Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Najan Haje Trajan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Najan Haje Trajan   Ke Joulu 22, 2010 6:58 pm

Klikka på

Nimi: Najan Haje Trajan
Ikä:24
Horoskooppi: Leijona
Skp: Kyllä sen sokeakin tietää että mies.
Seksuaalinen suuntaumus: Pan -seksuaali, eli kaikki käy.
Pituus: 194
Paino: tarpeeksi miellyttävä
Kansalaisuus: On syntynyt Italiassa, mutta muuttanut sitten muutaman vuoden sisällä Etelä-amerikkaan.

Perheenjäsenet:
Äiti kuollut ja isä ei jaksanut kasvattaa kahta lasta yksin. Najan ei piittaa perheestään himpun vertaa, mutta on mainittava että Veli Damian on 19 isi on alkoholisti.

- Serkku Kaveh Trajan 21


Ulkonäkö:
Najan on pitkä ja komea nuorukainen, mies pukeutuu mielellään kaikkeen näyttävään ja punk henkisiin vaatteisiin. Hiukset ne vasta ovatkin Najanin ylpeys, hän on kasvattanut niitä urheasti ja värjännyt monet kerrat. Nykyään väri on pysynyt vihreänä, puolet päätä hiukset on leikattu lyhyiksi noin viiden tai kuuden millin mittaisiksi, paikoitellen lyhyempääkin ja pidempääkin, pulisongit ovat punertavan oranssit ja lyhyt osa on tipun keltainen. Vihreissä pitkissä hiuksissa on oranssi pitkä raita ja hiukset ulottuvatkin vyötärölle asti, elleivät pidemmällekin.
Lävistyksiä Herrasella on monia. Molemmissa korvissa ylhäällä indrustialit ja 8 milliset venytyskorut, sekä renkaat. Mustien silmien välissä on unicorn napit ja alhaalla alahuulen alla leuassa on kolme tappia. Mies omistaa myös kaksi genitaalialueen lävistystä ja nännikorun vasemmassa nipukassa, pelkkä rengas, mutta henkisesti tärkeä Najanille.
Kasvot ovat sirot ja silmät ovat hieman vinohkot ja viirut. Toisella puolen poskea Najanilla on puukonviilto jonka miehenalku on saanut kauan sitten, kun poikaa puukotettiin, puukko repi suupieltä leveäksi, mutta ei kokonaan. Muutama tikki korjasi asian, mutta entisellään suupieli ei enää koskaan ollut. Najan ottikin sitten tatuoinnin arven päälle, joka jatkuu korvan taa asti ja tatuointi näyttääkin ihan aidolta, kuin poski olisi tikattu löyhästi kiinni. Najan omistaakin toisenkin tatuoinnin vartalossaan. Käärmetatuointi alkaa vasemmasta pakarasta ja jatkuu ristiselkää pitkin ylös kiemurrellen solisluun yli ja yksi iso käärme jakautuu kolmeksi ja ne kiemurtelevat eripuolilla kehoa, yksi jatkaa matkaansa alas vasempaa (suunnilleen)reittä pitkin, yksi kietoutuu jalkaa pitkin alas jalkapöytään saakka ja toinen lepää jossain rintakehänpäällä.
Najanin nenä on murtunut useaan otteeseen ja sittemmin mies onkin kirurgisien toimenpiteiden avulla lytistänyt nenäänsä enemmän huomaamattomaksi.... Najan on peiliin katselija ja erittäin itserakas, narsisti. Mies korostaa mielellään vahvoja reisiään ja pyöreää persettään nahkahousuilla, muihin housuihin tuota ei saa väen vängälläkään tungettua.. Najan on harteikas ja muutenkin yläkroppa on varsinkin solisluiden alueelta leveä ja siellätäällä on lihaksia, käsivarsissa ainakin.. Yleensä Najanin näkee pukeutuneena pelkkään mustaan sametti liiviin jossa on vaaleanpunainen pörrökarvakaulus. Koulupukukin kelpaa, tosin takkia pidetään auki ja jokaista nappia ei tartte aina napittaa kiinni asti..Najan tykkää kasvattaa kynsiään, siispä miehellä on todella pitkät rakennekynnet. Kädet ovat sileät ja sormet pitkät.
Najah pitääkin nahkaräpikkäitä käsissään ja molemmissa ranteissa piikkirannekorut..

Kaulassa puuhelmikaulakoru

Talvella pukeutuu pitkään nahkatakkiin jossa on turkoosi pörrökaulus.
oikeankätinen.


Luonne:
Voi että tätä herrasta <3. Aloitetaanko sillä ensialkuun että Najan on melko pitkälle mentäessä narsisti joka ajattelee aina omaa persettään, ja vahingossa saattaa ajatella muitakin. Kyllä, Najan ei piittaa muista ihmisistä, ja kohteleekin muita kanssaihmisiä kuin roskaa, toki muutama poikkeus on joka vaan onnistuu tekemään päättäväisyydellään ja korkealla asemallaan vaikutuksen herraseen. Raharaha ja raha, raha on valtaa, siitä Najan pitää, koska rahalla saa kaikkea, jopa ostettua toisen ihmisen, no ainakin sillä saa ostettua Najanin huomion itseensä. Najan viihtyy pääosin yksinään, koska muut otukset karttavat tämän herrasen seuraa. Muita ihmisiä kohtaan Najan on välinpitämätön, muiden tekemiset eivät voi kiinnostaa hevon haisua tätä nuorukaista. Mutta kuitenkin, Najan tulee toimeen ihmisten kanssa noin yleensä jos on pakko,siis osaahan hän käyttäytyä ja olla sulassa sovussa jos vain näin tahtoo,hän onkin ihan perus ystävällinen tietyissä rajoissa. Najan on luonnollinen johtaja, eikä osaa olla kakkonen missään, huono häviäjä siis... Missään tapauksessa Najan ei näytä tunteitaan, koska se on heikkoutta. Ennen vanhaankin on pitänyt olla tyyni, tunteeton. Najan kyllä on seikkailunhaluinen ja pitää yöelämästä, poika nukkuisi päivät ja eläisi yöt jos vain suinkin pystyisi koulun takia tätä pitämään yllä..
Yksi asia josta Najan ei pidä, on inttäminen, se on vain jotenkin todella tyhmää ja turhauttavaa, jos hän on päättänyt jonkin asian, hänen päätään ei sää käännettyä millään.. Herrasella on lyhyt pinna, italialainen kun on. Tosin tuo pyrkii pysymään erossa häntä ärsyttävistä asioista. Kyllä Najan osaa pistää ilkeästi takaisin jos vituttamaan alkaa.
Ja kun sitten Najan on ajettu vitutuksiin ja raivon valtaan.. Poika alkaa väkivaltaiseksi, yleensä poika syö väkivaltaisuuteensa lääkkeitä ja on käynyt kerran elämässään psykologilla, kerta riitti ja Najan lenti ulos.. Poika ei sen koommin ole kallonkutistajista tai muista lääkäreistä piitannut.
Pitää bilettämisestä, rajusta seksistä, alkoholista, huumeista ja väkivallasta. Jollain masokistisella tavalla. Najan on myös uskottava valehtelija ja kaikki pienet valkoset ja isommatkin valheet menee läpi helposti, ellei kyseessä ole joku ystävä tai muu tärkeä ihminen, joita Najan ei omista koululla montaa.
Najan on rakastunut kahdesti samaan henkilöön,ja molemmilla kerroilla petetty.. Siksipä mies välttelee rakastumista, tietäen että se on tuskallisinta maailmassa. Mutta jos Najan jostain syystä päättääkin rakastua, omistautuu tuo rakastetulleen.. Tosin toimiva suhde edellyttäisi että Najan saisi päättää asioista.. Ja seksiä, mies harrastaa seksiä melkein työkseen. Yhdenyönsuhteet eivät ole ongelma. Hän itse voisi pettää, mutta ei sallisi oman ihastuksensa tai seurustelukumppaninsa pettävän häntä. Tietyissä tilanteissa Najanista voi tulla mustasukkainen hirviö.


Menneisyys:

Najan syntyi suht rikkaaseen perheeseen perheen esikoiseksi. Toinen vanhemmista oli italialainen ja toinen amerikkalainen. Molemmat toimivat malli alalla.. tai noh isä oli valokuvaaja ja äiti malli. Najan äiti kuoli pian toisen lapsen syntymän jälkeen, ja isä joutui kasvattamaan lapsia yksin.. Najan joutui eräällä lomalla eroon isästä ja veljestään, ollessan viisi vuotias... Poikaa etsittiin kissojen ja koirien kanssa eikä tuota tahtonut löytyä millään. Pikku karkuri löydettiin kuitenkin lopulta ja he palasivat kotiin. Pian Najan isä sairastui masennukseen ja alkoi juomaan.... Lapset otettiin huostaan.. Najan ja Damian sijoitettiin eri sijaisperheisiin.. Sijais-äiti rakasti Najania kuin omaansa, mutta isä ja muut lapset eivät pitäneet Najanista..heidän mielestään ulkopuolista ei saanut kohdella samoin kuin omia...
Najan täyttäessä kymmenen.. Poika karkasi vihdoin sijaisperheestä..tai karkasi ja karkasi.. poika ei jaksanut kuunnella riitelyä ja valitusta miten hän ei ollut kunnollinen ja hyvää seuraa... italiaano liikkui muiden kaupungin lasten kanssa Las vegasissa.. ja oppi huonoille tavoille.. poika näpisteli kaikenlaista ja oli taitava varastelemaan... Enää ei Najania näkynyt sijaisperheessä vaikka hän yhä oli siellä kirjoilla.. eihän se hänen oikea oma perheensä ollut. Syvällä Sisimmässään Najan kasvatti vihaa... viidentoista kesäisenä poika saatiin kiinni murrosta ja aseellisesta ryöstöstä. Jengissä jossa Najan oli kasvanut, oli yksinkertaiset säännöt, Najan oli korkeassa asemassa jengissä, mutta säännöt koskivat häntäkin.. Piti ajatella omaa persettään ensin ennen muita... Niimpä Najania ei kukaan pelastanut.. Sijaisperhe maksoi itsensä kipeäksi pojan puolesta ja sai tarpeekseen.. Poika lähetettiin sisäoppilaitokseen italiaan jossa oli tarkka kuri. Najanista tuli entistä kapinallisempi...tuo hädintuskin kävi edes koulussakaan. Najanilla on ollut ongelmia muutenkin pääkopassaan, poika söi rauhoittavia ja suuttuessaankin nakkeli tavaroita, hakkasi ihmisiä jne.. Italiassa ollessaan Najan liittyi jälleen johonkin jengiin ja karkasi takaisin amerikkoihin. Sen jälkeen sijaisperhe ei kuullut pojasta enää ennenkuin tuo alkoi varastella autoja ja jäi kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ja niiden hallussapidosta.. Sijaisperhe passitti miehenalun St.heaven's. bayhin, joka olisi Najanin viimeinen mahdollisuus yrittää ryhdistäytyä..Koulu oli mennyt perseelleen.. siis rahallahan oikeastaan Najan pääsi sisään... ja muutamalla liikunnan diblomillaan.

Muuta mitä pitää tietää:
- Najan syö rauhoittavia yli agressiivisen käytöksensä takia
- Polttaa tupakkaa, käyttää huumeita vain jos niitä käsiinsä saa
- Juo, kohtuudella
- Pitää käärmeistä
- Soittaa sähkökitaraa ja laulaa mielellään karaokea


Aineet joihin on syventynyt:

Liikunta, Musiikki, Kuvaamataito (sen takia että siellä ei tarvitse tehdä paljon mitään)

Fiilinki musaa <3
Skillet- Monster
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
 
Najan Haje Trajan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: