Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Cameron Seymour-Symers

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Banaanikirahvi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 21.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Cameron Seymour-Symers   Ti Joulu 22, 2009 9:15 pm


OMIA~
Karate-Cameron

MUILTA ~
Chillin' - by Miuchi <33 *ruts*
Lapsuuden muistoja - synttärikortti by Miuchi <33 *ruts vol 2*
Cameron the Kukkapoika - by Höpötius <33 *glomps*

+++

Nimi: Cameron Seymour-Symers
Kutsutaan:
*Cam, Camcam, Cammy
*chibi, chibicamcam, mörkösieni, chibicamcammörkösienilapsi... lista jatkuu ja jatkuu.
*Seymour
*Cameron vihaa nimeään, mutta silti jotkut kutsuvat häntä nimellä Cameron, luultavasti vain vittuillakseen pojulle.

Ikä: 17v
Skpl: Uros
Syntymäpäivä: 14.2.
Horoskooppi: Vesimies

Kansalaisuus: Australialainen, asunut Australiassa koko ikänsä.
Seksuaalinen suuntaumus: Umpihomo
Perhe:
*isä: Alejandro – puoliksi meksikolainen, puoliksi aussi – 42v
*äiti: Elanora – aussi – 39v
*pikkusisko: Chloe – 15v
*pikkusisko: Courtney – 10v

Koulu:
*syventynyt: psykologia, filosofia, kuvaamataito
*ei ymmärrä pätkääkään: matematiikka, kemia, fysiikka, yhteiskuntaoppi
*keskiarvo: 7,1
*huonekaveri: Raven Amory Cooper


+++

Luonne:
Varsin erilainen nuori. Hän vaikuttaa suurimman osan ajasta varsin masentuneelta ja ärsyyntyneeltä, jonka vuoksi hän on varsin luontaantyöntävän oloinen. Cameron ei ole ihminen sosiaalisimmasta päästä, vaan pystyy hyvin viettämään aikaa yksinkin syventymällä omiin asioihinsa, rämpyttämällä kitaraansa tai purkamalla asioita kirjoittamalla blogiinsa tai piirtämällä mielensä tuotoksia paperille. Suurimman osan vapaa-ajastaan Cameron siis tekee kaikkea muuta kuin keskittyy kouluunsa, eihän se ollut hänen ideansa lähteä kauas kotoa käymään jotain sisäoppilaitosta. Mutta minkäs teet.

Cameron on melkoinen ongelmatapaus. Hän ei pahemmin viitsi keskittyä kouluunsa, ja tunneillakin hän mitä luultavimmin kuuntelee iPodiaan tai piirustelee jotain vihkoonsa, tylsillä aamutunneilla tuppaa jopa ottamaan nokoset. Cameronilla siis ei ole erityisen hyviä suhteita opettajiin, sillä laiskuutensa lisäksi Cameronilla on tapana vain soittaa suutaan opettajille sekoittamalla solvauksiinsa liudan rumia sanoja. Cameron onkin jo kerran saanut uhkauksen koulusta erottamisella, sekä saanut useita kertoja jälki-istuntoa, poistettu luokasta, laitettu rehtorin puheille yms. Millään tällä tosin ei ole ollut paljoa mitään vaikutusta Cameronin käyttäytymiseen.

Cameron nauraa ja hymyilee erittäin vähän. Varsinkin tuntemattoman ihmisen on äärimmäisen vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, saada Cameronia hymyilemään ellei sitten satu olemaan oikein osuva vitsiniekka tai tekemään jotain, mikä on erityisesti Cameronin mieleen. Ystäviä Cameronilla on kumminkin ihan kiitettävästi, ja noiden seurassa Cameronkin onnistuu joskus jopa nauramaan. Kovin puheliaskaan Cameron ei ole, mutta poikkeuksia tapahtuu. Cammy on vasta vastikään tullut ulos kaapista ihan kaikkien tietoon, ja nykyään miettiikin että miksi kummassa hänen täytyi sitä joskus piilotella.

Potee pienimuotoista masennusta. Tämä johtuu siitä, että hän tuppaa ottamaan huolekseen liian isoja ja usein jopa maailman laajuisia asioita, joita hän haluaa muuttaa. Maailmanlaajuisten asioiden muuttaminen on kumminkin mahdotonta yhdelle ihmiselle, mikä tekee hänet ahdistuneeksi. Cameron ajattelee muutenkin asioita liikaa ja tuppaakin paisuttelemaan asioita liiaksi mielessään. Cameron on helppo säikähtämään jotain uutta ja yllättävää asiaa, ja pelottavat asiat saattavat saada hänet pois tolaltaan, tosin ei ole helppoa keksiä asioita joita Cammy pelkäisi. Cameron on toki itsepuolustuksen mestari eikä häneltä puutu itseluottamusta. Itseluottamuksen puutteesta Cameronin masentuneisuus siis ei johdu.

Ajoittain Cameron on melko yksinäinen, sillä hän on melko hidas saamaan uusia kavereita. Suurin osa hänen kavereistaan elää kaukana Australiassa, ja Cameron toivoisi olevansa Australiassa noiden luona. Vaikka St. Heaven's Bayssa Cameron on ystäviä saanut, hän ei silti tunne kuuluvansa tänne kaikkien rikkaiden keskelle. Nykyään elämä on kumminkin ihanempaa, kun on tutustunut Raveniin ja kohdannut täällä taas vanhan lapsuudenystävänsä Nosan.+++

Ulkonäkö:
*pituus: 178cm
*paino: 68kg

Cameron erottuu joukosta. Hän ei ole koskaan tykännyt sulautua massaan, ja sen lisäksi Cameron haluaa ulkonäkönsä kautta viestittää millainen hän on ja millaisia asioita hän pitää tärkeänä. Cameron näyttää kapinalliselta, ja sitä hän myös on. Hän ostaa suurimman osan vaatteistaan kirpputoreilta tai unicefin yms myymälöistä tai jostain ekokaupoista. Näin ollen Cameronin vaatteissa lukee useimmiten jotain sellaista kuin 'meat sucks' tai 'keep it green' tai jotain muuta tällaisia aatteita sisältäviä tekstejä ja kuvia. Useimmiten Cameronilla on jaloissaan jotkut rähjäiset maiharit tai tennarit. Cameron käyttää myös paljon erilaisia asusteita, ketjuja, hikinauhoja ja rannelenkkejä, sekä yksi vakio on palestiinalaishuivi joita Cameron omistaa useita erivärisiä. Cameronin vaatevarasto on laaja, turhankin.

Cameron on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, läskiä ei löydy tippaakaan. Hänen kroppansa on timmi ja Cameron treenaakin väh. kuutena päivänä viikossa. Cameronin iho on hieman tumma, joten hän ei ole normaali valkoihoinen. Hän näyttää siltä, että hänellä olisi täydellinen rusketus ympäri vuoden. Cameronin kasvot ovat hieman pyöreät, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Hänen kasvonsa ovat ehkäpä hieman tyttömäiset, mikä ei oli Cameronin mieleen sillä hänen nimensäkin on tyttömäinen. Cameronin silmät ovat suuret ja väriltään ne ovat pehmeän suklaaruskeat. Hänellä on pitkät mustat ripset ja saman sävyiset ohuet kulmakarvat. Hänellä on melko siro nenä ja pieni suu, melko täyteläiset huulet. Alahuulen keskellä lävistys ja siinä musta kartiotappi. Cameronilla on molemmissa korvissa kolme lävistystä, ja sen lisäksi vasemmassa korvassa industrial -lävistys. Miehekkyyttä tosin lisää nykyisin leukaparta, jonka kasvattamiseksi hän onkin nähnyt paljon vaivaa.

Cameronin hiukset ovat rastoilla. Hänen hiustensa luonnollinen väri on erittäin tumman ruskea, eikä niitä ole värjätty, paitsi että hänellä on yksi punainen rasta joka lähtee hänen vasemmalta ohimoltaan. Cameronin hiukset ovat paksut ja siksi hänen rastapehkonsa on muhkea. Hän pitää niitä oikeastaan aina sidottuina takaraivolle. Aukinaisina ne ylettävät lapaluihin asti. Otsalla ei rastottuneita hiussuortuvia, jotka sojottavat sinne sun tänne Cameronin otsalla olevan huivin yli tai ali. Cameronin yleisilme on jokseenkin väsynyt, usein jopa ärtynyt ja kyllästynyt.+++

Menneisyys:
Cameron syntyi 16 vuotta sitten Australiaan Melbournen kaupunkiin. Hänen lapsuutensa oli varsin normaali, iloinen ja kaikin puolin mukava. Hänen vanhempansa etenivät urallaan varsin nopeaa vauhtia ja pian heidän perheenäkin vaurastui, ja Cameronilla ei ole koskaan ollut puutetta rahasta. Cameronin suhde hänen vanheempiinsa, varsinkin äitiin Elanoraan, olivat hyvät. Hän sai ajan mittaan myös kaksi pikkusiskoa, Chloen ja Courtneyn, eikä sisarussuhde näidenkään kanssa ollut huono.

13 vuotiaana perhe muutti Darwiniin, täysin toiselle puolelle Australian mannerta. Kaikki Cameronin ystävät jäivät Melbourneen, joten aluksi totuttelu uuteen ympäristöön ja uuteen kouluun oli vaikeaa. Darwinissa Cameron ajautui hieman erilaiseen porukkaan johon oli tottunut Melbournessa. Melbournessa hänen ystävänsä olivat olleet samanlaisia kuin hän, rikkaita ja itsekkäitä kakaroita, jotka vain mässäilivät rahalla ja omistivat palvelijoita. Darwinissa Cameronin perhe lieni yksi kaupungin rikkaimmista.
Joka tapauksessa, Cameron ystävystyi laitapuolen kulkijoiden kanssa, joista Cameron otti ikäänkuin idolikseen pari vuotta häntä itseään vanhemman Marley Jacksonin, kasvissyöjän ja eläinaktivistin, kapinallisen mielenosoittajan joka kaiken tämän lisäksi oli sanoinkuvaamattoman komea, tuon taivaansiniset silmät ja sädehtivä enkelimäinen hymy lumosivat Cameronin ensisilmäyksellä. Aluksi Cameron ei sitä itse ollut huomannut, mutta hän oli korviaan myöten rakastunut Marleyhin.

Kului reilu vuosi, ja Cameron oli täysin hylännyt entisen elämänsä rikkaiden seurapiirien kultapojuna. Hänen vanhempansa olivat varsin tyytymättömiä poikaansa, joka oli seurannut Marleyn esimerkkiä ja lopettanut lihansyönnin, alkanut eläinaktivistiksi ja osallistui tuon tuostakin erilaisiin mielenosoitustempauksiin. Cameron oli kasvattanut hiuksensa pidemmiksi, ja kaiken sen lisäksi hän oli pikkuhiljaa alkanut polttaa tupakkaa ja juomaan alkoholia, mikä teki Cameronin vanhemmat entistäkin tyytymättömämmiksi.

Cameron huomasi homoutensa vasta hieman ennen kuin täytti 15. Hän huomasi ettei ollut koskaan omistanut tyttöystävää, eikä hän ollut koskaan edes ollut ihastunut. Se oli Cameronista varsin hämmentävää. Ja lopulta Marley ilmoitti, että hän oli mennyt kihloihin tyttöystävänsä kanssa. Se teki Cameronin niin mustatukkaiseksi, vihaiseksi ja surulliseksi samaan aikaan, ettei Cameron voinut muutakaan kuin tunnustaa itselleen olevansa homo. Hän ei kumminkaan kertonut siitä kenellekkään, vaan roikkui kielletyssä rakkaudessaan Marleyta kohtaan ja yritti kaikin puolin peittää homoutensa. Tämä johti siihen, että hän aika ajoin harrasti seksiä tyttöjen kanssa, joka kumminkin sai hänet tuntemaan että hän petti itseään. Lopulta Cameron kumminkin onnistui pääsemään tunteiden yli Marleyta kohtaan, mutta oli hyväksynyt homoutensa.

Viidennentoista kesänsä aikana Cameronin vanhemmat ilmoittivat, että he lähettivät poikansa sisäoppilaitokseen Kanadaan. Tuo tuli niin yllätyksenä Cameronille, ettei hän osannut aluksi edes suuttua. Hänen vanhempansa ilmoittivat syyksi hänen huonon kaveripiirinsä ja ongelmansa sekä hänen huonon koulumenestyksensä. Cameron oli nimittäin valmistunut peruskoulusta 6,6 keskiarvolla. Hänen perheellään oli kumminkin varaa lähettää poika sisäoppilaitokseen, jonka oppilaat tunnetusti olivat hyviä koulussa, toisin kuin Cameron. Hän pääsi kumminkin sisään kuvaamataidon ja musiikin stipendeillä sekä urheiludiplomilla. Ja vaikka Cameron yritti kaikin tavoin estää lähtöään, ja vaikka hän kuinka vihasi vanhempiaan tämän tempauksen vuoksi, joutui Cameron kumminkin lähtemään.

Näin ollen Cameron saapui syyslukukauden alussa Kanadaan, St. Heaven's Bayn poikakouluun ja sisäoppilaitokseen. Opetus oli sen verran laadukasta, että Cameron sai keskiarvonsa nousemaan yli seitsemän. Hän on vieläkin yhteydessä ystäviinsä Australiassa, varsinkin Marleyhin. Cameron rakastaa yhä Marleyta, ja tulee varmasti aina rakastamaankin. Hän ei kumminkaan enää haikaile tuon perään ja on hyväksynyt kohtalonsa. Hän onnistui samaan koulusta kavereita, ja sinnittelee jotenkuten.+++

Muuta:
*Cameron on loistava tappelija, hän on harrastanut nyrkkeilyä ja omistaa mustan vyön judossa ja karatessa. Harrastanut myös kung-futa ja ju-jutsua. Cameronilla on kovat otteet ja pystyy helposti pistämään matalaksi isommankin korston.

*Cameron on kapinallinen. Hän on kasvissyöjä, mutta syö myös maitotuotteita. Hän on myös eläinaktivisti ja vihaa turkiksia, ja jostain syystä myös kalliita merkkivaatteita. (tapaa ”vahingossa” sotkea ja pilata ihmisten lacosteja.)

*Cameron polttaa tupakkaa. Hän ei ole ketjupolttaja, mutta ei pärjää päivää ilman tupakkaa. Hän yrittää lopettaa, sillä tupakoiminen käy kunnon päälle. Juo myös säännöllisesti alkoholia, jos sitä vain on tarjolla.

*Cameron on yökukkuja ja omistaa ilmiömäisen unenlahjat, aivan kuten pelaajansakin.

*Cameron on taitava kitaristi ja rämpytteleekin kitaraansa joka päivä. Sen lisäksi hän osaa soittaa muitakin soittimia, rumpuja, bassoa, pianoa, mutta on keskittynyt kitaraansa.

*Cameron pitää internetissä varsin suosittuakin blogia, jota hän kirjoittelee pari kertaa viikossa. Cameron on hyvä kirjoittamaan, ja äidinkielen mielipidekirjoituksista veteleekin kymppejä.

*Cameron pitää myös maalaamisesta ja piirtämisestä ja kuviksen numerona komeileekin 10. Piirtää joskus lyhyitä parin sivun sarjakuvia, joita julkaisee blogissaan.

*Allerginen yrttikasveille, kuten persiljalle ja basilikalle ja saa noista hengenahdistusta.

*Sairastanut nuorempana lievää astmaa, joka nyt on jo mennyt ohi. Cameron tosin pelkää että se tulee vielä joskus takaisin.

*Musiikkimakuun kuuluu muunmuassa AC/DC, Alice Cooper, Bob Marley, Deep Purple, Elvis, Metallica, Mötley Crüe, Motörhead, Scorpions, Thin Lizzy ja Whitesnake.

+++

Suhteet:

Välinpitämätön :: -
Kaverit :: Niall McGallonway, Jeremias Sean Kettunen
Hyvät ystävät :: Nosa Kurosaki
Rakastunut :: Raven Amory Cooper
Epävarma :: Luciano Fratt
Vihaa :: Isha Bey
Pikkuserkku :: Daiki De La Condamine


+++
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://limebanana.deviantart.com
 
Cameron Seymour-Symers
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: