Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sihteeri/ATK-vastaava: Mark Calvin

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lulu

avatar

Viestien lukumäärä : 34
Join date : 24.12.2009

ViestiAihe: Sihteeri/ATK-vastaava: Mark Calvin   Pe Tammi 01, 2010 4:57 pm

Nimi: Mark Calvin
Ikä: 29
Sukupuoli: mies
Suuntautuminen: Homo
Kansallisuus: Kanadalainen
Pituus/paino: 189/79
Ammatti: Sihteeri/ATK-vastaava

Ulkonäkö:
Kuva (tavallisesta eroavalla hiustyylillä~)
kuva
Mark on iholtaan hieman tavallista tummempi ja muutenkin ruskettuu helposti eikä pane asiaa pahakseen. Vaikkei hän vaivaudukaan kesäisin ottamaan aurinkoa, hän saa miellyttävän, kultaisen rusketuksen jo ulkona oleskelemalla. Todellisuudessa hänen hiuksensa ovat tummat, mutta mies on vaalentanut ja värjännyt ne. Jatkuvan vaalentamisen seurauksena hiukset ovatkit tulleet karheammiksi ja kuivemmiksi. Hän ei kuitenkaan pane tätä pahakseen, niin pitkään kun hiukset näyttävät terveiltä.
Mark on lähes 190 cm pitkä, hyväryhtinen mies. Hän on ruumiinrakenteeltaan normaali, koska mies on harrastanut aktiivisesti liikuntaa miltein koko ikänsä, hän on sopusuhtaisen lihaksikas.
Miehen lähinäkö on huono, joten hän joutuu käyttämään lukulaseja, jotka värillisenä linsseineen muistuttavat enemmän aurinkolaseja kuin silmälaseja.
Markilla on kulmalävistys vasemmassa kulmakarvassa ja kielessä. Hänen selkäänsä on tatuoitu lähes koko selän kattava kotka, etenkin viimeinen on otettu nuorena, hetken huumassa jolloin se tuntui hyvältä ajatukselta. Mies ei ole jaksanut poistattaa sitä myöhemmin - mitä turhia maksamaan itseään kipeäksi moisesta.

Luonne: Ensimmäisenä miehestä on huomattavissa hänen järjestyspakkomielteisyytensä. Taulujen on pakko olla suorassa ja i-kirjaimissa pisteet tai mies näkee asiakseen korjata asian itse, kysymättä välttämättä ensin, saako tehdä näin. Sama koskee myös muiden henkilöiden ulkonäköä, Markin on pakko huomauttaa silittämättömistä paidoista ja huolittelemattomasta ulkonäöstä. Hän on myös hyvin kontrolloiva ja jos jokin ei miellytä häntä, hän yrittää muuttaa sen mieleisekseen.
Markilla on taipumuksia pakkomielteisyyteen ja perfektionismiin. Hänen työnsä on yksi hänen perfektionisminsä kohteista, hänen on pakko pyrkiä jatkuvasti täydellisyyteen jonka vuoksi ylityötuntejakin tulee jatkuvasti tehtyä, etenkin jos mies on ottanut jonkun toisen työt tehdäkseen.
Miehellä on silmää yksityiskohdille, myöskin yksityiskohdista päättely onnistuu häneltä, joten hän saattaa vaikuttaa lähes siltä, kuin osasi lukea ajatuksia todetessaan itsestäänselvinä pitämiään asioita ääneen - mistä hän voisi tietää, mikä on salaisuus ja mikä ei, jos hän ei ole kuullut sitä asianomaiselta vaan päätellyt sen itse. Jos hän olisi uteliaampi, hän voisi käyttää kykyään urkkimaan tietoonsa asioita, joista olisi hänelle itselleen hyötyä, mutta liiallisen uteliaisuuden lisäksi häneltä puuttuu myös tähän asiaan vaadittavaa kunnianhimoa.
Mark on täsmällinen. Hän ei tule paikalle liian aikaisin - jollei sitten halua tehdä jotain ennen sovittua tapaamista tai töiden alkua - muttei myöskään liian myöhään. Hän saattaa olla muutaman minuutin myöhässä pyrkiessään tulemaan paikalle juuri siihen aikaan, mihin pitäisi.
Mieheen voi luottaa, jos hän lupaa jotain, hän myös pitää sen lähes poikkeuksetta.
Mies pitää haasteista - vaikka käyttääkin järkeä tässä asiassa, ei hän lähde tavoittelemaan tai tekemään mitään, mistä olisi paljon vahinkoa hänelle itselleen - ja hän on kohtalaisen helposti provosoitavissa mukaan oudompiinkin hankkeisiin. Hän on muutenkin helposti ärsytettävissä, jos tietää mitä tekee, mieshän ilmoittaa mielipiteensä suoraan. Ärsytettynä hän ei ryhdy väkivaltaiseksi vaan pirullisen ilkeäksi ja pahantahtoiseksi.
Mark on suorapuheinen, vaikka osaa hienotunteisuutta vaadittaessa sanoa oikeat asiat. Hän nauttii enemmän seurasta, jossa voi puhua suoraan, ilman että kukaan loukkaantuu verisesti hänen sanoistaan.

Menneisyys: Mark syntyi tavalliseen, keskiluokkaiseen perheeseen, perheen esikoiseksi mutta kiitos ylihuolehtivaisen äidin ei joutunut kovinkaan usein pitämään huolta nuoremmista sisaruksistaan.
Opiskeluajat tuntuivat menevän hetkessä ohi ja nuori mies joutui huonoon seuraan - tuli kokeiltua huumeita, otettua turhia lävistyksiä ja tatuointeja sekä tietenkin ryypättyä. Hän havahtui tästä vasta joutuessaan valitsemaan, mitä haluaisi tehdä työkseen ja minne lähteä opiskelemaan eteenpäin.
Mies päätyi lopulta opiskelemaan media-alaa, pääsi perhesuhteilla ja kohtalaisen hyvällä todistuksella töihin erääseen hieman pienempään sanomalehteen, hän eteni persoonansa ansiosta melko nopeasti urallaan vaikka olikin vielä nuori. Kauaa ei kuitenkaan tätäkään kestänyt, Mark vain kyllästyi työkavereihinsa, heidän epätäsmällisyyteensä ja -järjestelmättömyyteensä ja lähti hyväpalkkaisesta työstään. Sen jälkeen hän on enimmäkseen tehnyt muita kuin koulutustaan vastaavia töitä ja eronnut (tai muutamissa tapauksissa saanut potkut) useammasta työpaikasta kuin on ollut normaalia. Jollakin ihmeellisellä keinolla Mark on kuitenkin onnistunut pärjäämään vaikka onkin usein ollut työttömänä tai huonopalkkaisessa työssä.
Nykyiseen työpaikkaansa mies päätyi sattuman kautta, ottaen työpaikan vastaan koska tarvitsi rahaa. Nyt hän on ollut koulussa töissä hieman yli puolitoista vuotta ja on tuona aikana saavuttanut maineen järjestysnatsina - useat opettajat ovat löytäneet useampaan otteeseen työpöydältään huomautuksen sen sotkuisuudesta ja kehotuksen sen siivoamisesta.


Muuta:
- On vasenkätinen
- Pureskelee oikeaa peukaloaan ollessaan hermostunut
- Pitää sormenpureskelusta huolimatta kynsiään hyvässä kunnossa
- Harrastaa useita eri urheilulajeja, mutta rakastaa eniten tennistä
- Saa miltein jokaisen koneen toimimaan - oli sitten kyseessä tietokone tai kahvinkeitin
- Rakastaa matkustelua, mutta on aina rahapulassa, joten ei koskaan pääse minnekään
- ...etenkään, koska on usein lomillaan kipeänä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Sihteeri/ATK-vastaava: Mark Calvin
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: