Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Little x-mas gift for you

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 1:11 am

Isha
Isha käveli sisälle kämppään, jossa hän asusti. Jotenkin viime viikot olivat menneet hirveän nopeasti hänen mielestään. Mustalaismies katsahti tyhjää sänkyä toisella puolella ja riisui kävellessään nahkatakin pois. Oikeassa käsivarressa oli vessaparia kilotolkulla ja se oli verestä koppuraista. Isha käveli Viinerin hänkin luokse ja kaivoi mustien reisitasku housujen taskusta pienen palasen jotain. Jonkin puikko. "Jouluja rotta", Isha totesi hiljaa ja työnsi herkkutikun elukan häkkiin, jonka kimppuun se meni. ishan väsyneillä kasvoilla kävi pieni hymy kun Viineri katoi nappisilmillään häntä.

Iha huokasi syvään ja käveli sängylleen makaamaan. Häntä väsytti, koko yö siinä oli mennyt mutta se oli varmaan sen arvoista kumminkin. Mustalaispoika nousi pystyyn ja alkoi varovasti purkaa paperia pois. Haava oli alkanut punertaa joten se ilmeisesti oli jo hiukan tulehtunutkin. Raskas huokaus kävi taas hiljaisessa huoneessa. Mitä hän oli luullut... Jerryllä oli varmasti parempaakin tekemistä näin jouluna, aivan varmasti. Koululla ei näinä päivinä paljoa muutenkaan ollut porukkaa. Ruskea katse luotiin ikkunasta ulos ja hetken Isha mietti Korppia. Voi luoja hän ei halunnut myöntää että hän halusi nähdä Jerryn nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 1:35 am

Tennarit lipsuivat vasten käytävää kuuratukkaisen pojan hölkätessä kohti omaa huonetta.Ulkona oli pakkanen purrut melkoisesti Jeremiaksen koko vartaloa vaikka okeasti pakkaslukemia ei ollut juuri nimeksikään, huulet ja iho sinertivät nätisti ja muutama lumipaakku irtosi karvalapasista kun sinisilmä niitä pöllyytteli vasten toisiaan.Kaikki mahdolliset joululaulut ja muut semmoiset soivat nuorukaisen päässä, lunta tulvillaan tosiaakin.Kauppakassi kiikkui nuorukaisen toisessta käsivarresta ja tölkki limu kiikkui toisessa kädessä joka taisikin olla melkoisen vajaa.
Jerry hymyili itsekseen siinä kääntyessä kulmasta vasempaan ja moikkasi heleästi vastaantulevia hyvillä jouluntoivotuksilla.Epäsosiaalinen minä oli miltei kaikonnut näin joulunalla pojasta miltei kokonaan, tosin kyllä sitä silti oli maalattu piruja seinille...siellä oman huoneen seinillä ne kummittelivat..

Jeremias käänsi ovenkahvaa, mutta sitten pysähtyi siihen paikallensa hiljaa ja kuunnellen.Kuupoika pystyi kuulemaan tutun äänen ohutkaisen oven läpi ja tunsi kuinka jännitys levisi varpaista sormenpäihin saakka.Väri alkoi palailemaan pienen punotuksen myötä pojan poskille kun tuo käänsi ovenkahvaa ja aukaisi oven astuen sisään huoneeseen ja laskien tavarat sängynpäätyyn.Jerry ei luonut katsettakaan Ishaan, ei vielä.Riisui ensin talvivaatteet pois päältään ja sitten huokaisi syvään, istuen sängylleen ja pörröttäen valkeaa hiuspehkoaan jota nyt koristi räiskyvänpunainen raita etuhiuksissa.
"Moi!" Jeremias väläytti rohkeasti hymyn toiselle vaikka pikkuisen jännittikin, blondi ei ollut kerennyt vielä huomata Ishan kättä, mutta varmasti vielä huomaisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 1:52 am

Isha

Hyvä ettei Isha tippunut sängyltä kun ovi avattiin. Nopeasti sillä välin kun toinen riisui takkiaan Isha keräsi veriset paperit ja lähti kiikuttamaan niitä paperi roskikseen. Kun ne oli heitettu metalliseen astiaan. isha kääntyi varovasti katsomaan toista. Käsi vietiin varovasti hiuksiin ja korpin sulkia koskettiin. "Tuota.. Moi. Sä et mennyt jouluksi minnekkään?", Isha aloitti varovsti ja nosti nyt ruskean katseen Jerryyn ja tunsi kuinka sydän melkein pysähtyi.

Hetken mustalaispoika seisoi paikoillaan siinä ja selvitti sitten kurkkuaan. "Ööh... Vai menetkö sä sittenkin jonnekin?", hän kysyi ja koski taas hermostuneesti hiuksiaan oikealla kädellä. Ishasta näki harvoin että häntä jännitti ja nyt tuota nuorat selvästi jännitti, ehkä jopa hiukan liikaakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 2:10 am

Jerry hieroi hermostuneesti kättään katsellessaan toista, välillä katse liukui hiiri otukseen joka kalisteli herkkutikkunsa kanssa häkissä.
Siniset silmät välähtivät merkistevästi kun Isha kyseli hänen menemisistään ja tulemisistaan.Hän olisi mennyt, jos olisi halunnut..
"En.Tai mulla ei ole siis mitään suunnitelmissakaan....entä sä?" Jerry vastasi samalla lipsauttaen.Ainiin.Hän oli miltei unohtanut että Isha oli täällä oikeuden määräyksestä..Oli aika epätodennäköistä että toinen pääsisi mihinkään...Tai se oli ainakin mitä Jerry ajatteli.

Kuupoika pystyi vaistomaan toisen hermostuneisuuden, näkemään sen suoraan Ishasta.Oliko toisella jotakin muutakin mielenpäällä?Jeremias kampesi itsensä sängystä ylös ja veteli hihat pitkiksi, käärien kätensä hihojen sisään ja samalla yhdistäen kätensä.
Kaksi siniviolettia silmää tapitti ruskeisiin hakien katsetta itseensä ja tutkien samalla toista.Isha oli muuttunut.Muuttunut jotenkin levottomaksi hänen seurassaan.Pieni hymy kipusi ylös pojan suupieliä ja huomaamattomasti Jeremias salakavalasti astui melkein toiseen kiinni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 2:20 am

Isha

Mustalaispoika hymyili hiukan, mutta pian hymy saattin kuriin kasvoilta. Mutta varmasti kuupoika sen oli kerennyt nähdä sen. Isha katsahti Jerryä ja tuhahti hiukan. Tuollaiset kysymykset saivat hänet aina ärsyyntymään... Ja vain sen takia, että ne muistuttivat, että oli menneisyys ja tulevaisuus, eikä vain tämä hetki. "Mä olen täällä oikeuden määräyksestä.. Mä en tiedä mun äidistä ja mun adoptioperhe ei ole enää vastuussa musta... eli ei mä olen täällä koko kuusijuhlan", Isha puhui rauhallisesti ääni ei ollut niin karkea ja kova kuin yleensä vaan siinä kuului pieni kaipaus... ehkä jopa rakkaus. Isha oli ihmisiä, joiden ei uskottu tuntevan ja samaanaikaan mustalaismies tunsi paljon enemmän kuin muut.

Pian Jerryn liikkuminen veti ruskeat silmät takaisin blondiin ja hän naksautti päättään hiukan. Vaikka Isha tajusi, että toinen oli aivan lähellä hän ei muistanut, että tämä olisi pahemmin liikkunut. Karhuntassun kokoinen koura nostettiin ja läntättiin Kuupojan hiuksiin ja niitä hierottiin sekaisin. "Kiva kuulla, että jäät tänne... Koska..", Isha sanoi ja puraisi huuleensa hiukan. Hän tiesi tasapainottelevansa nuoralla, jolta hän hyppäisi, koska pelkäsi pitää kiinni ja menettää. Surullinen katse katseli hetken Kuupoikaa kunnes kasvot olivat taas ilmeettömät. "Mulla on sulle jotakin", Isha sanoi äkkiä ja antoi kätensä laskeutua toisen hiuksista pois, mutta käsi koski 'vangissa' Jerry olkaa ja käsivartta.

Mustalaismies käveli takille ja istui sitten sängylleen ja taputti paikaa veressään. "Tule tänne", hän sanoi sitten ja alkoi kaivella takin taskuja kiihkeästi. Lahja oli siellä jossain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 2:59 am

Pieni lämmin tunne valtasi taas koko nuoren pojan kun tuo kuunteli ja tunsi toisen kosketuksen siinä ihan lähellä.Pieni innostunut otus halusi hihkaista sisäisesti kuupojassa ja rutistaa molemmin käsin Ishaa oikein kunnolla vyötäröltä.Hän ei siis joutuisi mätänemään koko joulua yksinään.Ajatus lämmitti kuuratukkaa tavattomasti, ja vielä enemmän se kuinka Ishan käsi kosketti häntä ja sai pojan värähtämään.Pieni jännittyneisyys leijui ilmassa ja Jerry tunsi jotakin muutakin Ishan sanoista..hän pienesti kallisti päätään ja hymyili lempeästi seuratessaan toisen vierelle.

Jeremias katseli toisen touhuja ja puri huultaan jännittyneenä.Olisiko Isha hänelle hommannut jotakin jouluksi vai?Kissamaisesti tuo veti itsensä ihan kiinni Ishan kylkeen..ja ihan tarkoituksen kanssa vielä veti pienen viattoman katseen kasvoilleen.Piti sitä vähän olla.
Ishan etsiskellessä sitä jotakin Jerryn katse kiersi huoneessa ja muisti että siellä omassa kassissa oli pieni lahjus toisellekin.Hän olisi halunnut tehdä siirron ja antaa lahjan Ishalle....hän antaisi omansa kun ensin odottaisi että toinen antaisi omansa..
Tosin Jerry ei tiennyt pitikö toinen lahjastaan, mutta sempä näkisi sitten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 10:42 am

Isha

Kädet pysäshtyivät hetkeksi kun Jeremias painautui kylkeen kiinni, oikeastaan sen hetken se sekuntti tuntui Ishasta tunnilta. Vähän samalla tavalla kuin Korpin viimeinen hymy silloin. Perhana, miksi kuolleet noususivat aina kummittelemaan juuri joulun alle. Isha nosti kätensä ja huitaisi ilmaa aivan kuin olisi yrittänyt karkoittaa ajatuksen, mutta se sukelsi takaisin alitajuntaan piiloon. Lopulta seosui taskun pohjalta käteen. Varovasti Isha poimi sen ison kouransa uumeniin ja veti käden hitaasti pois.

Isha käänsi ruskean katseensa toiseen ja pieni hymy kävi hänen huulillaan. "Tää on aika vaatimaton.", mies sanoi ja vetäisi sitten Jerryn käden käteensä ja laski siihen jotain kylmää. Kädelle oli laskettu ketju. Hopeinen tai ainakin hopean värinen ketju, jossa roikkui pieni riipus. Lasinen puolikuu, jonka sisällä meni hopeisia ja hailakoita jäänsinisiä kimaltaita. "Jouluja Jeremias", Isha kuiskasi sitten ja etsi toisen huulet omilleen suudellen niitä varovasti. Hän vetäytyi hetken päästä pois ja katseli korua sitten toisen käsissä. "Muuten... Ketjun mä olen itse korjannut", hän totesi ja hymyili hiukan. "Uskomatonta... näillä käswillä", hän totesi ja katseli isoja käsiään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Joulu 24, 2009 11:53 am

Ulkona alkoi hiljalleen tipahdella uusia lumihiutaleita maahan ja muutama pyörähti ilmassa ja osui huoneen ikkunaan, katsomaan sisäälle lasin takaa, katsellen.

Tämä oli totta ihan paras lahja mitä hän oli kuunaan saanut.Se vielä että Isha oli edes antanut jotain...Jeremias nielaisi ja katsoi kuinka kimalteet välkähtelivät lasikuun sisällä ja poika tunsi kuinka huulet painettiin pehmeästi omia vasten, siniset silmät välkähtivät ja katsoivat hetkisen ruskeisiin, kunnes hetki oli ohi.Suudelma poltteli vielä hetken huulilla ja häkeltyneenä kuupoika pujotti korun kaulaansa, nykien paidan hihoja samalla ylemmäs.Sinisten silmien katse nostettiin varovasti mustalaispoikaan ja Jeremias hymyili pienesti, kuitenkaan sanomatta mitään.Pala oli kurkussa ja oli vaikea sanoa mitään vaikka hän olisi tahtonutkin, silti hymy ja koko poika oli hyvin kiitollinen pienestä vaatimattomasta(Jerryn mielestä niinkään mikään vaatimaton ollut) lahjasta.

Tunteet voitiin aina osoittaa toki teoillakin.Niimpä tässäkin tapauksessa Jerry päätti tehdä niin ja nousi sängyltä ja kipsutti kassilleen ja otti sieltä esiin yhden muhkean paketin.Eihän se toki ollut niin hienoa kuin mitä mustalaispoika oli hänelle hommannut, mutta Jerry halusi edes jotenkin muistaa Ishaa joulun alla...
"..minä menin ja..hmmh. niin..." Jeremias kuiskasi ja Seisoi siinä toisen edessä tyrkkäsi samalla sitten punaisen paketin toisen syliin.
Kyllä ne maastokuvioiset housut nyt olisi ainakin käytännölliset jos ei muuta.....paketissa olisi vielä ketju jonka voisi napsauttaa housuihin kiinni, se oli ollut jotenkin Ishan tyyppinen.Jeremias näpräsi housujensa taskuja ja punastellen pikkuisen suikkasi suukon toisen poskelle...
Jotenkin se oli inhottavan tyttömäistä ja ja ja ...noh kuitenkin...
"Kun kerta joulukin on...." Hymy palasi kuupojan huulille ja tuo vilkaisi kulmiensa alta mustalaispoikaa..

// Kyllä ihana tunnelma kun kuuntelee Tällaista kibaletta ;3 //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Pe Joulu 25, 2009 3:59 pm

Isha

Mustalaispoika katseli lahjaansa jonka oli saanut Jerryltä. Hän nieleskeli ja vie taas kätensä hiuksiinsa. "Tiedätkö...", hän aloitti ja nosti sitten katseensa hetkesi kattoon, hän ei antaisi Jerrylle sitä iloa, että toinen näkisi miten herkkään kohtaan olisi osunut. Isha rauhoitteli itseään hetken ja katsahti sitten toiseen. "Mä en muista koska mä viimeksi olisin saanut joululahjan... meillä ei niitä oikein jaeltu", hän sanoi ja nousi seisomaan hettäen vahvat housut pois ja veti uudet jalkaa katsellen niitä. Sopivat, todellakin sopivat. "Mistä sä tiesit mun koon?", Ishalle tuli äkkiä mieleen ja hän katseli toiseen sitten hymyilen.

Hitaasti toinen painui takaisin toisen polven varaan sängylle ja kumartui Jerryn yli lähelle tämän korvaa. "Oletko sä tutkinut mun vaatekaappia vai osasitko ottaa oikean koon ihan vain mun munan perusteella?", Isha kysyi virnistellen. Hän puhui kyllä suoraan aina. Turha kiertely ja hienostelu ei ollut häntä varten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Pe Joulu 25, 2009 4:31 pm

Jerry hymyili ja raapi päätään.No hyvä ett toiselle kelpasi tuommoinen lahjus, viimeaikoina oli pitänyt vähän löyhemmin elellä kun rahaa oli palanut vähän kaikkeen, isoisäkin oli joutunut sairaalaan jonkun syöpänsä takia joka sillä oli löydetty.Jerryä se ei ollut sinänsä paljoa hetkauttanut.Kyllä hän toivoi että tuo paranisi ja kyllä hän se ukki paranisi.Jotenkin hän vaistosi asian.

Jeremias venytti jalkojaan siinä sängyllä ja kehräsi tyytyväisenä katsellen kun toinen veti uusia housuja jalkaansa.Isha tarvitsi kunnon vaatteita, ainakin Jerryn mielestä ja nehän oli käytännöllisiäkin sentään.Vaikea se varmaan oli ostaa mitään kun oli valtion toimesta tuolla ja rikollinenkin...Mutta sitähän muiden ei tarvinnut tietää.
Kuupojan katse valahti alas ja tuo näpersi sormillaan korua kaulassaan, hymyillen itsekseen tyytyväisenä siitä että oli sittenkin hankkinut lahjuksen mustalaispojalle.
Vikkelästi nuorukainen nosti päänsä ja katseensa takaisin Ishaan ja yritti vastata kysymykseen, mutta jämähti miltei suolapatsaaksi kun vanhempi tuli siinä noin lähelle, olisi varmaan pystynyt säikyttämään Jeremiaksen jos ei olisi puhua pukahtanutkaan.
Pieni jännittynyt värähdys kulki pojan vartaloa pitkin ja tuo arasti hetken katseli Ishan silmiin, kaivertaen tietään toisen sisimpään palapalalta.Höh!Häntä ärsytti yli kaiken että oli itse tuollainen arkajalka..Jeremias vielä näyttäisi toiselle ja itselleen ettei olisi tuollainen arka ja pelokas pikkupeura.
Hetken poika silmäili toisen silmiä kunnes venytti viekkaan hymyn huulilleen, niin että kunnolla puunatut valkoiset hampaat välkkyivät.Nopeasti huulet painettiin huulille ja puraistiin aavistuksen mustalaispojan huulta maistiaisiksi kunnes irrotettiin omat huulet tuosta ja tuijotettiin tiiviisti ruskeisiin silmiin "Sekä että~" Ja Jerry vinkkasi silmää, ohuiden sormien näplätessä Ishan housujentaskujen kanssa.Eihän hän pelännyt.Ehkäpä luotti toiseen sen verran...luotti ehkä jopa liiankin sokeasti vaikka tiesi että toinen voisi rikkoa hänen mailmansa parilla sanalla ja teolla..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Joulu 26, 2009 11:59 am

Isha

Suudelmaan vastatiin pienesti ja ruskeat silmät katselivat toisen silmiin ja pieni naurahdus pääsi toisen huulilta sitten. "Jaa-ahs", hän totesi hiljaisesti ja vilkaisi toisen sormiin jotka näpelsivät housujen taskuja. Katse nostettiin takaisin toisen silmiin ja hän antoi sen ahmia sitten toista kauan, aika tuntui iäisyydeltä. Isha mietti miltä tuntuisi, jos hän vain oikeasti unohtaisi pariksi päiväksi ne kaikki pelot... Ei hän ei voisi, kävisi samalla tavalla kuin Korpin kanssa. Katse oli mietteliäs mutta lopulta Isha painautui taas suutelemaan toista ja antoi karheiset käsiensä etsiytyä toisen paidan alle sivelemään vaaleeaa lämmintä ihoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Joulu 26, 2009 6:48 pm

Sanaakaan sanomatta Jeremias vetäisi Ishaa vähän lähemmäs, kun toinen noin "kaukana" tuntui olevan, tai yritti vetäistä, Mustalaispoika oli sen verran kookkaampi tapaus omaan vartaloon verrattuna että pienessä painissa kuupoika jäisi kakkoseksi mennen ja tullen.
Sinisilmä ei uskaltanut liikahtaa Ishan katseen alla, hänestä tuntui kuin hän voisi herkästi hukkua toisen silmiin...tosin hän oli jo puolitiessä matkaa, miksi ei siis lopettaisi pyristelyä.
Jeremias suli siihen suudelmaan jonka toinen tarjosi, värähti lämpimän kosketuksen alla ja irrotti hoikat kätensä toisen housujentaskuista, kuljettaen ne mustalaispojan selälle, hivellen tuota...
"Oliko sulla mitään menoja... tälle illalle?" Jeremias kysyi, miltei kuiskasi...Hän halusi olla ihan kahdenkesken....ihan vain seuranpuutteen vuoksi, tai ainakin niin sen naamioi...
Vasen käsi valahti Ishan selältä tuon alaselälle ja siniset silmät katselivat toista merkitseväksi...että jos vain pienenkin hetken...kun hän kerta jäi tuonne koko loman ajaksi....omien suunnitelmiensa mukaan ainakin...
Blondi kohottautui hieman parempaan asentoon ja pahoinpiteli vanhempansa alahuulta. Ishan kädet oli lämpimät ja tuntuivat hyvältä valkean kauluspaidan alla...
Paitakin oli kiinni vain yhdellä napilla..sen jos aukaisisi...
"...minä..." Jeremias mumisi, mutta antoi asian olla...hänhän oli toiselle pelkkä panokaveri ja kämppis, ainakin sellaisen käsityksen hän oli saanut, joten oli kait turha alkaa elättelemään mitään suurempia.Isha oli vielä kiinni menneessä, mutta Jerry yritti tiedostamattaan pikkuhiljaa tuota hilata mukanaan kohti kirkkaampaa tulevaisuutta..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Su Joulu 27, 2009 12:43 pm

Isha

Mustalaispoika antoi itselleen luvan nauttia toisen kosketuksesta ja pieni kevyt huokaus jopa karkasi kovilta huulilta. "Mmmh... minne mä menisin... Eli ei mulla ole", Isha totesi hiljaa kuin melkein peläten itsekin rikkovan kaiken puhumalla. Mustalaispoika pelkäsi oman karhean ja matalan äänensä rikkovan sen tilantee, sen herkyyden mikä siihen oli kehittymässä. Vanhempi otti vastaan huulen runtelun ja antoi käsiensä vaeltaa toisen iholla avaten viimein napin ja katsahti sitten kuupoikaan. Mitä toinen oli ollut sanomassa. Ruskea katse pidettiin toisessa kysyänä sitten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Su Joulu 27, 2009 7:03 pm

Jer painoi päänsä kuin nolostuneena alaspäin mutta ei lopettanut siltikään hymyilemistä.Poika antoi käsiensä valua alas Ishan selältä ihan hissukseen reisiensä vierelle.Rintakehä kohoili kiihkeämmin ja kuupoika nielaisi kohottaen sitten toisen käden sukimaan hiuksiaan.Ei hällä mitään asiaa sinänsä ollut..olisi vain halunnut ilmaista että kyllä hän Ishasta piti kovastikkin, vaikka tuo nyt oli mitä oli.Ääk!Hän pudisti päätään pienesti.Teki mieli käpertyä toiseen kiinni ja olla silitettävänä, rakastettavana..kyllä kai jokainen sellaista halusi...Ishakin.nii monet sanat pystyi helposti rikkomaan pienen hetken, hetken joka oli juuri tuona hetkenä käsillä...Jerry tunsi että oli parempi olla hiljaa tai sitten sanoa kaikki...ja hän valitsi sen hiljaisuuden.
Ihan yks kaks tuo lehahti ihan punaiseksi kasvoiltaan Ishan katsoessa häntä.Tuntui että toinen pystyi näkemään sinne minne Jerry ei halunnut kenenkään katsovan, vain harvojen ja valittujen oli lupa sinne katsoa.
Alkoi tulla pikkuisen kylmä, vaikka patteri paahtoi kolmosella eise siltikään lämmittänyt, kun taas Ishan kosketus poltti iholla kuin tuli ja Jeremias antoi sen lämmittää itseään.Kosketus tuntui hyvältä.
Poika nosti kätensä arasti ja kietaisi ne Ishan niskan taa kevyesti.Siniset silmät tuijottivat ruskeisiin intensiivisesti ja poika hipaisi huulillaan mustalaisen huulia kevyesti, tuntien kuinka toisen parta raapi ihoa.
"..taidan tykätä susta." Sanat lipsuivat kuiskauksena Jeremiaksen huulilta varovaisesti ääni värähtäen ja poika laski katseensa vanhemmasta kuin olisi sanonut jotakin loukkaavaa.Jerry halusi kertoa sen mikä oli totta, vaikka Isha alkaisi kuinka moralisoida, jos alkaisi.
Lyhyessä ajassa tuo oli oppinut pitämään mustalaispojasta paljonkin, ehkä se että tuossa oli isovelimäisyyttä.
Sanojensa vahvistuksesi Jeremias suukotti toista kevyesti, mutta irrotti kädet toisesta pienen huokauksen saattelemana, vaikka tekikin päinvastoin mieli pidellä kiinni entistä tiukemmin..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 02, 2010 8:04 pm

Isha

Tuijotti toiseen ja antoi käsiensä tehdä tutkimustyötä vaihvihkaa, mutta kun hän kuuli sanat hän jäykistyi. Ei... se ei ollut mahdollista. Voimakas pelon aalto pyyhki toisen sisällä, mutta katse ei värähtänytkään. Suudelma otettiin vastaan ja vasta siinä vaiheessa Isha näytti ensimmäisen inhimillisen piirteensä hän värähti. Se oli pieni, mutta varmasti kaksikosta se tuntui maan järistykseltä. Isha oli hetken paikoillaan ja mietti, hän voisi paeta taas... Tai hän voisi tehdä jotain jota katuisi. Huokauksen saatelemasna isompi kokoinen poika lösähti kevyesti toisen päälle ja rutisti tätä karhumaisesti syliinsä. Sisimmässään Isha huusi ja kirosi itseään ja heikkouksiaan. Mitä hittoa hän oli tehnyt että toinen oli ihastunut häneen. Halusihan Ishakin enemmän mutta hän tiesi, että joskus koittaisi aika luopua Jerrystä ja silloin se sattuisi enemmän kuupoikaa kuin häneen. "Mä... Pidän susta myös", hän kuiskasi lopulta ja tuijotti hetken tyynyä. Kaikki tuntui jotenkin niin typerältä. Hän tiesi että Jerry särkyisi. Silti hän oli niin itsekäs että halusi tuntea edes vuoden tai pari olla ja tuntea jotain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Su Tammi 03, 2010 4:15 pm

Jeremias oli jo hetken meinannut nolona vönkiä pois tilanteesta, mikä olisi vasta pilannutkin tunnelman.Mutta ei hän kestäisi taas jos hänet jätettäisiin siihen ilman sanaakaan..Kunnes sitten sanomansa jälkeen ihan pienen hetken vain tuo tunsi kuinka Isha värähti...blondi jäi siihen paikoilleen, tuijottamaan mustalaista kahdella sinisellä silmällään ja pieni hämmästynyt äännähdys lipesi kuupojan huulien välistä kun toinen sulki hänet syliinsä.Jeremias tuhisi siinä sydän tykyttäen vasten Ishaa, pieni jännitys nakersi omaa mieltä ja hampaat etsiytyivät puremaan omaa huulta mietteliäästi.Hetkeksi hän uskalsi sulkea silmänsä ja hengittää Ishan tuoksua ja sormet etsiytyivät koskettamaan ihan herkästi toisen vanhemman pojan käsivarsia.Jotenki tuntui siltä....että Ishalla oli jotakin mielessä...Jeremias liikahti ihan vähän ja etsi sinisten silmiensä katseen alle ruskeiden tuijotuksen.....tuntui hyvältä siinä sylissä olla....lämmin...Jerry halusi olla siinä, pelkästään olla, mitään ei tarvitsisi tehdä kuin pysyä siinä...
Hän halusi sanoa jotakin, mutta ei uskaltanut omalta jännitykseltään,suusta sattuisi tulemaan varmasti kaikkea muuta kuin mitä pienessä päässä alkoi kehittymään.....
Kuupoika vetäisi henkeä ja pieni hymy tanssi tuon huulilla ja sormet sipaisivat muutaman suortuvan sivuun silmien edestä....hetkinen..
Isha sanoi pitävänsä hänestä?Jerry tunsi värisevänsä toisen sylissä, varpaissa ihan kihelmöi...
Sydän tykytti kiihkeämmin ja Jeremias luuli pakahtuvansa...Poika nosti pienesti päätään ja kietoi sitten toisen kätensä Ishan niskan ympäri ja kosketti toisella hellästi mustalaispojan poskea.Silmät jatkoivat ruskeiden silmien tapittamista ja Jerryn niin tavallisesti kalpeilla kasvoilla komeili puna..
Joku saattaisi vetää moisen tunnustuksen jälkeen että nyt mentäisiin kihloihin, naimisiin ja saataisiin parit nätit lapset, kaksoset ja yhteinen auto, kämppä ja kaikkea tuota......
se vain ei aina toiminut niin, eikä Jerry sitä nyt sillä tavalla tarkoittanutkaan..Hän halusi vain sanoa mikä oli tuntunut oikealta.
Hymy koreili kuupojan kasvoilla ja tuo hellästi silitti mustalaispojan takkuisia hiuksia ja siveli muutamaa sulkaa...Ja eihän se mikään hirveä tunnustus ollutkaan....ei pitäminen välttämättä tarkoittanut rakastamista...muttah, kyllä tässä tilanteessa se ainakin Jerryn kohdalla tarkoitti.
Jerry kallisti hieman päätään ja antoi nenänpäänsä sipaista toisen nenunpäätä ja hymyili heikonlaisesti, katsoen toisen silmiin niin että ihan itseäkin pelotti tuollainen läheisyys....
Tai siis niin kun olihan hän vastikään tullut kaapista ulos ja näi...
"Olet lämmin.." poika kuiskasi ja kohensi asentoaan vähän siinä mukavammaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 3:59 pm

Isha

Isha kyllä kuuli ja näki toisesta, että tämä jännitti. Kaikki nämä vuodet hän oli viettänyt vaarallisten ja vähemmän vaarallisten ihmisten ja aineiden kanssa, siinä oli pakko osata tulkita toista. Nenän päiden yhteen sively sai Ishan murahtamaan kevyesti ja hän hymyili varovasti. "Jooh mä olen eristetty lasivillalla, mutta sen takana ja edessä hohkaakin paksu jääseinä", hän heitti toiselle takaisin ja antoi käsiensä eksyä silittelemään toisen hiuksia. Jerryn kanssa oli mukavaa olla, siihen voisi jopa tottua, mutta hän tiesi, että jos tottuisi surua tulisi taas. Jeremias toi hänelle mieleen hänet itsensä samassa tilanteessa, kuinka vaikeaa oli sanoa toiselle, että piti tästä vaikka oli samaa sukupuolta. Mustalaispoika kierähti toisen viereen ja vetäisi käden takkuisen tukkansa läpi jotenkin. Katse käännettiin toiseen ja Jerry vedettiin kainaloon ja nenä painettiin kiinni toisen hiuksiin. Kuupoika tuoksuikin niin viattomalle. Herra isä häntä hävetti ajatus, että hän olisi se joka särkisi tuon pojan vielä. Isha oli ajatuksissaan mutta silti käsi hyväili toisen käsi vartta ja toinen käsistä alkoi eksyä yhä allemas ja alemmas toisen rintakehältä kohti vastaa ja haaroväliä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 6:42 pm

Lukiko toinen kenties hänen ajatuksiaan?Jerrystä moinen hiljaisuus ja jännittyneisyys olisi häirinnyt, mutta onneksi Isha pelasti tilanteen.Jeremias antoi suupieliensä kohota ylöspäin naurahtaen ja puski päätään vasten Ishan karhumaista lämmintä kättä, kiehnuttaen läheisyyden kaipuuseensa vasten toista.Hänen olisi jo melkein luullut kehräävän. "Ei se nyt niin kovin paksu ollut" Poika kiusasi ja nykäisi pienoisesti mustalaista tuon parrasta.Parta sopikin toiselle, teki Ishasta vanhemman näköisen, joka ei kyllä kuupoikaa haitannut.Komisti paremmin Ishan kasvoja..
Pikkuhiljaa alkoi se jännityskin kaikota hänestä, kun Isha kiepsahti hänen viereensä ja katseli Jerryä tuolla tavalla, sitten vetäisten hänet kainaloon.Jerrystä toinen oli hirmu vahva, tai sitten hän oli niin hintelä että oli helppo liikutella ja nostella.Nooh olihanhän kyllä pari kiloa lihonut, onneksi, ei näytä enää niin sairaalta kuin ennen.Jeremias tykkäsi olla siinä Ishan lämpimässä syleilyssä ja kiehnäsi itsensä paremmin siihen kainaloon ja lämmintä kehoa vasten, teki oman soppensa siihen, hrr..ulkona oli ollut kylmä.Tyytyväisenähän siinä tuhistiin..Ishan lämmin keho ja tuttu turvallinen tuoksu...oma sydän tykytti rinnassa rauhallisena ja Ishan samaan tahtiin...heidän sydämmensä.Jeremias antoi itsensä hukkua toiseen täysin, luotti, tunsi ja uskoi...hän kokonaan rentoutui, eikä jännityksestä ollut mitään merkkiä.
Isha oli lämmin..hän oli Jerryn ainoa edes jotakuta ystävää muistuttava tuolla...jos ei Cameronia lukuun ottanut, jos tuo nyt oli joutunut samaan kouluun, sitä ei Jerry tiennyt.Sitäkin enemmän Hän halusi pitää kiinni Ishasta!Ja voi, jos Ishaa ei olisi siinä, tai olisi ollenkaan, hän ei tietäisi mitä tekisi....Jeremiaksella oli suunnitelmia ja suunnitelmat osoittivat kohti Losia, Ishan perään, vaikka miten jos toinen sanoisikin että hän ei olisi valmis...itsepäisesti nuorukainen seuraisi mustalaispoikaa...kotona ei ollut hänelle mitään...

Ishan kosketus sai hänet värähtämään ihan aavistuksen verran ja huomaamatta huokaus karkasi blondin huulilta."Mhhn.." Jerry ynisi kosketuksen polttaessa hänen kehoaan, tavalla jota hän halusi..poika ojensi kätensä suoraksi ja asetti sen venytellen Ishan treenatun vatsan päälle, tuntemaan kuinka hengitys sai vatsan kohoilemaan.Jeremias liikahti ja kohotti päätään, taivuttaen sitä ihan aavistuksen ja katsoen Ishaa silmiin omilla haalean violetinsinisillä silmillään, odottaen kuin että toinen antaisi makean suudelman hänen huulilleen..Jeremias päätti kuroa itse tuon välimatkan umpeen ja maistoi tummatukan huulia.Se oli kuin merkki että anna mennä vain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 8:23 pm

Isha

Mustalaispoika oli omissa ajatuksissaan, kertasi Losin aikoja ja sitä kuinka hän palaisi takaisin jos pian. Hetken hän jopa ajatteli, että en jos... Ajatus pyyhkyityi kumminkin pois äkkiä mielestä sillä hän oli luvannut Korpille, hän ja se olisivat ikuisesti yhdessä. Korppi oli liian osa ollut hänen elämäänsä sen neljä vuotta, jotkut sanoisivat että siitä pääsee yli, Isha ei päässyt, kukaan ei korvaisi tuota vanhempaa nuorukaista häneelle. Kukaan muu ei voinut olla sellainen kuin Korppi oli ollut. Äkkiä hän tajusi, että Jerry tuijotti häntä. Vähitellen Isaha antoi itsensä hukkua niihin silmiin, hän näki mahdollisuuksia, hyvin paljon erivaihtoehtoja kaikissa niissä kumminkin oli omat kummituksensa. Kun huulet kohtasivat Isah murahti taas kevyesti mutta kietoi tiukemmin kätensä toisen ympäri kaataen Jerryn sängylle.

Hetken suudeltuaan ja hyväiltyään nuorempaa Isha vei kätensä uusille housuilleen ja alkoi kuoriutua niistä ulos yrittäen pitää huulensa kokoajan kiinni toisen jumalaisissa huulissa. Jerry sai hänet aina hulluksi halusta. Korppi ei ollut aina saanut, tämä tunne oli yksi niistä uusista tunteista joita hän oli koulussa oppinut. Samalla hetkellä Isha tiesi sen... Hän ei voisi jäädä, se tuhoaisi hänet, ajaisi makeean materiaaliseen ja turmiolliseen sekä säännölliseen elämään. Omista housuista oli viimein päästy ja isha nousi istumaan polviensa päälle. Hänen kätensä tärisivät jo jännityksestä ja tuntui melkein mahdottomalta saada vaatteet pois Jerryn päältä. Lopulta hän onnistui siinä kumminkin, vaikkakin pariin kertaa turhautunut ilme oli käynyt hänen kasvoillaan. Siinä toinen makasi nyt alastomana ja niin helvetin kauniina ja viattomana, että oikein pahaa teki. Miksi Jerryn piti olla tuollainen, samaan aikaan syntisen näköinen, mutta kumminkin niin helvetin nuori.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 9:44 pm

Tunne vatsanpohjassa oli sanoinkuvaamaton, kuin perhosia olisi leijunut vatsassa kun Jeremias tunsi ja maistoi Ishan, vanhemman kosketukset, hyväilyt saivat hänet huohottamaan raskaasti ja poika runteli huulillaan mustalaispojan kaulaa vastapalvelukseksi, kunnes luovutti ja katseli kuinka Isha yritti epätoivoisesti riisua housuja ja samalla suuteli häntä.Isha oli pirun seksikäs vartaloltaan, kuupojan sormet kulkivat vanhemman vartalolla ja koskettivat tuon vatsaa kevyesti ja silmät katsoivat tuikkien ruskeisiin, avaten jokaisen pienen lokeron Ishan sisältä minkä vain kohtasi.Jeremias nielaisi kuuluvasti ja kärsimättömästi odotti kunnes sitten avitti toista vaatteiden riisumisessa kun Isha kävi käsiksi hänen vaatteisiinsa.Lopulta nekin vaatekappaleet makasivat sängyn päädyssä ja osaltaan lattialla..
..Jeremias haukkoi välillä henkeä ja taas antautui huuliltaan toisen maisteltavaksi.Poskia ja koko vartaloa kuumotti ja Ishan katseen alaisuudessa Jerry tunsi taas tuon viattoman pojan luonteensa valtaavan hänet, mutta koetti silti taistella tuota vastaan.Eihän halunnut toisen hermostuvan.....
Siniset suuret silmät tuijottivat utuisena, intensiivisesti tummaihoista miehenalkua, sydän tykytti rinnassa nopeampaa ja Jeremias kallisti päätään sivulle ja kohottautui kyynärpäidensä varaan, kuin elekielellä kysyen toista."Isha." Jeremias sanoi, melkein kuiskaten, kutsuen tavallaan toista luokseen, silmät söivät Ishan vartaloa...Hän halusi.Tuntea Ishan sisällään ja ajatus sai kuupojan ihon kananlihalle, teki hulluksi.Poika lepäsi sängyllä odottavasti ja antoi sormiensa valua ihoa myöten alas hänen vatsalleen ja hän, Jeremias nosti lantiotaan aavistuksen, kädet lepäsivät hänen päänsä molemmin puolin pitkinä...Kuupoika nosti toista reittään ja sipaisi Ishaa jalallaan kevyesti, kiusoitellen..."Tseh~"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 10:42 pm

Isha

Piru... Toinen teki tuon tahallaan, sai hänet haluamaan itseään jokaisella solulla minkä vain omisti. "Jumalauta sun kanssa Jerry", hän kuiskasi ja suorastaan sulkelsi toisen perään näykkimään tämän kaulaa hieman. Parta raapi hellästi toisen ihoa samalla kuin kävi vvaelsi hyväilemään nuoremman miehisyyttä hellästi. Isha yritti pitää itsensä aisoissa mahdollisimman pitkään, mutta pian hänen oli jo pakko nousta paremmin ja työntyä varovasti toisen sisään.Ruskea katse kohtasi vaalean ja mustalais poika nosti toisen nopeasti suorastaan syliinsä paremmin ja kaatui siitä sitten selälleen jääden itse alle. "Mä haluan nähdä sut.", isha sanoi vaativasti ja silitteli vapaalla kädellään Jeremiaksen ala vatsaa ja antoi katseensa pysyä sormissaan hetken. "Mä haluan nähdä kuinka sä nautit musta... kuinka mä olen hyvä sulle", Isha sanoi hiljempaa ja nosti katseensa toiseen vakavana. Hän ei vieläkään oikeasti uskonut, että Jerry olisi hänen kanssan minkään muun kuin seksin takia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 09, 2010 11:35 pm

Jerry naurahti hiljaa ja katsoi Ishaa kulmiensa alta ja otti toisen käsillään vastaan, imi Ishan lämpöä ja sitä tunnetta mikä seurasi kun Isha kosketti ja hyväili häntä."Mnnh...Isha.." Jerry ynisi tyytyväisenä, posket punoittaen ja rintakehä kohoillen kiivaasti kun mustalaispoika piti häntä hyvänä, ajoi melkein hulluuden partaalle asti.Jeremias hamusi huulillaan Ishan huulia ja taipui tuon kosketuksen alla.Siniset silmät säkenöivät ja tutkivat yhä toista, hampaat purivat huulta ja Jeremias tukisti tummia suortuvia käsissään kun Isha painui vasten hänen vartaloaan ja upotti itsensä nuorempaansa.Se sattui, kuten se aina teki, Jeremias luuli ettei koskaan tulisi tottumaan, mutta se vaati toki aikaa..Poika hengitti tasaisesti, mitänyt parahti ja tunsi sydämmensä pomppivan ulos kurkusta kun Isha hänet niin nopeasti nosteli syliin ja veti päälleen..Jerryn käsivarret tärisivät ja tuo kietoi ne ympärilleen, halaten itseään, rutistaen käsiä tiukasti vasten rintaansa.Puna syveni kun Isha makasi siinä hänen allaan ja siveli kuupoikansa vartaloa...Ishan silmistä paistoi se, vakavuus ja vaativa äänensävy sai Jeremiaksen melkein suolapatsaaksi...hän mietti hetken, totuttaessaan itseään Ishaan.Kaulakoru kimalteli itsekseen pojan kaulassa ja Jeremias piiloutui otsatukkansa taakse, laski kätensä Ishan vatsalle ja taivutti päätään taakse silmät suljettuina, hengitys karaten punottavien huulien lomasta...hän nielaisi ja aukaisi silmänsä, katsoen Ishaan...
Hän aikoi näyttää sen.
Jerry heilautti hiukset pois silmiensä edestä ja tuijotti mustalaista, kohotti toisen kätensä ja kosketti kevyesti Ishan poskea.
Hän vetäisi kätensä takaisin ja uskalsi keinauttaa lantiotaan, taipua kihelmöinnin ja hyvänolon tunteen alla.Koko sen ajan hän piti silmiensä katseen Ishassa, silloin kun ei sulkenut niitä ja painanut päätään vasten toisen rintaa, samalla hokien päässään Ishan nimeä ja muutaman kerran kuiskaavankin sen huokauksenomaisesti ääneen...Hän halusi enemmän kuin pystyi saamaan...
ääneen hän ei uskaltanut sitä sanoa, ei ainakaan noin yleiskielellä..vaan poika kuiskaili hiljaa suomeksi pitävänsä, rakastavansakin Ishaa..

// yajskasNBJAGSAajska =w= ......<< kertoo paljon? :'D...//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Tammi 14, 2010 8:59 pm

Isha

Mustalaispoika sai todella kiittää onneaan, että oli perinyt hyvän pokan tai pikemminkin oppinut sen. Hän ei ikinä olisi uskonut Jerrystä, että tämä viel kienuttelisi itseään hänen päällään noin ja vieläpä näyttäisi samanlaiselta... kuin hän, joskus kauan sitten. Isha todellakin tunsi sydämensä sykähtävän ja värisenvän sellaisesta kiihkosta, ettei siinä ollut rajaa. Samaan aikaan se kiihko johtui Jerrystä ja ei johtunut. Isha tajusi nyt liian vahvasti, että hän yritti saamaan aikaan olla itse Korppi ja saada Korpin takaisin. Kun kuupoika alkoi höpistä jotain oudolla kielellä tai pikemminkin kuiskailla Isha kohotti tuuheaa kulmaansa hiukan. Se kuulosti jännältä, kivalta. "Mitä sä sanoit?", Isha kuiskasi hiljaa samalla kun liikutteli hellästi itseään Jeremiasta vasten. Ishan hengitys oli käynyt hiukan raskaammaksi ja sen tunsi jo selvästi kohoilevasta rintakehästäkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Pe Tammi 15, 2010 7:19 pm

Jeremias hengitteli tiheään tahtiin, henki meinasi salpautua kun Isha hellin liikkein koski hänen herkintä pistettään.Poika lepäsi Ishan päällä, pää vasten tuon rintaa, ripsien lomasta sinivioletit silmät tarkkailivat puoliummessa mustalaispojan kasvoja.Pellavapää antoi pitkien sirojen sormiensa levätä mustalaisen iholla ja poika pienesti nosti päätään, katsoen kumppaniaan silmiin, antaen tuolle sitten suudelman hymyillen.Jerryä olisi voinut vaikka lyödä pesäpallomailalla päähän, eikä hän välittäisi, makoilisi onnellisena siinä lämpöisessä sylissä.
"Mmhn....rakastan sinua~"Kuupoika mumisi, hamuillen katseellaan Ishan silmiä.Jep.Kyllä hän taisi...Vaikka hän ei tiennytkään miksi.Ehkä se oli kohtalo? Ehkä hän tosiaan uskoi kohtaloon. Poika kehräsi hiljaa, myötäillessä Ishan liikkeitä ja pahoinpidellen vanhemman kaulaa.Muutama punainen läntti siihen jäisi pariksi hassuksi päiväksi, muistuttamaan tapahtuneesta.Jerry keinutti lanteitaan pitkässä hitaassa kaaressa ja suoristautui sitten Ishan rinnalta.Poika pyyhki hikipisaroita otsaltaan ja sliippasi vaaleat ja punaiset haituvat taakse, kumartuen sitten suutelemaan Ishan nenänpäätä.Tuon käytös oli aavistuksen halpaa mutta silti niin kokeilevaa.Jerry taivutti selkänsä notkolle ja punastellen tuli toisen rinnuksille....
"..anteeksi..." Poika soperteli hiljaa rajusti punastellen ja käänsi katseensa sitten sivulle..hyi kun hävetti....vaikka uteliaisuus heräsi...Miltäköhän tuo maistuisi?Omien eritteiden lutkuttelu oli varmaan toisesta aika epäeroottista, mutta Jerryhän ei sitä miettinyt sipaistessaan sormillaan arasti eritteitään mustalaispojan rinnuksilta ja punastellen työnsi kielensä ulos ja lipaisi...suolaista...
Sormi työnnettiin suuhun ja katsottiin sitten Ishaan...Nuorukainen tunsi joka sopellaan pieniä hyvänolon värähdyksiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 16, 2010 10:45 pm

Isha

Mustalaispojan kats oli suorastaan naulittuna Jerryn jokaiseen liikeeseen. Hän tarkkaili toista ja toisen käytöstä, vaikka luulisi , ettei hän pystyisi nauttimaan tilanteesta hän nautti kyllä ja vielä erittäin paljon. Jerry näytti uudelta ihmiseltä notkuessaa kiimaisena hänen päällään. Toisen pyyttäessä anteeksi toinen kulma kohosi hämmästyneenä. "miksi?", hänen huuliensa välistä livahti mutta samassa hän ynähti kun huomasi toisen lipovan eritteittään hänen rinnuksiltaan. "perhana sun kanssas", isha totesi ja vei karhun kouran Jerryn hiuksiin tukistaen hiukan, mutta ei liian kovaa ja veti toisen lähemmäs itseään. Hän suuteli kuupoikaa hyvin himokkaasti. Kuinka toinen saattoiu ollaakaan samaan aikaan kuin pahainen lutka ja herran enkeli. Suudelma maistui todellakin nyt Jerryltä. Isha sai neileskellä ja todella taistella vastaan ettei itkisi, koska hänen sydämensä täyttyi uskomattomasta kaipuusta, ilosta, surusta ja vihasta samaan aikaan. Tosin ulkopuolelle hän näytti todellakin tyyneltä. Ei mennyt todellaakaan kauaa kun muutaman rajumman työnnyön jälkeen Isha jo laukesikin sitten Jeremiaksen sissään ja makasi toisen alla hengittäen raskaasti.

Sitten se tapahtu. Hän tunsi kuinka silmäkulmista alkoi valua jotain märkää. Kyyneleitä joita hän oli pidättänyt niin kauan, viimeksi hän oli itkenyt silloin kun Korppi kuoli. Siitä oli niin kauan. Mustalaispoika nosti äkkiä käden silmilleen ja puri huultaan. "saatana tuli migreeni", hän sanoi, mutta äänestä kuuli selvästi, että se ei ollut niin itsevarma kuin aina ennen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Little x-mas gift for you
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Koulu :: Asuntolat :: Oppilaiden asuntola :: Huoneet-
Siirry: