Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Coco Gilly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
eiji

avatar

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 01.01.2010

ViestiAihe: Coco Gilly   Pe Tammi 01, 2010 2:37 amnimi Coco Alex Gilly
kutsutaan kavereiden jne. kesken Coco, mutta opettajille ja esim. koepapereihin Alex, etunimen aiheuttamien lausumis- ja muistamisongelmien kanssa
nimen tarkoitus kookospähkinä
ikä 17
sukupuoli poika/mies
seksuaalinen suuntautuminen biseksuaali
siviilisääty sinkku

kansalaisuus Australialainen

aineet joihin syventynyt historia kielet ATK
huonetoveri - - -

ulkoisesti (kuva tulossa)

171cm/63kg

Coco on varsin normaalin pituinen ja painoinen, muutenkin sopusuhtainen nuorukainen. Ehkäpä hieman rimppakinttuinen ja muutenkin teinipoikamaisen hontelo hieman sieltä täältä, mutta ei kuitenkaan turhan hennon tai tyttömäisen mallinen. Hoikka ja kevyehkön näköinenhän tuo on, ja esimerkiksi lanneluut pistävät varsin selkeästi esiin tuon vaaleahkon, virheettömän ihon lävitse. Nuorukaisella on myös melkoisen sievät, ovaalin muotoiset kasvot. Tuon ilmeikkyyttä lisäävät täyteläiset huulet jotka näyttävät siltä kuin tuo suipistaisi huuliaan suukkoa varten tauotta, sekä kapeat ja huolitellut kulmat. Kesäisin tuon kasvoilta voi erottaa pisamiakin.

Cocon silmät ovat veikeästi mantelin muotoiset, mutta niiden väri onkin sitten jotain hieman mielenkiintoisempaa. Vasen silmä on hieman harmahtavan vihreä, mutta oikea silmä sensijaan on pehmoisen vaaleanpunainen periytyvän sairauden vuoksi, jonka takia tuon oikeanpuoleinen silmä tuleekin aikuisiällä sokeutumaan. Nyt kun tuon näkö on kuitenkin vielä melkolailla kelvollinen, tuo on totutellut pitämään vasemmassa silmässään värillistä piilolinssiä, muuttaen näin kummatkin silmänsä pastellinpinkeiksi. Kysyjille tuo yleensä väittääkin kummankin silmän olevan piilolinssin värjäämä. Muutenkin tuon silmät sallivatkin katsojalle hieman enemmän tietoa pojan sisällä mylläävistä tunteista kuin tuo tahtoisi heille näyttää.

Poikasen hiukset ovat luonnostaan hunajaisen kullanruskeat, joistain kohdin hieman auringon vaalentamat. Suorina tuon hiukset mitä luultavimmin olisivat varsin tyttömäistä polkkatukkamallia, mutta tuon hiusten latvoilla on tapana nousta lennokkaasti suoraan ylöspäin, luoden tuolle varsin helpon ja luonnollisen, mutta kuitenkin ilmavan ja pirtsakan näköisen hiustyylin. Pitkähköt otsahiukset tuo vetää huolettomasti pinneillä sivuun.

Arpia tai syntymämerkkejä ei juurikaan pojalla ole, mutta pikkuisia luomia löytyykin sitten ympäri kehoa sieltä täältä ja vieläpä melkoisen paljon.

Sillä tuolla on tapana mennä ja säheltää eestaas aika reippaaseen tahtiin, tuon ulkopuolta koristavat varsin usein laastarit, siteet sun muut pelottavuudet.


pukeutumisesta

Coco ei juurikaan välitä siitä mitä pistää päälleen, vaan viihtyy lähinnä mukavissa, yksinkertaisissa asukokonaisuuksissa. Esimerkiksi suuret hupparit ja reisitaskuhousut kelpaavat tuolle vallan hyvin, kuten myös farkut ja kauluspaidat. Väreissäkin tuo suosii joko rauhallisia, luonnonläheisiä sävyjä kuten beigeä, vihreää ja harmaata, tai pirteämpinä sävyinä vaaleansinistä ja viininpunaista. Erityisenä suosikkivaatekappaleena mainittakoot farkkuhaalarit, joita tuo omistaa toista kymmentä kappaletta.

Muutenkin melkoisen yksinkertaiseen vaatetukseensa tuo harvemmin lisää minkäänlaisia koruja tai härpäkkeitä, ellei oteta huomioon tuon suurta intohimoa pinssejä ja avaimenperiä kohtaan, mutta hattuja ja huiveja tuo käyttää mielellään.

Minkäänlaiseen räväkkyyteen tai turhan laajaan väriskaalaan tuo sortuu harvemmin, mutta niitäkin tapauksia on kyllä nähty jolloin tuo on ilmaissut hyvää mieltään talsimalla ympäriinsä sateenkaaren kaikissa sävyissä, joten vaikka tuon värimaailma vaikuttaakin ensisilmäyksellä melko suppealta, voi Cocolta odottaa miltei mitä tahansa.

Telinevoimistelua vuosikausia harrastettuaan tuo on tottunut siihenkin, että joutuu aina sillointällöin esiintymään ihmisten nähden tiukoissa, ihonmyötäisissä vaatteissa jotka eivät piilota yhtäkään tuon kehon kurveista.luonteesta

Coco on yleensä avoin ja huoleton nuorukainen, joka on aina valmis kokeilemaan jotain uutta tai jatkamaan jotakin vanhaa. Tuo nauttii ihmisten seurassa siinä määrin suuresti, että on täysin valmis kaveeraamaan vaikkapa hiekkalaatikolla leikkivän lettipäisen tyttösen tai sitten huuliharppua rääkkäävän katusoittajan kanssa, mikäli muuta seuraa ei ole näköpiirissä. Toki tuo omistaa myös ujomman, jopa säikyn puolensa, mutta piilottaa epävarmuutensa varsin taidokkaasti. Nuorukainen uskoo kovasti siihen kuluneeseen fraasiin, jonka mukaan sinun tulee kohdella toisia kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan. Tuo tahtoisikin aina nähdä kaikissa jotain hyvää, eikä erityisemmin kannata ihmisten tuomitsemista tai lokeroimista ilman tarkempaa tietoa asioiden oikeasta laidasta.
Cocon suurimpia ongelmia on se tosiasia, että hän tuntee olonsa uskomattoman syylliseksi pienimmästäkin tekemästään rikkeestä, ja muuttuukin oikeaksi katumuksen ruumiillistumaksi jonkun toisen tunteita tahallisesti tai tahattomasti loukattuaan. Itseensä kohdistuneet loukkauksetkin tuo ottaa vastaan varsin ihailtavasti, juurikaan vastaan väittämättä, surren ja huolehtien sitten omalla ajallaan. Vaikka jokainen ihminen ansaitsee tuon sisimmän ideologian mukaisesti toisen tilaisuuden ja mahdollisuuden korjata virheensä, tuo saattaa loukkaantua pitkiksikin ajoiksi mikäli sattuu saamaan joltakulta iskun itsetuntoonsa.

Tämä pieni ja enkelimäinen olemus kuitenkin kompensoituu varsin mielenkiintoisesti nuorukaisen toisen puolen kanssa. Coco, joka saattaa ensimmäisellä hetkellä olla ujo ja säikky, valmiina käpertymään palloksi lähimpään lehtikasaan kuin pikkuinen siilivauva, piilottelee sisuksissaan lähestulkoon jokaisen normaalin teini-ikäisen perusvoimavaraa - uskomatonta, idearikasta ja uusia kokemuksia mielellään vastaanottavaa seksinnälkäisyyttä. Tuon mielenkiinnon herättämiseen ei tarvita pientä, kiusaavaa kosketusta tai leikkimielistä pientä vihjailua suurempaa vaivannäköä, ja tuo on valmis jakamaan itseään lähestulkoon mille tahansa elolliselle - hyvän maun rajoissa, tietenkin. Ja naidahan voi luonnollisesti myös ystäviään, ihan siinä missä kymmenen minuuttia sitten tavattuja uusia tuttavuuksiakin. Onhan sekin yksi tapa tutustua. Tätä uteliaisuuttaan tuo on valmis tyydyttämineen missä tahansa tilanteessa, eikä kieltävää vastausta tule sen suuremmalla todennäköisyydellä lukitsemattomalle siivouskomerolle kuin silkkilakanoilla ja koristetyynyillä vuoratulle prinsessapedille. Tokihan tuo pitää yllä jonkinlaista naamarajaa, eikä ole niin kovin innostunut itseään turhan paljon vanhemmista tai nuoremmista, eikä pahoina päivinä salli ketään seurakseen samaan mutkattomaan tapaan kuin yleensä, mutta mikäli jollekulle tulisi mieleen nykäistä aussipoikaa hihasta ja tarjota sessiota, vastaus olisi mitä luultavimmin 'kiitos mielellään'.

Tuon kyseisen tosiasian luomasta vaikutelmasta huolimatta, tuo on varsin rakastava ja uskollinen poikaystävä sopivan seurustelukumppanin löydyttyä - kysymys onkin, kauanko. Tarpeeksi johtajatyyppinen ja virikkeitä tarjoava nuori mies tai nainen saattaisikin napata aussipojasta itselleen varsin herttaisen vakirakkaan, mutta melkoista rimpuilua ja tappelua siinä saisi kestää.

Vaikka poika onkin jossainmäärin hontelo ja voimaton, tuo saattaa joskus saada mitä huvittavimpia kiukkupuuskia, joita tuo sitten tuo esille napakoilla, sääriin suunnatuilla potkuilla tai kasvojen raapimisella. Onhan jokaisella pienellä, ujolla kullannupullakin se tuimempi puolensa. Tämänkaltaisena Cocoa kuitenkin näkee varsin harvoin.

Coco ei varsinaisesti harrasta asioiden pelkäämistä tai kammoamista, mutta jonkinlaista vierastamista ja epäröintiä on huomattavissa esimerkiksi omituisten, vieraiden ruokalajien, liian epäilyttävältä näyttävien tai vaikuttavien eläinten, taikka tummaihoisten ihmisten läheisyydessä. Vaikka tuo pyrkiikin välttämään rasismia parhaansa mukaan, on tuolla ikävänä tapana lokeroida ihmisiä mielessään noiden ulkoisen olemuksen perusteella. Lihava, väärän värinen, likainen, kierosilmäinen, suurinenäinen - ei kiitos. Toiseen ääripäähän tästä ilmiösta laskettakoon se, että itseään miellyttävän ulkomuodon omaavan olion tuo on valmis myymään sielunsa siltä istumalta. Pojan mieltymyksistä puhuttaessa, tuo pitää hoikista, pitkähiuksista, mutta silti povekkaista, sievistä tytöistä, sekä komeista, mielellään jossain määrin urheilullisista ja hyväkroppaisista miehenaluista.

perhe
Isä Robert Gilly (46)
Äiti Courtney Gilly (39)
Sisko Cornelia Heaston (20)
Sisko Minnie Gilly (11)
Isoisä Roy Gilly (68)
Isoisä Mortimer Charron
Isoäiti Lovise Charron
+
Siskon mies Dennis Heaston (22)


mennyttä

Cocon tenavavuosina tuon perhe - tai lähinnä koko suku - asui yhdessä suurella, suvun omistuksessa vuosikymmeniä olleella tilalla jossain päin Australian syrjäseutuja. Sillä matkaa oli pitkälti lähestulkoon kaikkialle, sai poikanen seurakseen vain muutamaa vuotta vanhemman isosiskonsa Cornelian, tähän uuteen sukupolveen hullaantuneet isovanhemmat - joihin tuolloin kuului vielä isänkin puolen isäiti, Milly - sekä perheen koirat, vanhempien tehdessä varsin suurissa määrin töitä pitääkseen kaikki perheenjäsenet tyytyväisinä ja onnellisina. Ystävämäärä tipahti entisestään suosikkimummon kuollessa rauhaisasti vanhuuteen, ja siskon löytäessä itselleen samanhenkisiä kaverityttöjä uudesta koulustaan. Kahden terrierin seurastakin tuo joutui luopumaan muutamaa vuotta myöhemmin, kun äidille todettiin allergia.

Tämä yksinäisyyden aikakausi katkesi kuitenkin pojan itse aloittaessa koulutaipaleensa, vaikkakin Coco viihtyi paremmin koulukirjojensa kuin luokkatovereidensa seurassa. Tämä tosiasia muuttuikin vasta nuorukaisen ollessa siinä kolmentoista-neljäntoista vuoden iässä, jolloin tuo potkaisi ensimmäistä kertaa käyntiin rakkauselämänsä, ja melkoisella ryminällä. Ensimmäistä tyttöystävää, Daisya, seurasivatkin May, Shirley, Lena, Marie, Ashley, Jennifer, Bess, Lola ja Anya - kaikki yhden kesän aikana. Muutamassa vuodessa oli kaikki lähiseudun naispuoliset silmänilot käyty läpi, jolloin nuoren aussipoikasen uhreiksi joutuivat saman sukupuolen edustajat. Mutta kuten tyttöjenkin kanssa, Peteriä seurasivat Tommy, Lance, Felix, Johan ja Martin.

Ja niinpä tähän kieputukseen ja säheltämiseen kyllästyneet vanhemmat näkivät parhaaksi löytää melkolailla kiitettäviä älynlahjoja aiemmin osoittaneen poikansa kouluun, jossa tuo joutuisi tekemään enemmän töitä ja keskittymään opiskeluunsa, eikä omaisi niin paljon aikaa tyttöjen perässä juoksemiseen, jonka vuoksi tuo sitten singottiin CloudBerryyn. Taisivatpahan vain sukulaiset unohtaa ettei poikakoulua parempaa paikkaa komeiden nuorukaisten jahtaamiseen ollutkaan. Lyhyemmät lomat ja sensorttiset tuo viettääkin tätä nykyä Kanadassa asuvan siskonsa Cornelian ja tämän aviomiehen Denniksen kanssa.

muuta

+ pitää pehmoleluista
+ intohimoinen sarjakuvien lukija
+ tahtoisi lemmikikseen kääpiösiilin
+ aamuvirkku
+ maanisen siivouspakkomielteinen

- karsastaa dekkari- ja kauhukirjallisuutta
- ei ole kovin hyvä uimari
- vihaa kylmiä talvia ja sadetta
- tuhlaa rahaa hullulla vauhdilla
- omaa ihailtavan kyvyn rikkoa minkä tahansa sähkölaitteen vahingossa
- . . eikä varmasti pysty korjaamaan yhtäkään niistä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Coco Gilly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: