Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aran Coons

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kizzy

avatar

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 09.01.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Kuopio/Joensuu

ViestiAihe: Aran Coons   La Tammi 09, 2010 2:10 pm


x I x II x

° Koko nimi:: Aran Isaac Coons
° Kutsumanimi:: Aran, Coons
° Syntymäaika:: 7.4.1991
° Ikä:: 18
° Horoskooppi:: Oinas
° Sukupuoli:: Mies
° Kotimaa:: Kanada
° Pituus/Paino:: 192cm/79kg
° Seksuaalinen suuntautuminen:: Homoseksuaali
° Siviilisääty:: Naimaton

° Koulu:: CloudBerry
° Keskiarvo:: 9.1
° Aineet johon on syventynyt:: Liikunta, psykologia, ilmaisutaito
° Harrastukset:: koripallo, uiminen, laitesukellus, elokuvat

° Perhe:: Vanhemmat Olivier ja Jania, edesmennyt isoveli Brien
° Tutut:: -
° Ystävät:: -
° Paras ystävä:: -
° Kämppis:: -
° Ihastus:: -
° Seurustelukumppani:: -

° Ulkonäkö:: Aran on tullut isäänsä ruumiinrakenteensa ja hiustensa värin suhteen, mutta kaiken muun poika onkin perinyt äidiltään: lähes häiritsevän lumoavat vaalean vihreät silmät, persikan värinen iho, kapeat kasvot ja jalat alta vievä hymy. Positiivisessa mielessä.
Aranin pää on täynnä pisimmillään kuudenkymmenen sentin pituisia kahvin- ja lattenvärisiä[=tumman ja vaaleanruskeita] pikkulettejä, ja kaikki tuo hiusmäärä on herran omaa hiusta, ei siis kuitua. Vaaleampia latten värisiä osioita on vain muutamia, ja ne erottuvat yllättävänkin hyvin tummanruskeiden lettien seasta. Aran inhoaa keskijakausta, joten herralla on lähes poikkeuksetta sivujakaus vasemmalla, ja ne letit jotka erehtyvät kasvoille laitetaan nätisti kahdella pinnillä kiinni, jotta hiusten takaa eteenpäinkin nähtäisiin.
Aran käyttää enimmäkseen vaatteita, jotka ovat omalla tavalaan koruttomia, ei mitään ylimääräisiä kettinkejä tai muitakaan härpäkkeitä jotka tarttuisivat kaikkialle kiinni. Väreissä hän suosii lähinnä luonnonvärejä; vihreä, ruskea, keltainen, harmaa. Vaateparsista löytyy kyllä myös reippaasti muitakin värejä, mutta nuo ovat tämän herran päävärit.
Aran ei muutenkaan välitä pahemmin koruista, mutta hänen kaulassaan roikkuu aina hänen isoveljensä armeijalaatat. Mitään muita koruja hän ei edes suostu käyttämään. Tai kyllä hänen käsivarsistaan erivärisiä hikinauhoja aina voi bongailla, mutta eihän niitä lasketa koruiksi.

° Luonne:: Aran on luja ja peloton, hän ei syvimpiä mielipiteitään noin vain vaihtele, ei välttämättä edes silloin kun saa hyvät perustelut asialle. Peloton herra on siinä mielessä, ettei hän epäröi kokeilla uusia asioita, eikä hän kyllä oikeastaan luettele itselleen pelkoja. Paitsi yhden, ja se on ylitse muiden.
Aran on asioissaan räväkkä, rohkea ja aistikas, joka on myös hyvin itsenäinen ja omien polkujensa kulkija. Hän ajattelee sydämellä, mutta myös hyvin paljon järjellä, vaikka aika usein se järki tulee vasta kaukana sydämen perässä. Ja sitten hävetään myöhemmin, jos muistetaan. Aran osaa myös olla hyvin vaatimaton, ja herkkäsieluinen. Hän nimittäin rakastaa yli kaiken musikaaleja ja draamaelokuvia, ihan vain sen takia, että niissä draaman kaari on lähes aina jotain ihailtavan kaunista. Ja tietenkin herkkätunteisena kyseiset elokuvat aiheuttavat toisinaan suuriakin kyyneltulvia.

° Menneisyys:: Aran syntyi vallan rikkaaseen ottawalaiseen perheeseen. Perheessä oli jo ennestään neljä vuotta vanhempi poika, joka syntymätodistuksen mukaan oli jotakin sukua Aranille. Itseasiasssa, Brien oli Aranin isoveli, ja tuo veljessuhde oli sitäkin rakkaampi jo heti alkuvuosista lähtien.
Coonsin perhe omisti hyvin ison puisen talon, jonka pystyi kartanoksikin luokittelemaan suurine aidattuine pihoineen. Talosta löytyi niin siivoojat, puutarhurit kuin omat kokitkin. Tosin, aika usein perheen äiti, Jania, sysäsi kokin syrjään ja teki itse ruuan perheelleen. Vanhemmalla iällä Aranilla ja tämän veljellä usein tulikin mieleen, että miksi ihmeessä heillä oli erikseen kokki, kun äiti kuitenkin halusi lähes aina tehdä ruuan itse. Mutta miksä siinä, hyvinhän tuo elämä noinkin luisti.
Kuri oli kuitenkin tärkeä Coonsin lasten kasvatuksessa, ja kuriin ja nuhteeseen molemmat pojat kasvatettiinkin, ettei heistä tulisi vain mitään huligaaneja. Joita heistä ei tullutkaan. Mitä nyt nuorempi veljeksistä kasvoi siinä mielessä hieman kieroon, että sukupuolikiinnostus kääntyi päälaelleen. Jotain outoa Aran nimittäin jo huomasi nuorempana jäätyään kyttäämään pidemmäksikin aikaa uima-altaan puhdistajaa..
Perheen molemmat pojat lähetettiin parempien opintojen toivossa yksityiskouluihin, molemmat eri paikkoihin, mutta kuitenkin lähelle toisiaan, Aran itse päätyi CloudBerryyn. Mutta sitten koitti aika, jolloin Brienin koulutaival tuli päätökseen, ja hän lähti armeijaan paremman maailman toivossa. Jonkin ajan kuluttua Brien lähti Irakin sotatantereelle, ja sekä Aran, että heidän vanhemmat, seurasivat päivittäin uutisia ja pysyivät ajan tasalla tapahtumista.
Lopulta pelätty päivä tuli.. Helmikuussa 2007 Coonsin kartanon puhelin soi. Ja siitä seurasi lohdutonta itkua; Brien oli menehtynyt autopommi-iskussa. Aran palasi takaisin kotiin muutamaksi kuukaudeksi, suurin syy oli se, ettei hänen psyykkeensä kestänyt ajatusta siitä, ettei Brien enää ikinä tulisi kotiin. Paitsi arkussa. EIkä se ollut kovin innoittava ajatus. Mutta oli toinenkin syy, nimittäin kaikki Brienin asioiden järjestämiset ja hautajaiset.
Muutamien kuukausien jälkeen Aran palasi takaisin kouluun, normaaliin elämään, vaikkei elämä koskaan enää samanlaista ollutkaan. Mutta Aran oli päättänyt ettei masentuisi asiasta, vaan jatkaisi elämäänsä onnellisena ja iloisena; sitä Brienkin olisi veljelleen tahtonut.
Vaikka Brienin menehtymisestä onkin jo aikaa, Aran kantaa silti veljensä armeijatageja kaulassaan, ja löytyy Brienin ja Aranin yhteiskuvakin hänen lompakostaan. Kuvassa he molemmat hymyilevät leveästi ja näyttävät olevansa onnensa kukkuloilla..
Jossain vaiheessa ihmisten muistaminen Brienistä, ja ainainen puhuminen hänestä Aranille, otti vähän liian suuren osuman pojasta, ja hän päätyi vaihtamaan suosiolla koulua. Hän päätyi St. Heaven's Bayhyn, koska se oli suhteellisen lähellä vanhaa koulua, mutta siellä ei ollut ketään muistuttamassa vanhoista asioista, joita ei haluttu muistaa.

° Nippelitietoa::
- Kahviholisti
- Inhoaa sairastumista, ja välttääkin petiin jäämistä viimeiseen asti
- Tykästyy helposti uusiin ihmisiin ja saattaa olla turhankin tuttavallinen liian aikaisin
- Omaa suuren mittakaavan aikmofobian, eli neulojen ja terävien esineiden kammon. Ehkä senkin takia hän inhoaa olla sairaana..?
- Syö paljon hedelmiä, ja yleensä syö mieluummin omenan kuin karkkia
- Suree veljeään, mutta ei silti mainosta asiaa, saatikka vaivu masennuksiin asian takia. Hän yrittää elää elämäänsä täysillä.
- Rakastaa näyttelemistä, ja haluaisikin jossain määrin näyttelijäksi.
- Osaa soittaa panhuilua, ja soittaakin tuota aika usein
- Opiskeli aikanaan kotiopetuksessa, kunnes siirrettiin Cloudberryyn vuosia sitten

° Pelaaja & © :: Kizzy


-----------------------------

Pelatut pelit:
------
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://k1zzy.deviantart.com
 
Aran Coons
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: