Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Yamashita Hoshi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Yamashita Hoshi   Su Joulu 27, 2009 1:48 pm

Nimi: Hoshi Yamashita
Ikä: 18 (03.05.1989)
Sukupuoli: mies
Pituus/paino: 171cm/55kg
Seksuaalinen suuntaus: homo
Siviilisääty: varattu (mutta Hoshin mielestä se ei ole mikään syy vältellä irtosuhteita)
Kansalaisuus: Japani

Ulkonäkö: Hoshilla on punaiset, lapaluihin asti yltävät hiukset, silmät ovat siniset. Ruumiinrakenteeltaan ja kasvonpiirteiltään Hoshi on hyvin hoikka ja hento, jalat ovat pitkät ja laihat, lihaksia löytyy tuskin lainkaan. Hoshi on aavistuksen verran alipainoinen, sillä vuosia jatkunut niukahko syöminen on laihduttanut häntä paljon ja poika pyrkii myös liikkumaan säännöllisesti. Pojan kasvonpiirteet ovat sirot ja niillä pysyttelevä ilme vaihtelee pirullisesti hymyilevästä haaveilevaan ja tutkivaan.

Kuva
Kuva on vuodelta 2005 ja tehty alunperin toista roolipeliä varten, joten Hoshilla ei ole tuota silmälappua.

Vaatetus: Hoshin vaatemaku saattaa joidenkin mielestä vaikuttaa hiukan hintahtavalta, hän ei nimittäin koskaan liiku ulkona vatsa peitettynä. Paidoissa Hoshi suosii eniten lyhyitä kauluspaitoja ja erilaisia toppeja, mutta melko usein pojan päällä voi nähdä tavallisesta paidasta muokatun paidanpuolikkaan, joka paljastaa toisen puolen ylävartalosta. Hoshi pitää myös kovasti erilaisista käsineistä ja irtohihoista sekä kynsikkäistä. Housupuolelta Hoshi käyttää joko punaisia, mustia tai valkoisia, pitkiä ja yllättävän tiukkojakin housuja, joskus myös nahkaisia. Kengissä poika suosii erivärisiä tennareita, maihareita ja muita pitkävartisia kenkiä, kenkien pohjissa pitää myös olla aina jonkin verran paksuutta. Kaulasta löytyy myös erilaisia niitti- tai nahkapantoja.

Luonne: Hoshin luonnetta on melko vaikeaa kuvata sanoin, sillä hänen luonteensa on hyvin ailahtelevainen ja vaihteleva. Poika saattaa ensin olla hyvin lempeä ja ystävällinen, mutta jo seuraavassa hetkessä hän voi laukoa loukkauksia ja epäkohtaliaisuuksia, jopa täysin vieraille ihmisille. Tämä on yksi syy sille, miksi Hoshi joutuu tuon tuostakin tappeluihin. Lempeältä vaikuttava ulkokuori saattaa myös hämätä joitakin ihmisiä, kun taas joillekin toisille Hoshin ulkonäkö viestittää jotain aivan muuta. Hoshi ei lannistu helposti ja hän on valmis mihin vain saadakseen sen mitä haluaa. Seksuaalista suuntautumistaan Hoshi ei yritä peitellä millään tavalla. Jos hän sattuu ihastumaan johonkuhun, hän ei välitä siitä mitä ihastuksen kohde hänestä ajattelee, vaan yrittää sitä vastoin saada toisen kiinnostumaan hänestä.

Hoshi pyrkii peittämään haavoittuvan ja herkän puolensa, mutta aika ajoin sekin osa ilmenee hiljaisuutena ja omiin ajatuksiin syventymisenä. Hoshilla on myös vähän synkempi puolensa, jonka hän pyrkii peittämään tietynlaisilta ihmisiltä. Jotkut kutsuisivat tätä ominaisuutta nymfomaniaksi, mutta Hoshi itse ei sitä sillä nimellä kutsuisi. Hän ei harrasta irtosuhteita jokaisen vastaantulijan kanssa, vaan mieluummin sellaisen, johon on ehtinyt jo tutustua vähän paremmin.

Menneisyys: Hoshi on kymmenhenkisen perheen ensimmäinen lapsi, hänen vanhempansa olivat hyvin varakkaita ja välillä melko ankariakin. Kotona olo oli Hoshille hankalaa, sillä hän kaipasi jo hyvin nuorella iällä omaa rauhaa eikä se ollut mahdollista meluisten pikkusisarusten takia. Hoshi vietti suurimman osan ajastaan kavereidensa kanssa kaupungilla, saapuen yleensä kotiin vasta keskiyöllä. Tästä johtuen hän sai yleensä kamalat torut vanhemmiltaan ja usein rangaistukseksi kotiarestia. Tällainen toiminta ei kuitenkaan estänyt Hoshia karkaamasta uudestaan ja yleensä hän karkasikin öisin huoneestaan kavereidensa luokse vanhempiensa käskyä uhmatakseen.

Hoshi on aina ollut ongelmalapsi. Jo alle kouluiässä hän kiusasi nuorempia lapsia, vei näiden lelut ja teki kaikenlaista muutakin pientä ilkivaltaa, joka iän karttuessa paheni vain entisestään. Tällaista käytöstä vanhemmat eivät voineet suvaita, joten Hoshin täyttäessä 14 vuotta hänet lähetettiin sisäoppilaitokseen, jossa häntä valvottaisiin ympäri vuorokauden. Muutos ei kuitenkaan vaikuttanut millään tavalla Hoshin käytökseen; hän jätti tunteja väliin ja jos hänet joskus tunnille saatiin, hänet oli pakko poistaa luokasta jo kymmenen minuutin jälkeen, sillä kukaan ei voinut keskittyä opiskeluun Hoshin ollessa paikalla. Häiriköinnistä huolimatta Hoshi pysyi sisäoppilaitoksessa kaksi vuotta, jonka jälkeen hänet lähetettiin takaisin kotiin.

Pojan perhe oli päättänyt, että Hoshin kaltainen häirikkölapsi toisi perheelle vain huonoa mainetta ja epäonnea, joten he uhkasivat heittää pojan kadulle, ellei tämä alkaisi käyttäytyä ikäistensä tavoin. Käskyt kaikuivat kuuroille korville Hoshin jatkaessa kotoaan karkaamisia ja Hoshin täyttäessä 17 vuotta, vanhemmat toteuttivat aikaisemman uhkauksensa ja heittivät pojan kadulle. Hoshi ei olisi voinut toivoa parempaa. Vihdoinkin hän saisi tehdä mitä hän itse halusi. Ensitöikseen Hoshi asui jonkin aikaa jo täysi-ikäisen ystävänsä, Yorun luona joka siihen aikaan oli ainoa ihminen, johon Hoshi saattoi luottaa täysin ja joka myös oli Hoshin ensimmäinen seurustelukumppani koskaan. Poikien tiet kuitenkin erkanivat sen jälkeen, kun Hoshin perhe sai tietää missä Hoshi asui ja millaiseksi tämän elämä oli muuttunut. Nämä ottivat yhteyttä sosiaaliviranomaisiin ja väittivät Hoshin karanneen kotoa. Koska Hoshi oli vielä alaikäinen, kukaan ei kuunnellut hänen selitystään siitä miten vanhemmat olivat heittäneet hänet kadulle. Sosiaaliviranomaisten mielestä oli parasta, että Hoshi siirrettäisiin mahdollisimman pian eroon perheestä ja myös tämän ainoasta ystävästä, kaukana sijaitsevaan poikakouluun. Melko pian tuon keskustelun jälkeen poika sai siirron St. Heaven's Bayhin. Pojan pienistä vastusteluista huolimatta hänen vanhempansa olivat samaa mieltä ja heti 18 vuotta täytettyään poika löysi itsensä vieraasta paikasta, josta hän ei tutnenut ketään.

Aineet johon oppilas on syventynyt: kuvaamataito, biologia ja musiikki

Tiivistettynä
-Sairastelee usein
-Tekee lähes mitä vain saadakseen haluamansa
-Seksiriippuvainen
-On suhteissa sekä seme että uke, mutta mieluummin hoitaa alistuvamman osapuolen tehtävät

Pelaaja: Hijiri

---

Tavannut: Aidan Collins, Joey Crackly, Valentin Lothar, Shin Sugase
Ystävät:
Vihamiehet:
Ei pidä: Aidan Collins
Pitää silmällä: Joey Crackly, Valentin Lothar
Ihastunut:
Rakastunut:
Huonetoveri:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Yamashita Hoshi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: