Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ronald Johannes "RJ" Wolfe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miuchi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 423
Join date : 21.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Sielä täällä joka säällä~

ViestiAihe: Ronald Johannes "RJ" Wolfe   Ke Joulu 23, 2009 12:03 amNimi: Ronald Johannes Wolfe
Kutsumanimi: RJ, Ron tai Wolfie
Ikä: 18
Skp/s-suuntaus: Poika/Bi
Pituus/Paino: 175 cm/66 kg
Kansallisuus: Suomalaisenglantilainen
Aineet joihin syventynyt: Liikunta, Ilmaisutaito ja äidinkieli

Ulkonäkö:
Pojalla on oikeasti kirkkaanpunaiset hiukset, mutta on värjännyt niitä sinisiksi josta johtuu pojan hiusten violetti väri. Hiukset ovat lyhyet ja ilmavat, neljällä pitkällä letillä/ponihännällä, joita yleensä koristaa yhdeksällä helmellä jotka ovat väriltään siniset (x4), viininpunaiset (x4) ja valkoinen (x1). Kaikissa leteissä samat värit, mutta järjestys saattaa vaihdella. Hiusten kastuessa, ne kihartuvat hiukan.
Silmät ovat virheettömän vihreät ja ne on korostettu vahvalla meikillä. Poika on ilmeikäs tapaus, mutta tämän katse on jotain niin lävitse tunkevaa ja sielun tutkivaa, että heikompia hirvittää. Tämä käyttää kissansilmä piilolinssejä, siksi viirut normaalien pupillien sijaan.
RJ on aika siro, mutta ei mitenkään heiveröinen. Tämä pystyy kyllä tarpeen tullen puolustamaan niin itseään kuin ketä tahansa muutakin. Iho on ihana kermakahvin värinen ja virheetön. Jalat ovat tällä nuorukaisella hyvässä kunnossa, koska on kovinkin liikkuvaa sorttia. Muutenkin nuorukainen on hyvässä kunnossa.
Pojalla on vapaa-ajalla vihreä takki, jonka hihat on maastokuvioiset, hihoissa ja hartioissa on kahdet mustat raidat. Hihoissa on myös lovet jotka on löyhästi ‘ommeltu’ takaisin yhteen. Housut ovat matalat, väriltään tumman harmaansinertävät. Pojalla on myös musta, leveä, niittivyö, jonka solkena on iso rengas.
Lävistykset: Tällä nuorella onkin sitten muutama lävistys tullut matkaan. Hänellä on oikeassa kulmassa yksi barbell, vasemmassa taasen kaksi rengasta. Nenässä, oikealla puolella, kultainen ‘nose stud’ ja alahuulella snakebite, sekä ylähuulessa vasemmalla puolella yksi rengas. Navassa on myös lävistys. Tällä on myös nänneissä renkaat, jotka on yhdistänyt pienellä kevyellä ketjulla toisiinsa. Ennen nännien välinen ketju oli yhdistetty napalävistyksen kanssa, mutta se ketju katkesi jo vuosia sitten, eikä RJ ole jaksanut hommata uutta.
Korvissa normaalit hopeiset renkaat molemmissa nipukoissa.
Tatuoinnit: RJ’llä on kaksi salama-tatuointia jotka yhtyvät lapojen päällä toisiinsa haarautuen molempien hartioiden yli aina rintakehälle asti. Väriltään sähkönsiniset.
RJ’n saattaa vapa-ajalla nähdä naiseksi pukeutuneena, mitä nyt häntä ei ihan heti tunnista, tällöin hän käyttää toista nimeä. RJ laittaa silloin pitkät lettinsä yleensä lenksuiksi niskaan, tai kihartaa ne oikein korkkiruuvi kiharoiksi. Hän ottaa myös pois piilolinssinsä. Kenkinä silloin, hänellä on musta nahkaa olevat, nyöritetyt, pitkävartiset, paksupohjaiset bootsit joissa noin 5 cm korko. Varsi yltää polviin asti. Yleensä hänellä on jokin mekko päällä, tai sitten hänellä on tiukka toppi ja hame joka on muotoja hyväilevä. Värit vaihtelee, aina räikeistä rauhallisimpiin, yksinkertaisiin tai kuvioituihin.

Luonne:
RJ on hyvin iloinen nuori mies jolla on vahvat tunnepurkaukset.. Ne toki vaihtelevat tilanteiden ja henkilöiden mukaan.
Hän ei epäröi mennä puhumaan kenellekään asiasta kuin asiasta ja saattaa höpöttää ohi suunsa välillä ihan vahingossa. Pojalla on aina pilke silmäkulmassa, ja piristää aika monenkin harmaata päivää pelkästään kävelemällä ohi iloisesti hyräillen tai tanssahdellen ja hyräillen. RJ’lla on hyvin positiivinen elämän asenne ja sen näkee tämän pienestä hymystä joka ei koskaan näytä tämän kasvoilta kuolevan. Tämä ei myöskään epäröi näyttämästä tunteitaan jos pitää jostakusta, tai jos ei pidä jostain.
Loukkaantuneena tai surullisena, RJ katsoo toista osapuolta pitkään ennen kuin pillahtaa itkuun. Yleensä kyyneleet ovat krokotiilinkyyneleitä, mutta kyllä sen huomaa kun on tosi kyseessä. Silloin poika yleensä katsoo toista osapuolta Bambi silmillä ja alahuuli alkaa väpättämään kunnes tämä aloittaa sydäntä särkevän itkun. Tämä tosin tapahtuu vain jos on jonkun tutun kanssa, tai oman kultamussukan/ihastuksenkohteen kanssa. Muuten saattaa vain tuijottaa sitä joka häntä on loukannut, pitkään silmiin, hänen sielunsa läpi porautuvilla silmillään, mikä yleensä saa toisen pyytämään anteeksi tai luovuttamaan aika nopeasti.
Kun hän suuttuu RJ hymyilee niin siirappimaista hymyä ja puhuu mitä sokerimaisimmalla äänellä ikänä, mikä ei tiedä hyvää. Mitään kovin pahaa hän ei kuitenkaan tee, saattaa törväistä päin näköä tai potkaista haaroihin. Ei hän niinkään väkivaltainen ole, mutta ei hän ajattele mitä tekee kun suuttuu, mikä on ihan inhimillistä. Tavaratkin saattavat kärsiä ohi mennen.
Rakkautta RJ ei pelkää näyttää. On tapauksia milloin hän on roikkunut kyseisen osapuolen jalassa kiinni, tuon yrittäessä päästä hänestä mahdollisimman kauas, joutuen raahaamaan RJ tovin ennen kuin nuori suostui päästämään irti.
<br>Nykyään hän sentään on rauhallisempi ja vain halailee hengiltä, tekee yllätyshyökkäyksiä ja hipsii perässä minne ikinä toinen meneekään, kuin kuulias koiranpentu. RJ’lla n myös kova halu miellyttää hänen omaa kulta muruaan.

Menneisyys:
RJ syntyi suomenmaalla pienessä kylässä, iloiseen perheeseen jossa on isä äiti ja kaksi lasta. RJ’n pikkusisko muistuttaa aikalailla hänen isoveljeään, mutta hiukset ovat punaisen sijaan kauniin blondit ja kiharat.
RJ kiinnostui näyttelemisestä jo nuorena, hän oli 5 vuotta kun hän värväytyi teatterikerhoon. Poikahan innostui kovasti ja veti siskonsakin mukaan, mutta tämä oli niin pieni että istuskeli vain nallensa kanssa katsomassa miten isoveli leikki lavalla. Hiukan vanhempana tämäkin oli mukana muutamaan otteeseen ihailemansa veljen kanssa. RJ’lla ja hänen siskollaan on hyvät välit muutenkin, joten tämä ei ollut mitään uutta. Teatterikerhossa Rj tykästyi naisenrooliin.
Heidän kasvaessa yhdessä, RJsta tuli siskoaan suojeleva isoveli. Olihan hänen siskolla montakin kavaljeeria jotka olisivat tahtoneet kokeilla onneaan, mutta RJ sai tyypit pysymään aisoissaan, kunnes sisko sitten ilmoitti hänelle että osaisi pitää huolen itsestään ja pyysi veljeään rauhoittumaan, olihan hän jo 15-vuotias, kun taas Rj oli 17. Poika lupasi ja piti siskoaan silmällä kaikesta huolimatta. Yhtenä iltana tytön tullessa kotiin päin kaupungilta tämän kimppuun käytiin ja tämä raiskattiin. RJ tulistui, tämä suorastaan kihisi ja kun sai syyllisen tietoonsa mukiloi tuon aika pahastikin. Päälle kävijä joutui sairaalaan moneksi kuukaudeksi. Sisko parka vain sai traumoja, eikä mielellään kulje ympäri iltaisin. RJ joutui maksamaan korvauksia pahoinpitelystä, mutta oli erittäin tyytyväinen kun oli oikeutta jakanut omalla tavallaan.
Vanhemmat taasen eivät olleet ihan samaa mieltä. He tiesivät kyllä että RJ rakasti siskoaan ja teki sen tämän tähden, mutta että piti joku hakata sairaalakuntoon oli kuitenkin turhan paljon. No koska RJ’stä ja tämän siskosta tuli tällä paikkakunnalla sitten hyvin tunnetut tämän jälkeen, ei kukaan ole pitkällä tikullakaan yrittäneet koskea hänen siskoonsa väärällä tavalla, ja jos olisivat oli RJ siellä heti katsomassa mistä oli kysymys.
Pian tämän jälkeen he muuttivat Englantiin ja RJ koki siellä ensimmäisen suhteensa. Se ei mitenkään kovin kauaa kestänyt, mutta ei se pojan maailmaa kaatanut mitenkään kaikesta huolimatta.
Kerran Rjn sisko toi kotiinsa hänen uuden poikaystävänsä. RJ oli epäilevä ja luettelikin tälle nuorelle madonluvut heti ensimmäisenä. No tappeluhan siitä syttyi. RJn ja tuon nuoren tappelu oli aikamoinen, ja molemmat joutuivat lopuksi käymään sairaalassa, mutta heistä tuli hyvät kaverit. Olihan toinen todistanut olevansa valmis tappelemaan vaikka isoveljen kanssa siitä, saako hän olla tuon siskon kanssa. Nykyään RJ’llä, tämän siskolla ja tuon poikaystävällä on hyvät välit. Selvästi toinen olisi valmis tekemään mitä tahansa jotta RJn sisko olisi onnellinen, joten ei pojalla ollut sydäntä sanoa enää mitää.
Vanhemmat taasen kyselivät minne nuorukainen aikoisi yläasteen jälkeen. RJ ei tiennyt vielä, mutta kun eräänä päivänä selaili internetiä löysi tämä CloudBerry-nimisen koulun kotisivut. Poika kiinnostui ja kertoi siitä vanhemmilleen. Hiukan he epäröivät mutta suostuivat lopulta, sillä kyllä poika oli jo moneen otteeseen näyttänyt että osasi pitää itsestään huolta. Rikkaat vanhemmat sitten lähettivät nuorukaisen CloudBerryn poikakouluun, missä poika on edelleen.
Siirtyi vajaan vuoden jälkeen St. Heaven's Bay'hin.

Muuta:
- On eräällä tavalla transvestiitti. Mitä se on?
- Pitää ukonilmasta
- Pitää kissoista ja elukoista muutenkin
- Teatraalinen; näyttää tunteitaan välillä erittäin liioitellusti
- Pitää punaisesta
- On taiteellinen vaikkei ihan heti uskoisikaan
- Muistaa kaiken kuulemansa
- Mintulla on suhteellisen samanlainen vaikutus häneen, kuin mitä kissanmintulla kissaan, mitä nyt myös vähän pervokin..
- Potee sairaalakammoa ja neulakammoa (mikä on yllätys sinäänsä sillä tällä on monta lävistystä)
- RJ on kihloissa [url=]Dashiell Ebbe Holm[/url]in kanssa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://stheavensbay.heavenforum.com
 
Ronald Johannes "RJ" Wolfe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: