Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Isha "Luutnantti" Bey

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 32

ViestiAihe: Isha "Luutnantti" Bey   Ke Joulu 23, 2009 2:46 pm

Nimi: Isha Jayant BeyKuvatuksia:

Väritetty kuva naamari päässä
Kuva jengi ajoilta

Lempinimi: Muutamat tietävät hänen jengi lisänimensä Luutnantti tai Liutenant. Jotkut käyttävä hänestä myös nimeä Kasvoton.

Niminippelitieto: Isha tarkoittaa mestaria, Jayant tarkoittaa voittajaa

Sukupuoli: Mies

Ikä: 21

Syntymäpäivä: Kukaan ei tiedä tätä (paitsi opettejat yms muut joiden se tulee tietää) 14.1

Horoskooppi: Kauris

Siviilisääty: Sinkku

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Kansallisuus: Brasilia, mutta hän on Romaani.

Perhe: Äiti

Pituus/Paino: 190cm/ 88kg (BMI 24.4)

Aineet, joihin syventynyt: Liikunta, Historia ja tekninen työ

Luonne: Isha on vaativa perfektionisti, joka ahdistuu, jos ihmiset eivät noudata hänen luomiaan käyttäytymismalleja. Tästä pakkomielteestä muodostuu usein ongelmia. Mies voi olla syrjään vetäytyvä erakko ensi katsomalta vaikka näin ei olekaan aina. Hän vaatii läheisiltään paljon ja asettaa rajoituksia ja sääntöjä jopa ystävilleen. Ishan on myös vaikea ottaa vastaan tunteenpurkauksia ja tapan takia syntyykin usein nyrkkirysyä. Pojalta puuttuu spontaanisuutta ja siksi yllätysvierailut sekä öiset puhelinsoitot ovat hänelle vaikeasti käsiteltäviä asioita. Isha ei ymmärrä miksi sellaista pitää tehdä. Hän on mietiskelevä ja hänen vaitelias käyttäytymisensä sai hänet vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta jo silloin, kun hän oli vielä aivan nuori. Hän on levoton ja pessimistinen luonne ja hän epäilee itseään vaikka ei annakaan sen näkyä ulos päin. Kaikesta tuosta huolimatta Isha on kuitenkin huomattavan kunnianhimoinen ja pyrkii aina korkeimpiin asemiin, joita hän jengissä olleessa saavuttikin. Hän suhtautuu elämään varauksella, koska hän on varovainen ja kaukonäköinen, hän ei ota turhia riskejä, elleivät ne ole sen arviosia. Hänen luonteensa ankaruus ja hänen värittömyytensä tekevät hänestä hyvin särmikkään ihmisen ja häntä on melkein mahdoton lähestyä. Silloin Ishasta tulee epäluotettava, itsekäs, käskevä, petkuttaja ja valehtelija. Hän saattaa myös olla suunnaton perverssi, ainakin muiden mielestä. Poika on hyvin pidättäytyvä ihminen, joilla on usein tutkimaton ilme kasvoillaan. Jos hänen on oltava virallisella vastaanotolla, Isha osoittaa olevansa tilanteen tasalla, mutta vaatii, ettei minkäänlaisia tunteita ilmaista. Poika osoittaa ystävyyttään harvoin ja on silloinkin valikoiva. Kun ystävyyssuhde kerran on solmittu, se on hyvin kestävä. Mutta olivatpa hänen ystävyytensä ja myötätuntonsa kuinka suuret tahansa, ne eivät koskaan ole kovin lämpimät pikemminkin todella kylmät. Hän on jonkin verran sisäänpäinkääntynyt ja sotkeutuu harvoin asioihin, ellei kyse ole omasta jengistä perheestä joka antoi hänelle syyn elää. Koko elämänsä ajan hän pysyy kummallisena arvoituksena \"ystävilleen\", vihamiehilleen sekä \"perheelleen\".

Ulkonäkö: Isha on pitkä poika, hän on myös yllättävän vaarallisen näköinen omistaessaa sentään jonkinlaisen lihaksiston, joka oli välttämättömyys hänen asemassaan. Ishalla on pitkät ja sekavan näköiset mustat hiukset, jotka ylettyvät puoleen selkää ja niissä roikkuu muutama korpin sulkia. (Tästä lisää kohdassa muuta erityistä). Ishan kasvot ovat pitkät ja kapeahkot. Hänellä on aika naiselliset silmät tuuheine mustine ripsineen, jotka saavat tummanruskat silmät näyttämään vaarallisilta. Nenä on sopusuhtainen vaikka se näyttääkin hiukan pitkältä ja isolta. Leuka, on alas päin soikeneva, mutta silti miehekäs. Hänellä on ns. alaspäin kapenevat, kolmionmalliset kasvot. Kulmakarvat ovat mustat ja aika paksut ja miesmäiset. Iho on myös hiukan normaalia tummempi. Oikeassa korvassa Ishalla on iso kultainen rengas, joka kertookin hänen Romani-sukujuuristaan. Ishan leukaa koristaan myös pidempi parta, joka jatkuu hiukan leuan molemmille puolin ja nousee keskeltä melkein kokonaan kovan näköisiä huulia kohti. Koulupuvusta poika ei välitä ollenkaan niinpä hän heti vapaalle päästyään vaihtaakin tutut vaatteet päälleen. Ne ovat aina mahdollisimman tummat. Koska Isha kuului jengiin asuessaan Losissa, hänellä on myös jengi polttomerkki, jonka hän otti alavatsaansa, osoittaakseen sen että hänessä oli johtaja ainesta. Sen jälkeen Isha on kantanut merkkiä ylpeydellä ja kulkeekin usein musta kauluspaita alimmat napit auki, jota merkki näkyy. Hänellä on myös päällään melkein aina musta pitkä nahkatakki, jossa on tummia läikkiä, joiden Isha väittää olevan kuivunutta verta, kukaan ei ole koskaan epäillyt tätä. Hän käyttää tummia mutta tappeluissa käytännöllisä housuja ja usein hänen jalassa on mustat teräs käskiset maiharit. Ishan poskissa molemmilla puolin on myös polttomerkit, koska päästessään melkein jengin ylemmiksi jäseniksi ja ansaitessaan lisänimensä Luutnantti, hän halusi kunnioittaa perhettään ja otti poskiinsa merkiksi ns. luutnantin natsat eli paksut viivat poikittain.

Menneisyys: Isha syntyi ainoana poikana romanialaiselle kiertolaisäidilleen. Isha ei koskaan ole tietänyt kuka hänen isänsä on, ja niinpä tämä asia horjuutti lapsuutta, koska hänellä ei koskaan ollut niin sanottua oikeaa perhettä. Pojalla on Brasialian kansalaisuus, koska hän asui siellä aina 8-vuotiaaksi asti ennenkuin hänen äitinsä antoi hänet pois raha pulan takia. Kuin ihmeen kaupalla Isha päätyi Los Angelesiin ja sai uuden mahdollisuuden. Tosin Ishaa kiusattiin koulussa romanilaisten sukujuuriensa takia. Poika oli vain hiukan yli 14-vuotias kun hän löysi itselleen "perheen". Isha oli kuolla yli annostukseen tuolloin koska oli koulukiusaamisen takia alkanut käyttää huumeita vain 13-vuotiaana ja oli jo melkein kunnollisessa kierteessä silloin. Hänet vie sairaalaan poika, jota kutsuttiin Korpiksi. Niinpä Korppi otti Ishan kasvatti pojakseen ja opetti pojan SLA-nimisen jengin tavoille, vaikka Isha ei oikeastaa ryöstöissä pärjännytkään. Pituutensa takia hän ei osannut oikein piiloutua, mutta hän oli loistava apu jengitappeluissa arvaamattomuutensa ja ilmeettömyytensä takia. Poika sai oman polttomerkinsä ja hiukan ylemmän paikan jengissä ollessaan 17-vuotias, samoihin aikoihin hän alkoi käyttää maskia. Uusia tulokkaita tuli, jotka eivät tienneet pojan oikeaa ulkonäköä, mutta Korppi pysyi uskollisena Ishalle, poika saikin käyttää valtaansa tulokkaisiin. Erään pieleenmennen ryöstö yrityksen jälkeen kumminkin tapahtui pojan elämän suurin muutos. Hän oli 18 kun Korppi kuoli ryöstön jälkeen oman jengiläisen harhaluotiin. Koska Isha oli osoittanut sellaista uskollisuutta hänestä päätettiin tehdä Korpin jatkaja. Niinpä poika sai lisänimen luuntnantti ja silloin hän otti poskiinsa luuntnantin natsoja muistuttavat polttomerkit. Isha itse joutui jengistä pois vasta 20-vuotiaana, tosin ei omasta tahdostaan. Isha joutui oikeuden eteen useista jutuista ja hänet lähetettiin puoleksi vuodeksi pakolliseen vankeuteen, jonka jälkeen hänet langetettiin käymään St. Heaven's Bay poikakoulua. Pahinta kouluun joutumisessa oli se, että hän joutui luopumaan jengi ajoiltaan oppimaansa naamarin käytöstä ja paljastamaan näin ollen kasvonsa muille, joita itse inhosi suuresti.

Muuta erityistä:

Korpin sulat hiuksissa: Ovat kunnianosoitus Korppi nimistä jengin kasvatti isää kohtaan. Korppi liitetty \"vanhan kansan\" keskuudessa pääasiallisesti pahan voimiin ja tuonpuoleiseen. Korppi on ollut pirun, paholaisen lintu, jonka ilmestyminen on aina tiennyt jotain pahaa. Eikä ainoastaan värinsä, vaan myös oletetun viisautensa ja pitkän ikänsä vuoksi on korppia pidetty paholaisen liittolaisena. On luultu, että korppi elää satoja vuosia ja voi viisaudellaan vaikka väistää sitä kohti ammutun luodinkin.Sanottiin, että korppi vaistoaa onnettomuudet ja ilmestyy paikalle juuri ennen kuin jotain dramaattista sattuu tai heti sen jälkeen. Isha kuvittelee siis myös sulkien suojelevan häntä kaikkien näiden uskomusten mukaan ja hän pitää niitä merkkinä vaarallisuudestaan vihollisilleen.

Vetsiannokkanaamio: Käytti jengi aikoina ja omistaa sen vieläkin, ei tosin ole saanut lupaa sen käyttöön koulussa varsinkaan tuntien aikana. Vapaa ajallaan hän usein pukee sen viellä päälleen. Isha yritti näin välttää sen, että kukaan näkee hänen sukujuurensa, hän myös halusi pysytellä pelottava näin. Hän uskoi , että kasvottomuudella hän saa ihmiset kunnioittamaan itseään enemmän. Venetsiannokka tyylinen ilman pitkää nenää. Naamio on täysin musta. Mutta siinä menee silmien ympärillä hopeiset rajaukset.

Muuta:
- Oikeakätinen
- Käyttää mielummin huumeita kun polttaa tupakkaa
- Hänellä oli suhde Korpin kanssa eikä puhu siitä usein, tuskin koskaan
- Ei pidä mitään yhteyttä kasvatti perheeseensä koska he eivät ole hänen perheensä.
- Aikoo heti päästyään pois palata jengiin takaisin
- Kantaa raippaa oikeassa jalassaan kotelossa, joka on housujen lahkeen päällä
- Pitää veren mausta
- Käyttää paljon hattuja ja huiveja koulupuvun kanssa, jotta voisi peittää suurimman osan kasvoistaan koulu aikana.
- Kantaa ylpeästi samaansa jengi merkkiään alavatsassaan... SLA (Ja kyllä minulla on Miuchin lupa käyttää hänen kuvaansa)
- Ainoa mitä hän pelkää tai inhoaa on erilaiset liskot

Ishaan liitettäviä kappaleita:

Arch enemy - Seed of Hate
Gothminister - Hatred

Paheet: Alkoholi, väkivalta, pomous,

Fanfic: Kyllä kiitos

Fanart: Kyllä kiitos

Suhteet:
Nosa - Ollut samassa Jengissä Losissa. Vihaa poikaa syvästi, koska Ishan mielestä Nosa vei tai yritti viedä Korpin häneltä. Isha näkee (varsinkin kamapäissään) Nosassa uudelleen syntyneen Korpin.

Jeremias - Kämppis ja ns. vakipano. Kuupojassa on häivähdys sitä mitä Isha haluaa... Jotain omaa ja rakastettavaa, jotain jota suojella.

Muutokset:
Ulkonäkö

Luonne:


(Huomautus: ei hän ei ala tappamaan ketään eikä mitään muutakaan on itse keskeinen ihminen yms yms, mutta hän osaa kyllä käyttäytyä koska haluaa mahdollisimman nopeasti pois takaisin "perheensä" luokse)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Isha "Luutnantti" Bey
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: