Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kuvaamataito; Fitz Charon

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lulu

avatar

Viestien lukumäärä : 34
Join date : 24.12.2009

ViestiAihe: Kuvaamataito; Fitz Charon   Pe Tammi 01, 2010 4:49 pm

Nimi: Daryl Fitz Charon
Ikä: 32
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo.
Kansallisuus: Kanada
Aine, jota opettaa: Kuvaamataito
Pituus/paino: 185/72

Luonne: Charon vaikuttaa eläneen yksinään, sillä hän omaa huonon ihmistuntemuksen eivätkä hänen sosiaaliset taitonsakaan ole huippuluokkaa. Hän on juuri sitä ihmistyyppiä, joka ei osaa kertoa asioita hienotunteisesti vaan kertoo ne suoraan, miettimättä sen kummemmin, miten paljon sanat voivat satuttaa. Yleiseltä käytökseltään mies ei ole röyhkeä vaan suorastaan hienostuneen kohtelias, selvästi sivistyneen oloinen.
Mies on erakoituva henkilö, hän katsoo mieluummin kauhuelokuvaa omassa rauhassa kuin menee juhlimaan muiden kanssa. Täysin erakoitunut mies ei kuitenkaan ole ja hänen houkuttelemisensa mukaan vaatii vain hieman enemmän vaivannäköä.
Kuolema ja kaaos ovat muodostuneet lähes pakkomielteeksi miehelle, joten häneen vetoaa musta huumori. Hän ymmärtää hieman hyväntahtoisempaakin huumoria ja se saa miehen hymyilemään kohteliaasti, muttei kuitenkaan riitä saamaan aitoa hymyä hänen huulilleen.
Charon pitää salaisuuksista ja asioiden kertomatta jättämisestä. Hän nauttii siitä, että tietää asioita, mistä muilla ei ole aavistustakaan.
Miehen huomion herättäminen on hankalaa, mutta jos siinä onnistuu, hänestä ei pääse helposti eroon. Jos kiinnostuksen kohteena on ihminen, Charon kohtelee tätä (usein tahattomastikin) sekä henkisesti että fyysisesti väkivaltaisesti, sadistisesti ja äärimmäisen omistuksenhaluisesti.
Opettajana mies on ankara ja vaativa, asiallisella tavalla. Hän pystyy perustelemaan väitteensä, joten useimmat eivät pane pahakseen hänen huomautuksiaan.

Ulkonäkö: Kuva
Charon on kohtalaisen pitkä mies. Ruumiinrakenteeltaan hän on normaali, kohtalaisen hyvä ryhti tuo esille pituuden.
Miehen kasvot ovat kalpeat ja kapeat, ehkä hieman kulmikkaat. Hiukset ovat mustat ja laiskasti taaksepäin vedetyt, osa otsahiuksista jää hieman esille eivätkä hiukset muutenkaan laskeudu yhteläisinä alas. Hänen silmänsä ovat raskasluomiset, silmänaluset tummat kalpeuden vuoksi ja silmät itsessään tumman siniset. Miehen toinen kulmakarva näyttää jatkuvasti olevan kohotettu sarkastisesti, mutta todellisuudessa se vain sattuu olemaan eri muotoinen kuin toinen.
Mies suosii vaatteissaan tummia värejä, mustaa, violettia, joskus harvoin sinistäkin. Pukeutumistyyliltään hän on kohtalaisen virallinen, vaikka miehen saattaa nähdä rennoissa vaatteissa, muutenkin huolittelemattomana.

Menneisyys: Charon syntyi keskiluokkaiseen amerikkalaisperheeseen. Kummatkin vanhemmat olivat töissä opettajina, Loren, äiti ala-asteella, Owen, isä yliopistolla. Pariskunnalla ei ollut muita lapsia ja ensimmäisenkin syntymän jälkeen alkoi esiintyä ongelmia. Isän omistushaluinen asenne, väkivaltaisuus ja sairaanloinen mustasukkaisuus ajoivat äidin muuttamaan poikansa kanssa pois, eräänä päivänä Owenin ollessa töissä Loren pakkasi vähäiset tavaransa, otti poikansa mukaan ja katosi joksikin aikaa.
Lopulta Lorenin oli tietenkin pakko päästää lapsi isänsä luo, missä Charon oppi inhoamaan isäänsä. Useimmat hänen lapsuudenmuistonsa liittyvätkin isään ja ovat sävyltään synkkiä ja pelottavia. Hän muistaa erityisen hyvin, kuinka mies tuli hakkaamaan ikkunaa lapsen ollessa yksin kotona ja vaatimaan, että hänen päästettäisiin sisään. Lapsena hän kielsikin isänsä, ilmoitti ettei hänellä ollut isää.
Nuoren opiskelut menivät hyvin. Hän ei ollut kaikkein lahjakkain opiskelija, hieman keskitasoa huonompi. Charonin jaksaminen ja kiinnostus eivät riittäneet lukemiseen, joten numerot pysyivät tasaisesti samoina koko opiskelun ajan. Hän oli kiinnostunut kuvaamataidosta, joten opiskeltavan alan valitseminen ei tuottanut vaikeuksia.
Käydessään isänsä luona kyläilemässä mies löysi tämän hirttäytyneenä. Mitään erikoista tapaukseen ei liittynyt, mutta kuva ikkunan valoa vasten varjoissa olevasta ruumiista, roikkumassa köydestä, painui tarkasti Charonin mieleen. Hän otti asian yllättävän vakavasti, vaikka hän ja Owen eivät olleet olleet vuosiin läheisiä, nuorukainen masentui ja joutui jättämään opiskelunsa joksikin aikaa, voidakseen miettiä tapahtunutta.
Mies ei tienannut maalauksillaan hyvin - tai oikeastaan, olisi saattanut saada niistä sen verran rahaa, että olisi voinut elää taiteellaan, mutta hänen vauhtinsa oli niin hidas, ettei hän pystynyt siihen. Charonilla saattaa mennä taulun maalaamisen useampi vuosi, hän on maalaustensa suhteen perfektionistinen.


Muuta:
- Ei ole uskovainen mutta pitää silti teologisista kiistelyistä.
- Hänen taiteensa on surrealistista ja taulut ovat yleisesti ottaen painajaismaisia, hypnoottisia kuvia.
- Pitää kauhuelokuvista ja -peleistä, myös yleinen räiskintä ja väkivalta vetoaa häneen.
- Pitää kissoista.
- Hakee usein inspiraatiota vierailemalla hautausmailla tai ruumishuoneilla.
- On vaihtanut sukunimensä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kuvaamataito; Fitz Charon
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Opettajat-
Siirry: