Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Vartija: Chuks van der Merwe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lulu

avatar

Viestien lukumäärä : 34
Join date : 24.12.2009

ViestiAihe: Vartija: Chuks van der Merwe   Pe Tammi 01, 2010 5:01 pm

Nimi: Chuks Isiah Leonard van der Merwe
Sukupuoli: Mies
Ikä: 34
Kansalaisuus: Kanada
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi (enemmän naisiin päin)
Pituus/paino: 194/84
Työ: vartija

Ulkonäkö: Kuva (ryöväsin törkeästi Junielta)
Chuksin iho on suklaan ruskea. Hieman samaa sävyä on myös miehen tummissa, kapeissa, pitkä ripsisissä silmissä. Hänen kasvonsa ovat kapeat, leuka on hieman kulmikas ja poskipäät ovat korkeat. Miehen oikean silmän alapuolella on pieni, tummasta ihosta vaaleana erottuva arpi (hänellä ei ole mitään muistikuvaa siitä, miten hän on arpensa saanut).
Kasvojen yleisilme on vakava, suu on kohtalaisen suuri mutta melko ilmeetön, mikä antaa miehestä erittäin vakavan vaikutelman.
Miehen hiukset ovat mustaruskeat, kohtalaisen suorat, kampaukseltaan lyhyiksi leikatut. Silmät kuitenkin jäävät osittain otsatukan taakse piiloon.
Hän on ruumiinrakenteeltaan voimakasrakenteinen, lihaksikaskin. Hänestä näkee selvästi, että hän on treenaa hieman useammin ja tosissaan.
Chuksin kävelytyyli on sotilaallinen, ehkä hieman jäykkäkin. Mies ei vaivaudu kävelemään tavanomaiseen, laiskaan vartija tyyliin.
Mies pukeutuu tietenkin tilanteeseen sopivasti ja töissä käytetään sinne kuuluvia vaatteita. Vapaa-ajallaan hän pukeutuu murrettuihin väreihin, rentoihin vaatteisiin. Sinäänsä vaatteet eivät ole kovinkaan mauttomat, mutta väri maailman ollessa samankaltainen, saattaa miehestä jäädä laimea mielikuva. Materiaalit ovat yleensä pehmeitä, kohtalaisen kevyitä ja ilmavia.

Luonne: Chuks on vakava mies. Mies saattaa vaikuttaa täysin huumorintajuttomalta tuon korkeintaan kohottaessa kulmiaan huvittuneenyllätyneesti.
Hän tekee asiat mieluummin sääntöjen mukaan - mies osaa kyllä noudattaa käskyjä, mutta harvemmin hän saa aikaan mitään muutoksia huonosti toimivaan järjestelmään. Ei mies tietenkään ohita kaikkia loukkauksia tai muuten häntä koskettavia kommentteja tyynillä kasvoilla, mitään kommentoimatta, mutta yleensä kaikki kulkee ainakin näennäisesti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
Mies ei ole vakavuudestaan huolimatta mitenkään tavallista hiljaisempi - hän vastaa kyllä yhtä sanaa pidemmillä lauseilla ja saattaa aloittaa keskustelunkin. Hän ei mieluusti puhu tunneasioista ja jos puhuukin, katse harhailee jossain muualla kuin keskustelukumppanissa. Mies on helppo saada vaivaantumaan ja sekoamaan sanoissaan pienelläkin härnäyksellä.
Vartija välttelee erityisesti henkeviä, vakavia keskusteluja. Jos hän on jotain mieltä asioista, hän näyttää sen mieluummin teoillaan - jos se vain on mahdollista - kuin sanoillaan.
Chuks on yllättävän hyvä kuuntelija, ei keskeytä lainkaan toista, mutta toisaalta, esittää kysymyksiä vain jos toinen kysyy hänen mielipidettään. Valitettevasti mies ei kuitenkaan nyökyttele tai hymähtele merkiksi, että kuuntelee, joten on usein vaikea tietää, kuunteleeko hän vai ei.
Mies on vakavuudestaan ja huumorintajuttomuudestaan huolimatta hyvin kiltti ja lämmin henkilö, kohtalaisen uhrautuvainen ja valmis tekemään ja muuttamaan aikataulujaan muiden vuoksi.

Menneisyys: Alunperin Chuks on kotoisin Nigerialaisesta suurkaupungista Lagosista. Mieshen isä on pankissa töissä ja perhe oli jo Chuksin syntymän aikoihin kohtalaisen rikas. Tuolla oli jo ennestään yksi isoveli ja muutaman vuoden päästä syntyi pikkusisko, joka oli tietenkin perheensä silmäterä. Keskimmäisenä lapsena Chuks oli tavallaan itsestäänselvyys, aina paikalla ja huomattiin vain silloin, kun hän puuttui tai oli ehnyt jotain väärin.
Miehen opinnot menivät hyvin ja tuo päätyi lopulta opiskelemaan kemiaa Lagosin yliopistoon. Nämäkin opinnot sujuivat sen verran hyvin, että mies pääsi opiskelemaan kemiaa yhdysvaltoihin, missä hän kuitenkin lopetti opintonsa muutaman vuoden jälkeen kiinnostuksen ja yksinkertaisesti opiskelumotivaation loputtua.
Noiden parin vuoden aikana Chuks oli oppinut jo tuntemaan maan kulttuurin ja oikeastaan sopeutunut siihen yllättävän hyvin. Paluu kotimaahan tuntui turhalta, tuollahan oli jo elämä uudessa kotimaassaan.
Mies kouluttautui myöhemmin vartijaksi, muutti hieman myöhemmin Kanadaan ja on asunut tuolla jo kuuden vuoden ajan. Ennen Nykyiseen työpaikkaansa hän toimi enemmänkin teollisuusvartijana. Työ oli välillä hyvin yksinäistä, joten suurin syy työpaikan vaihtoon oli se, että mies halusi päästä hieman ihmisläheisempään työhön.

Muuta:
- On kristitty
- Pitää kalaruuista
- On hyvin harvoin kipeä, mutta käyttää terveenäkin usein kaulahuivia sisälla talvisin ja syksyihin
- Puhuu englannin lisäksi ranskaa ja igboa (sekä muita hieman erikoisempia kieliä)
- Harrastaa kickboxingia
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Vartija: Chuks van der Merwe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Muu henkilökunta-
Siirry: