Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Muusikki: Rodya Vershvovski

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
himwath

avatar

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 12.01.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Kauhajoki

ViestiAihe: Muusikki: Rodya Vershvovski   Ti Tammi 12, 2010 5:31 pm

Nimi: Rodya Vershvovski
[ rodia versovski ]

Ikä: 40 vuotta
Snt: 21.12.19XX
Pituus: 189 cm
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntaus: Bi
Siviilissäty: Eronnut / Vapaa
Aine: Musiikki

Kansallisuus: Aluperin venäläinen

Ulkonäkö:
Rodya on iso mies. Siis iso tavalla, jolla kovassa kunnossa oleva henkilö on. Ei hän mitenkään bodarilta näytä, mutta hän on silti keskimääräistä lihaksikkaampi, jäntevä ja leveäharteinen. Rasvaprosentteja miehestä ei löydy liikaa, eikä häntä nuorenoloisen ulkonäkönsä tähden uskoisi nelikymppiseksi. Lihasmassan takia Rodya painaa luonnollisesti melko paljon, mutta hän liikkuu kaikesta huolimatta yllättävän ketterästi. Koulussa on pakko, ettei runno heiveröisiä nassikoita alleen.

Miehellä on isohkot, lähes aina lämpöiset kädet ja veistokselliset piirteet. Hänen kasvonsa ovat voimakaspiirteiset ja karaistuneen näköiset. Tuimaa yleisilmettä korostaa toisinaan viikset ja parta (sellainen... suunympäryssysteemi), toisinaan pelkkä karkea sänki. Harvoin kuitenkin häntä näkee täysin siloposkisena. Tummat kulmat varjostavat yhtälailla tummia silmiä. Oikeistaan silmät ovat väriltään sellaiset peruspohjalaiset harmaa-sini-kulta-vihreä-sekaväriset, mutta näyttävät tummilta. Ihonsa on hyvässä kunnossa, koska mies ei ole koskaan polttanut, ja on muutenkin melkoinen terveysfriikki. Hän syö hyvin ja monipuolisesti, nukkuu tarpeeksi ja ulkoilee aina kun on mahdollista. Väriltään iho on alunalkujaan melko vaalea, mutta tuntikausien ulkona oleskelun seurauksena nahka on päivettynyt. Ei ruskea, mutta sen verran värillinen, ettei Rodya näytä erityisen kalpealta.

Hiukset ovat tummanruskeat, melkein mustat, pituudeltaan ulottuvat jonnekin ristiselän tienoille. Ne on laitettu rastaille ja ovat useimmiten vedettynä pitkälle ponnarille, etteivät olisi edessä. Rastattomat etuhiukset ulottuvat hiukan leuan alapuolelle. Tatuointeja tai merkittäviä arpia herralta ei löydy, mutta molemmissa korvissa hänellä on melko pienet kultaiset renkaat. Kaulassa on aina vahva kultaketju, jonka hän sai lahjaksi täyttäessään kolmekymmentä kahdeksan (kuulemma viivyttämään keski-iän kriisin saapumista). Herrasella on myös vasemman käden nimettömässään yksinkertainen kultasormus, jonka sisälle on kaiverrettu hänen nimensä.

Pukeutuminen ei ole mitenkään erikoista. Mustat farkut tai tavalliset (mustat) housut, kauluspaita (josta aina hihat kääritty ylös ja pari ylintä nappia auki - mies tukehtuisi muuten) tai lämpöisinä päivinä t-paita, joskus vapaa-ajalla hihaton, melko vartalonmyötäinen, paita. Rodyalle on tärkeää, että viihtyy vaatteissaan, joten vapaa-ajallaan mies saattaa hillua lököissä pöksyissä ja aivan liian isossa t-paidassa. Ihmisten ilmoille hän sen sijaan yleensä pukeutuu siististi ja asianmukaisesti. Kylmällä yllään hänen musta suosikkitakkinsa, jossa on seilorimaiset liepeet.

Rodyan kohdalla yleisvaikutelma pettää ja pahasti, sillä hänellä on leveä, lempeä hymy ja ilkikurinen katse. Syvä-ääninen herra sopii hyvin opettajaksi, koska hänen ei tarvitse puhua kovinkaan ison ääneen, jotta takapenkkikin kuulee, mitä hän sanoo (jos siis sattuu kuuntelemaan).

- Kuvaa ei minun kantiltani ole tulossa, mutta jos joku iiiiiihana ihminen tahtoo tämän herran taiteilla niin palvon maata ko.tyypin jalkojen alla -


Luonne:
Kuten aikaisemmasta ehkä voi jo päätelläkin, Rodya ei ole niin julma mies kuin miltä vaikuttaa. Itse asiassa hän on kaikkea muuta kuin julma. Perusluonteeltaan herra on rauhallinen ja hyväntuulinen otus, joka nauttii työstään ja ihmisten seurasta. Hän on niitä henkilöitä, jotka toivovat, että ympärillä on koko ajan mahdollisimman paljon hulinaa ja häslinkiä. Rodyasta on mukava tavata uusia ihmisiä, keskustella heidän kanssaan ja todeta miten erilaisia olentoja maailmassa tallustaakaan. Hänestä on mukava tehdä projekteja ja suunnitella kaikenlaista. Ehkä siksi hän viihtyy hyvin opettajana; aina on oppitunteja suunniteltavana, kokeita korjattavana, uusia ihmisiä muistettavana. Onneksi hänellä on hyvä kasvomuisti. Sen sijaan nimimuisti on surkea. Hänellä menee parhaillaan vuosi opetella uusien oppilaiden nimet (varsinkin niiden hiljaisempien) mutta niin kauan kun yritys on kova, hän pärjää oikein hyvin. Ja opettaja voi aina vedota siihen "onniinpaljonmuistettavaa" tekosyyhyn.

Luokan edessä Rodya on karismaattinen mies, joka yrittää yleensä selvittää asiat niin että yksinkertaisinkin oppilas sen tajuaa. Hänellä on tapana kuljeskella ympäri luokkaa (tai luokan etuosaa) puhuessaan. Lisäksi mies saattaa toisinaan unohtua puhumaan jostain ihan muusta. Varsinkin jos oppilaat keskustelevat hänen kanssaan eivätkä vain nuoku pulpeteissaan ja katso kun kello kävelee. Hän pitää työstään ja sen kyllä näkee opetuksesta. Tosin musiikinopettajana itse opettaminen on pitkälti käytännön touhua. Rodya tekee kaikkensa, että hänen oppilaansa tosiaan oppisivatkin jotain uutta.

Rodya hymyilee ja nauraa paljon. Hän pitää leikkimielisyydestä ja eräänlaisesta kepeämielisyydestä, joka auttaa helposti arjen yli. Mikään ei ole tälle herralle maailmanloppu. Hän ymmärtää, jos jollakin on asiat huonosti, ja auttaa mielellään, jos häneltä apua pyydetään, mutta ei tahdo sotkeentua toisten asioihin, ellei häntä niihin vedetä mukaan. Optimistinen elämänasenne tekee Rodyasta varsin pitkäpinnaisen miehen, jonka suututtamiseen tarvitaan enemmän kuin jokin pieni loukkaus.
Suuttuessaan hän hymyilee edelleen, mutta voi olla varma, että jossain vaiheessa mies kostaa. Hän on pitkävihainen heppu, joka ei unohda niitä, jotka hänet suututtavat. Kosto on yleensä melko hienovarainen, sillä äkkipikaisena Rodyaa ei voi pitää. Hän pystyy kyllä teeskentelmään vihaista, jos jokin tilanne sitä vaatii, mutta yleensä herra pysyy tyynenä tilanteessa kuin tilanteessa. Piikittely ja kiusoittelu ovat hänestä viihdyttäviä asioita, ja pursuavan sarkasmin, ironian, sun muun ei-niin-selkeän-kommunikoinnin takia miehestä on toisinaan lähes mahdotonta saada selkoa.

Iloisena ihmisenä Rodya pitää useammin eri asioista kuin ei pidä. Hänestä on mukava olla ulkona, toisinaan mukava ottaa ihan rauhallisesti. Hänestä on mukava siivoilla tai korjailla jotain pientä vaikka pihapiirissä. Tosin, hänestä ei ole mukava kokata. Keittiö on hänelle suurimmilta osin täyttä hepreaa. Kyllä hän nyt aina itsensä ruokkii, mutta jos pitäisi vääntää joku überhieno viiden ruokalajin illallinen, hän mieluummin tilaisi paikalle ammattikokin. Tai naapurin. Tai naapurin koiran, joka sekin varmasti selviytyisi paremmin tehtävästä.

Rodya on aika varovainen kun puhutaan rakkaudesta. Hän ei pelkää pientä flirttiä, eikä edes yhden yön juttuja, eikä hän arastele osoittaa jollekin ihanuudelle, kuinka tärkeä tämä on hänelle. Mutta ääneen tunnustaminen on melkeinpä mahdottomuus. Kaiken muun osoittaminen ja lelliminen sen sijaan on hänestä vain todella mukavaa. Onnellisimmillaan hän on ehkä silloin kun saa pitää rakasta henkilöä sylissään. Mitenkään erityisen intohimoinen Rodya ei ole, enemmänkin hellä. Rakastuessaan hän on valmis tekemään melkein mitä vain saadakseen toisen onnelliseksi. Tosin, mies varoo pitämästä siitä liian suurta meteliä.
Parhaiten hän kiinnostuu ihmisistä, joissa on tietynlaista särmää. Ehkä hän tykästyy heihin vastapainoksi, koska on itse melko tasainen luonteenlaadultaan. Sukupuolta tai sosiaalista statusta herra ei koskaan katso vaan ajattelee kaikki lähes samanarvoisina. Ikä sen sijaan... noh. Hänestä olisi äärettömän kummallista, jos seurustelisi sellaisen henkilön kanssa, joka ikänsä puolesta voisi olla hänen lapsensa. Varsinkin kun hänellä kuitenkin on koulun oppilaiden ikäinen poika - vieläpä samassa koulussa!
Mutta toisaalta... eihän sitä koskaan tiedä. Ei rakkautta voi pakottaa tai estää.Perhe:
Ex-vaimo: Tina Staslovs (38) - Asuu Venäjällä nykyisen perheensä kanssa. Ovat yhä puheväleissä.
Poika: Mikhail Vershvovski -poika opiskelee samassa opinahjossa.

Myös elossa olevat vanhemmat, mutta asuvat myös Venäjällä.


Menneisyys:
Herran menneisyydessä ei ole mitään eriskummallista.
Rodya syntyi Venäjällä piskuisessa kylässä lähellä Moskovaa. Poika kasvoi rakastavassa, ihan hyvin tienaavassa perheessä. Poikavuodet vierähtivät tavanomaisesti ja jo varhain Rodya muutti Moskovaan opiskelemaan. Parikymppisenä hän päätti hartaasti haluavansa harrastuksestaan (musiikista) itselleen ammatin. Koska tavallisten muusikkojen leipä on lujassa, Rodya päätti opiskella opettajaksi. Opettajaksi opiskelun ohella, mies opiskeli iltatyönä hierojan ammatin. Tosin valmistuttuaan hän jätti hierojan hommat ja siirtyi kokonaan opettamaan. Vieläkin herran tietää, mistä muljauttaa, jos jollakin on paikat jumissa.
CloudBerryssä hän on ollut opettajana vasta kuusi vuotta. Rodya nimittäin tahtoi vaihtaa maisemaan erottuaan vaimostaan, ja CB:yyn haettiin juuri sopivasti musiikin opettajaa. Niinpä mies asettui mahtavan poikakoulun palkkalistoille, ja koulun lakattua Rodya siirtyi St. Heaven's Bayhyn opettajaksi. Toimenkuva ei ole muuttunut, vaikka kaikki muu onkin.

Aikoinaan Moskovassa tapahtui se perinteinen poika tapaa tytön -kohtaus. Tina ja Rodya menivät naimisiin ja saivat pikkuisen pojan. Mutta sitten Tina masentui vaikeasti ja Rodyan täytyi hoitaa lasta yksinään melkein kolme vuotta ja samalla yrittää pitää vaimonsa alkoholin käyttö kurissa. Tina parantui pikkuhiljaa, mutta pariskunta huomasi, ettei heidän välillään ollut enää mitään muuta kuin poika ja yhteinen talo. Niinpä he erosivat ilman suurempia rähinöitä ja ihmeellisyyksiä. Suurin huolenaihe oli tietenkin lapsi, mutta koska vanhempien eroon ei liittynyt suurempaa draamaa, poika otti asian ihan hyvin ja jäi äitinsä luokse Venäjälle. Mitä nyt soitteli isinsä perään ahkerasti ja jutteli ties mistä.

Tina meni uudelleen naimisiin kolmisen vuotta sen jälkeen kun oli eronnut Rodyasta, mutta Rodya ei ole koskaan tavannut uutta miestä. Puhelinitse he ovat keskustelleet, ja se riittää Rodyalle vallan mainiosti. Rodyan veli kuoli vuosi sitten auto-onnettomuudessa Venäjällä, mutta Rodya ei päässyt hautajaisiin. Muulta draamalta herra on suurimmilta osin säästynyt, mitä nyt niitä joka elämän pieniä kolhuja aina siellä täällä, mutta periaatteessa mies ei kadu pahemmin mitään mitä on tapahtunut.Muuta:
♦ Musiikki:
Musiikinopettajana Rodyalla on varsin laaja tietämyt aiheesta. Hänen oma varsinainen instrumenttinsa on kitara, mutta herra hallitsee perusteet monesta muustakin soittimesta. Lisäksi hän on aikoinaan Venäjällä vetänyt lyömäsoittimien alkeiskursseja.

♦ Harrastukset:
Käy silloin tällöin ratsastamassa. Toisinaan mies myös käy vaeltamassa ja metsästämässä, mutta nykyisellään hänellä ei ole enää kauheasti aikaa sellaiselle. Herra pitää myös itsensä kunnossa käymällä salilla ja uimassa


Nippelitietoa:
♦ Pitää elokuvien katselusta
♦ Ja hyvästä ruuasta.
♦ Onneton laulaja ja näyttelijä
♦ Tahtoisi kirjoittaa joskus kirjan, mutta ei tiedä pystyisikö siihen
♦ Pelannut nuorempana pöytäroolipelejä
♦ Inhoaa lentämistä
♦ Harrastanut joskus sukeltamista
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://niardel.net/soijaboksi/
 
Muusikki: Rodya Vershvovski
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Opettajat-
Siirry: