Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Raven Amory Cooper

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Raven Amory Cooper   Ti Joulu 22, 2009 11:42 pm

Nimi: Raven Amory(=rakastettu) Cooper
Kutsuma nimi:
Raven tai käännettynä Korppi. Yleensä Cooper tai Coop
Ikä: 17 (10.10)
Skp: poikanen
Kansallisuus: Britti
S-suuntaus: Homo
Pituus/paino: 175,45/64 kg
Aineet joihin syventynyt: Uskonto, Historia ja Kuvaamataito
Ulkonäkö:

Ravenin nimi on harhaanjohtava. Voisi olettaa että poika olisi synkkääkin synkemmän näköinen, mutta todellisuus heittääkin häränpyllyä. Nuorukaisella oli blondi emolettin kaltainen kampaus, jossa on mustat raidat. Nyt kun hiukset ovat saaneet kasvaa, ne saa pienelle ponnarille niskaan, mutta edelleen hän hiuksillaan peittää vasenta silmäänsä mahdollisimman paljon, jottei joutuisi aina käyttämään, valkoista silmälappua, jonka päällä on musta X.. Vasen silmä taasen on tikattu umpeen, ja nyt ilman tikkejä, se pysyy kiinni ja on pelkkä viiru, monilla pienillä haaleilla arvilla.. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että häpeäisi miltä näyttää, vaan koska, no kaikki ei välttämättä halua nähdä arpeutunutta silmää, joka saattaa välillä hiukan vuotaa kudosnesteitä silmäkulmasta.. (asiasta lisää in menneisyys)
Silmien/Silmän väri on kauniin taivaansininen.
Pojan keho taasen on laihahko, pitkä ja jäntevä. Kädet ovat naiselliset ja sormet aika pitkät, tämän käsiä onkin verrattu usein pianonsoittajan käsiin, mutta poika harrastaa piirtämistä ennemmin kuin soittotaiteilee. Toki sitä joskus tulee pimputeltua pianoa, mutta aniharvoin. Urkuja poika tykkää soitaa enemmin..
Iho on vaalea, ja ruskettuu erittäin huonosti, ennemmin poika palaa suorassa auringonpaisteessa, mutta hyvin harvoin kun pukeutuu suht peittävästi kesäisinkin. Kevyempiin vaatteisiin tosin.
Vaatteinaan vapaa-ajalla, Ravenillä on yleensä tummat farkut. Niihin on tehty paikkauksia ruudullisesta, värikkäästä kankaasta polviin ja lahkeisiin. Sitten hakaneuloilla roikkuu erilaisia lappuja milloin missäkin, yleensä reisissä ja lahkeissa. Vyönä on mustaa nahkaa oleva iso solkinen normaali vyö. Ilman niittejä tai muuta räpellystä. Saattaa välillä vaihtaa tämän 'ankean' vyön johonkin vähän räväkkäämpään, kuten esimerkiksi kirkkaanpunaiseen tai vaaleansiniseen, joka jäljentää aika hyvin pojan silmien väriä.
Oikeassa kädessä taasen on verkosta tehty hansikas. Keskisormen ja nimettömän välissä menee 'liitekohta' joka pitää hansikkaan kädessä, kyynärpään alla taasen on nahkainen remmi, jota saa tarpeen vaatiessa kiristettyä, ettei verkkohansikas lähde karkuun. Tätä hansikasta, poika pitää säällä kuin säällä.

Luonne:

Raven on yleensä hyvin positiivinen ihminen, joka viihtyy ihmisen parissa. Eli hyvin sosiaalinen ihminen joka vaikuttaa koiranpennulta. Saa yhtäkkisiä energiapuuskia, mutta väsähtää sitten yks kaks ja meinaa 'torkahtaa', eli heittäytyy selälleen (ihan vaikka keskellä luokkaa tai koulunkäytävää jos se hänestä riippuu. Mikään ei oikeastaan saa tätä poikaa noloksi, tai jos saa niin siinä pitää olla aika taitava.
Raven nimi kuvaa hyvin pojan jonkinlaisia masennuskohtauksia, tuolloin pojan ympärillä näyttää olevan synkkääkin synkempi verho. Mutta se on yleensä vain päivän tai pari kestävää, sitten nuorukainen on taas oma itsensä.
Tappeluihin tämä ei joudu useinkaan ja jos joutuu, osaa puolustaa itseään, vaikkakin yleensä joutuu alakynteen ja aika pahasti.
Poika on aika temperamenttinen, eikä silloin räjähtäessään mieti mitä huutaa, vaan huutaa ja miettii vasta sitten. Ja yleisin mitä tekee silloin on 'ympäri korvia antaminen', eli bitchslap, eikä mitenkään hienostuneesti ja hienovaraisesti, vaan kunnon mojaus. Sen jälkeen kävelläänkin kuin tulta ja tappuraa kiroten kovaan ääneen jonnekin aivan muualle. Tämän Raven tekee kaikille, jopa omalle rakkaalleen jos hermonsa menettää. Raven on myös hyvin pitkävihainen.
Rakkaasta puheen ollen, jos Raven rakastuu tai ihastuu johonkin tämä ei uskalla sanoa sitä ääneen, ei ihastuksen kohteelle tai edes itselleen myöntää sitä. Ja näiden ihastus puuskien aikana poika ujostelee ja menee vaikka kaveriensa paidan alle piiloon, jos oikein pakokauhun valtaan joutuu.
Surullisena tai loukattuna Raven hakeutuu omiin oloihinsa. Istuu vaikka jossain tyhjässä luokassa, pulpetin alla kunnes päättää yrittää ryhdistäytyä. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita ettäkö poika olisi antanut anteeksi, tai olisi oma iloinen itsensä, ei suinkaan. Saattaa mennä pari kolmekin päivää ennenkuin hänen harmaa todellisuutensa muuttuu jälleen värikkääksi ja iloiseksi paikaksi.
Koiria Raven pelkää yli kaiken. Johtuen siitä mitä hänen nuoruudessaan tapahtui. Jos vain tulee puhe koirista, Raven kalpenee ja änkyttää jotain. Kylmähikeä puskee ja poika pitelee vatsaansa, niinkuin aikoisi oksentaa pian. Jos nuorukainen näkee kuvan, tai video pätkän, tämä näyttää säikähtäneeltä kissalta. Niska villat nousee pystyyn ja pojan ajatuksen juoksu takkuilee. Jos taasen Raven näkee oikean koiran, ihan vaikka metrien päässä, pienen tai ison, tämä saa kohtauken. Niskavillat taas pystyssä, kylmähikeä, änkytystä, kalpenee entisestään ja huutaa. Raven ei edes mieti mitä tekee vaan lähtee juoksemaan pois paikalta. Hän kävelee vaikka pidemmän kautta jos vain näkeekin koiran. Sanoivat ihmiset sitten 'fifi on kiltti' tai 'ei pertti tee mitään', Raven pistelee menemään kuin tuli hännän alla.
Jos oikein huonosti käy, poika pyörtyy.

Menneisyys:

Poika asusteli suurimman osan koko pienestä elämästään briteissä, erään kaupungin ihastuttavassa ja ystävällisessä osassa. Kaikki tunsi kaikki tyyliin, ja Ravenillä oli hyvä ystävä naapurissa. Wayan. Välillä tuli vaihdettua muutama sana, leikittyä ja pidettyä hauskaa. Raven vain kävi toista koulua kuin Wayan joten sinäänsä ei kovin paljoa oltu toisten kanssa tekemisissä.Muutama kuukausi ennenkuin Wayan muutti pois, Ravenille tapahtui onnettomuus.
Poika oli kävelemässä kotiin koulusta, kun omistajalta irti päässyt iso koira hyökkäsi pojan kimppuun. Koira kaatoi pojan ja puri tätä, raateli ja teki pahaa jälkeä. Omistajan oli pakko soittaa poliisit apuun, sillä hän ei saanut koiraansa kuriin. Poliisit tulivat paikalle kreivin aikaan, vielä jonkin verran ja poika olisi kuollut koiran takia. Poliisit joutuivat ampumaan hulluksi tulleen eläimen, ja Raven kiidäetettiin sairaalaan. Vastenta silmää ei voitu pelastaa, vaan se piti poistaa, koira kun oli jotenkin onnistunut puhkaisemaan pojan silmän. Tassulla tai hampaillaan. Kukaan ei tiedä. Raven makasi päiviä sairaalassa, tuskaisena ja ommeltavana. suurimpiin haavoihin tarvittiin yli 80 tikkiä, pienempiin vain 4/5.
Mitään kamalia ja hirveitä arpia pojalle ei jäänyt ihoon, mutta sieluun ja mieleen kylläkin. Heti kun Raven kuuleekin koiran haukuntaa, tämän valtaa pakokauhu. Jos ei muuta, poika kyyristyy pieneksi ja keinuu edestakaisin, hätäisenä ja hokee itsekseen jotain tai pyörtyi.
Kesti viikkoja saada Raven taas liikkumaan ulkona ilman moisia kohtauksia. Mutta pelko jäi..
Sitten tapahtui jotain mikä sai pojan surulliseksi. Wayan muuttaisi pois.. Lahjaksi Wayanilta poika sai valkoisen silmälappunsa ja hän itse antoi Wayanille kuulokkeet. Raven vain toivoi kovasti että he näkisivät taas pian..
16-vuotiaana Raven aloitti CloudBerryyn osittain vanhempiensa toimesta ja osittain omien taitojensa ansioista. Keskiarvo oli kahdeksaa ja vanhemmat suht rikkaita, koska isä oli lakimies ja äiti kirurgi. Raven ei ideasta aluksi pitänyt, mutta huomasi viihtyvänsä tässä koulussa. Mieluummin hän täällä hevosten parissa oli kuin omassa kotikaupungissaan missä pelkäsi kokoajan kaikkia nelijalkaisia ihmisen ystäviä.Hän kerkesi olemaan koululla vuoden verran, kunnes oppilaita alettiin siirtämään uuteen kouluun. St. Heaven's Bay, olikin koulu johon Raven tykästyi ihan satasella. Kaunis paikka kun on.

Muuta:

- Pelkää koiria erittäin paljon
- Vasenta silmää poika ei omista, koska se jouduttiin leikkaamaan pois eli nuorukainen on puolisokea
- Ei niinkään pidä Amory nimestään tai Raven nimestä joten käyttää sukunimeään ennemmin.
- Pitää musiikinkuuntelusta
- Piirtää ihan kohtalaisen hyvin mitä nyt toivoo olevansa parempi. Yleensä paperille eksyy kaikki lapsuuden traumat.. verta ja kipua huutavat kuvat yleensä huolestuttavat kanssaihmisiä..
- Poika on jo ihastunut erääseen mutta ei ole nähnyt tätä herran vuosiin, joten tunteet alkaa hiipumaan..
- Rakastunu Cameron Seymous-Symersiin<3

Kuveja
Vanhalla nuorempana
Kuva luonnos copyt Tumpulle
Ravenin kasvot copyt tumpulle tästäki<3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Vs: Raven Amory Cooper   Pe Loka 08, 2010 2:03 pm

Kuva on päivittyny, ja tuli todettua että Ravenski täyttää sunnuntaina.

_________________
"Wait, I hear people wanting something.... ME!"
____

Viper
Tora
Nosa
Aki
Maurez
RJ
Raven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
 
Raven Amory Cooper
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: