Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sami Mikael Kristian Koskinen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Samirix

avatar

Viestien lukumäärä : 54
Join date : 23.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Sami Mikael Kristian Koskinen   Ke Joulu 23, 2009 9:01 pm

Nimi: Sami Mikael Kristian Koskinen
Kutsumanimi: Mikael
Lempinimi: Miksu
Ikä: 18
Syntymäpäivä: 10.6.1991
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo
Kansallisuus: Suomalainen
Perhe: Isä ( Mikko, 44), äiti ( Leena, 43), iso sisko ( Kristiina, 23), pikku sisko (Liisa, 12)
Keskiarvo: 8.0
Aineet, johon oppilas on syventynyt: Puutyö/Tekninen työ, kuvaamataito ja Psykologia

Ulkonäkö: Mikaelilla on vaaleat hiukset, jotka ovat lyhyet. Silmät ovat sinertävän vihreät. Hän näyttää suurin piirtein ikäiseltään. Hän on 170 cm pitkä ja painaa 57 kg. Hänen vartalonsa on normaalia hoikempi ja hänät voisi luulla anorektikoksi, joka hän ei todellakaan ole. Hänellä on ihan tarpeeksi käsilihaksia ja vatsalihaksiakin on ihan tarpeeksi. Pojalla on vasemmalla puolella alahuulessa lävistys, hopea rengas. Usein hän käyttää isoja t-paitoja, kuluneita farkkuja tai pillimäisiä kangashousuja, varrellisia valko-mustaruudullisia tennareita. Kaulassa hän yleensä pitää ketjua. Joskus hänellä voi olla paljon ketjuja housuissa kiinni. Se vähän riippuu minkälaisella päällä hän on. Hän voi korostaa silmiään kajaalilla, mutta erittäin harvoin.

Kuva:
Miksu

Luonne: Miksu on huumorintajuinen ja erittäin paljon tykkää härnätä muita. Hänelle on helppo suuttua, mutta aina hän pyytää anteeksi tai keksii jotain kivaa henkilölle, joka on hänelle vihainen. Se on vain ymmärrettävä, että se on vain osa häntä, jota ei voi ottaa pois. Mikael tekee usein myös piloja muille ja vakavammissa tapauksissa se usein liittyy jotenkin tuleen. Tämä poika on erittäin iloinen persoona ja on aina valmis piristämään ystäviensä päivää. Mikael on erittäin sosiaalinen ihminen ja hänen ei ole vaikea aloittaa keskustelua. Hän voi heitellä jotain ihan tyhmiä vitsejäkin tai vain tehdä jotain typerää. Miksu on aina valmis kokeilemaan melkein mitä vain.

Ystävilleen hän on lojaali ja aina valmis auttamaan heitä. Kyllä hän on omalla tavallaan kiltti tuntemattomillekin, mutta sitä on usein vaikea huomata. Hänellä on pieniä traumoja menneisyydestä ja ei oikein aluksi uskalla olla niin avoin uusille tuttaville ja etenkään seksuaalisuudestaan. Joten hän ei oikein pysty luottamaan aluksi, mutta kun hän tutustuu paremmin ja pitää henkilöä luotettavana, niin silloin hän alkaa avautua enemmän. Hänen kanssaan ystävyäkseen pitää olla kärsivällinen, hän nimittäin osaa koetella muiden hermoja ja kärsivällisyyttä. Hän voi käyttäytyä, kuin joku lapsi. Ja kun hän on tarpeeksi kauan tuntenut toisen henkilön hän voi alkaa jopa flirttailla tämän kanssa, ihan huvin vuoksikin. Tai sitten hän vain tahtoo kiusoitella. Mikaelin luonne on aika värikäs ja moni voi todellakin pitää häntä rasittavana, mutta todella vakavissa tilanteissa hän osaa kyllä olla vakava. Miksu tykkää paljon kahvista ja ilman sitä aamu olisi pilalla, joten hänen on pakko saatava sitä aamuisin. Muuten hän ei pystyisi pysyä hereillä aamulla olevilla tunneilla. Hän vihaa sitä, että jotkut juoruilevat toisten selän takana ja eikä myöskään siitä, että jotkut käyttävät muita hyväkseen.

Kun tämä poika suuttuu, niin hän vain mököttää henkilölle ja pysyttelee paljon eristyksestä muista. Silloin yleensä hän tahtoo olla vain yksin. Mutta jos hän oikein raivostuu, niin silloin ei tiedä hyvää. Mutta se on kyllä erittäni harvinaista, että hän raivostuu kenellekään, koska tietää poistua paikalta sitä ennen. Joskus voi kyllä tavarat lennellä, mutta ei aika harvoin. Mikael yleensä pitää kaikille selvänä sen ettei hänelle kannata ryppyillä ja hänen egonsa on tärkeä asia hänelle. Kun hän on ihastunut johonkuhun, niin silloin yleensä hän hieman pelokas traumojensa takia. Hän pelkää sitä, että häntä aletaan kiusata taas ja kaikki kääntäisivät selkänsä hänelle. Joten hän peittelisi tunteitaan, aluksi ainakin.

Menneisyys: Poika on asunut suurimman osan elämästään isossa omakotitalossa, joka sijaitsi Nurmijärvellä. Mikael on perheensä toiseksi vanhin lapsi. Hänen isänsä on näyttelijä ja äitinsä on juristi. Joten hänen vanhempansa olivat usein pois kotoa, heidän mumminsa hoiti lapsia aina kun vanhemmat olivat työmatkoillaan. Poika pienestä asti on härnännyt siskoaan, joka aina juoksi häntä pakoon ja meni lukittautui komeroon. Heidän mumminsa yritti aina saada Mikaelin uskomaan, ettei muita saanut kiusata, mutta poika aina vain väitti leikkivänsä kiltisti, vaikka oli jo suunnittelemassa seuraavaa kepposta. Usein hän kiipeili kaikkialle, missä oli mahdollista kiipeillä. Aivan sama mitä siitä seurasi. Pojalta murtui kerran ranne, kun hän putosi puun oksalta, joka ei ollut edes korkealla. Ja paljon muitakin tapaturmia on tapahtunut hänen ansiostaan. Kerran hän melkein poltti heidän leikkimökkinsä, kun oli leikkinyt tulitikuilla, jotka hän oli löytänyt tätinsä käsilaukusta.

Kun Mikael oli kuusi vuotias, hän sai pikku siskon. Tietenkin hänen vanhempien huomio oli enemmän siinä nuorimmaisessa, Mikael ja hänen siskonsa, Kristiina olivat hieman mustasukkaisia siitä ja suunnittelivat kaikenlaisia juttuja, jotta saisivat huomiota. Yhtenä kertana kaksikko esittivät kipeää ja yrittivät leipoa vanhemmilleen jotain, mistä kyllä seurasi täyskaaos. Kun nuorimmainen lapsi, Liisa, oli kahden ikäinen kaksi vanhempaa keksivät hienon leikin, jota he kolme leikkivät, Ruoka sotaa. He leikkivät sitä kaikessa rauhassa, kun heidän vanhempansa olivat käymässä yhdessä kaupassa ja he kuvittelivat lasten leikkivän nätisti, mutta ei. Vanhemmat saapuivat takaisin kotiin ja kauhukseen näkivät kaikki kolme lasta aivan sotkuisina ja keittiö oli aivan kaaoksessa. Etenkin lasten äiti sai kohtauksen ja raivostui, knu hänen hieno keittiönsä oli pilattu. Siitä Liisa ja Mikael eivät päässeet vähällä, kun taas Liisa ei saanut minkäänlaista rangaistusta. Siitä kaksi vanhempaa lasta suuttuivat ja eivät suostuneet puhumaan vanhemmilleen muutamaan päivään.

Mikael aloitti koulun ja oli silloin hieman rauhoittunut. Koulu alkoi hyvin ja hänellä oli paljon ystäviä siellä. Joskus hän kyllä leikki hieman liian rajuja leikkejä ja yhtenä päivänä hän oli juossut suoraan päin tolppaa, niin että hänelle tuli iso kuhmu päähän. Poika oli juossut tolppaa päin aivan vahingossa, kun oli juossut katsoen samalla taakseen ja kun hän oli taas katsonut eteenpäin, niin siinä oli tolppa edessä ja törmäys. Hän oli kyllä itkenyt silloin, mutta pari päivää myöhemmin hän jo nauraa räkätti tapahtuneesta. Hän kävi siinä koulussa koko ala-asteen ja sen jälkeen heidän perheensä muutti Helsinkiin äitinsä töiden takia ja siitä lapset eivät olleet kauhean iloisia. He joutuivat jättämään ystävänsä taakseen, mutta lupasivat tulla joskus käymään kylläkin. Asunto oli hieman pienempi kuin edellinen, mutta he kaikki mahtuivat sinne hyvin. Helsinki oli aivan erilainen, kuin Nurmijärvi ja Miksulla kesti kauan sopeutua sinne. Koulussa hänellä oli ystäviä taas paljon ja he viettivät paljon aikaa ja koulu alkoi menemään huonoon suuntaan ja pian hän hankki huuli lävistyksensä. Hänen vanhempansa olivat hieman huolissaan heidän pikku "enkelistään" ja puhuttelivat Mikaelia ja lupasivat auttavansa opinnoissa aina kun ehtivät. Mutta sitä aikaa oli vähän. Usein miten hänen iso siskonsa vahti heitä, kun heidän vanhempansa olivat töissä tai työmatkoillaan. Mutta hänen siskonsa, Kristiina oli auttamassa häntä. Liisa puolestaan jätettiin tietämättömäksi, koska tämä oli vielä sen verran pieni ettei tajuaisi mitään. Hän jäi jopa luokalle seiskalla ja siitähän hänen vanhempansa eivät pitäneet ja olivat pettyneitä poikaansa ja siitä Mikael sai kuulla aika paljonkin.

8. luokalla Mikael huomasi sen ettei ollut hetero, kun hän oli alkanut kiinnostumaan pojista enemmän ja oli ihastunut erääseen hänen luokka laiseen, joka oli tullut pojan luokalle sinä vuonna. Mutta hän piti sen salassa, koska kuvitteli vain olevansa sekaisin tai jotain, koska hän oli hetero ja sellaisena pysyi. Mutta kumminkin se ei ollut totta, koska vaikka kuinka hän yritti olla kiinnostunut tytöistä, niin se ei vain onnistunut. Hän ystävystyi ihastuksensa kanssa ja Mikael ihastui entistä enemmän mitä enemmän vietti aikaansa tämän kanssa. Tätä kesti jonkin aikaa, kunnes hän rohkeni mennä puhumaan ihastuksensa kanssa, joka tietenkin järkyttyi asiasta ja koko koulu sai tietää asiasta. Siitä alkoi hänen koulu kiusaaminen ja joskus hänet jopa hakattiin sen takia, kun oli homo. Pojan vanhemmat saivat tietää Kristiinalta, joka tahtoi heidän tietävän ettei Mikaelilla mennyt hyvin koulussa ja monesti tämä tuli kotiin huonossa kunnossa. Aluksi poika oli vihainen siskolleen, joka oli ainoa heidän perheessään, joka tiesi hänen seksuaalisuudestaan. Hän salasi vanhemmiltaan sitä vielä vuoden. Ja hän alkoi keskittyä opiskeluihinsa enemmän.

9. luokalla Mikaelia kiusattiin yhä ja melkein kaikki hänen ystävänsä olivat kääntäneet selkänsä hänelle paitsi yksi, Timo, joka oli pysynyt hänen puolella aina sen jälkeen, kun koko koulu oli saanut tietää sen, että Mikael oli homo. Ja siitä poika oli kiitollinen ystävälleen. Toinen ei koskaan jättänyt Mikaelia yksin, ei edes antanut kävellä yksin kotiin. Mutta Mikael yritti kumminkin Timon jättävän hänet yksin, koska hän ei tahtonut toisen joutuvan vaikeuksiin hänen takiaan, mutta Timo ei suostunut kääntämään selkäänsä ystävälleen. Joten usein myös Timo sai turpaansa ja siitä Miksu syytti itseään ei tiennyt jaksaisiko tätä enää ja jopa itsemurha kävi mielessä, mutta hän ei vain pystynyt menemään siinä eteenpäin. Kun yläaste oli lopuillaan, hänen vanhempansa kertoivat muuttavansa ulkomaille, Norjaan. Mikael sai myös kuulla hyvästä opiskelupaikasta ja hänen vanhempansa uskoivat siellä Miksun viihtyvän paremmin ja se olisi Vancouverissa. Poika vastusti ajatusta, koska hän tiesi ettei näkisi Timoa, hänen ainutta ystäväänsä. Hän jopa karkasi kotoa sen takia ja yöpyi Timon luona ja kertoi tälle muutosta Norjaan ja vanhempien suunnitelmasta pojan menevän St. Heaven's Bay:hin. Pojan ystävä oli innoissaan paikasta ja neuvoi toisen iloitsevan siitä, että pääsisi ulkomaille opiskelemaan. Mutta Miksu vastusti vieläkin ja selitti etteivät he joutuisivat kauas toisistaan. Mikael jopa kutsui joskus Timoa enkelikseen, koska toinen oli ollut aina hänen kanssaan, jopa huonoina aikoina ja antanut iloa hänen elämään silloinkin. Timo lupasi, että he näkisivät ja he voivat olla yhteydessä sähköisesti ja voisivat soitella toisilleen silloin tällöin.

Kesti muutaman päivän ennen kuin hän palasi kotiin ja suostui siihen muuttoon, josta hänen vanhempansa olivat erittäin iloisia, ettei poika ollut heille vihainen. Kesän aikana he pakkasivat ja muut perheen jäsenet tekivät muuttoa Norjaan. Hänen isänsä matkusti Vancouveriin asti saattaakseen rakkaan poikansa koululle. Mikael itse ei oikein tiennyt mitä ajatella tästä koko hommasta ja uudesta koulusta.


Harrastukset:
- Piirtäminen
- Tarinoiden kirjoittaminen
- Parkour

Kuuntelee:
- Olavi Uusivirta
- Mr. Big
- Stratovarius
- Gackt
- Versailles
- L'Arc~en~Ciel
- Nightmare
- VAMPS
- Elvis
- Billy Idol
- Modern Talking
- T.A.T.U.

Muuta:
- Piirtelee joskus käsiinsä
- Addiktio salmiakkiin
- Hän osaa käyttää nyrkkejään, mutta erittäin harvoin menee mihinkään tappeluun mukaan
- Hänellä on traumoja menneisyydestään
- Rakastaa pelata tanssipeliä
- Ei tahdo, että häntä kutsutaan Samiksi
--

Suhteet:

Juuri tavannut: Edward Leinheart
Ystävät: -
Vihamiehet: -
Ihastus: -
Seurustelukumppani: -
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Sami Mikael Kristian Koskinen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: