkea karvoitus kutitteli nenää.. Aussin vetäessä päätä taaksepäin, samalla pienesti imien..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 1:02 am

Sinällään oikeastaan Lucaa ei olisi haitannut vaikka joku olisi katsellut, kuhan ei alkaisi tunkemaan mukaan... ja silleen ettei Luca tiennyt asiasta...
Mutta kun Nosa sitten viimein suostui leikkiin.. Luca ei voinut kuin vain nauttia kiinnijäämisen uhan kiihottaessa häntä lisää... Nosan lämpimät huulet olivat erittäin vastaanottavaiset, ja jos Nosa yritti jotain omiaan alkaa säätään, Luca pisti toisen takaisin ruotuun.. nosa saisi imeä loppuun asti, ilman keskeytyksiä.. Luca mainitsikin toiselle asiasta
"..Kulta... ei mitään hoppua sitten.." Luca mumisi hiljaa, Nosan hiuksia silitellen.. aussin huulet puristivat ihanasti kalun vartta ja Luca kipristeli varpaitaan.. Nosa oli ihana.. Luca katseli toista alas, ja kun heidän silmät kohtasi, Luca virnisti voitonriemuisesti.. Mmhnn~~ kun tuntui hyvältä..
Nosan aneluita Luca ei ottanut kuuleviin korviinsakaan..

Luca heräsi horroksestaan, kuullessaan verhon vedettävän sivuun ja pienoista kopinaa... Vaistomaisesti Luca vetäisi huovan nopeasti Nosan ja hänen ittensä päälle osittain ja kehotti Nosaa vain jatkamaan, nopeampaa ja kovempaa.. oikeasti, ei ollut totta miten ihania viboja tuo tilanne aiheutti Lucalle.. Mrrhhnn.. taisi osa olla Toran syytä..
Stuertti kopsutteli käytävää myöten..ihan Lucan ja viltin alla Lucan elintä imevän Nosan luokse... " Miltä matka on tuntunut?.. ei ole enää kuin muutamia tunteja että olemme perillä" Stuertti, naikkonen hymyili ja katsoi Lucaa odottavana.. ja Nosan imaistessa..Luca huokasi!Mutta taitavasti peittosi sen haukotteluksi..
Luca venytteli ja hymyili stuertille, silmistä näki että mies nautti täysiä " Kyllä tämä tästä.. on tullut nukuttua.." Luca hymähti.
Stuertti hymyili aurinkoisesti ja toivotti Lucalle hyvää lentoa, kopsutellen sitten takaisin taukotilaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 6:22 pm

Hitot tuon örvelön kanssa. Pisti hänet imuttamaan, vaikka sitten loppuun asti. Nosa nieleskeli sylkeä. Muuten vielä penkki kastuisi, ja Lucan housut.. ja.. kaikki.. vaikka Nosalla sellanen kutina kyllä oli ettei tämä pelkkään suihinottoon jäisi. Luca sitten vielä silitteli hänen päätään, niinkuin se mitään auttaisi.. Tai ainakaan rauhoittaisi hänen panikointiaan! Sitten kun heidän silmät kohtasi, ja Luca kehtasi virnuilla voitonriemuisesti, Nosa puri tuota kevyesti. KURJA!

Nosa hätkähti kun jostain kuului verhon vedettävän sivuun. Ja sitten perään heti askeleita! Nosa meinasi jo nousta ylös ja istua paikoilleen takaisin, mutta oliko sulhake sitä mieltä?! Ei. Luca vaa käski jatkamaan.. nopeempaa ja kovempaa.. Peitti ny sentää huovalla, niin ettei heti tulisi tietoo. Olisipa toinen ollu vielä niin viksu että laittoi sen tarjotin pöydän edessä olevasta penkistä alas.. mutta se taisi olla toive ajattelua.. No jos kerta tahtoi kovempaa ja nopeempaa työstämistä nii saamansa pitää!
Nosaha sitten imutti, vaikka siinä stuertti seisoi parin sentin päässä. Aussia jännitti kamalasti, myönnettäköön sitten vielä se että häntä pelotti että he jäisivät kiinni! Jos he nyt rysänpäältä jäisivät niin hän kyllä hyppäisi koneesta ulos.. Nosa vähän vaihtoi asentoaan, imaisi kovaa ja näpersi sormillaan Lucan pallien kimpussa. Siinäpä toinen sitten taidokkaasti sai yrittää huokaustaan muuttaa haukotukseksi.. ja taisi se onnistua kun Stuertti lähti käppäilemään pois päin. Aussi huokaisi helpotuksesta, aina siihen asti kunnes Luca otti ohjat käsiin ja liikutteli hänen päätään.. Hänellä ei näköjään tähän hätään ollu sanomista mihinkään!
Niinä kertoina kun Luca sitten antoi hänen edes vähän haukata happea, niin Nosa yskäisi vähän ja nieleskeli sylkeä suusta pois. Lucan elin oli märkä, niin aussin syljestä kuin italialaisen kiimanesteistä eikä ainakaan osottanut pehmenemisen merkkejä! Nosmun suuta käytettii nyt taitavasti hyväksi.. ja kyllä hän siitä nautti, ja Lucakin tiesi sen..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 6:48 pm

Italiaano puraisi huultaan pienestä kivusta ja samalla huokasi hiljaa... Samaan aikaan NIIN nautinnollista ja niin kipeää..


Kyllähän se melko noloa olisi ollut jo stuertti olisi honannut että jotain oli meneillään, mutta eipä tuo olisi kehannut mitään kuitenkaan sanua...
Stuertin kipotellessa pois, jatkui!
Luca tukisti Nosaa virnistäen, silmät muljahti kun Luca käytti toisen suuta hyväkseen.. Lantiolla Luca pukki pienesti syvemmälle.. Tottakai hän antoi sitten Nosalle pieniä taukoja kun alkoi näyttää siltä että tuo tarvitsisi sellaisen, ei hän toista tukehduttaa yrittänyt. " Mmhhh. Nosa~" Luca sanoi kiimaisena ja kaksi penkkiä heidän edessään istuva nainen liikahti.. Luca ei välittänyt, kissanviikset vaikka tuo kuulisikin, ei naisella kuitenkaan olis rääpyä alkaa komennella..
"... nos...." Luca inahti silmät kiinni puristettuna, miehen vartalolla kävi sellainen viba että kohta hän tulisi.. eikä siihen mennytkään kauaa.. Luca tarrasi Nosan hiuksiin ja vetäisi toista ihan himpunverran kauemmaksi ettei ihan kurkkuun suoraan kaikki menisi, voisi aiheuttaa pientä yökötystä..
Luca kehotti nautinnollisesti hymyillen Nosan imemään ja nielemään kaiken...... "Luoja tuo tuntui hyvältä.." Luca kuiskasi sydän pamppaillen..
Luca nieleskeli ja katsoi sitten alas nosaan ja hymyili.. Hänen pikku spermapankkinsa ~
tyydytyksestä huolimatta, miehen kalu seisoi yhä paraatikunnossa... oli se jo nyt ihme kun ei millään tästä tullut tolkkua.. Nosaa katsellessa ei kyllä ollut mikään ihmekään että seisokki oli ja pysyi.. Luca kehräsi tyytyväisenä.. ".... nouse ylös.." Luca käski silmät kiiluen Nosaa..
Ja kun toinen oli päässyt karvamattolattialta ylös, Luca tarttui sulhasensa pöksyihin, ja veti nuo nilkkoihin..
"..next round.. baby.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 7:10 pm

Nosa ei onneksi nähnyt sitä miten se joku muija liikahti jossain. Hän olisi häpeästä kuollut jos olisi tiennyt asiasta! Poika nieleskeli Lucan elintä, antaen kurkkunsa lihasten hieroa herkkää terskaa. Tahattomasti hän Lucaa siinä sai huokailemaan. Ei se hänen pääasiallinen tarkoituksensa ollut, mutta minkäs teet. Poika vilkaisi kulmiensa alta Lucan suuntaan tuon inahtaessa. Aivan kuin tuo olisi kohta tulossa? Nosa mietti jo helpottuneena että täsmä jäisi tähän sitten Mutta no, hän ei tiennytkään kuinka väärässä oli.. Nosa saikin sitten suunsa täyteen namiskaa, täyteläistä kermaa.. Joka sitten käskettiin nielemään ja imemään... kaikki. Nosa nyt ei ihan heti ollu päästämässä tuota makoisaa mömmöä valumaan minnekään. Kahdesta syystä, hän tykkäsi siitä ja siitä jäisi todisteet! Nosa sitten istui siinä, lattialla polvillaan vielä, nuolemassa suupieliään, ja sormista sen mikä mahdollisesti oli valunu huulien välistä pois Lucan kalulle ja siitä hänen sormille. Ruskeat silmät vilkaisi Lucan suuntaan ja sitten tuon... vieläkin komeassa kunnossa olevaa elintä. Nosa nielaisi. Mitä hittoa?! Oliko Luca jotain hitsin viagraa nappaillu, mieluummin kuin matkapahoinvointilääkkeitä!? Kurosaki vilkaisi Lucaa silmiin, nousten sitten ylös, vilunväreitten kulkiessa selkää pitkin.. Mitä italiaano nyt sitten suunnitteli oikein!?
Äkkiä hän oli takamus paljaana siinä, Lucan edessä. Nosa säikähti pienesti, siirtyen lähemmäs omaa paikkaansa, aikeena vetää housut takaisin ylös.. Yks tosin oli käsiensä kanssa estämässä nämä aikeet. Käsinoja oli nostettu ylös, joten tästä penkkirivistä, missä he istuivat ja penkkejä oli kolme, sai ihan kivasti sellaisen mihin saattoi pistää makuulleen jos siltä tuntui.. ja Lucalla taisi olla toisenlaisia ideoita siihen mitä tapahtuisi ja missä järjestyksessä!
Nosa ainakin alkoi ymmärtämään sen, ettei häntä vähällä päästettäisi. Taisi joku uinunut seksipeto Lucassa herätä, täällä kilometrien korkeuksissa.
Kaikista ajankohdista, juuri nyt!!??

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 8:01 pm

"Luota minuun ja tee niinkuin minä sanon, sitä nopeammin pääset tästä tilanteesta" Luca vakuutti Nosalle ja esti tuon pöksyjen nostelut ja kaikki mahdolliset.
Luca kehräsi tyytyväisenä katsellen puolialastonta sulhastaan.. Ja kuinka nätti olikaan tuo Nosan puna.. Luca hymähti ja tarttui nousi seisaalleen sitten siihen... Luca katsoi alas Nosaan, vaikka ei heillä paljon pituuseroa ollut niin silti toinen tuntui lyhyeltä, pieneltä ja taskuun sopivalta.. Luca tarrasi Nosaa leuasta kiinni.. ja suuteli toista rajusti, huokaillen Nosan suuhun.. Käsi kulkii Nosan paidan alla, kiusaten toisen nännejä, kunnes käsi valahti alas.. hyväilemään aussin elintä ja pusseja.. Luca painoi sormeaan kivesten juureen, taakse.... kiusaten aukkoa sormellaan, ujuttaen tuota muutaman sentin sisäänkin.. kuivin sormin.. kunnes otti sormet nopeasti pois ja lipaisi sormiaan, katsoen noihin ruskeisiin silmiin.. " rentoudu pupu~" Luca maanitteli käheällä alatikiimaisella äänellä..

Heti kahta sormea sovitettiin toisen pakaroiden väliin, reikään.. Luca saksitteli sulkijalihasta ja survaisi sormet syvälle, nopeasti..

Luca näykki Nosan alahuulta ja kaulaa, mies vajosi istumaan.. vetäen Nosan syliinsä.. tainoh.. siihen hajareisin.. Luca sormetti Nosaa kiduttavan hitaasti.. vaihdellen liikkeiden nopeutta...
Lucan käsi runkkasi Nosan kalua nopeaan tahtiin, peukaloa pyöräytettiin terskan päällä. Mies tunsi kuinka toisen miehuus sykähteli.. ja italiaano hellitti kätensä toisen etumukselta ja vei sen Nosan pyöreälle pakaralle... Vihreät silmät katsoivat Nauttivia kasvoja.... Luha kehräsi tyytyväisenä..

Ja kumartui lipittämään Nosan elimen päätä...

Ja kun Nosa sitten viimein oli tulossa... Luca lopetti toisen elimen imuttamisen ja puristi Nosan kalun vartta... kheh.. se estäisi toista saamasta tyydytystä.. ei toinen vielä saisi tulla.. nythän vasta Luca alkoi päästä asiaan..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 8:18 pm

Joo niin varmaan hän pääsisi tästä tilanteesta nopeammin eroon kun tekisi niiku lucan mielenoikut kehitteli.. Varmasti hän tässä saisi kaikenmaailman.. juttuja vielä osakseen! Hittolainen.. Sitten kun Luca vielä nousi ylös, Nosasta tuntui siltä kuin hän olisi hirveästikin pieni kokoinen, tuohon verrattuna.. Poskia punoitti vielä enemmän.. Aussin leukaan tartuttiin ja häntä suudeltiin rajusti. Lucahan kävi päälle kuin yleinen syyttäjä, eikä Nosalla siinä paljoa sanomista ollut asiasta kuin asiasta. Pieniä inahduksia karkasi Nosan huulilta Lucan suuhun, tuon käsien kulkiessa paidan alla, ja hävyttömästi vielä kehtasi kiusata hänen nännejään.. jotka jo muutenkin oli kovana... käsi katosi tosin yhtä äkkiä kuin oli nännien kimpussa häärännyt. Ja sehän meni etelään.. lomalle.. kiusaamaan hänen elintä ja pusseja... Nosmu tärisi. Nieleskeli ja yritti pitää äänet omana tietonaan jossain päänsä sisällä! Luca teki tuon tahallaan! Pieni vinkaisu karkasi huulilta kun sormi käväisi pari senttiä sisällä, kuivana.. Rentoudu!? Hyvä Lucan oli rentoutumisista puhua kun tuolla ei ollut ongelmia pitää suutansa kiinni!! Nosa puri huultansa, kun kaksi sormea ujutti itsensä häneen.. Ja kun Luca sitten yhdellä sulavalla liikkeellä painoi sormensa perälle, Nosa ei voinut mitään sille voihkaisulle joka karkasi huulilta. Käsi nousi äkkiä suun eteen, ja Nosa mulkaisi Lucaa. Tuo kyllä saisi... Käsi tosin siirrettiin suun edestä pois, italiaano pääsi hänen alahuulensa ja kaulan kimppuun..

Sormetus jatkui, vaikka Luca istahti alas ja veti hänet mukanaan... Kohta hänen etumuksella työsti yksi käsi, kun toinen oli hänen pärseen kimpussa. Nosalla oli täystyö olla ulisematta toisen käsittelyssä.. Silmät oli puristettu kiinni ja Nosa tosiaan toivoi -ja salaa ettei- että tämä jäisi tähännn.. ja sitten matka jatkuisi, vaikka leffaa katsellessa? Mutta ei.. Luca mokoma päätti vielä nuolla hänen vuotavaa elintään ja Nosa oli jo tulla siinä vaiheessa.. Julmasti sulhake lopetti siihen, puristaen hänen elimen vartta. Hitostako Luca tällaisia oppi oikein!? Ja mitä ihmeen patoutuneita alistusjuttuja tuon mielensopukoista oli esiin ryöminy, kun tämä nyt yhtäkkiä oli keksinyt että hänen kiduttaminen oli niin mukavaa... lentokoneessa?!
"N... nirhin sinut.. kunhan päästään lentokentälle..!"
Nosa uhkasi, mulkoillen toista niin hyvin kuin vain saattoi.. mitä nyt sen teho oli sukka, kun posket oli punasena, hän huohotti ja erään sormet oli hänen takamuksessa..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 9:10 pm

Luca suuteli vielä Nosaa suulle, imaisi toisen kieltä ja viimein alkoi levitellä Nosan reisiä.... hrr....herkullinen näky.. Nosa punasteli ja oli samaan aikaan niin äkäinen, mukamas.. hänen pieni suloisenäreä Nosansa..
"....meillä on mukavasti aikaa... ennenkuin saavutaan Japaniin.." Luca hymähti hymyillen maireasti Nosan uhkaukselle... Ja niin Luca tarttui Nosaa Pakaroista ja Nosti toista paremmin, asetellen omaa elintään toisen aukolle.. Näin alkuun.. Nosa saisi ratsastaa~
Hurr.. Luca katsoi Nosaa odottavasti silmiin, kallistaen päätään.. Noh mikä maksoi?

Luca päätti avittaa toista ja puski lanteillaan hieman vastaan. Luca painoi hellästi itseään Nosaa vasten, ja.. sai kuin saikin elimensä sulkijalihaksen ohi. Mies piteli Nosaa lanteilta ja liikutteli omia lanteitaan keinuvasti, hitaasti, vain muutaman sentinverran syventäen työntöjä..
Nosan kiusaaminen oli mukavaa...
oikeastaan.. kaikesta oli vaan kiittäminen Toraa... osittain Nosan paneminen pönkitti miehisyyttä...
Tietty panemisella ja rakastelulla oli eroja muttaah... Tämä oli sitä panemista itseään, tosin Luca tietenkin oli sydämmellään mukana, ja katsoi että Nosa nauttisi myös.. tunteeton rynkytys ei ollut mistään kotoisin, niinkuin Tora teki hänelle.. tosin.. kyllä Luca siitä itsekin nautti jonninverran..

Nosan painaminen oli vain...

Sata kertaa parempaa..
"..Kulta.. panisin sua vaikka koko päivän.... " Luca murahti hiljaa ja suuteli Nosan kaulaa hellästi, kutitellen kielellään tuon korvaa.
Ja Luca alkoi painamaan..kunnolla.. viimein.. kunnes Nosa oli mukana pelissä.. nautti ja päästeli ääniä ihan pienesti.. Ja Lucaa hymyilytti..

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 9:41 pm

Nosa vain mulkkasi Lucaa. Kehtasi! Oikeasti! Tuo vain nuoleskeli huuliaan, vielä tuijottaessaan hänen levitettyjä riesiä, joita hän niin kovasti koetti pitää yhdessä.. Joo, harmi oli. Hän varmaan kuristaisi Lucan jossain välissä.. se kuullosti mukavalta idealta. Nosa mumisi itsekseen jotain, ku Luca hänet sitten nosti paremmin hollille. Ai pitäisi ratsastaa vai? Pff. Saisi unelmoida kooko jutusta! Nosa kieltäytyi liikkumasta.. Hän jopa laittoi kätensä puuskaan ja katsoi muualle, nokka pystyssä. Mitä nyt kun Luca liikahti, Nosa säikähti putoavansa ja laittoi kätensä toisen hartioille, samalla Luca pukkasi itsensä häneen.. Nosa uikahti. Sitten tuo vielä kehtasi pitää kiinni hänen lanteistaan noin. Tästä ei päästy minnekään liikkumaan, muuta kuin sitten ylös, ja taas alas. Nosan oli tässä vaikea enää tehä muuta kuin alistua. Häpeästä tämä painoi päänsä, otsa vasten Lucan hartiaa. Pienten pehmeitten henkäysten kutittaessa Lucan kaulaa, sekä mahdollisesti hartiaa..
Kyllähän Nosa siinä sitten hissukseen alkoi liikkumaan myös, vastaten noihin pieniin liikkeisiin..
"Turpa tukkoon!"
Nosa sähähti Lucalle ja tuon murahteluille. Saisi pitää kielensä kurissa jos koko kolmen viikon loman aikana halusi yhtään mitään enää! Muuten tuo saisi odotella kotimatkaan asti! ..Nosmu ei tiennytkään miten erillainen tästä matkasta tulisi... nyt kun Luca oli päässyt vauhtiin..

Kun Lucalla sitten työnnöt syveni ja tuo pääsi panemaan kunnossa, Nosa inahteli pienesti tuon sylissä. Mitä hittoa hän tekisi jos joku seuraavaksi kääntyisi katsomaan, tai kävelisi ohi tai..... Nosa panikoi, kyllä, ja samalla kirosi Lucaa alimpaan helvettiin tässä.. Kehtasi tällaisia... Mieli lateli kirouksia, keho lauloi hoosiannaa.. ja jotenkin hänkin nautti ja piti tästä ja.. siitä syystä oli ärtynyt.. Hän kyllä Lucalta tuon hymyn pyyhkisi pois, myöhemmin, nyt piti keskittyä siihen ettei ääntä pääsisi..
Ja kohta hän oli selällään.. penkkien päällä, Lucan tikkatessa hänen jalkojen välissä. Nosa puristi italialaisenpanopupun hartioita ja Luca saikin pitää kättä aussin suun edessä, jottei liikaa ääniä pääsisi. Pientä puhinaa ja inahtelua kyllä karkasi, sen lisäksi että paljaan pinnan osuessa vastakkain, pääsi pieni läiskähtävä ääni.. joka ei kuitenkaan lentokoneen moottorien huminan läpi kuulunut sen kummemmin..

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 10:22 pm

Luca sulki silmänsä, tuntui hyvältä... Nosan muristessa siinä hänelle, Luca vain pudisti päätään ja nopeutti tahtia, elin tökkien juuri sitä pientä nappulaa Nosan sisuksissa.
Mutta.. sitten..osaltaan Lucan mielessä kävi että tekikö hän oikein?.. Näh.. Toisaalta joskus oli kiva olla spontaani, Ei Nosa häntä jaksaisi katsella.. Torakin oli käskenyt ryhdistäytymään..

Pian vaihdettiin asentoa ja Luca tikkasi Nosaa viimeistä päivää, pää painettuna toisen hartiaa vasten, Luca huokaili hiljaa ja aina Nosan alkaessa elämöidä, italiaano toi suutaan toisen suulle, tukahduttaakseen äänet suudelmaan.. Ilmassa tuoksui hiki, seksi.. Nosa.. Luca nakkeli niskojaan ja puristi Nosan pakaraa hellästi.. kaiken sen päättömän seksin keskellä hän kuitenkin muisti toista hyväillä, sormet kulki siellä täällä..
Ja luca rynkytti menemään, vaihdellen liikkeiden kaarta.. Luca tunsi tuttua kutinaa vatsanpohjassaan ja italiaano aukaisi suunsa... elin sykähteli ja Nosa oli niin kuuma ja ihanan tiukka(juuri sinä hetkenä ainakin) ja ja.... ja....

Kenkien kopinaa... Luca valahti kalpeaksi ja lopetti kuin seinään, elin Nosan sisällä.... Luca katseli hätäisenä ympärilleen.. Hitto, hitto! Viltti! Mies repi viltin lattiallta ja asetti sen sitten heidän päälleen.. Stuertti kopisteli käytävää pitkin..
Nainen rapsutti päätään ja hymyili.. kaikki nukkuivat, tosin niinhän se vain parempi olikin.. kun aikaisin aamulla lentokin oli lähtenyt..

Luca rauhoitteli panikoivaa Nosaa.... toisaalta.. tilanne oli kinky ja kaikkea kivaa.. kiihottavan ihana.. mmh~ Luca sulki silmänsä ja pyöräytti lantiotaan ihan pienen pienesti..
"..jatka siitä.." Luca kuiskasi punertavan Nosan korvaan.. Raukka.. häpesi ja nolotti ilmeisesti.. Luca suuteli toisen poskea ja teeskenteli nukkuvaa, kehottaen hiljaa Nosaakin samaan..

Stuertti kipotteli kaksikon ohi, vilkaisi vain viltin alla nukkuvaa poikaparia.. Nainen ei voinut olla hymyilemättä, aaw kun nuo oli suloisia.. Miespareissa oli aina sitä jotain söpöä.. Nainen jatkoi matkaansa, posket punottaen... onnekkaita poikasia nuo.. Hän lähtisi nyt lukemaan lehteä ja juomaan kahvia...sitten kiusaamaan tekniikan poikia ohjaamoon. <3.


Luca huokaisi helpotuksesta.. mies vilkuili ympärilleen ja totesi että kaikki nukkuivat..ja kuunteli musiikkia kovalla lappustereoista ja nukkuivat..
Luca hymyili..... Ja back to the bussineeeesssuuu!! Luca työsti lantiotaan ja pian muutaman työnnön jälkeen purkautui Nosaan.. lämmintä.. ihanaa.. Luca valahti veltoksi ja jaksoi hädintuskin pidätellä itseään Nosan yläpuolella..
Hiki norui nuoren miehen otsaa pitkin ja Vihreät silmät katselivat ruskeita... kohta.. hän hoitelisi Nosan loppuun....
Käsi luikerteli tiensä Nosan etumukselle ja hyväili sitä pienin liikkein.. Miehen katse ja hymy olivat lempeitä... eihän tässä kummoisesti käynyt... Ja näkihän hän Nosasta että tuo kurja pieni kiimainen orava nautti..vaikkakaan ei ääneen myöntänyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 10:42 pm

Nosa valitti Lucan alla. Nauttien vaikkei sitä myöntänyt mitenkään. Poika välillä vinkui Lucan suuhun, välillä sai pidettyä turpansa tukossa... Nosa piti Lucasta kiinni, kuin hän kuolisi kohta. Ja varmasti kuolisi johonkin sydänkohtaukseen tai jotain.. Saatana, toinen oli hullu! Olisi edes lentokoneen vessaan raahannut tai jotain, mutta ei! Kun kaikkien ihmisten keskellä. Täällä. Niin näkyvissä kuin vain oli mahdollista.. Kaikkea sitä..! Lucan elin sykähteli jo siihen malliin että tuo tulisi kohta.. Nosan selkä taipui pienesti ja tämä kallisti päätään...

Sitten se perhanan kenkien kopina.
Nosa oli varmasti yhtä järkyttynyt, ellei järkyttyneempi, kuin Luca ja tämä meinasi jo jotain paniikkikohtausta alkaa vetämään ja potkimaan Lucaa pois päältä, mutta nää, Toinen piti hänet aisoissa, repi viltin lattialta ja asetteli sen heidän päälleen. Nosa sähisi Lucalle jotain ärräpäitä, tuon rauhoittellessa häntä, kehtasi vielä pyöräyttää lanteitaan! Nosa vinkaisi pienesti, punastuen yhtä punaiseksi kuin paloauto..
Nosa sitten täristen teki piiientä liikettä lanteilla.. Onneksi ei mitään kyselysessioita tuo Stuertti alkanut pitämään, olisi vielä saanut kivan järkytyksen kokea tai jotain! Nosa ynähti, Lucan huokaistessa helpotuksesta. Sekä kohta, muutaman lanneliikkeen jälkeen tuli hänen sisäänsä. Nosa hengitteli raskaasti. Joku nyt vain tappaisi hänet!
Nosakin sitten sai oman nautintonsa, Lucan taitavien käsien avustuksella. Hetken maattuaan, Nosa kääri itsensä vilttiin, mutisi jotain panetuskohtausia saaneesta Lucasta, ennen kuin jätti tuon makaamaan penkkien päälle, perse paljaana, hänen mennessä siistiytymään lentokoneen vessaan. Joo, hän ei istuisi spermaisena missään! Varsinkaan tuossa! Vaatteetkin menisi sotkuun..

Nosa sitten tuli hetken päästä takaisin, mennen istumaan paikoilleen. Posket punerti vielä, hyvin railakkaasti.. Aussi itse käpertyi tiukkaan pakettiin, oman vilttinsä alle, istuen sitten mulkoilemassa Lucaa. Hän ei kyllä loppumatkan ajan koskisi tuohon! Tuo vielä jotain ideoita saisi! Hetken päästä tuo nukahti, kellahtaen nojaamaan Lucaa vasten taas..
LENTOKENTÄLLÄ, Nosa sitten nousi ylös penkkirivistä ja otti takkiaan sieltä jostain esiin, paita nousi peittämästä napaa, joten Lucahan sai siinä kivat massuvilautukset, kunnes Nosa heitti tuon oman takin tuon naamalle, lähtien sitten käppäilemään ulos koneesta. Sitä sitten mentiin odottelemaan matkalaukkuja. Mitähän vielä? Mummi ja vaari tulisi hetken päästä sitten hakemaan...

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 11:02 pm

Luca huokasi. Tämä oli hieno kokemus... joka.... toistettaisiiin mahdollisimman pian..! Tosin voisi olla hyvä antaa Nosankin rauhoittua..kyllä tuo leppyisi päivänmittaan... Lucallakin oli tarpeensa...
Luca nousi viimein ylös ja nosti bokserit ylös ja vetäisi nahkahousut päälleen...pientä kilinää kuului kun ketjut housuissa kilahtelivat miehen nostaessa housuja ylös.. Luca kehräsi ja kipotti vessaan putsaamaan itteensä Nosan tultua "Minätapansinut!" katse silmissään vessasta ulos..


Lento oli viimein ohi.. Luca heräsi juuri sopivasti kun Nosa kurotteli sinne tänne ja nakkasi nahkatakin pörrökauluksella Lucan naamaan.. Italiaano kurtisti kulmiaan.. Selvä selvä, se oli ajattelematonta...oli ollut...
Luca valui ulos lentokoneesta Nosan jäljessä. Kielimuuri iski heti vastaan.. Ja yllätyksekseen Luca ymmärsi sanoja sieltä täältä ja osasi yhdistellä niistä lauseita.. Vuoden ankara opiskelu oli tuottanut tulosta... ainakin jotenkuten..

Nosa murjotti hänelle vieläkin... Luca käveli toisen taa ja kurtisti kulmiaan.. sitten pieni virne nousi Lucan huulille.. "Pupu, elä nyt ole niin vihainen.." Luca sanoi pientä anelua äänessään, ei hän tahtonut että toinen hänelle kokoajan vihotteli..
Luca laski kätensä Nosan lanteille ja siitä persettä puristamaan.. Se oli virhe se!
Nosa kääntyi ja tirvaisi.. Tirvaisi häntä silmään!. Luca älähti ja oli taittua kaksin kerroin... silmään koski.. helvetisti..Nosa oli mies, ja se sattui! Saatanasti.. kyllä nyt naisen lyönti oli hellempi..
"Saatana..!" Luca kirosi ja joku japonski kääntyi katsomaan häntä kulma koholla.. Luca mulkaisi naista ja otti sitten kassinsa kun tuo viimein tuli.. aijaisaaatana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   La Joulu 25, 2010 11:22 pm

Nosa käveli lentokentällä kuin kotonaan. Hymyili ja kumarteli.. Kumarteli varsinkin kun jotain virkailijoita tervethi, näytti lippua tai jotain.. Matkalaukkujen tulo kesti kyllä hetken. Häntä ärsytti vielä, kun Luca oli tempun murjassu, lennolla.. Hän olisi voinut painaa asian villasella, jos se olisi jäänyt suihinottoon! Mutta kun ei! SE tässä ärsytti, kun tuo ei voinut odottaa että lento olisi laskeutunut.. Ja kyllä hän murjotti Lucalle.. vielä!
Nosa huokaisi, Lucan tullessa lähemmäs ja sitten aneli anteeksisaantia.. Nosa kyllä meinasi sanoa että toinen oli saanut anteeksi, mutta kun käsi lähti liukumaan lanteilta perseelle, ja sitä puristamaan. Nosalla napsahti. Ajattelematta sen kummemmin, tämä tirvasi Lucaa päin näköä! Lucan on hyvä saada muistutus siitä, että hänkin oli mies! Eikä häntä pompoteltu miten sattuu joka suuntaan. Nosa tuijotti Lucaa, täristen, paikoillaan. Käsi vielä siinä asennossa mihin se oli menny sen jälkeen kun hän toista oli lyönyt. Huh.. parempi olo heti.
Nosa antoi Lucan kärsiä jonkun aikaa, kunnes asteli tuon luokse.
"Ansaitsit sen! Mutta anteeksi kuitenkin.."
Nosa mumisi, ottaen Lucan käden pois tieltä jotta hän näkisi miten pahaa jälkeä oli saanu aikaiseksi. ...oho. Nosan silmät pyöristyi vähän, ja kun Luca kyseli, Nosa vaan selitti ettei se pahalta näyttänyt... vaikka se kivasti oli tummunu... Ehe. Taisi hän turhan kovaa lyödä. Olisi sittenkin kannattanut avokämmenellä mottasta, eikä nyrkillä. Nosa otti laukkunsa kun ne oli jo vilahtaa ohi.. Sitten hän vei Lucaa pienen kaffilan luokse, jossa osti Lucalle pientä naposteltavaa, sillä tuo tuskin tajusi harakanvarpaista mitään. Ehkä, Luca ymmärsi puhetta ja sanoja, mutta ei tuo lukea vielä osannut..

"Kas tässä.. Mummin ja vaarin pitäisi tulla kohta."
Nosa sanoi, antaen Lucalle pienen limumukin, ja munkin. Limussa oli jäitä, mitä Luca voisi kalastaa silmälleen jos siltä tuntui.
Mummu ja vaari sitten pelasti Nosan ja Lucan lentokentältä. Iloisesti japania hölöttäen nämä sitten Nosaa tervehti, joka rutisti vanhuksia iloisesti. Sitten hän esitteli Lucan kihlattunaan ja selitti vähän silleen ohimennen että he suunnittelivat menevänsä naimisiin japanissa. Tästähän nuo vanhukset ilahtui ja hölötti lisää innosta puhkuen asiasta. Autolla köröteltiin sitten ulos kaupungista, vähän pienempään kylään kaupungin ulkopuolella. Kylä oli tyyliä vanhaa ja uutta sekaisin. Mutta silti hirveän kodikkaan ja suloisen oloinen kylä. Nosa jutteli mummin ja vaarinsa kanssa matkasta, jättäen tietenkin pois kaikki härskiydet.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Su Joulu 26, 2010 12:05 am

Luca kärsi damagea.. bnyys perheväkivaltaa, täällä!Poliisi! No oli se ihan oikeutettua Nosalta...
Italiaano nampsitti sitten Nosan ostamat värkit naamaansa, nälkä joo oli.. ihan pieni. tosin nälkää ei ollu kerenny koneessa ajatella... kun oli Nosaa nussutellut..
Luca huokasi.. jonkusen kuukautta sitte hän oli ottanu viperiltä turpaan ja melkei menettänyt silmänsä, ja nyt Nosa armossaan päätti iskeä samaan silmään, sokeutuisi ainakin! Luca murahti ja oli all Grumpy face..
Pian kuitenkin..
Nosan isovanhemmat sitten viimein pöllähtivät paikalle. Luca pysyi taka alalla hieman mutta uskaltautui sitten etiämmäs, kumarteli ja tervehti molempaisia vanhempia Japaniksi hymyillen..

Autossa Luca istuskeli hiljaisena.. pwii.....ei hän jutussa pysynyt mukana, mutta läsnäolollaan teki selväksi että oli... mukana..
Vanhukset oli kovinkin innostuneita heidän naimisiinmenostaan, varsinkin mummi näytti olevan yli ylpeä pojanpojastaan, katsoipa tuo Lucaakin hymyillen ja onnitteli paria. Luca kiitteli ja katsoi sitten ulos ikkunasta..Japani oli iso... teknologia oli kehittynyttä.. ja kaikki.. harakanvarpaat.. NE HÄIRIHTI.. miksei kukaan voinut kirjoittaa englantia.. oli paljon helpompi..
Mutta kun Lucan yllätykseksi ajeltiin pois kaupungista... Luca oikeastaan tykästyi tuohon... noh maalaismaisemaan.Ihan niinkuin italiassa.. Luca oli tykännyt enempi olla maalla kuin kaupungissa.. Maalla oli oma rauhansa... Lucasta tuntui että olisi juuri menettänyt sydämmensä tuolle pikkukylälle..

Kun sitten hurauteltiin talon pihaan, Luca autteli mielellään kapsäkkien kanssa... Hän oli vilpittömän ystävällinen oikeastikin. vaikka viimeaikoina oli tuntunutkin monien mielestä että hänestä oli tullut itsekäs olento...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Su Joulu 26, 2010 12:57 am

Edes jotku olivat innoissaan siitä että kaksikko oli menossa naimisiin. Nosa mainitsi isänsä sielä kanssa, miten tuo vastusti ideaa ja pleeplaa, saaden sitten vain täyden tuen isovanhemmiltaan. Nosa siinä sitten jotain turhanpäiväistä selitti myös koulusta ja muusta kivasta, sen aikaa kun Luca pällisteli kylää.
Sitä pysähdyttiin sitten yhden talon pihaan. Se oli vähän dojomainen ulkonäöltään, mutta se oli ihan puhdas omakotitalo. Nosa oli aina viihtynyt täällä ja katsellessaan kotia taas, tämän ikäisenä. Hän ei ihmetellyt. Piha oli kaunis, avara ja valoisa. Pienellä suihkulähteellä, tekolammella ja ihan hoidetulla puutarhallakin. Oli sielä joku "henkikoti" myös, eli kivestä tehty tempeliä muistuttava koriste. Nosa hymyili leveästi. Ihanaa olla täällä taas. Puitakin oli sen verran että saattoi ilman häiriöitä kulkea ulkona.. ja tietenkin taloa ympäröi muuri. Aita.. mikälie.
Mummu sitten lähti näyttämään missä nuoripari nukkuisi. Heille annettiin erilliset huoneet. Nosa kerkesi jo sekä iloitsemaan että angstaamaan asiasta, kun tajusi että heidän huoneet erotti liukuovi.. Puukehyksinen sellainen riisipaperilla. Eli hyvin ohutta paperia. Nosa huokaisi, no ainakin Luca ehkä olisi rauhallisempi sitten, eikä yrittäisi niin hirveästi takoa häneltä aivoja ulos alakautta.. niikui lentokoneessa.
"Arigatou, obaa-chan!"
Nosa kiitteli, selittäen sitten Lucalle missä mentiin. Ja kyllä hän aika jumlasti vain totesi; Nukut tuolla, minä täällä. Saisi nähdä miten nopeasti Luca tajuaisi että välissä oli vain ovi~ Blonditesti. Kheh.
"Mutta emmehän me voi pitää teitä tuollaisia kamalan epämukavissa vaatteissa! Katso nyt Luca-chaniakin! Epämukavat housut. Tsottsot! Kulta, tuotko ne yukatat!?"
Nosan mummu jo huuteli ympäriinsä, mollattuaan eka Nosan ja Lucan vaatetusta epämukavaksi. Vanhollisina nuo oli muutenkin kimonoissa.. tai vanhahtavissa vaatteissa. Oikeastaan se oli kuin olisi modernista japanista hypännyt johonkin edo kaudelle.. Nosasta se nyt vain oli aina ollu kodikasta. Kohta Lucalle iskettiin vaatemytty käsiin ja Nosalle myös. Nosa meni vaihtamaan vaatteet... tosin, mitenhän Lucan vaatteitten vaihto menisi? Tuo nyt ei ikinä ollut moisiin pukeutunutkaan. Nosa saattoi jo sielunsa silmin nähdä miten toinen olisi solmussa vaatetuksen kanssa..
Nosa oli jo melkein saanut oman viininpunaisen yukatan, jossa oli vaaleanpunaisella, -sinisellä ja valkoisella langalla tehdyt koristukset, päälleen kun kuuli avunhuutoja Lucan puolelta. Nosa siinä sitten sen kummemmin ajattelematta käytti heidän makuusoppia erottelevaa ovea.
"Miten sinä tuossa onnistuit? Ensinäkin, puet sitä väärinpäin.."
Nosa naureskeli, sitoi hiuksensa nutturalle äkkiseltään, ennen kuin avitti Lucaa tuon vaatetukseen. Mummu huuteli tekevänsä kohta päivällistä. Siihen asti nuoret saisi kotiutua rauhassa.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Su Joulu 26, 2010 1:54 am

Blonndditesti? Missä oli sellainen, Luca ei osaisi ratkoa sellaisia, eikä varsinkaan ovijutaskaakaan..
Luca kohotti kulmaansa, mikä oli Yukata? Kyllä hän aina Kimonon tiesi, se oli sellainen jota naiset käytti,, vähän niinkuin mekko.. jossa oli hiat..Äiti oli saanut sellaisen isältä joskus.. kun tuo oli käynyt kiinassa.
Luca meinasi vetäistä OMIGOSH O_O NOU! <<<-- kohtauksen, kun kuuli että he nukkuisivat eri huoneissa, hyvin Luca kuitenkin pidätteli vastaväitteitään, piti noudattaa jotain perinnettä vissiin.. Suojata... Nosan neitsyyttä.. Khih... Luca virnisti itsekseen.. Nosa hentona neitokaisena vaaaaaltavan hääsängyn keskellä makaamassa posket punasina, huulet pyöreinä ja summu auki valmiina ottamaan aviomieheltään suih---- Poks----
Lucan pieni vaaleanpunainen pilvi poksahti.. Kun hänelle annettiin syliin vaatemytty.. Luca kohotti kulmaansa.. jaa ..niin.. kai jos tämä oli kuten kimono.. niin.. kai se jotenkuten onnistuisi. olihan hän nyt kerran mutsinsa kimonon nakannut päälleen.. serkun pakottamana..
Luca huokasi, kiitti vanhuksia ja marssi omaan huusholliinsa, pukemaan..

Kun Luca oli saanut operaatio- vaatteetpoispäältä ja pikkupöksyt jalkaan- toteutettua, oli seuraavan tehtävän vuoro.. onnistua laittamaan Yukata päälle..
No niin kaikkihan meni ihan kivasti.. tämähän oli vähän kuin aamutakki, tai jokin sen tapainen.. Luca ähki ja puhki.. NOIN! Ja tydyy, Yukakataka oli hienosti päällä...vissiin.. tosin hän oli hieman solmussa.. "Nosaaa!!!" Luca huuteli hätää kärsien..
Luca kuuli pientä rapinaa.. mies nosti katseensa ja kuunteli.. ääni tuli ...seinästä??? o__o.
Ja voi sitä Lucan ilmettä kun Nosa avasi "seinän" Ja naureskellen tuli avustamaan sulhastaan.. Luca mutristi huuliaan, osakseen haluten huvittaa Nosaa ja osakseen närkästyneenä. Oli se hänelle kelvannu!
"En minä tiedä.... miten ihmeessä tällaisiakin ansoja on keksitty" Luca nurisi, Nosan auttaessa häntä Yukatan kanssa.. Siinä pukiessa yukataa, Luca silmäili Nosaa.. Tuo oli kaunis, tai komea.... tuossa Yukatassaan.. Nosan katseleminen sai hymyn nousemaan miehen huulille.
Ja kun Yukata oli tälläkertaa oikeinlailla päällä, Luca katsoi seinää ja osoitti heidän kammareitaan erottavaa ovea..."...meilläpäin.. tuollaiset korvataan oviverhoilla...eivät kyllä ole mitään parhaimpia äänieristeitä" Luca naurahteli ja suki mustanvioletteja hiuksiaan katsoen Nosaa lempeästi.. virnistäen sitten..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Su Joulu 26, 2010 2:25 am

Nosa siinä otti Lucalta tuon Yukatan taas päältä pois, piteli sitä ylhäällä, jotta toinen saisi laitettua kätensä hihoihin.. sitten Nosa jeesi vyän kanssa, kietoen sen Lucan vyötärölle, solmi sen ja suoristeli vähän tuosta, ja nykäisi vähän tästä.. Kas noin. Luca oli komea ilmestys omassa Yukatassaan! Värikin sopi tuolle. Tummahko sininen. Ja vaaleansinisellä langalla tehdyllä kuviolla... Jep. Lucalle sopi hyvin. Nosa kohotti kulmaansa, Lucan tuijottaessa häntä.
"Mitä? Äläkä nyt saa ideoita!"
Nosa varoitti heti perään. Ihan heti ei tarvinnut alkaa mitään säätämäään, kiitos vain. Ties mitä ajatuksia tuon päässä pyöri! Ja kun tuli ovesta puhe, Nosa kohotti kulmaansa.
"Luuletko että riisipaperi eristää ääntä yhtää sen paremmin? Think again, sweety."
Nosa virnisti, tökäten Lucaa nenään sormellaan. Kurosaki meni sitten takaisin omalle puolelleen, polvistuen seiza asentoon laukkunsa eteen. Hän siis istui polvillaan, kuten japanilaisilla oli tapana ja purkasi laukusta vaatetta, pieneen hyllykköön. Piti laittaa tarvittavat tavarat esille jottei tarvittisi etsiä niitä kissojen ja koirien kanssa myöhemmin.. Ja sitten hän otti ja avasi kaapin, josta repi esiin futonin. Sen hän petasi lattialle, peiton ja tyynyn kanssa. Kas näin. Hän pääsisi nukkumaan sitten kun tarve iskisi.
Vilkaisu Lucan suuntaan, kertoi ettei tuo nyt ainakaan hirveästi mitään ollut tehnyt. Varmaan tuo oli jotain päiväunia nähny sen aikaa kun hän oli pakkaillu tavaroita niille kuuluville paikoille. Nosa huokaisi, ravistaen päätään. Hän nappasi samaisesta kaapista mistä oman futonin oli ottanut, niin Lucalle tuon oman. Nosa sitten auttoi Lucaa laittamaan mokoman lattialle, kaikessa järjestyksessä.
"Yllätyt. Se on yllättävän pehmeä, vaikka näyttää petauspatjalta."
Nosa naureskeli, laittaessa peittoa hienosti siihen.. Polvilteen hän taas istuskeli. Kuin mikäkin kotivaimo. Ties mitä kiksejä Luca tässä nyt veteli, mistä Nosalla ei ollut tietoakaan. Noniin. Tämän jälkeen hän lähti näyttämään Lucalle paikkoja! Tässä olisi vielä paljon aikaa ennen kuin olisi päivällisen aika.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   Su Joulu 26, 2010 3:18 pm

Luca mutristi huuliaan, eikö hän muka saisi yöllä kömpiä Nosan viereen uinumaan ja aamulla varhain takaisin omaan huoneistoon, kukaan ei osaisi epäillä mitään..
" Tuossa on se hyvä ettei näy mitään läpi, verhojen raottelusta ei voi seurata hyvää" Luca hykersi virnistäen ja Nostaen toisen kätensä silittelemään Nosan poskea varovasti.. Jos toinen ei häntä lätkisi turpaan joka otteessa niin olisi hienoa.Toisaalta vihainen Nosa osasi olla seksikäs...Bnaaw, mutta ei Luca tahtonut että oma kullanmuru oli hänelle kokoajan vihainen...

Kun sitten makuualustat oli saatu valmiiksi, nuoripari kierteli ympäriinsä, Nosa esitteli Lucalle paikkoja, osa toisen pulinoista meni korvasta sisään ja toisesta ulos..Luca ojensi ihan varovasti kättään, sormillaan hipaisi Nosan kättä ja otti etusormella tuon pikkurillistä kiinni..ihan hennosti vaan ja katsoi toista sivusilmällään..
Luca tykkäsi paikasta, se oli tuollainen hirmu nätti ja kaikkea kivaa <3.

Nuoripari sai käveleskellä ympäriinsä ihan rauhassa, Luca metsästi muutaman pusunkin Nosalta, kyllä nuitten perään sai vähän vonkuakin, mutta kun Luca tahtoi läheisyyttä, vaikka olisi luullut että sitä oli jo lentokoneessa saanut.. No mutta ei sillätavalla nyt juuri läheisyyttä haluttu..!
Pimpom, ruokakello soi ja kaksikko kipotteli syömään. Nosan Mummi oli laittanut kaikkea hyvää, Nigirejä, pelkkää riisiä, possunlihaa ja kaikkea nannaa mitä Luca ei tiennyt että olisi syönyt..
juotavaksi oli Sakea, eli siis riisiviiniä tai jotain sen tapaist. Vettä ja sitten jotain maitoakin. Keskustelu luisti ihan hyvin, Nosa tulkkasi jos vaikutti siltä että oli tarpeen ja luca kykeni vastailemaan tarpeen mukaan. Kyllä vanhukset pienenpientä englantiakin vääntivät, mutta japanissa kun ei englantia mielellään puhuta niin se jäi aika taka-alalle..
"Luca-chan, maista toki Sakea!" Nosan pappa nosti katseensa pojanpoikansa sulhaseen ja ojensi juomakuppia.. Luca otti kupposen käsiinsä.. Ei hän ollut hirveesti moiseen juomaan tutustunut, viineihin enemmän.. tai puna ja valkoviineihin... Luca pienesti kumarsi ja nosti kupin huulilleen. Aika ..jännää tavaraa tämä Sake.. Sitä menikin useampi kuppi alas..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: In your arms, I feel so safe   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
In your arms, I feel so safe
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Ulkoinen ympäristö :: Muu maailma-
Siirry: