Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Shadi Shakil

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
GlowingRaver

avatar

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 27.12.2009
Paikkakunta : Piippolanvaarin pahvilaatikko

ViestiAihe: Shadi Shakil   Su Joulu 27, 2009 3:25 am

Jos on jotain valitettavaa, niin yksäriä tulemaan.
Pahoittelen jo valmiiksi esittelyn pituutta, jonka vuoksi voin taata, että hahmosivu on ihmisystävällinen.
Hahmosivulla myös jotain ekstraa mm. lisää kuvia, ihmissuhteet, faktaa etc.


>> Hahmosivu. PERUS MOSKA .
Kokonimi • Shadi Zamir Shakil
Kutsumanimi • Shadi
Lempinimet • Shad, Shady (lisää saa keksiä)
Ikä • 17 vuotta
Syntymäpäivä • 23. elokuuta
Tähtimerkki • Neitsyt
Kansalaisuus • Egypti ja Kanada (kaksoiskansalaisuus)
Pituus / Paino • 170cm / 76kg

Suuntaus • Homofobinen kaappihomo
Siviilisääty • Ei seurustele
Harrastukset • Tatuoiminen, tupakointi, käy säännöllisesti kuntosalilla ja yrittää oppia soittamaan vasenkätisesti kitaraa
Perhe • äiti Richelle, isä Samir, pikkusisko Chaka

Keskiarvo • 7.3
Aineet joihin syventynyt • Musiikki, psykologia ja liikunta

. LUONNE .
Shadista saa helposti varsin äreän ja töykeän ensivaikutelman johtuen hänen suorasanaisuudestaan. Hän saattaa sanoa hyvinkin pahasti toisille, joskus ihan tarkoituksella, joskus taas tarkoittamatta mitään pahaa. Ei hän pelkää joutua tappeluun kenenkään kanssa niin sanallisesti tai fyysisesti ja tuo siis suoria mielipiteitään häikäilemättömästi julki.
Hän on homofobinen, vaikka salaa onkin homoseksuaali. Se vain sattuu olemaan asia, mitä Shadi häpeää todella paljon - siihen muottiin hänet on kasvatettu.

Isossa, vähän vieraammassa porukassa ollessa hän mieluusti jää toisten varjoon ja tarkkailee kanssaolijoita heidän jutellessa keskenään. Hän onkin varsin hyvä tulkitsemaan ihmisten kehonkieltä.
Hänen toisinaan ilmenevä v-mäisyys ja muu ilkeily ja pahistelu on suurimmalta osin vain sitä, että Shadi parhaansa mukaan rakentaa itselleen egoa ettei itse tulisi satutetuksi tai kiusatuksi millään tavalla.

Ei hän siis oikeasti ole sellainen pirulainen kuin miltä hän saattaa aluksi vaikuttaa ja kahden kesken jutellessa hän päivästä riippuen saattaa olla oikein mukavaa seuraa ja hänen kanssaan on helppo jutella niitä ja näitä.
Kahden kesken Shadi on muutenkin paljon avoimemman ja puheliaamman oloinen. Hän osaa halutessaan olla luotettava ja huomaavainen, hyvin letkeä kaveri.

Koulussa hän pärjää suhteellisen hyvin, jos vain malttaa/jaksaa keskittyä siihen edes vähän. Myöskin opettajan käytös ja tapa opettaa vaikuttaa hänen motivaatioonsa ja opiskelunhaluunsa. Jos Shadi ei voi sietää opettajaa jostain syystä, tietenkin opiskelu sen aineen kohdalla kärsii, eikä hän kaihda keinoja ilmaistessaan, ettei pidä ihmisestä. Kotipuolessa sattui käymään niin, että musiikki meni niin roimasti opiskelun ohi, että päättötodistukseen ei tullutkaan niin hyviä arvosanoja, että isä olisi ollut ylpeä.

Shadilla on eräänlainen "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" ajatustapa, eli jos hänelle ollaan mukavia, hän on mukava ja jos hänelle ollaan v-mäisiä, hän ihan mielellään pistää kaksinverroin takaisin.
Tietysti myös se vaikuttaa hänen käyttäytymiseensä, että minkälainen mielentila hänellä sattuu olemaan. Stressi ja masennus, sekä yleinen päähän ottaminen saavat hänet toisinaan pahantuuliseksi kaikkia kohtaan.

Jos häntä, hänen ajatusmaailmaansa ja tapojaan yritetään lähteä muuttamaan, siitä voi syttyä sota. Hän ei pidä siitä, että hänen asioihinsa puututaan, eikä pidä siitäkään että häntä yritetään kontroloida. Hän myös on tietyissä asioissa hyvin herkkänahkainen ja saattaa polttaa päreensä hyvinkin nopeasti. Siitä seuraa huutoa, kirosanoja, muuta herjaamista, keskisormen näyttämistä, nyrkin puimista, pöydän hakkaamista, fyysistä väkivaltaa...mitä tahansa voi olla odotettavissa. Hermostuneena hän ei nimittäin kahdesti mieti tekemisiään, eikä niiden seurauksia. Sentään hän ei ole pitkävihainen, vaan yleensä (asiasta riippuen) rauhoittuu melko pian tunteenpurkauksen jälkeen.

Ystävänä Shadi on varsin rento jätkä ja tykkää keskustella niitä näitä. Varsinkin alkoholi + syvälliset keskustelut ovat miehenalun mieleen. On hänellä myös olemassa se toinen vaihe, missä hänen on pakko päästä riehumaan älyttömällä tavalla kaikki energia pois ja pitää hauskaa oikein olan takaa. Myös ystävien seurassa hän sanoo kaikkeen oman mielipiteensä, mutta hän ei esitä niitä ystäviään kohtaan niin hyökkäävästi.
Ja sitten puolestaan jos hänellä on tuttua porukkaa ympärillä ja joku tulee hänelle jotain vikisemään, hän mielellään vetää näytöksen egoilun merkeissä ja ilkeilee oikein olan takaa.

Hän on lapsesta asti ollut hirmuisesti eläinen - varsinkin koirien - perään ja hänellä on kotipuolessa kuusi omaa koiraa. Jokaisen hurttansa hän on itse ajan kanssa kouluttanut. Yksi niistä monista asioista mitä hän ei voi sietää, onkin eläinrääkkäys. Koirien lisäksi hän rakastaa silmittömästi musiikkia.

Sisältä Shadi on loppujen lopuksi hyvin syvällinen persoona. Shadi kärsii myös jatkuvasti masennuksesta, mutta hän ei tahdo näyttää heikkouttaan, jottei kukaan älykkö käyttäisi sitä hyväkseen. Mieluummin hän pitää kaiken sisällään ja esittää olevansa ok, ja toisinaan olotilaansa väsyneenä hän käyttäytyy vihamielisesti kaikkia kohtaan.

Yksin ollessaan Shadin pään sisällä alkaa herkästi pyörä niin paljon ikäviä asioita, että hänen on pakko turruttaa henkistä pahaa oloaan viiltelyllä. Hän rakastaa sitä, mutta viha sitä kohtaan on vahvempi. Se on addiktio, siitä jää rumat elinikäiset jäljet ja se on niin suuri henkilökohtainen salaisuus, ei sitä voi olla vihaamatta. Hän verhoaa oikean käsivartensa sideharsolla ja/tai irtohihalla, tai käyttää pitkähihaista paitaa jottei herättäisi turhaan huomiota. Hänen kohdallaan se ei ole huomion kerjäämistä.
Hän on ollut itsetuhoisen harrastuksensa parissa kaksi vuotta ja on riippuvainen klassisesti partaterän avulla aiheutetusta rauhan ja tyhjyyden tunteesta. Käsivarressa onkin jo reippaasti yli sata arpea, toinen toistaan karumman näköisiä ja pahemmaksi tuntuu haavat menevän.

Ahdistus saattaa saattaa laukaista Shadille paniikkikohtauksen.

. ULKONÄKÖ .
Kuvasta taitaa nähdä kaikenlaista. ( + "Muu roska" kohdasta löytyy lisää kuvia)
Shadi on puoliksi egyptiläinen ja egyptiläisyys on periytynyt isän puolelta aika vahvasti. Nuorukaisella on tummanruskeat hiukset ja tummat, ehkä tietyssä valaistukssa punertavanruskeat kapeat silmät joita kehystää kahdehdittavan runsaat mustat ripset. Ihonväri on vähän normaalia tummempi ja hän ruskettuu kesäisin varsin herkästi. Oikeanpuoleisen silmän alapuolella on luomi. Miehisyyttä on korostamassa leuan keskellä kulkeva partajuova.
Shadin keho on hyvässä kuosissa säännöllisten salitreenien vuoksi. Lihasta kuitenkaan ei ole liikaa eikä jätkä haluakaan mitään hirveitä muskeleita. Paino koostuu siis lähinnä lihaksista ja luuston painosta.

Tyyliltään hän on hyvin punk vaikutteinen. Hänen tummanruskeat hiuksensa on leikattu sivuilta ja takaa lyhyiksi (2-3cm) ja lopuista hiuksista koostuukin pään päälle sekaisa, eteenpäin nojaava keesintapainen pörrö johon menee ihan mukavasti hiuslakkaa. Ns. keesiin on vedetty muutama hassu blondi raita.
Hän kasvoissaan on koiranpuremasta johtuen kaksi arpea; vasemmalla puolella kulkee kaareva arpi kulman yli poskipäähän asti ja oikealla puolella vastaavanlainen arpi on poskessa. Siitä riippumatta hän on koiraihminen ja hänellä kulkee suden/koirantassun jäljet tatuoituna aina ranteesta kaulansivuun asti, vasemmassa kädessä.
Rankasta viiltelystä johtuen hän pitää oikeassa kädessään sideharsoa, usein käyttää myös irtohihoja jottei herättäisi niin paljoa huomiota.
Hän suosii mustia farkkuja, erilaisia bondagetyyppisiä (=nauhoja, D-lenkkejä, vöitä etc.) housuja, niittivöitä ja ketjuja. Hän tykkää muutenkin näyttävistä vaatteista. T-paidan tai topin päällä hän tykkää pitää jonkinlaista avonaista kauluspaitaa. Sormukset eivät ole hänen sormissaan mikään uusi juttu. Yleensä hänellä on ainakin kaulassa niittivyö, useasti sellaiset löytyy myös ranteista.

Häneltä löytyy tatuoinnin lisäksi myös lävistyksiä;
- Korvissaan hänellä on 18mm venytykset, joissa koruina on mustat tunnelit
- Vasemmassa korvassa on tunnelin lisäksi 6kpl barbellikoruilla varustettuja lävistyksiä rustossa
- Oikeanpuoleisessa korvassa puolestaan on tunnelin lisäksi kolme rengasta rustossa, sekä industrial
- Oikeassa kulmassa kaksi lävistystä
- Nenän oikealla puolella on kaksi segmenttirengasta
- Huulesta löytyy kaksi rengasta, ja vähän alempaa parran molemmin puolin kaksi tappikorullista lävistystä
- Kielessä kaksi kielilävistystä (hänellä on pitkä kieli)

. MENNEISYYS .
Shadi syntyi Egyptissä varakkaaseen perheeseen. Hänen äitinsä on Kanadalainen ja isänsä Egyptiläinen. Molemmat vanhemmista on hyvin kouluttautuneita ja saavat hyvää palkkaa. Shadin isän, Samirin puolelta koko suku on melko rikasta kastia.
Poika oppi puhumaan arabiaa ja osasi englannin alkeita ja hän eli varsin mukavaa lapsuutta. Shadin ollessa seitsemän vuotta hänen vanhempansa päättivät, että he ottavat ja muuttavat Kanadaan. Ei siinä ollut pojalla mitään sanavaltaa ja siinäpä sitä muutettiin toiseen valtioon.

Vähitellen Shadi oppi englannin kieltä ja peruskoulussakin hän pärjäsi ihan hyvin niin kauan, kunnes musiikki ja muut mielenkiintoiset asiat menivät sen edelle. Shadi sai ensimmäisen oman koiransa 9 vuoden ikäisenä. Hänen isänsä Samir suostui samoihin aikoihin kustantamaan Shadin kitaratunnit sillä ehdolla, että tämä kävisi koulunsa hyvin. No, poika lupasi päästäkseen opettelemaan kitaran soittamista. Tuolloin syntyi myös hänen kaunis ja viaton pikkusiskonsa Chaka, jonka Shadi kerran jopa pelasti vihaiselta koiralta ja sai itse kasvoihinsa puremajäljet.

Valitettavasti teini-iän alkaessa iskeä päälle alkoi tietysti kertyä kaikenlaisia ongelmia. Kaveriporukka muuttui vähän rajumpaan ja alkoholia alettiin maistella, kuten tupakkatuotteitakin. Meininki se vain muuttui villimmäksi ja Shadin ollessa 14 vuotta hän päätti parhaan ystävänsä Bandit Brightin (joka oli häntä pari vuotta vanhempi) kanssa perustaa bändin, molemmat jätkistä kun oli kovasti musiikin perään. Bändi sai nimekseen The 13th! Month. No, eipä mitään, suuresta kaveriporukasta oli helppo saada bändiin jäsenet ja surkeasta ränkytyksestä ja mikkiin murisemisesta alkoi hitaasti, mutta varmasti kehittyä hyvää, rajutempoista punk/rock tyyppistä musiikkia jossa oli synkät ja vihaisat sanoitukset.

Kuten arvata saattaa, koulu jäi koko ajan enemmän ja enemmän taka-alalle ja vanhemmat eivät olleet järin ylpeitä pojastaan, joka eli varsin railakkaasti ja pyrki bändinsä kanssa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin vetämään keikkoja. Varsinkin Shadin isä oli sitä mieltä, että pojankloppi pitäisi pysäyttää ennen kuin tuo pilaisi suvun maineen.
Onneksi sentään Shadin isänsä ei tiennyt hänen miehiin kohdistuvista haluistaan, joita poika parhaansa mukaan yritti peitellä pyörittämällä tyttöjä, vaikkei siitä erityisiä kicksejä saanutkaan. Ajatus homoudesta monellakin tasolla etoi jopa Shadia itseään, mutta hän ei vain voinut itselleen mitään.
15 vuotiaana hän sai ensimmäistä kertaa paniikkikohtauksen. Samoihin aikoihin hän alkoi viillellä syyllisyyden tunteen, häpeän ja typerien ajatuksien vuoksi.

Vuosi kului ja varsin lupaavaksi kehittynyt kitaristin alku sai melkoisen pysäytyksen Samirin murtaessa hänen vasemman käden sormet raivostuessaan kännipäissään taas kerran poikansa hölmöilyyn. Miehen mielestä Shadi oli aivan liian vastuuton ja ajattelematon ja eli elämänsä aivan väärin, ei elämä ollut mitään leikkiä tai peliä.
Kunnioitus vanhempia kohtaan oli varissut lähes kokonaan pois. Shadin murretut sormet eivät koskaan alkaneet toimia normaalisti ja sen vuoksi hän joutui jättämään bändinsä ja masentui pahasti.

Alkoiko hän kunnioittaa isäänsä ja tuli kuuliaiseksi? Ei, hän alkoi kapinoida vielä enemmän isäänsä vastaan tuon riistettyä häneltä sen mikä hänelle merkitsi eniten kuuden koiransa lisäksi. Viina alkoi maistua entistä enemmän ja aikaa hän vietti enemmän koiriensa, kuin ystäviensä kanssa. Hän on edelleen todella katkera siitä mitä hänen vasta alkaneelle kitaristin uralle kävi, ja hän vain halusi olla yksin ja rypeä itsesäälissä.
Lopulta isä maksoi pitkän pennin saadakseen uppiniskaisen pojan toiseen kaupunkiin pois rähjäisen kaveriporukan luota St Heaven's Bay -kouluun, rauhallisemman oloiseen ympäristöön. "Tehkää mitä teette, mutta poika pysyy koulussa. Maksan miten paljon tahansa siitä, että pidätte hänet siellä."

Ja mitä niille kuudelle koiralle kävi? Shadi luovutti ne Bandit Brightin vastuulle siksi aikaa kun joutuu itse olemaan koulussa. Parhaaseen ystäväänsä hän pitääkin useasti kontaktia edelleen puhelimitse ja internetin välityksellä. Ja miten The 13th! Monthin kävi? Shadin tilalle bändiin saatiin onneksi uusi kitaristi. Puoliksi egyptiläinen poika on kuitenkin päättänyt yrittää oppia soittamaan kitaraa vasenkätisesti, mutta sepäs ei olekaan niin helppo juttu. Eikä asiaa helpota se, että pitäisi siihen kouluunkin kokeilla keskittyä..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.xxAlbinoravenxx.deviantart.com
 
Shadi Shakil
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: