Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Torey Nasmith

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kizzy

avatar

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 09.01.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Kuopio/Joensuu

ViestiAihe: Torey Nasmith   La Tammi 09, 2010 2:08 pm


x I x II x III x IV x V x

° Koko nimi:: Torey Ethaniel Nasmith
° Kutsumanimi:: Torey, Tor, Nasmith
° Syntymäaika:: 19.8.1989
° Ikä:: 20
° Horoskooppi:: Leijona
° Sukupuoli:: Mies
° Kotimaa:: Skotlanti, Iso-Britannia
° Pituus/Paino:: 186/80
° Seksuaalinen suuntautuminen:: Ei kategorisoi itseään mihinkään lokeroon, vaan on seksuaalisesti avoin.
° Siviilisääty:: Naimaton

° Koulu:: CloudBerry
° Keskiarvo:: 8.7
° Aineet johon on syventynyt:: biologia, kuvaamataito ja kirjallisuus
° Harrastukset:: taide, kirjallisuus, elokuvat, musiikki sekä lumilautailu

° Perhe:: Vanhemmat Keith ja Rosalind sekä isosisko Andra.
° Tutut:: Lukas Kill, Andreas Swetch, Fitz Charon
° Ystävät:: Christopher Raven
° Paras ystävä:: Niall McGalloway
° Kämppis:: Christopher Raven
° Ihastus:: -
° Seurustelukumppani:: -

° Ulkonäkö:: Torey on pitkän huiskea, hivenen kartion mallisen ruumiinrakenteen omistava miehenalku, jonka vartalon malli johtuu lähinnä hänen suhteellisen leveistä hartioista. Toreyn vartalo on hyvässä kunnossa, vaikkei hän suuremmin huomiota siihen kiinnitäkään, mutta silti hänen vartalostaan on vaikea löytää kohtaa, jossa olisi jotakin liikaa. Kaikkea on juuri sopivasti, ainakin hänen omasta mielestään.
Toreyn kasvoja koristaa muutamat pisamat, jotka korostuvat hänen ihonsa luonnollista vaaleutta. Hänen silmänsä ovat syvän siniset, ja niiden sinisyyttä korostaa pienet, mustat kajaalinvedot silmien ympärillä. Kulmat ovat lähes mustat ja hyvin siisteiksi nypityt. Toreylla kasvaa myös parta, pikimusta, joka on aina siistitty leuan kärkeen, ja hitusen partaa on myös suoraan alahuulen alla. Toreyn hiukset ovat oikeasti lähes mustat, mutta hän värjää ne aina tumman punaisiksi. Hiukset ovat edestä lyhyemmät, ja ne pitenevät taaksepäin. Otsahiukset on leikattu hivenen vinoon, ja ne kaartuvat enemmän vasemmalle, peittäen välillä osan vasemmasta silmästä. Hiukset on leikattu kerroksittain, joka aiheuttaa sen, että korvien kohdalla hiukset lähtevät hieman hapsottamaan sivuille, ja pienen luonnonkiharuuden takia hiusten lyhyemmät osiot hapsottavat muutenkin enemmän kuin pidemmät hiukset.
Toreylla on keskellä alahuultaan yksi hopeinen rengas, vasemmassa kulmassaan myöskin hopeinen rengas, hopeinen tappi kielessään sekä oikeassa korvalehdessään hopeinen nappikorvakoru. Pojan kehoa koristaa lauma tähtiä jotka kiertävät vasemmasta kyljestä yläselkään lapaluun päälle ja siitä vasempaan olkavarteen. Tähtien seasta löytyy myös yksi pieni vihreä sammakko-tatuointi. Kaulassaan hänellä on aina hopeinen ketju, sekä vasemman käden peukalossa leveä hopeinen sormus ja oikean käden etusormessa hopeinen sormus punaisilla koristuksilla. Toisinaan Toreyn kaulassa roikkuu hopeisen ketjun lisäksi myös yksi tai useampi kaulakoru, aiheen vaihtuessa dogtageista koristeelliseen kruunuun.
Torey pukeutuu yleensä vihreään, punaiseen, oranssiin, ruskeaan sekä mustaan. Toisaalta hän ei pelkää värien käyttöä, joten häneltä voi löytää yllättäviäkin väriyhdistelmiä vaatetuksestaan. Yleisesti hänellä on joko farkut tai kankaiset housut jalkojaan peittämässä, sekä kaksi tai useampi paita päällekkäin ylävartaloa piilottamassa. Yleensä paidat ovat t-paita tai hihaton, huppari tai swetari sekä miltei puvun takiksi luokiteltava takki.
Palestiinahuivi oranssin tai vihreän värisenä hänen kaulassaan on myöskin vallan yleisesti tunnistettava asia. Jalasta farkkujen punttien alta piilosta löytynee joko maiharit tai jotkin kirkkaan väriset tennarit mitä eriskummallisimman värisillä kengännauhoilla.

° Luonne:: Torey on varsin ystävällinen, mukava ja iloinen persoona. Hän juttelee kaikille, ja oikeastaan kaikesta, sillä hänelle jos kelle on luotu puheliaisuuden lahja. Toisinaan häntä ei meinaa edes saada hiljaiseksi. Vaikka Torey on kova puhumaan, hän on myös hyvä kuuntelija, ja hänen kanssaan pystyy puhumaan hyvin vakavistakin asioista. Toisinaan häneltä saa hyvin tärkeitä ja hyviä neuvoja, mutta toisinaan ne taas ovat… ei niin hyviä. Mutta kyllä hänen sanoissaan aina jotakin perää on.
Puheliaisuuden mukana tulee myös yksi muukin piirre - sosiaalisuus. Torey rakastaa olla ihmisten ympäröimänä, huomioitavana ja menossa mukana. Toisinaan sosiaalisuus kuitenkin on vain huono asia, sillä Torey kiintyy yllättävän nopeasti muihin ihmisiin, jos hän itse vain näkee heissä jotakin ystävyyden arvoista. Ja yleensä sitä näkyy jokaisessa ihmisessä, joten Toreyllä löytyy yleisesti ottaen monta ystävää ja kaveria. Mutta toinen juttu onkin, ketkä heistä oikeasti ovat niitä parhaimpia ystäviä.. Kaikki eivät sille asteelle edes tule yltämään, ja nekin jotka yltävät, myös tietävät olevansa rakkaimpia ja tärkeimpiä, sillä Torey ei pelkää sanoa siitä asianosaisille.
Torey ei pidä järin paljoa tappelusta, mutta väkisinkin hän onnistuu kinaamaan asioista vähän kenenkin kanssa. Hänen mielipiteensä ovat yleensä tarkkoja, vakaita, eikä hänen itsepäistä päätään käännetä kovin helposti. Toisinaan käy jopa niin, että kesken kinastelun herra tajuaakin olevansa väärässä, mutta ei silti voi vaihtaa kantaansa kesken sodan, vaan pitää päänsä. Sinänsä tyhmää, mutta minkäs leijona harjalleen voi. Torey ei paljosta suutu, mutta hänessä on kuitenkin sen paljon herkkyyttä, että joinakin päivinä hän voi ottaa asioista itseensä turhankin helposti. Yleensä hänestä saadaan aina sellainen kuva, että hän hymyilee leveästi hampaat välkkyen, nauraa jatkuvasti, kertoo vitsejä, eikä hänellä ole huolen häivää. Mutta kukaan ei jaksa sellainen aina olla, ei myöskään Torey, vaan hän sortuu vittuilemaan ja piikittelemään ihmisiä kokoajan, saattaa olla heille hyvinkin ilkeä, tai sitten hän vain kiroaa ja lähtee omille teilleen. Eikä koskaan pidä unohtaa sitä, että Torey, etenkin suutuksissaan, puhuu mitä sylki suuhun tuo, joten hänen ajatuksensa aivan varmasti kuulee pyytämättäkin, ilman viiveitä.
Torey on hyvin suorasanainen, ja pyrkiikin aina ilmaiseman mielipiteensä niin kuin se on, eikä hän pidä siitä, kun ihmiset vaihtaa mielipidettään kuin alusvaatteita. Mutta hän on kyllä avoin erilaisille mielipiteille, ja tarkoin harkittuaan saattaa vaihtaa oman mielensäkin, jos vain tosiaan löytää jotakin joka kuulostaa paremmalta kuin omat alkuperäiset sanat. Torey osaa olla myöskin hyvin laiska, ja hänen onnistuukin venyttää asioita päivä tolkulla ennen kuin saa jotakin aikaiseksi. Turhankin usein hän tekee esitelmänsä palautusta edeltävänä iltana…

° Menneisyys:: Torey syntyi Perthiläisessä sairaalassa kutakuinkin muutamia minuutteja vajaa keskipäivän. Sieltä poikavauva sitten vietiin muutamien viikkojen jälkeen vaalean punertavaan tiiliseen omakotitaloon jota nimitettiin kodiksi. Siellä Torey sai kasvaa rauhassa kaksi vuotta vanhemman isosiskonsa kanssa leikkien ja pihalla juosten. Toreyn vanhemmat kyllä yrittivät saada kolmatta lasta, sillä he olivat haaveilleet kolmen lapsen olevan se parhain ja täydellisin lukema lapsien määräksi. Mutta uutta kuopusta perheeseen ei kuitenkaan tullut, sillä useamman keskenmenon jälkeen selvisi, ettei Rosalind enää voi saada lapsia, sillä hänen kehonsa hylkii uusia asukkaita kehossaan. Onneksi heillä kuitenkin oli jo kaksi iloista ja ihanaa lasta, joten kyllä se eläminen kahdellakin onnistuisi.
Torey eli lapsuutensa kuin kuka tahansa muukin ”normaali” lapsi – hän leikki ulkona kuralätäköissä, juoksi ärtynyttä isäänsä karkuun tehtyään jonkun pienen kepposen, söi lunta ja rakenteli erinäisiä linnoja niin hiekasta, mudasta kuin perunamuusistakin. Mitään uraa uurtavaa ei pojan lapsuudessa tapahtunut, vaan hän oli pieni siveä enkeli kouluun mennessään, ja vielä koulussa ollessaankin. Torey ei kironnut, ei suostunut edes sanomaan paska, kun joku käski sanoa niin. Oikea siveyden sipuli, jossa kuitenkin eleli joku pieni pervo jossakin joka oli tuleva esiin vielä muutamien vuosien päästä… Torey kävi koulunsa kunnialla, ja oli ehättänyt jo seitsemän vuotta käydä koulua, kun hänen vanhempansa tiedottivat, että muutto olisi tiedossa. Perheen pää, isä Keith, oli saanut mahdollisuuden entistä suurempaan palkkakuittiin, ja entistä suurempaan työtehtävään, mutta se tarkoitti muuttoa pois Briteistä. Muuttoa Kanadaan. Aluksi Torey oli vahvasti muuttoa vastaan, mutta lopulta kun muutto koitti, ja poika siirtyi Edmontonilaiseen kouluun, lähelle heidän uutta kotiaan.
Yllättävän nopeasti Torey alkoi olla sitä mieltä, että muutto oli sittenkin hieno asia, sillä Kanadassa oli niin erilaista verrattuna Skotlantiin. Oli suurempaa, oli enemmän lunta, ja ennen kaikkea, kunnon laskettelurinteet. Sosiaalisena persoonana Torey sai nopeasti uusia ystäviä, ja elämä jatkui Kanadassa vallan samoin tavoin kuin mitä se Skotlannissakin oli ollut. Sitten eräänä päivänä Nasmithin perheen postilaatikkoon putosi eräs kirje joka oli omistettu Toreylle. Kirjeestä selvisi, että pojalle oli myönnetty stipendi CloudBerryn sisäoppilaitokseen, ja jos hän tahtoi, sinne voisi siirtyä vaikka heti. Pitkien keskustelujen jälkeen, perheen lopputulos oli yksinkertainen – stipendi käytettäisiin. Ja niin Toreyn matka kohti CloudBerryä alkoi.. CloudBerryyn tullessaan Torey oli juuri täyttänyt 16, joten tätä nykyä hän on asustellut koulun tiloissa kutakuinkin kolme vuotta, ja liekö istuisi siellä niin pitkään kuin pystyisi.
Se "niin pitkään kuin pystyisi" ei ihan pitänyt paikkaansa, sillä 19 vuotiaana Torey sai kirjeen St. Heaven's baysta, joka heitti hänelle hienon tarjouksen, joka sisälsi niin paljon kaikkea houkuttelevaa, että Torey päätyi siirtymään Cloudberrystä sinne. Ja noh, olihan osa hänen ystävistäänkin päätynyt kyseiseen kouluun, jokainen vähän eri syistä. Mutta ainakin olisi jotain tuttuja sielläkin päin.

° Nippelitietoa::
- Inhoaa kahvia
- Pitää kissoista
- On perso makealle, mutta suosii myös sipsejä
- Ei polta, ja jos juo, juo silloin kun tekee mieli, ja sen verran kuin tekee mieli. Pääasiallisesti on juomatta.
- Ei yleensä suostu kenenkään tossun aluseksi, vaan haluaa aina itse olla se, joka sanoo viimeisen sanan.
- Ei pidä matematiikasta
- Ei vihaa, eikä varsinaisesti pidäkään, koulupuvustaan, mutta jotta pitämis-aste olisi suurempi, on pukua modattu hivenen sieltä täältä erilaisin toimin, esimerkiksi housuista saattaa roikkua toinen vyö taikka ketjuja.
- Inhoaa ananasta ja kirsikoita.
- Ei ole millekään allerginen, on vain nirso erinäisten ruoka-aineiden suhteen.
- Sairastelee harvoin, mutta kun sairastelee, se kestää sitäkin pidempään
- Ei ole koskaan edes suostunut maistamaan tupakkaa, koska saa jo pelkästä hajusta päänsärkyä
- Jos Toreyltä kysyttäisiin, hän mieluiten nukkuisi päivät ja valvoisi yöt
- Puhuu englantia sekä ranskaa [koska englanti on äidinkieli, ja kanadassa puhutaan myös ranskaa, niin herra osaa sitäkin, opiskellut näet koulussaan ranskaa]
- Osaa soittaa pianoa hyvin, sekä osaa myös kitaransoiton alkeet, eli osaa soittaa esim tabulatuureista.
- Rakastaa laulamista, vaikkei ääni nyt se paras mahdollinen olekaan. Sellainen keskivertoinen, jota kuitenkin kuuntelee mielellään.

° Pelaaja & © :: Kizzy

-----------------------------

Pelatut pelit:
------
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://k1zzy.deviantart.com
 
Torey Nasmith
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: