Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Käsitöidenopettaja; Ashley "Ash" Walton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Käsitöidenopettaja; Ashley "Ash" Walton   Su Joulu 26, 2010 5:50 pmNimi: Ashley "Ash" Walton
Ikä: 24
Syntymäpäivä: 19.07
Sukupuoli: poika
Pituus/paino: 148cm/38kg
Seksuaalinen suuntautuminen: bi-seksuaali, enemmän miehiin päin
Kansalaisuus: englantilainen
Opetettava aine: käsityöt

Harrastukset: ompeleminen, ulkoileminen, musiikin kuunteleminen
Perhe: isä, äiti, isosisko ja isoveli (pitää heihin säännöllisesti yhteyttä)
Lemmikit: ei ole, Ashley haluaisi koiran tai kissan

Luonne: Ashley saattaa uusien ihmisten silmissä vaikuttaa hiukan ujolta ja varautuneelta, mutta todellisuudessa nuorukainen on todella sosiaalinen ja pirteä. Hän rakastaa ihmisten seuraa ja viihtyy parhaiten juuri isommissa ihmisryhmissä. Yksin oleminen ja täydellinen hiljaisuus saavat Ashleyn ahdistuneeksi ja usein silloin nuorukaisen on pakko laittaa vähintään radio tai televisio päälle. Ashley on myös todella avoin ja suvaitsevainen, eikä hän voisi koskaan tuomita ketään uskonnon, kansalaisuuden tai muun samankaltaisen syyn takia. Sen sijaan luontoa tai toisia ihmisiä vahingoittavat ihmiset saavat Ashleyn vihan valtaan. Edellämainittuja tapauksia lukuunottamatta nuorukainen suuttuu todella harvoin, sillä hän alkaa välittömästi tuntea huonoa omatuntoa. mikäli on joko sanoillaan tai käytöksellään loukannut jotakuta itselleen läheistä ihmistä.

Ashley ei kauheasti avaudu omista ikävistä ajatuksistaan, mutta sen sijaan hän kuuntelee hyvin mielellään, mikäli jollakulla hänen ystävällään on huolia ja mikäli nämä vain haluavat avautua hänelle. Toisaalta Ashley on usein todella empaattinen ja hänelle tärkeiden ihmisten suru saa myös nuorukaisen itsensä surulliseksi, mutta Ashley pyrkii kuitenkin pysymään aina vahvana ja lohduttamaan parhaan kykynsä mukaan.

Ashleylla on myös pieni salaisuus, jota hän ei aina kehtaa tunnustaa itselleenkään; hän on huomannut vuosien varrella omaavansa jonkinasteisen riippuvuuden seksiin. Ashleylla on lisäksi pieniä masokistisia taipumuksia, kuten halu tulla kumppaninsa puremaksi ja/tai sitomaksi. Näissäkin tapauksissa tosin kulkee tietty raja ja Ashley ilmoittaa heti, mikäli ei haluakaan jotain tehtävän.

Ashley ei ole erityisen kova baareissa kävijä, mutta kyllä hänkin silloin tällöin saattaa lähteä viihteelle, varsinkin jos saa jonkun ystävän mukaansa. Pienen kokonsa ja muutenkin lapsekkaan ulkonäkönsä vuoksi Ashley on myös monen monta kertaa joutunut ovimiehen tenttaamaksi, sillä todella harvoin nämä uskovat nuorukaisen olevan täysi-ikäinen. Ashley on kuitenkin oppinut ottamaan tällaiset tilanteet lähinnä vitsinä ja myös kohteliaisuutena.

Ulkonäkö: Ashley on ikäisekseen todella pienikokoinen, eikä hän todennäköisimmin ole siitä enää kasvamassa. Varsinaista syytä lyhytkasvuisuudelle ei ole vielä löytynyt, mutta lääkärit ovat epäilleet syyksi niin sairauksia kuin niukkaa syömistäkin. Ashley ei kuitenkaan itse koe pituuttaan (tai sen puutetta) ongelmaksi, joten hän ei ole erityisemmin jaksanut yrittää selvittääkään mahdollisia syitä. Pituuden lisäksi Ashley on myös todella heiveröinen ja hänen jäsenensä voivat vahingoittua helposti esimerkiksi kaatumisten yhteydessä. Kasvot ovat pyöreän lapsekkaat, joidenkin mielestä hiukan naisellisetkin. Silmät ovat oikealta väriltään siniharmaat, mutta Ashely käyttää mielellään värikkäitä ja erikoisia piilolinssejä, erityisesti eräät vaaleanvioletit ovat kovassa käytössä. Hiukset ovat luonnostaan hyvin vaaleat, mutta Ashley on vuosien mittaan innostunut värjäämään niitä tummemmiksi, joko tummanpunaisiksi tai tummanruskeiksi. Ashley käyttää silloin tällöin runsaasti erilaisia hiuslakkoja saadakseen hiuksensa joko pörröisiksi tai piikkimäisiksi, mutta moinen laittautuminen jää melko usein ainoastaan vapaa-ajalle.

Vaatteidensa suhteen Ashley ei ole turhan tarkka. Hän kelpuuttaa päälleen oikeastaan mitä tahansa. Kesäaikaan nuorukainen suosii erityisen paljon polviin asti yltäviä shortseja ja caprihousuja, mutta myös tavalliset farkut ja muut samankaltaiset pitkät housut käyvät. Paidoista erilaiset topit sekä lyhyt- ja pitkähihaiset t-paidat ovat suosiossa, kauluspaitoja Ashley pyrkii pitämään ainoastaan virallisissa tilaisuuksissa, kuten juhlissa tai tavatessaan joitakin tärkeitä henkilöitä. Pienikokoisuutensa vuoksi Ashleyn on kuitenkin joskus vaikea löytää juuri sellaisia vaatteita, joista hän erityisesti pitää, joten hän ompelee ison osan vaatteistaan itse sekä tarvittaessa korjailee pidemmille ihmisille tarkoitettuja vaatteita. Kengissäkin valinnanvaraa riittää, sillä jalkoihin sopivat niin platformit, lenkkarit kuin tennaritkin. Väreistä menevät oikeastaan kaikki muut, paitsi kirkas pinkki ja keltainen.

Ashley pitää myös kovasti erilaisista koruista ja asusteista. Hiusten seasta pilkistelee usein milloin minkäkin värinen hiuspanta, ranteista löytyy erilaisia rannerenketjuja, rannekkeita ja ystävyysnauhoja. Ashley pitää erityisen paljon paljain jaloin kävelystä, varsinkin helteisinä kesäpäivinä, jolloin pieniä koruja voi löytyä ranteiden lisäksi myös nilkoista. Ashley saattaa silloin tällöin käyttää hiuspinneillä kiinnitettäviä kissankorvia, omaksi huvikseen ja mahdollisesti myös hämmentääkseen kanssaihmisiä.

Pitää:
-Vaatteista
-Muiden auttamisesta
-Ompelemisesta
-Eläimistä
-Leivoksista
-Musiikista
-Luonnosta
-Kesästä
-Lämpimästä
-Uimisesta

Ei pidä:
-Muiden satuttamisesta
-Ilkeistä ja epärehellisistä ihmisistä
-Kylmästä

Menneisyys: Ashley syntyi heinäkuun puolenvälin tienoilla Englannin pääkaupungissa Lontoossa vanhempiensa kolmanneksi lapseksi. Ensimmäiset kuusi ikävuottaan Ashley vietti turvallisesti äitinsä ja vanhempien sisarustensa hoivissa, mutta myöhemmin Ashleyn kuusivuotissyntymäpäivien jälkeen perhe muutti pois Lontoon keskustasta, sillä jatkuva liikenteen melu, huonolaatuinen ilma ja muutenkin synkän oloinen asuinalue oli jo pidemmän aikaa koetellut perheen hermoja. He muuttivat maaseudulle, raikkaan ilman ja rauhallisuuden tyyssijaan, jossa myös nuori Ashley voisi kasvaa rauhassa turvassa kaupungin vaaroilta. Ashley aloitti koulunsa seitsemänvuotiaana, mutta toisin kuin sisarensa, hän päätyi usean sadan oppilaan koulun sijaan pieneen kyläkouluun, jossa luokkia ja opettajia oli vain yksi. Pieni koulu sopi Ashleylle kuitenkin paremmin kuin hyvin, sillä tuolloin poika oli vielä melko ujo eikä osannut kauhean hyvin toimia isoissa ihmisjoukoissa.

Ashley oli rauhallinen ja kiltti lapsi, eikä hänestä ollut koskaan ylimääräistä vaivaa. Teini-ikäisenäkin poika viihtyi mielellään kotona tekemässä läksyjä ja kertaamassa päivän aikana opittuja asioita, sen sijaan, että olisi muiden ikäistensä tavoin riehunut kaupungilla ja istuskellut kaupankulmilla ryyppäämässä. Peruskouluaika sujui ongelmitta ja Ashley sai lähes kiitettävät paperit. Lukioon Ashley päätyi siitä syystä, ettei vielä tiennyt mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä. Ashleyn oli muutettava 15-vuotiaana pois kotoa, ensimmäistä kertaa yksin, sillä maaseudulla ei ollut mahdollisuutta jatko-opiskelupaikkoihin. Muutto maaseudulta takaisin kaupunkiin tuntui tietenkin aluksi hankalalta, mutta Ashley huomasi nopeasti viihtyvänsä kaupungissa yhtä hyvin kuin maallakin ja nyt hän saattoi kunnolla ystävystyä muiden ihmisten kanssa. Koti-ikäväkin ehti unohtua ensimmäisten kaksiviikkoisen aikana. Ashley pitää lukioaikaisiin ystäviinsä yhteyttä vielä nykyäänkin.

Ashley sai lukiostakin puhtaat paperit ja olisi niiden turvin päässyt oikeastaan mihin tahansa. Ashley täydentää tällä hetkellä käsityönopettajakoulutukseen liittyviä täydennyskursseja, mutta käytännössä hän on ihan äskettäin valmistunut käsitöidenopettaja. St. Heaven's Bayn käsityönopettajan paikasta hän sai kuulla opintojensa loppupuolella ja heti valmistumisensa jälkeen nuorukainen päätti kokeilla onneaan työpaikan suhteen.

Nippelitietoa:
-Ashley on seurustellut elämänsä aikana kahdesti, mutta molemmat suhteet ovat päättyneet eroon toisen osapuolen tuntiessa olonsa kiusaantuneeksi pienikokoisen ja nuoren näköisen Ashleyn seurassa
-Ashley kaipaisi rinnalleen ihmistä, joka hyväksyisi hänet sellaisena kuin hän on
-Pienikokoisuutensa vuoksi Ashley kuntouttaa ja vahvistaa niin lantionsa kuin muunkin kehonsa lihaksia, jotta "aikuisten väliset leikit" eivät aiheuttaisi aivan suunnatonta kipua
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Käsitöidenopettaja; Ashley "Ash" Walton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Opettajat-
Siirry: