Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Siivojasetä: Pyry (Epä)Toivonen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 32

ViestiAihe: Siivojasetä: Pyry (Epä)Toivonen   Ke Joulu 23, 2009 2:53 pm

Nimi: Pyry Elias ToivonenLempinimi: Ei omista yhtään lempinimeä, puoliserkkupoika kylläkin kutsuu häntä Pyry Epätoivonen, joka ei niinkään ole lempinimi.

Sukupuoli: Mies

Ikä: 24

Syntymäpäivä: 09.09

Horoskooppi: Neitsyt (olisikin)

Siviilisääty: Sinkkuilee ankarasti

Seksuaalinen suuntautuminen: Homo, tiennyt sen jo hyvin nuorena.

Kansallisuus: Suomi.

Perhe: Isä Paavo (58), äiti Suvi (55) pikkusisko Helena (22) ja pikkuveli Tero (20)

Pituus/Paino: 176/ 66 BMI 21.3

Ammatti: Siivoja (tarkalleen ottaen laitossiivoja ammatiltaan, mutta Pyry pitää sitä liian hienona nimenä normaalille ammatille)

Luonne: Pyry on henkilö, joka kerää, lajittelee ja ryhmittelee asioita. Hän on järjestelmällinen ja pikkutarkka. Koko hänen ajatustoimintansa muistuttaa näistä hänen luonteensa tärkeistä ominaisuuksista. Häntä leimaa tarkkuus, säntillisyys ja asioiden jälkipuinti. Hän työskentelee keskittyneesti suppealla alalla. Vakavin särö tässä asennoitumisessa on se, että hänestä voi pieniin yksityiskohtiin paneutuessaan tulla paikallaan polkeva, nurkkakuntainen ja harhaileva. Hän on kieltämättä älykäs ja ahkera, mutta hän on myös kitsas ja säästeliäs. Pyry mielenlaatunsa ja asenteensa estävät häntä näkemästä ongelmaa kokonaisuutena. Hän on avuton sen suuruuden edessä ja hänen täytyy pienentää se omaan mittakaavaansa. Hän paloittelee ja yksinkertaistaa sen. Pyry on luonnostaan pidättyvä eikä juuri mihinkään sitoutunut. Hänen kriittinen ja analysoiva luonteensa vieroittaa hänet muista ihmisistä ja heidän sympatioistaan. Hän ystävystyy ympärillään olevien ihmisten kanssa aina hyötymistarkoituksessa. Pyry on usein hyvin kykenemätön osoittamaan tunteitaan, eikä yleensä hänen kiintymyksellään ole mitään tekemistä todellisten tunteiden kanssa. Hänen kitsastelunsa ärsyttää muita ihmisiä. Hänen keskusteluistaan, jotka rajoittuvat aina hänen omiin ammattilaisiin ongelmiinsa tai terveydentilaansa (Pyry on aina huolissaan omasta terveydentilastaan),siitä puuttuu kaikki lämpö. Joskus hän muuttuu vilkkaammaksi, kun hänen lempiaiheistaan puhutaan, ja hän saattaa tulla hiukan ystävällisemmäksikin. On kyllä mahdollista arvostaa hänen sukulaisiaan kohtaan osoittamaansa kiintymystä, mutta hän ei ylimalkaan ole kovin puoleensa vetävä ainoana toverina. Hän on aivan liian nurkkakuntainen, kärsimätön ja arvosteleva, mikä vähentää hänen älyllisiä ansioitaan. Hänen mielestään rakkaudenjulistukset ja hellät sanat ovat täysin hyödyttömiä ja sen vuoksi ne pikku puuhat, joita hän saattaa tehdä kotonaan (tai mitä villimpi paikka sen parempi), ovat hänen tapansa osoittaa rakkautta. Useimmissa tapauksissa hän on uskollinen, mutta kitsas, pikkumainen ja epäluuloinen. Niinpä hänen kumppaninsa maksaa usein aivan liian kalliin hinnan hänen uskollisuudestaan. Hänen liioiteltu häveliäisyytensä tekee hänestä kylmän ja tukahduttaa kaikki ne miellyttävät piirteet, joita ihmiset yrittävät hänessä tuntea.Kumminkin kun Pyryyn jaksaa tutustua hänestä kuoriutuu yllättävän mukava kaveri pikku vikoineen, varsinkin kun hänen huoliaan mitättömistä luomista ja oudoista kyhmyistä on jaksanut kuunnella. Pyry arvostaa ihmisiä joihin voi luottaa vielä ”oman hyödyn” saavutettua ja tämän takia hän suhtautuu sen jälkeen ihmisiin lempeämmin.

Ulkonäkö: Pyry on pitkä ja hoikka vaikka sitä ei aina uskoisi määrästä ja ruuasta mitä hän syö. Hailakan vihertävät silmät, jotka muistuttavat vihreiden omenoiden väriä. Hiukset ovat luonnostaan vaaleat, mutta hän on vaalentanut niitä asteen tai pari ja latvat ovat kuparin/vaalean ruskeat. Hiusten pituus on noin olkapäille. Oikealla puolen etuhiuksissa, menee kumminkin kokonaan kirkkaan pinkki raita, joka on leveydeltään noin neljä senttiä, se onkin ainut hätkähdyttävä asia koko miehessä. Kasvot ovat normaalit mutta huulessa on oikealla puolella pieni arpi, noin parin sentin mittainen. Pyryllä on pidempi pukinparta joka on kasvanut jo jonkin aikaa, mutta hän pitää sen siistinä. Parran saa halutessaan letitettyä kunnolla sillä sen on sen verran pitkä. Parta on värjätty saman ruskeaksi kuin hiustenlatvat. Hänellä on oikeassa korvassa kaksi rustorengasta sekä nenän vasemmalla puolella on selvä merkki umpeen menneestä nenäkorusta. Häneltä löytyy myös pisamia koko kehosta, mutta selvimmin ne näkyvät nenän ympäristössä sekä käsivarsissa ja olkapäillä. Hän suosii tavallisia vaateita, jotka ovat käytännöllisiä, värit ovat mahdollisimman neutraaleja. Tummista väreistä suositaan oikeastaan vain mustaa ja tumman vihreää sekä-sinistä. Muuten vaatteet ovat valkoisia, harmaita tai muuta rauhallisia värejä. Hyvin harvoin Pyry saattaa repäistä ja pukea jotain hiukan räikeämpää päällensä. Miehen päässä nähdään hyvin usein myös sidottuna huivi hiusten peitoksi. Usein huivi on joko sininen tai punainen jenkkihuivi tai sitten maastokuvioinen tai koko musta tai valkea. Pyry tykkää myös käyttää paljon kaulakorua jossa on suden hampaan muotoinen luun palanen, joka on sidottu nahkanyöriin. Pyryn ääni on hyvin miellyttävä, vaikka se on ehkä hiukan korkea.

Menneisyys: Pyry syntyi ensimmäisenä lapsena Toivosen perheeseen. Hän eli normaalin lapsuuden, oikeastaan ainoa huono kokemus lapsuudesta oli kun koira puri häntä kasvoihin, joista jäikin sitten huuleen oikealle puolen pieni arpi. Nuoruus aikoinaan hän katseli tiukasti puoliserkkunsa Dasin perään tämän asuessa Suomessa. Pyry oli Dasille kuin oma isoveli. Poika tajusi pitävänsä pojista enemmän kuin tytöistä juuri ennen kuin lähti opiskelemaan laitossiivoojaksi. Kumminkin koulun välissä hän kävi vaihto-oppilaana Kanadassa ja ihastui maahan toivottomasti. Samaan aikaan häneen puri matkailukuume ja niinpä hän valmistuttuaan lähtikin asumaan vajaaksi puoleksi toista vuodeksi Ranskaan puoliserkkunsa isän ja tämän siskon luokse. Pyry oli tuolloin täyttänyt juuri 19. Ranskassa hän tutustui erääseen nuoreen hurmaavaan mieheen, jonka kanssa aloitti sitten suhteen, joka kesti pari kuukautta mutta suhde loppui yhteisestä päätöksestä, koska pari tajusi sen olevan hetken huumassa perustettu ja ettei se tulevaisuudessa toimisi. Kumminkin kaksikko pysyi todellakin parhaina kavereina, voisipa melkeinpä sanoa ystävinä. Ranskasta Pyry palasi Suomeen olleessaan 20. Suomi ei kumminkaan enää antanut pojalle mitään joten hän tyhjensi tilinsä ja möi maallisen mammonansa ja lähti kiertämään maailmaan. Hän kierteli Euroopassa, Aasiassa, Etelä- sekä Pohjois-Amerikassa. Tällä välin yhteys parhaaseen kaveriin ja useimpiin sukulaisiin sitten katkesikin pitkäksi aikaa kun mies ei osannut pysyä pitkään aloillaan. Kumminkin pian tuli eteen rahojen uhkaava väheneminen ja hän asettui Kanadaan uudestaan asumaan. Hän vietti villiä sinkku elämää, mutta tästä koitui se, että kämppäkaveri potkaisi hänet pihalle. Pyry yritti saada pysyvää työpaikkaa pitkään ja asutteli sen aikaa vähän kuin kadulla. Pian kumminkin hän saikin vastauksen eräästä työpaikasta, jonne hänet haluttiin siivoojaksi. Pyry ihmetteli tätä outoa juttua, ja varsinkin kuin kirjeessä oli, että hän oli saanut hyvät suositukset eräältä siivoojalta St. Heaven's Bay koulusta.

Muuta:
- Oikeakätinen
- Rakastaa matkailua
- Pyjamabileet ovat parasta mitä hän tietää
- On tuttu näky terkkarilla aivan mitättömien sairauksien ja sairausluulojen takia.
- Pyry pelkää koiria
- Kalastaa mielellään samoin kuin käy telttaretkillä, varsinainen eräjorma
- On hurahtanut videopeleihin, mangaan ja animeen
- Tykkää lapsista, vaikka ei itselle niitä haluakkaan
- Pelkää sitoutumista hiukan
- Rakastaa työtään vaikka välillä lusmuileekin
- Juo uskomattomia määriä limppareita ja syö roskaruokia
- Oppilas Dashiell Holmin puoli serkku. (Dasin äidin, velipuolen poika)

Paheet: Alkoholi, tupakka, roskaruoka

Fanfic: Kyllä kiitos

Fanart: Kyllä kiitos

Suhteet:

Muutokset:
Ulkonäkö:

Luonne:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Siivojasetä: Pyry (Epä)Toivonen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: