Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aoi Kaori Youngmay

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Samirix

avatar

Viestien lukumäärä : 54
Join date : 23.12.2009
Ikä : 26

ViestiAihe: Aoi Kaori Youngmay   Ke Joulu 23, 2009 9:06 pm

Nimi: Aoi Kaori Youngmay
Lempinimet: Aoi-chan, Aoi-kun, Kao
Ikä: 17 ( 28.8.)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntaus: Ei oikein itsekään tiedä
Veriryhmä: O+
Kotoisin: Englannista
Isä: Englantilainen
Äiti: Amerikkalais-japanilainen
Keskiarvo: 8.9
Aineet johon oppilas on syventynyt: Musiikki, Latina, Historia
Huone: 13
Huonetoveri: - ( Saa kysyä)

Ulkonäkö: Aoi on 165 cm pitkä ja painaa n. 55 kg. Aluksi häntä voisi luulla nuoremmaksi kuin oikeasti on. Pojan iho on vaalea ja hän on erittäin hoikka. Jos hän pukisi tyttöjen vaatteita, niin häntä voisi todellakin luulla tytöksi. Tai oikeastaan voihan häntä luulla muutenkin. Silmien väri on kirkkaan siniset ja hiukset ovat keskipitkät ( Hieman alle keskiselän) ja laventelin väriset. Pojan hiukset ovat aika tuuheat ja suorat. Otsahiukset ovat hieman silmien kohdalla, mutta eivät peitä pojan silmiä. Hänen kasvon muoto on hieman pyöreähköt, joka tuo suloista lapsen ominaisuutta hänen ulkonäköön, Huulet ovat hieman punertavammat kuin iho. Tämä poika ei omista käsi lihaksia, ainakaan paljoa, mutta osaa olla ketterä ja nopea. Usein hän pitää mustaa kangas suikaletta kasvojensa ympäri, niin että se peittää nenän tarkan hajuaistinsa takia, muttei aina. Yleensä hän pitää valkoista kauluspaitaa ja mustaa kravattia, siistit farkut, mustat tennarit. Joskus voi olla sellaisia päiviä jolloin hän pukeutuu johonkin muuhun, mutta aika harvoin kylläkin.

Kuvat:
Klick
Klick
Klick
( Hehe... Nämä ovat vasta luonnoksia.. Yritän saada valmiiksi mahdollisimman pian n.n)

Fanart: Saa tehdä :3

Luonne: Aoi on hiljainen ja erittäin ujo, hän punasteleekin erittäin helposti. Hän on kohtelias kaikille, jopa tuntemattomillekin, jotka tulevat puhumaan hänelle. Poika on erittäin kiltti kaikille, vaikkei uskallakaan itse mennä puhumaan muille tai aloittaa keskustelua. Hän voi näyttää muiden mielestä syrjään hakeutuvalta, vaikka oikeasti hän kaipaisi juttu seuraa. Hän osaa olla puheliasta tyyppiä, kunhan vain on alkanut tuntea ihmistä paremmin ja jonkin verran saanut rohkaistua itseään. Oikeastihan hän tykkää leikkiä, mutta hän on niin ujo, ettei uskalla tehdä melkein mitään muiden seurassa. Aoi tykkää tosi paljon auttaa muita ja tekee sitä erittäin mielellään. Eli hän on erittäin hyväsydäminen. Aoi ei pidä vahvoista hajuista, koska hänellä on tarkka hajuaisti. Etenkin tupakan hajusta hän ei pidä. Kun Aoi on allapäin tai suuttunut, niin hänellä on tapana aina mennä jonnekin katolle tai puun oksalle istumaan ja tuijottamaan taivasta, ainakin jonnekin, joka on korkealla. Poika pelkää pimeitä paikkoja erittäin paljon ja hän ei tahdo katsoa mitään kauhu elokuvia. Muuten hän menettää seuraavan yön yöunet.Joskus voi käydä niin, että Aoi "off space:saa" ja hieman hajamielinen. Etenkin silloin kun hän on erittäin väsynyt. Hän on joskus myös kömpelö.

Menneisyys: Poika syntyi rikkaaseen perheeseen, missä hänen lisäkseen ei ollut muita lapsia. Pojan vanhemmat eivät tahtoneet kuin yhden lapsen ja siitä seurasikin usein riitelyä, minkälainen Aoista tulee. Äiti tahtoisi söpön ja kiltin tyttömäisen pojan, kun taas isä tahtoi lapsestaan tulevan maskuliinisen perheenpään. Mutta äidin tahto voitti "taistelun" ja poika joutuikin pukemaan tyttöjen vaatteita päälleen. Hänen äitinsä oli nimittäin aina tahtonut tyttöä, kyllä Aoi kelpasi, kun poika oli muutenkin muodoltaan hieman tyttömäinen. Ja niin hänen päivänsä menivät erilaisten mekkojen pukemiseen. Aoi ei koskaan oikein välittänyt siitä, hän oli vain hiljainen ja ei oikein uskaltanut vasta väitteitä esittämään. Isäänsä hän ei kovinkaan usein nähnytkään.

Pojan isä kuoli, kun hän oli 8- vuotias ja sen jälkeen hänen äitinsä ei ollut enää niin iloinen ja Aoi alkoi oleskella enemmän omassa huoneessaan. Enää hän ei edes nähnyt äitiään melkein ollenkaan. Muutaman vuoden päästä hänen äitinsä alkoi käymään paljon ulkona, etenkin iltaisin ja poika joutui jäämään kotiinsa seuranaan kartanon palvelusväki. Jo muutaman kuukauden päästä Aoi sai tietää äitinsä seurustelevan ja mieskin oli jo muuttamassa heidän luokseen. Ainakin aluksi äitinsä miesystävä tuntui tosi mukavalta, vaikka hän ei uskaltanutkaan puhua tai leikkiä miehen kanssa. Aoi ei ole koskaan oikein ulkona käynyt, missään muualla, kuin heidän kartanonsa pihassa ollut vain. Pojalla oli oikein kotiopetusta. Hänellä ei ole koskaan ollut minkäänlaisia hänen ikäisiä kavereita. Palvelusväki leikki pojan kanssa harvoin. Mutta hänen äitinsä tahtoi poikansa oppivan soittamaan viulua ja siitä se alkoikin Aoin viulun soiton harjoittelu. Ei kauaakaan kestänyt, kun hänen äitinsä miesystävä alkoi opettamaan kendoa Aoille.

Kun Aoi oli 14-vuotias, niin hänen äitinsä ja tämä mies menivät naimisiin ja tästä miehestä tuli virallisesti hänen isäpuoli. Ei kauaakaan kestänyt, kun hänen isäpuolensa alkoi syrjiä Aoita. Aoi ei enää melkein ollenkaan saanut huomiota äidiltään, mutta ei hän ollut yhtään sitä vastaan, koska hän halusi äitinsä olevan onnellinen, se oli hänelle tärkeää. Hän yritti mahdollisimman paljon olla häiritsemästä vanhempiaan ja pysytteli huoneessaan kaiket päivät. Aoi kiinnostui kitaran soitosta ja alkoi soittamaan sitä.

Aoin isäpuoli tahtoi päästä pojasta eroon, jostain kumman syystä ja ehdotteli vaimolleen, että he voisivat lähettää pojan St. Heaven's Bay:hin. Aoin äitihän oli innoissaan tästä, vaikkei tiennytkään miehensä todellista suunnitelmaa ja kertoi ehdotuksensa pojalleen, joka ei oikein tahtonut väittää vastaan. Ei kauaa kestänytkään, kun hän oli jo matkalla Vancouveriin, missä hänen uusi koulunsa oli. Nuorukaista pelotti kamalasti, koska hän ei ollut ennen matkustanut pois kotoaan ja nyt hän oli jo kaukana kotoa. Aoi toivoi, että kaikki menisi hyvin siellä. Ei siellä niin kamalaa ollutkaan ja pikku hiljaa poika tottui siihen koulun käyntiin. Nuorukaisen tyylikin muuttui hieman omanlaisekseen. Aoi on yhteyksissä kotiinsa kirjeitse.

Harrastukset:
- Kitaran soitto
- Leipominen
- Kendo

Ei pidä/Pitää:
+ Leipomisesta
+ Pelata konsolipelejä
+ Pureskella pillejä
+ Nukkumisesta
+ Kuuma/lämmin kaakao

- Aikaiset herätykset
- Matematiikka
- Vahvat hajut
- Ruokien valmistaminen/tekeminen
- Kauhuelokuvat

Muuta:
- Aoilla on tarkka hajuaisti ja sen takia ei tykkää vahvoista hajuista
- Hän on nopea nukahtamaan
- Tykkää istua korkeilla paikoilla ( Esim. Talojen katoilla)
- Joskus voi olla hajamielinen
- Osaa myös soittaa viulua
- Käyttää lukulaseja ( Ei aina)
- Aoilla on sen verran alhainen verenpaine, niin hän palelee erittäin helposti
- Aoi kutisee helposti, etenkin kyljistä
- Pelkää pimeitä paikkoja
- Kammoksuu verta vähän

Suhteet:

Juuri tavannut: -
Kaverit: Angel Channing Scarlett
Ystävät: -
Vihamiehet: -
Ihastus: -
Seurustelukumppani: -
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Aoi Kaori Youngmay
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: