Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kurosaki Nosa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Kurosaki Nosa   Ti Joulu 22, 2009 11:48 pm

Nimi: Kurosaki Nosa
Ikä: 20
Pituus/Paino: 177.5 cm/60 kg
Sukupuoli: Poika
S-suuntaus: Homo/uke
Kansallisuus: Australialainen, muutti sitten perheen kanssa Amerikkaan
Aineet joihin on syventynyt: Taide (valokuvauslinja), kemia ja liikunta


Klikka på kuva niin saat isomman

Ulkonäkö: Kauniit, mustat ja paksut hiukset. Ne ulottuvat alaselkään asti ja ovat yleensä ponnarilla. Joskus ne on laitettu paksulle letille. Valon osuessa niihin oikeasta kulmasta, niissä näyttää olevan sinertävä sävy.
Kasvot ovat hitusen naiselliset muodoltaan, mutta sopivat pojalle erittäin hyvin. Silmät tällä nuorella on melkein kullanruskeat ja tunteita täynnä. Pojan tunteet näkee helposti tämän silmistä, jos osaa katsoa ja etsiä niitä. Aikuisillehan tämä on suhteellisen helppoa. Silmien kaunista väriä korostaa pojan tuuheat ja pitkät ripset, sekä silmien lievästi vino muoto.
Pojan keho, näin muuten vaan on sopusuhtainen jokaisessa mielessä. Kehoa peittää kaunis suklaaruskea väri, joka on peruja pojan äidiltä.
Poikanen pukeutuu useimmin lady fit - tyyliseen huppariin, väriltä musta. Samanlainen pinkin värinen huppari on myös aika tiheään tahtiin käytössä. Housuina toimivat tummansiniset farkut jotka korostavat pojan hyvän näköistä takapuolta.
Arvet: Pojalla on poskessa kuunsirppiä muistuttava arpi. Tätä tämä yrittää peittää laastarilla, mutta koska ei tahdo liian isoa paikkausta kasvoilleen, käyttää normaali kokoista laastaria. Se taas johtaa siihen että sirpin reunat ovat näkyvissä laastarin molemmin puolin. Tällä on nyt myös arpi, joka kulkee huulien yli, vasemmalla puolella, Isha Bey'n jäliltä.
Hänellä on myös polttomerkistä tullut arpi alaselän notkossa. Kirjaimet: SLA, sekä tyylitelty verilammikko kirjainten juuressa.
Oikeassa ranteessa on viiltelystä muutama arpi, joita peittää milloin kankaan palalla, milloin hikinauhalla tai pitkävartisella kynsikäs hanskalla, joka on väriltään musta, valkoisilla raidoilla.
Korut: Kahdeksan korvakorua vasemmassa korvassa ja neljä oikeassa. Yksi huulilävistys, alahuulessa vasemmalla puolella. Ja nytten myös kielilävistys. Vihreä, läpinäkyvä palleroinen.

Luonne: Nosa on, kuten kaikki nuoret, aluksi hiljainen ja ujo. Mutta kun tähän tutustuu paremmin, sitä huomaa että synkähkön ulkokuoren alla, on iloinen ja pirteä nuorukainen, joka vain kaipaa seuraa ja huomiota. Ne seikat jotka vaikeuttavat pojan lähelle pääsemistä on tämän varovaisuus kaikkia kohtaan, sekä pojan temperamenttinen luonne, joka tuppaa tulemaan tielle vähän tiuhaan tahtiin. Tämä on myös erittäin itsepäinen tapaus välillä, ellei pojan perusteluja saa kaadettua vielä paremmalla perustelulla.
Nosa saattaakin erittäin vahvoissa temperamentin puuskissa lyödä, tai potkaista. Ääritilanteissa saattaa heittää kirjalla tai omalla laukullaan. Rauhoituttuaan tämä sitten pyytelee nöyränä anteeksi, silloin on yleensä pää painuksissa ja kädet selän takana. Ja jos saa kuulla saarnan, saattaa vielä silmätkin kostua ja poika voi hyvinkin pillahtaa hiljaiseen itkuun, mitä ei tahdo myöntää kenellekään.
Surullisena, pelkkä kysymys kuten 'Mikä on?', saattaa saada pojan repeämään kuten taivaan, kun sade alkaa piiskaamaan maata rankkasateen lailla. Itkettyään sitten tarpeeksi kauan, pojalla ei ole päiviin, tai viikkoihin mitään tarvetta vuodattaa kyyneleitä, ennen kuin sitten tulee taas jokin sellainen tilanne, kun tunteet on padottu sisälle liian pitkäksi aikaa eikä tiedä mitä niille pitäisi tehdä. Stressaantuneen aikajakson aikana, ei ole yllätys nähdä Nosa hermostuneena ramppaamassa ympäriinsä tai itkemässä yksikseen jossain nurkassa kun kaikki yhtäkkiä tuntuu kaatuneen niskaan.
Ihastuessaan Nosa ujoilee kohteen seurassa ja käyttäytyy kuin pahainen teinityttö. Eikä herra oikein tiedä miten päin olisi. Päällään vai vatsallaan. Nosa tykkää myös kirjoitella pieniä lappuja ihastuksensa kohteelle, eikä niissä tarvitse paljoa lukeakaan kuin pelkkä pieni sydän ja hymiö.
Sitten tietysti on niitäkin päiviä kun tämä tahtoo vain olla yksin, eikä tavata ketään tai puhua kellekään, mikä on aika rankkaa, kun koulussa pitää olla ja pulpettien välimatka toisiinsa on tyyliin 50 cm. Silloin poika yleensä kiristelee hampaitaan pitkän aikaa, ellei sitten päätä että nyt riitti, ja häivy katolle makaamaan tai muuten vaan lintsaa, linnoittautuen omaan huoneeseensa, halusi sitten vaikka kiinankeisari tavata hänet.

Menneisyys: Nosan äiti on Australialainen ja isä japanilainen muotisuunnittelija, joka oli vuooosia sitten muuttanut Australiaan. Siellä nämä kaksi henkilöä tapasivat ja rakastuivat. Menivät naimisiin ja pian oli pulla uunissa. Vai pitäisikö sittenkin sanoa pullat. Nosalla kun on kaksoissisko. Tuli se siunattu päivä kun mukulat sitten syntyivät. Ja elämä alkoi.
Nosa pääsi usein isänsä mukana sukeltelemaan rannikolle, koralliriutoille ja rannalle usein vanhempiensa ja siskonsa kanssa. Poika opetteli myös käsittelemään myrkyllisiä käärmeitä ja otuksia ylipäätään, kun kaikki nuo oliot oleilivat muutenkin takapihalla. Elämä hymyili ja kaikki meni hyvin. Hän saattoi pelotella siskoaan kaikilla mötiäisillä ja saada kuulla saarnan vanhemmiltaan, mutta hänellä oli hauskaa ja hänellä oli ystäviä.
Sitten tuli elämän käännöskohta. Perhe muuttaisi Amerikkaan. Nosa ei halunnut, sisko taas oli innoissaan, pääsisi iljettävistä otuksista eroon. Nosa halusi jäädä, mutta mitä hän muka täällä tekisi yksikseen 14-vuotiaana? Ei, mukaan vaan. Amerikoissa he muuttivat Los Angelesiin. Poika aloitti viiltelyn koska elämä tuntui kurjalta ja potki päähän. Hän ei saanut uusia ystäviä niin helposti kuin siskonsa ja hänen siskonsa saatua ystäviä, ei tuota näkynyt kotona, eikä hänellä ollut ketään kenen kanssa puhua. Illat poika viettikin kaupungilla suurimmaksi osaksi, samaten viikon loput.
Eräänä päivän hänen kävellessä kaupungilla, ranne verta vuotavana, tämä törmäsi erääseen etelä LA jengin jäseneeseen joka tarjoutui sitomaan pojan ranteessa olevat tuoreet viiltohaavat. Jollain ilveellä Nosa suostui ja pian tämä alkoi roikkumaan tuon nuoren jengissä mukana. Koulun käynti jäi vähemmälle ja pian poika ei käynyt koulussa ollenkaan. Vanhemmille tiedotettiin koululta ja vanhemmat käskivät siskoa vahtimaan aamuisin, että Nosa tulisi kouluun tämän kanssa. Mutta Nosa oppi luikahtamaan paikalta siskon meikatessa itseään valmiiksi.
Jengissä Nosa oli yleensä kyttäys hommissa, tai sitten aukaisi ovia ja ikkunoita, jotta Jengi pääsisi ryöstelemään haluamaansa kohdetta. Nosan pienen koon takia, tämä pääsi helposti luikahtamaan vaikka ilmastointikanavan kautta sisälle, sammuttamaan hälytysjärjestelmän ja sittemmin avittamaan jengitoverinsa sisälle. Tehtyään tämän tarpeeksi monta kertaa onnistuneesti, Nosa sai jenginsä merkin poltettua alaselkänsä notkoon. Tietysti se tulehtui, mutta jengiläiset hoitivat sen yhdessä kuntoon eikä kukaan tiennyt tai puhunut asiasta senkoommin. Vanhemmat tietysti huolestuivat nähtyään merkin ja kun pojan koulunkäynti meni huonosti, mutta olivat hiljaa ja toivoivat tuon rauhoittuvan..
Kerran sitten heidän ollessa ryöstämässä erästä kauppaa, oli naapurin rouva huomannut tilanteen ja kutsunut poliisin. Poliisit nappasivat rellestäjät kiinni ja Nosan vanhemmille ilmoitettiin. Vanhemmat eivät tietenkään pitäneet tästä ja päättivät tehdä asialle jotain. Nosa lähetettäisiin Kanadaan poikakouluun. Täten poika saataisiin pois harmin tieltä ja sitten ehkä tämä rauhoittuisi. Rikkaat vanhemmat lähettivät 17-vuotiaan Nosan CloudBerryyn ja aluksi hän vihasi paikkaa. Mutta kun tämä hissukseen sopeutui, tämä pitikin paikasta ja nyt oikeastaan, vaikka ei myönnä sitä, kiittää vanhempiaan viisaasta päätöksestä. Kerettyään olla kolmisen vuotta kyseisessä poikakoulussa, tuli siirto uuteen kouluun St. Heaven's Bay'hin. Samalla tuli sydänsuruja matkaan kun opettaja jäi jälkeen..
Nähtyään paikan, Nosa totesi sen olevan aika hurja paikka, mutta oikein kaunis. Mutta talvella on niin saatanan kylmä, minkä takia sitä ollaankin iloisen nyreänä..

Muuta:
- SLAklikka - polttomerkintä alaselännotkossa, mikä kanssa on pojalle herkkäkohta
- Pitää suklaasta
- eräänlainen partafetissi
- tykkää käärmeistä sun muista öhkömönkiäisistä
- rakastaa kipakoita pakkasöitä, sillä se on niin erilaista kuin Australian lämpimät yöt
- lumesta pitää myös
- mutta ei tykkää kylmästä pitkiä aikoja
- nukkuu mielellään, yleensä lievästi kerällä
- vasenkätinen
- polttaa välillä
- on surkea kemiassa ja fysiikassa, vaikkakin pitää kemiasta
- ei kestä alkoholia juuri ollenkaan
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
 
Kurosaki Nosa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: