Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Little x-mas gift for you

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Su Tammi 17, 2010 12:09 am

Pieni kivun pikinä päänahassa ei oikeastaan edes paljoa tuntunut, mitänyt muutama punainen ja vaalea hiussuortuva irtosi värjäyksen heikentämänä kun Isha tukisti Jeremiaksen pellavapäätä kevyesti.Jerry ei kerennyt kissaakaan sanoa kun Isha veti hänet kiinni itseensä ja Suuteli, Jeremiaksen kieli kosketti mustalaispojan huulia.Suussa maistui ulkona poltettu tupakka, suolainen neste ja nyt Isha, Ishalle oli ihan omanlainen makunsa.Kädet silittelivät Ishan kaulaa ja poskia hellästi, koskettivat kevyesti merkkejä molemmissa poskissa ja palasivat Ishan ihoa myöten takaisin mustalaispojan lanteille.Jerry ei jaksanut enää, tuntui kuin hän olisi kulunut puhki kokonaan, olihan hän melko kokematon ja uutukainen sehän se syykin oli...Jeremias tyytyi makoilemaan Ishan päällä hetken huohottaen ja tuijottaen vanhemman vatsaa, hien noruessa pitkin vartaloa.Kuupoika tunsi pakahtuvansa siinä makoillessaan ja tunsi kuinka mustalaispoika täytti hänet omilla eritteillään..

Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä mikä kamppailu oli meneillään Ishan sisimmässä, mutta pienet kimmeltävät pallerot kertoivat ihan toista.Isha peittikin kasvonsa, mikä sai Jeremiaksen hämilleen..oliko hän tehnyt jotain väärin vai?..Poika ei tainnut ihan uskoa mihinkään migreeniin. höpönpöpöt!Jotenkin Ishasta ei nyt aivan kuvastunut se tunne mikä ennen..Kuupoika lepäsi Ishan päällä hetken katsellen toista..mmmh!Pellavapää halusi koskettaa, ja hän koskettikin Ishan kättä päättäväisesti.
"Isha..." Jerry sanoi ja koetti toisen kättä poistaa tuon silmien edestä.Häpeäkö vai mikäkö oli tullut?
" Kerro mulle..?" Jerryn ääni oli normaalintasoinen mutta kuitenkin lievän käskevä, kehottava.
Kyllä Isha pystyisi hänelle kertomaan mikä oli. Jerry suukotti Ishan kättä ja kietoi kädet tuon vartalon ympärille halaten allaan makaavaa mustalaispoikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   La Tammi 30, 2010 11:40 am

Isha

"ANNA OLLA! MULLA SÄRKEE PÄÄTTÄ!", Isha ärähti vihaisesti ja yritti ravistaa jerryn käden pois kumminkaan onnistumatta siinä. Isha nieleskeli pahaa oloa poia ja pian hän tunsi kuinka Jerry kiersi kätensä hänen ympärilleen tiukemmin ja suukotteli tämänb kättä. Kuristava ote vaan lisääntyi mustalaispojan kaulalla. Hän ei saanut henkeä ja paniikki iski jokaiseen kolkkaan ruumiissa. Tuntui aivan kauhealta haluta ja pelätä jotain nöäin paljon samaan aikaan. "Ei musta voi pitää", isha kuiskasi sitten ääni väristen ja siirsi kättään pois sitten vilkaisten Jerryä surullisena. "Ihan oikeasti kuupoika, sä et voi oikeasti pitää musta, sä vaan säälit mua... mä en sitä kaipaa.", hän sanoi ja loi katseensa kattoon sitten nieleskellen. "missä sä viihdyin nuorempana Jerry, mikä olisi sulle se mystinen ja jännä paikka", hän kysyi yllättäen ja selvästi yritti etsiä pako tietä tilanteesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Ma Helmi 01, 2010 7:06 am

Oikeasti.Vaikka äsken britti oli tuntenut vähän ja vaikka mitä Ishaa kohtaan ja halunnut olla vain siinä ja rauhoitella, niin kyllä poika nyt ihan silmiin nähden säikähti toisen ärähdystä, säpsähti ja hetken viiveellä päästi toisen syleilystä.Oikeasti, oliko hän tyhmä?Jos olisi ollut yhtään äkkipikaisempi niin Jerry olisi pää punaisena lähtenyt tuolta kipittämällä pois vaatteet sylissä, johonkin, ihan sama minne.Kun hän inhosi kun hänelle huudettiin.Mutta eivätkö kaikki inhonneet, Jerry nyt sattui ihan hirveästi inhoamaan sitä yli kaiken muun...
"..sori.." Siinä sitten mumistiin ja hän nielaisi kuuluvasti.
Jeremiasta kylmäsi ja nolotti.Siinä mielessä mitä he olivat justiinsa äsken tehneet...poika kyllä päättäväisesti vielä katsoi Ishaan, tosin häivähdys ihan pientä pelkoa siinsi tuon silmissä..blondi suki hiuksiaan hermostuneesti ja valahti siitä Ishan päältä siihen toisen viereen seinän ja mustalaispojan viereen..
Sääli?Hänkö sääli toista? Jerry mietti katsoen Ishaa etuhiusten lomasta...jotenkin, hänen sisällään tuntui pieni liekki palavan, leimuten kun tuuli sitä ruokki enemmän ja enemmän..häntä suututti!Pitikö toisen nyt mennä pilaamaan taas yksi tällainen hetki?!....olihan se osin Jerryn itsensäkin vika, kun meni tuolleen toiselle sanomaan...ja ottaen huomioon mitä toiselle oli käynyt ja kaikkea....eli....säälikö hän oikeasti Ishaa?..No vitut!Mitä sitten...Hän oli sellainen....Mutta jos säälikin niin oli siihen sääliin sisällytetty muutakin....
Jerry veti hiljaisena peittoa paremmin päälleen suomatta katsettakaan viiteen minuuttiin mustalaiseen, kuunnellen toisen puhetta ja nyökkäsi.Sai Isha olla mitä mieltä tahansa!Mikä vatun itseinho tai jokin toisella oli ku kerta "minä sitä ja minä tätä"!.
Okei, jospa nyt rauhoituttaisiin! Eihän nyt sokea ollut, tulkitsi asioita vain jotenki väärin..Hän antoi asian olla kun Isha puhui taas.Ha! Ilmiselvä yritys viedä keskustelua pois äskeisestä aiheesta...
Huuliaan pienesti mutristaen Jerry katsahti Ishaan ihan nopeasti.Jaa, mikähän?.Teki mieli sanoa jotakin romanttista mutta se nyt olisi melkein kuin joku kuiva vitsi...
"..meidän talon vintti." Jerry sanoi ja huokaisi vetäisten sormillaan hiukset taakse ja katsellen sitten hiirensä häkkiä ja Nousikin siitä sängyltä sitten Ishan yli ja käveli ikkunan luo ja kaiveli laatikoitaan ja nappasikin tulitikun ja sätkän, sytyttäen sen ja vetäisten henkoset.Jerry loikkasikin pöydälle siihen kirjojen ja Viinerin häkin viereen.Hän aukaisi häkin ja otti hiiren toiseen käteensä.Hiiri oli hyvä kaveri, sille oli tullut höpötettyä kaikkea yksinään kun oli ollut paha olo..
ensimmäisen röökin myötä sytytettiin toinenkin ja avattiin ikkunaa, ei huone haisisi niin pahalle..Jossakin välissä Jerry oli laittanut hiirensä takaisin häkkiin ja laittanut pikkarit jalkaansa, huolimatta siitä että reisiltä valui siemennesteet.Hän antoi niiden itsepäisesti olla.Säälikö valui hänen reisiään pitkin alas?!.Vaikka Isha nyt ohjasikin keskustelua niin ei Jerry mitään eilisen teeren poikia ollut!
Tupakka tumpattiin lautaselle ja Jeremias vönki sitten omaan sänkyynsä ja aukaisi kirjan jostakin kohtaa rändömisti, tuppisuuna siinä istuen.Miten vaan!Jos hän kerta säälistä toisesta välitti niin antoipa olla...Jerry ei tykännyt riidellä kun ei osannutkaan...se olisi vain pelkkää huutamista ja ovien paukuttelua..asian voisi hoitaa aina aikuisemmallakin tavalla..
Ja taas uusi tupakka sytytettiin..Milloinkohan Isha huomauttaisi~.Sisässään Jerry hymyili tyytyväisenä...poika luki jotakin biologiaa, silti tajuamatta pätkääkään tekstistä.Hänellä oli kyllä muuten koulu alkanut mennä hyvin..

Kuupoika hillitsi tyynesti halunsa vönkiä Ishan kainaloon ja antaa tuntea toisen lämmön.Hetkellisesti vain vitutti.Siinä oltiin hetken hiljaisuudessa kunnes Jerry laski kirjan käsistään pöydälle ja katsoi siniset silmät tuikkien Ishaan.Eihän ollut aina se herkkä ja sievä ja hento...Ei hän voinut oikeasti suuttua toisen ärhentelystä..vaikka siihen oli ihan aihettakin..
"Kerro, minkälainen minä sun mielestä olen?" Kysymys tuli Jerrystä hivenen nopeasti sanottua, mutta antoi sen olla ja katsoi Ishaa vaativasti.


// Onko muuten ideoita vai pannaanko kohtapuolin pillit pussiin? >w>//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   Ma Helmi 01, 2010 7:02 pm

Isha

Vintti... Isha hymyili pienesti. Melkin kuin hänen paikkansa, melkein varmasti yhtä jännittävä. Ruskea katse käännettiin toiseen ja suu oltiin avaamassa mutta Jerry jo pomppi tupakalle. Isha päätti olla sanomatta mitään. Hän tuijotti hetken kattoa ja mietti tarkkaan, jos hän kertoisi toiselle hän tekisi, jotain josta edes Korppi ei tiennyt (tai niin Isha luuli). "Mä viihdyin kerrostalojen rappukäytävissä.", hän kuiskasi sitten ja kääntyi mahalleen ja näpläsi tyynyn reunaa. Ruskea katse luotiin rauhallisesti Jerryyn. "Siitä ei tiedä kukaan muukuin sinä", hän totesi sitten vakavana. Isha tunsi itsensä äkkiä niin alastomaksi. Se suojamuuri, jonka hän oli rakentanut alkoi murtua iskuista joita Jerry teki tietämättään. Joka jkerta poika pääsi lähemmäs todellista Ishaa, sitä säälittävää pikku poikaa, joka ei itsekkään tiennyt mitä halusi. Sitä jolta oli viety kaikki ja joka ei oikeasti ollut kova ja kylmä. Käsi vietiin takkauisiin hiuksiin ja syvä huokaus karkasi karheiden huulien välistä. "Tupakka tapaa kai sä sen muistat. Poltat paljon.", hän totesi ja kääntyi takaisin selälleen.

Mustalaispoikaa ei edes kiinnostanut alkaa pukea, kohta tulisi kumminkin käsky nukkumaan. Isha alkoi unelmoida Losista ja mietti samalla, että huomenna hänen täytyisi etsiä tavaroiden seasta se vihko. Ihan vain itse tutkiskelun kannalta, hän halusi muistaa millainen hän oli ollut silloin, ennen Korppia. Mitä hän oli tehnyt missä hän oli ollut, ihmiset menneisyydestä, kaikki ne kiehtovat muistot oli kirjoitettu sinne.

Jerryn ääni repi hänet todellisuuteen taas ja hämmästynyt katse käännettin toiseen, mikä helvetin kysymys tuo nyt oli, pitäisikö hänen osata vastata tuollaiseen. Melkein sama kun joku kysyisi Ishalta mikä on suomen pääkaupunki, Isha oli melko varma että se oli Tukholma. Ruskeat silmät räpsyivät hetken ja käsi nostettiin parralle jota hän hieroi kevyesti. Huoneessa kuului selvästi nyt syventynyt hengitys , joka kertoi Ishan jännittyneestä ja varautuneesta olotilasta. Isha vilkaisi nopeasti Jerryn sinisiä vaativia silmiä ja käänsi katseensa sitten kunnolla toiseen kääntyen kyljelleen toista kohti. Hetken painostava hiljaisuus roikkui heidän välillään pimeänä ja synkkänä.
"Sä olet nuori... Mutta samaanaikaan, mä nään, että sä etsit itseäsi vielä ja kun se löytyy sä voit voittaa kenet vain. Vaikka sun ruumis ja olemus huutaa että olet pieni ja säälittävä, jossain sun sisälle nukkuu melkein suden tai karhun kaltainen olento. Kuhan se herää, voi olla, että kaikki tulee muuttumaan. Sen jälkeen sä voit pärjätä jopa minulle." Isha puhui pehmeästi ja tuijotti toista luoden katseensa sitten lattiaan. Isha tiesi, että jerry oli vahvempi kuin hän. Isha olisi jo menettänyt hermot useaan kertaa itsensäkaltaisen ihmisen kanssa, mutta Jerry ei. Katse luotiin taas toiseen ja samalla käytävästä kuului käski nukkumaan menosta. Isha käänsi kiinnostuneen katseensa Jerryym ja hymyili. "Haluaisitko sä tulla mun viereen täksi yöksi, täällä on niin kylmä", hän totesi ja hieraisi partaansa katsoen toista ylväästi. Isha kaikessa "rääsyläisyydessään" oli karismaattinen ja seksikäs, vaikka todellisuudessa hän oli nyt enemmän vietävissä kuin koskaan.

//ei mulla oikein mitään hyviä ideoita ole olisko sulla jotain? //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Helmi 11, 2010 7:21 am

Jerry huokaisi, ehkä jo pienesti hymyillen.Poika lyhyehkösti nyökkäsi Ishan puhuessa.Jaa että sillälailla.Kyllä hän Ishasta välitti, mutta teeskenteli vielä ehkä naismaisesti tuohtunutta, okei hän nyt sattui olemaan herkkää tavaraa, kyllä kai nyt toinen oli sen tajunnut...sillä lailla nyt oli ärähtänyt....nooh mutta kummiskin.Sinisten silmien tuikkiva katse tutki mustalaisnuoren kasvoja.Ishan ääni oli aivan erilainen, siinä nyt saattoi tuntua että toinen puhui ihan koko omasta sydämmestään...Tai ainakin se Jerryn korviin siltä kuulosti...
"Ehkä, kaikki me kuollaan kumminkin"

Noniin, sieltähän se vastaus tulikin,Jerry nyökkäili kuulessaan oikeastaan sen melkeimpä mitä oli halunnutkin...Hänkö muka niin vahva?Jerry tunsi itsensä Ishan rinnalla aina niin heiveröiseksi, ihan henkisestikkin, ainakin silloin kun Isha käyttäytyi normaalisti..
Puolikuun muotoinen koru kiilsi pojan rapsuttaessaan vaaleita hiuksiaan ja samalla koru heilahteli ihan pienin liikkein...Oikeastaan...Jerry pienesti punasteli...eihän siltikään olisi uskonut että toinen nyt tuollaisia analyysejä hänestä olisi mennyt vetämään, eiväthän he nyt niin hyvin tunteneet...paistoiko se sitten Jeremiaksesta läpi?Poika pyyhki poskeaan kädellään, okei okei, hän punasteli..ihan vähän vaan...tuolla pyyhkimisellä vain peitteli sitä..
Poika huokaisi ja katsoi toveriaan hetken, säpsähtäen sitten käskyyn mennä nukkumaan, se oli tullut näin yllättäen..
Nuorukaisen silmät tutkivat vanhemman vartaloa uteliaasti, mitä meni levittelemään itseään noin!...Ja sitten kun vielä Isha esitti tuon pyynnön...kyllä kai hän voisi...hiiteen se vihastuminen, se oli erittäin neitimäistä ja rasittavaa!...
"Mmh...Joo--okei!" Siniset silmät välkähtivät lämpimästi ja pikkuinen hymy seilaili Jerryn huulilla, pojan jättäessä oman petinsä ja marssiessa huoneen toisesta päästä Ishan sängylle ja kiipesi kehräten toisen pojan viereen, aamulla voisi ottaa suihkun sitten ja käydä pesemässä tuoksut sunmuut pois..
Jeremias pökkäsi tyytyväisenä päänsä tyynylle ja käpertyi Ishan viereen , pökkien nenällään toisen kainaloa ja hartiaa.Tuoksui miehiselle ja ihan Ishalle itselleen...."Öitä.."Jerry toivotti ja suikkasi suukon Ishan poskelle, ohi se vähän meni kun leuan nurkkaan suukko joutui...

// nooh o3o tässä oli joku että Jos vaikka tuo Jerry nyt joutuisi johonkin tappeluun >w> tai häntä kiusattaisiin ja se menisi marisemaan siitä Ishalle.Jerry nyt ihan kunnolla saisi turpaansa vaikka >w>...Lucalta kun hyppi hänen nenille ó3ó tai jotain tuollaista...eei toki ole pakko jos ei innosta ^^//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Helmi 11, 2010 4:17 pm

Isha

Mustalaispoika tunsi Jerryn pienen ruumiin itseään vasten ja kietaisi vahvan kätensä tämän ympäri sulkien silmänsä sitten. Oikeastaan häntä väsytti ihan mielettömästi, koulu oli tehnyt vässykän hänestä ja hän kaipasi nykyään pidempiä unia kuin koskaan ennen. Hartian ja kainalon pökkiminen sai hymyn nousemaan toisen huulille ja Isha murahti hyvin leikkisästi puristaen Jerryä tiukemmin kookasta ruhoaan vasten ja hautasi kasvonsa toisen hiuksiin nuuskien niitä. Jerry tuoksui niin hyvälle, tai no joskus hiukan tuhkakupille mutta useimmiten hyvälle. Toinen silmä aukaistiin laiskasti kun hyvän yön toivotus kuului. Jerryn vaaleita hiuksia meni hänen silmäänsä ja hän juotui räpsyttelmään hiukan. Hän haukotteli ja maiskautti suuttaan sulkien silmän sitten. "Hyvä yötä kärppä", isha totesi mumisten ja avasi vielä hetkesi silmänsä. "Rakas", Isha ajatteli ja nielaisi varovasti, vielä hänellä ei ollut voimia sanoa sitä. Jos hän näyttäisi Jerrylle kuinka paljon välitti tästä, voisi käydä huonosti, hyvin huonosti... Liian usein kaikki Ishan tuntevat joutuivat ongelmiin aivan kuten Nosa, Luca... Jopa Korppi. Pian kumminkin raskas päivä otti veronsa ja mustalaispoika nukahti puristaen tiukasti Jerryä lähelleen. Koko yönä Isha ei laskenut toista sylistään.

//hei loistava idea kumpis sen aloittaisi sitten ^^ mulle ihan sama, koska siinä pelissä tulisi sitten ilmi totuus Ishan tunteista Jerryä kohtaan, jotka ei olekkaan niin helppoja ^^//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Helmi 11, 2010 5:12 pm

//Hmm no minä voin sen vaikka aloittaa, se vaikka tapahtuisi näin että Jeremias on tulossa tunnilta ja sitten pari häne luokkalaistaa sitten alkavat häntä härnäämään :3. Nakkaan sitten töpön yksärillä >w>O/ //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
Tric

avatar

Viestien lukumäärä : 215
Join date : 23.12.2009
Ikä : 31

ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   To Helmi 11, 2010 6:52 pm

// jees tehdään näin ^^//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Little x-mas gift for you   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Little x-mas gift for you
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Koulu :: Asuntolat :: Oppilaiden asuntola :: Huoneet-
Siirry: