Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Mikhail Vershvovski

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Junie

avatar

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 25.12.2009
Ikä : 28

ViestiAihe: Mikhail Vershvovski   Su Joulu 27, 2009 3:49 pm

Nimi: Mikhail Crevan Vershvovski
[ Miihail versovski ]

Lempinimi: Misha, Miksu

Ikä: 17-vuotta
Syntynyt: 9.2.1992
Mitat: 170 cm / 60kg
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntaus: Homoseksuaali
Siviilisääty: Vapaa
Oppiaineet: Kuvaamataito, Englanti, Biologia

Aine/Aineet, joissa ongelmia: Äidinkieli

Keskiarvo: 8,6

Kansallisuus: Kanadalainen
Synnyinmaa: Venäjä

Ulkonäkö:

Silmät: Vaalean siniharmaat. Mustuaiset ovat aavistuken tavallista viirumaisemmat. Lääkärit arvelevat sen johtuvan geenimutaatiosta.
Oikea silmä sokeutui, kun Mikhail pienenä sai käsiinsä pienen myrkkykanisterin ja sai nestettä silmäänsä. Lääkäri sijaitsi sen verran kaukana, ettei silmää ehditty enää pelastaa. Sokea silmä on yleensä peitetty silmälapulla.

Tatuoinnit: Siron kaulan vasenta laitaa koristaa tribaalimainen sinimusta kuvio.

Iho: Mikhailin iho on pohjoisen kansoille tyypillisen vaalea ja virheetön tatuointia ja vasemman silmän alla olevaa pientä luonta lukuunottamatta.
Kesäisin hän ruskettuu helposti, mutta tuo ilo on varsin lyhytaikainen, sillä ilmojen kylmetessä väri lähtee nopeasti.

Hiukset: Hiustenvärinsä Mikhail on perinyt pellavapäiseltä äidiltään. Hiusten luonnollinen vaalea ei kuitenkaan ollut nuorukaiselle tarpeeksi vaalea, vaan hän värjää säännöllisesti hiuksensa lähes valkoisiksi. Hiukset ovat lyhyet ja leikattu kerroksittain. Vino otsatukka laskeutuu oikean silmän päälle.

Keho: Varreltaan nuorukainen on sopusuhtainen, sillä hän syö terveellisesti ja pyrkii liikkumaan päivittäin. Jalat ovat pitkät ja varsamaisen kapeat, samoin käsivarret, joihin ei millään tunnu tarttuvan ylimääräistä lihaskerrosta.

Vaatetus: Mikhail pukeutuu yleensä farkkuihin ja pitkähihaiseen, hieman ihonmyötäiseen paitaan. Pääväreinä toimivat myös punainen, musta, harmaa ja valkoinen. Nuorukaisen tavaramerkki on punainen koppalakin mallinen myssy, joka on tällä päässä vuodenajasta riippumatta.

Galleria: (Uusin ylimpänä)

x Vaahterapuunlehtiä
x Marty-marsu
x Koko pärsäkuva

Fanart: (Saa tehdä! C:)
---


Luonne:

Perhe on aina ollut ja tulee varmasti aina olemaan Mikhailille tärkeä. Muutto ulkomaille olikin melkein suurempi pala lähisuvulle kuin itse nuorukaiselle, jonka on pidettävä yhteyttä säännöllisesti perheeseensä Venäjällä. Mikhail on kuitenkin tyytyväinen valintaansa, näkeehän hän sentään isäänsä useammin kuin lapsuusvuosinaan.

Nuorukaisen perusilme on vakava, lähes kylmä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä hänen luonteensa kanssa. Mikhail on perus elämäniloinen nuorukainen, joka on toistaiseksi säilynyt elämän suurilta kolhuilta.

Jos meinaa edetä Mikhailin kanssa suuntaan tai toiseen on oltava kärsivällisyyttä. Pelkkä vihjailu ei hänen kanssaan vetele kielimuurin ja aavistuksen sisäänpäin sulkeutuneen luonteen takia.

Vershvovskien perheessä on aina pidetty arvossa musiikkia. Pojun kasvettua ulos vaipoistaan hänelle aloitettiin opettaa musiikkia. Syntymäpäivälahjaksi hän sai isovanhemmilta sellon ja pari vuotta myöhemmin vanhemmilta joululahjaksi huilun. Nuorukaisen lauluääni on myös varsin hyvä, mutta häntä ei saa hevillä laulamaan.
Vanhemmiten suvun suureksi harmiksi Mikhail ei osoittanut suurempaa kiinnostusta musiikkia kohtaan, vaikka lahjoja olisi riittänytkiin. Mikhail selitti, että kynä sopi paremmin hänen käteensä kuin huilu. Suku ei silti ole vielä täysin luopunut toivosta, sillä kuuratukalla ei ole harmainta hajua siitä, mitä tekisi ammatikseen isona.

Kesän kuumat helteet eivät saa tätä nuorukaista säntäilemään pitkin seiniä, sillä hän ei kuulu niihin rantaleijoniin, jotka grillaavat itseään auringonpaahteessa. Mieluummin hän pysyttelee sisällä, varjossa tai menee uimaan. Kesäisin Mikhail harrastaakin surffausta tai maisemapiirtelyä.

Oikean silmän sokeudesta johtuen Mikhail saattaa antaa itsestään kömpelön kuvan. Hän törmäilee usein ihmisiin ja esineisiin, jotka sijaitsevat hänen sokealla puolellaan. Syvyysnäkökään ei toimi täysin ja nuorukainen joutuu keskittymään suuresti niinkin yksinkertaisissa asioissa kuin maidon kaatamisessa lasiin.

Ollessaan suunniltaan tai vihainen Mikhail saattaa tahattomasti sortua puhumaan venäjää.


Perhe:
Äiti: Tina Staslovs - Asuu Venäjällä
Isä: Rodya Vershvovski - Asuu Kanadassa ja toimii musiikinopettajana
x Rodyan ja Tinan erottua Mikhail oli yhteydessä isäänsä pääasiassa puhelimitse. Vaikka kaksikko olikin yhteydessä toisiinsa, ei se kuitenkaan voinut täysin korvata läsnäoloa.

Isäpuoli: Nikolai Staslovs - Asuu Venäjällä
Velipuoli: Alexander Staslovs - 4-vuotias tenava. Hyvin kiintynyt isoveli-puoleensa.
Isovanhemmat: Elossa, asuvat Venäjällä.


Menneisyys:

Mikhail Vershvovski syntyi eräänä keväisenä päivänä pieneen venäläiseen perheeseen. Nuorukainen itse ei juuri muista varhaisvuosiaan, mutta isovanhemmiltaan hän sai kuulla isänsä hoitaneen pääosin kasvatuksen. Äiti oli sairastunut vakavaan synnytyksen jälkeiseen masennukseen, eikä näin ollen ollut kykeneväinen huolehtimaan pikkuisestaan.

Suvun nuorin Vershvovski leikki usein pihamaalla ja löysi naapurin roskien seasta lähes tyhjän ongelmajäteputilon. Pikkuisen leikkiessä innoissaan vaarallista ainetta joutui silmään kohtalokkain seurauksin. Vahinko oli jo ehtinyt tapahtua, ennen kuin vanhemmat huomasivat silmiään hierovaan pojan. Sairaala sijaitsi pitkän ajomatkan päässä, eikä silmää enää ehditty pelastaa.
Kuuratukkaa kiusattiin oudon silmän vuoksi, joten hän ryhtyi vanhemmalla iällä käyttämään oikean silmän peittona silmälappua.

Pari vuotta myöhemmin vanhemmat erosivat ystävällisissä merkeissä, joten pikkuinen Mikhail ei saanut tapahtumasta minkäänlaisia hirvittäviä traumoja. Ikävä oli kuitenkin suuri ja pojulla olikin tapana soittaa isälleen usein, vaikkei tällä mitään varsinaista asiaa ollutkaan. Hänestä vain oli rauhoittavaa kuunnella isänsä rauhoittavaa, matalaa ääntä.

Kolme vuotta myöhemmin äiti esittelikin pojalle uuden puolisonsa, Nikolain. Nikolai työskenteli lakimiehenä Venäläisessä firmassa ja oli pojalle erittäin ystävällinen, ottaen huomioon, että tämä oli edellisestä avioliitosta. Perheen uusin jäse syntyikin Mikhailin täytettyä 13-vuotta ja ristittiin Alexanderiksi, Tinan isän mukaan. Suuresta ikäerostaan huolimatta kaksikko tuli yllättävän hyvin toimeen.

Tieto ikävästä autotapaturmasta levisi kulovalkean tavoin.
Mikhail ei juuri tuntenut setäänsä, mutta kävi isänsä puolesta luovuttamassa kukkaseppeleen hautajaisissa.

Kun pikkuinen Mikhail sitten saavutti kunnioitettavan 15-vuoden iän, vanhemmat päättivät, että poika saisi parhaan koulutuksen Kanadalaisessa sisäoppilaitoksessa, Cloudberryssä.
Sopeutuminen oli hankalaa: Mikhailin oli opiskeltava uusi kieli, minkä oppimisessa isä auttoi mielellään. Vaikka nuorukainen onkin omaksunut parissa vuodessa englannin kielen alkeet, hän ei aina välttämättä ymmärrä kaikkea, mitä hänelle sanotaan tai sitten nuorukainen ei aina löydä oikeita sanoja.
Hänen puhuessaan puheesta paistaa selvä, Venäläinen korostus. Äidinkieli tuottaa hänelle päänvaivaa, sillä kaikki on kirjoitettava englanniksi - eikä kyrillisten aakkosten käyttäminen tule kysymykseenkään!

Cloudberryn lakattua seurasi muutto uuteen kouluun St. Heaven's Bay!


Muuta:

x Lempiruoka Borsche-keitto (Venäläinen punajuurikeitto)
x Lemmikki: Rusettimarsu nimeltä Marty. Se on ruskeavalkoinen ja reilusti ylipainoinen. Ikävuosia tuolle on kertynyt 2 vuotta. Äiti antoi lemmikin läksiäislahjaksi venäjältä.
x Harrastukset: Elokuvien katsominen, surffaus, piirtäminen, lukeminen, satunnainen soitteleminen
x Pitää palapelien kokoamisesta

Huone: Sisustuksessa Mikhailin maku noudattaa klassista musta-valkolinjaa. Lakanat ovat mustat valkeilla tribaalikuvioilla. Sänky on yksinkertainen valurautasänky, jonka päädyissä on nupit. Seinille on ripustettu kourallinen valokuvia perheestä.
Sängyn vieressä lattialla on pieni, pehmoinen karvamattu. Marty-marsun häkki on isketty kirjoituspöydälle, vieden runsaat puolet kirjoitustilasta, mutta sille ei löytynyt muuta paikkaa huoneesta. Vaatekaappi on sopivan kokoinen ja sijoitettu lähelle ovea.

Huonetoveri: Ei toistaiseksi (Saa kysyä, jos kiinnostaa! :3)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.niardel.net/junie
 
Mikhail Vershvovski
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: