Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ivory Kraft

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lulu

avatar

Viestien lukumäärä : 34
Join date : 24.12.2009

ViestiAihe: Ivory Kraft   Pe Tammi 01, 2010 4:52 pm

Nimi: Ivory Kraft
Ikä: 19
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Kansallisuus: Saksa
Aineet johon oppilas on syventynyt: matematiikka, biologia, psykologia.
Pituus/paino: 178/69

Ulkonäkö: Kuva~
Ivory on kalpea sillä tapaa, millä suurimman osan ajastaan sisällä viettävät ihmiset ovat. Hänen hiuksensa ovat tumman ruskeat, lähes mustat. Hiukset ovat sivujakauksella jonka takia osa kampauksesta ulos kasvaneista hiuksista saattaa roikkua vasemman silmän päällä. Nuorukaisen silmät ovat kapeat, niiden iirikset ovat melko tummat, joten ne saattavat huonossa valaistuksessa näyttää mustilta.
Tummat silmät katselevat maailmaa voimakasvahvuisten silmälasien läpi. Ivoryn näkö on surkea, kummallakin tavalla, joten hän joutuu käyttämään silmälasejaan kokoajan.
Ivory on kevytrakenteinen ja normaalipainoinen. Hän on hieman alle 180 cm pitkä, kohtalaisen harteikas nuorimies. Lihaksikas hän ei tosiaankaan ole, hän ei ole harrastanut aktiivisesti liikuntaa sitten varhaislapsuutensa.
Ivoryn ääni on melko matala. Hän puhuu yleensä hiljaisella, joka saa matalan äänen kuulostamaan entistäkin matalammalta.
Nuorukainen käyttää yksinkertaisia vaatteita, häntä ei voi suoranaisesti sanoa tyylikkääksi, vaikkei hänen mitäänsanomaton pukeutumistyylinsä suoranaisesti mautonkaan ole.

Luonne: Ivory on kyyninen, piilovittuiluun taipuvainen ihmisyhteisöihin huonosti sopeutuva nuori mies. Hän löytää ihmisistä enemmän huonoja - kuin hyviä puolia ja on taipuvainen kuvainnollisesti puukottamaan ihmisiä selkään jos se on hänen omien etujensa mukaista. Egoistiseksikin häntä voisi kuvailla, Ivory on usein tavoittelemassa pelkästään omaa etuaan ja saattaa huomaamattaan tulla talloneeksi jonkun edut siinä samalla. Hän ei ole suoranaisesti tahallaan ilkeä ja saattaa esittää asiat tavalla, joka loukkaa muita tajuamatta sitä itsekään.
Edellisestä voisi olettaa, että Ivoryn käytös olisi kylmää ja ylimielistä, mutta asia on toisin. Hän on ns. herrasmieskiusaaja. Hän ei alennu kohtelemaan uhrejaan väkivaltaisesti, hän saattaa päästää huuliltaan muutaman ivallisen sanan mutta suurimmaksi osaksi kiusaaminen tapahtuu eleiden muodossa. Nuorukainen saattaa tietoisesti tehdä keskustelukumppaninsa olon epämiellyttäväksi käymällä liian tuttavalliseksi kosketuksineen ja eleineen ja käyttäytyy viattomasti, joskin pilkallisesti, jonkun huomauttaessa asiasta.
Ivory on enemmän sitä ihmistyyppiä, joka tietää kaiken teoriassa, muttei käytännössä. Hän tietää teoriassa, miten laitetaan hyvää ruokaa, käytännössä hän kuitenkin muuttelee uteliaisuuttaan ainesosien määrää jonka takia ruoka on pilalla, vaikkei Ivory onnistuisikaan polttamaan sitä pohjaan. Sama on musiikin kohdalla, nuorukainen tietää paljon musiikista mutta omien korvien säästämiseksi on parempi olla antamatta hänelle mitään soitinta käsiin.
Useimmissa tilanteissa Ivory pystyy pysymään rauhallisena, antaen muiden ymmärtää, että hän tietää, mitä on menossa ja mitä pitäisi tehdä (tämän takia jotkut erehtyvät pyytämään häntä laittamaan ruokaa tai ihmettelevät, miksei hän pahemmin harrasta musiikkia).

Menneisyys: Ivory syntyi kohtalaisen varakkaaseen saksalaiseen perheen kuopukseksi. Vanhemmat veljet olivat menestyneet koulussa, joten nuorimmaiselta odotettiin luonnollisesti samaa. Tämä ei sinänsä poikaa haitannut, enemmän häntä vaivasi vanhempien veljien täydelliseltä vaikuttava ihmissuhde-elämä, jollainen hänenkin olisi hankittava, ainakin näennäisesti, jos haluaisi olla vaativan perheensä mieleen.
Ivory tuli yllättävän hyvin toimeen vanhempien veljiensä kanssa, jotka olivat useammin kotona kuin perheen isä ja äiti, jotka jättivät mieluusti lapsensa kotiin lähtiessään itse työ – tai lomamatkoille, rikkaudestaan huolimatta pihejä kun olivat.
Muualle opiskelemaan lähteminen oli Ivoryn oma ajatus - Mikä olisikaan sen parempaa, kuin päästä jonnekin sellaiseen paikkaan opiskelemaan, missä kukaan ei vahtisi mitä hän teki. Valitettavasti isä vaati saada päättää opiskelupaikan ja lähetti poikansa - tämän harmiksi - sisäoppilaitokseen.
Ivory pääsi kouluun helposti 9.7 (lukuaineiden)keskiarvollaan, tosin hän tiesi jo ennen kouluun lähtöä, että keskiarvo tulisi putoamaan ainakin puolella numerolla heti kun ei olisi ketään vahtimassa, että arvosanat pysyisivät korkeina.

Muuta:
- Näkee huonosti lähelle ja kauas
- Jos halajaa ruokamyrkytystä, kannattaa suostutella Ivory laittamaan ruokaa
- Ei hahmota pitkiä numeroita eikä varsinkaan osaa sanoa näkemään pitkiä numeroita ääneen ilman pitkää miettimistaukoa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ivory Kraft
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: