Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Richard Cattrall

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Izumiro

avatar

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 15.01.2010

ViestiAihe: Richard Cattrall   Pe Tammi 15, 2010 7:26 pm

★☆★☆NIMI
☆ Richard Erik Cattrall
☆ kutsutaan joskus Räsy(ksi) tai Rixu(ksi)

★☆★☆SUKUPUOLI
☆ poika
☆ homo

★☆★☆IKÄ
☆ 16 vuotta
☆ synt. 4.4

★☆★☆KANSALLISUUS
☆ syntynyt Lontoossa (Iso-Britannia)
☆ nykyään Hollywoodissa

★☆★☆ULKOISESTI
☆ Aamuisin Räsy laittaa tumman ruskeat hiuksensa kunnolla tuuheiksi ja joskus harvoin käyttää isoja silmälasejaan. Hänen alahuulella on kolme lävistystä, snaket. Myös hänen silmien tasolla, nenän kohdalla hänellä on lävistys. Räsyn silmät ovat ruskeat ja hänellä on paksut kulmakarvat.
Vaatetus on aina tyylikäs, ja hän erityisesti pitää merkkivaatteista, ei ole ihmettelemistä jos hänellä on joka päivä eri vaatteet ja parin tunnin välein jopa vaihtaa ne. Joskus hänellä on merkki t-paitansa ja mustat pillit sekä henkselit, toinen päivä hän pukeutuu todella näyttävään karvakauluksiseen takkiinsa ja jaloissaan hänellä on jotkut kalliit merkkikengät.
Pituudeltaan hän n. 170 ja painoa yli 40.
Korut ovat hänelle nykypäivää, lävistyksien lisäksi hän pitää usein käsissään joitain kimmeltäviä rannekoruja.

Klikka!
Klikka!

★☆★☆SISÄISESTI
Räsy on hiukan varovainen kaikkien suhteen. Uudet ihmiset uudet maisemat, jokainen pitää tutkia varoen. Hän kerran jo mokasi eikä halua uudestaan tehdä samaa virhettä. Kunhan on kohdannut ne pahimmat ujoutensa, hän on hyvin utelias ja puhuu mielellään.
Hänen mielialansa vaihtelevat kuin yhtä vuoristorataa. Allapäin ollessaan hän ei innostu kovin helposti mistään kuin yleensä. Sama asia on väsyneenä, hän tarvitsee omat kauneus unensa, vaikka se meinaisikin tunnilta myöhästymistä.
Ihastuminen ei ole Räsylle vaikeaa. Jos hän näkee omasta mielestään hyvän näköisen pojan saattaa olla että pieni romanssi ajatus hänen päässään pyörii jonkin aikaa, riippuu millainen henkilö tuo ihastus oikeasti on.
Räsyllä ei melkein mielipiteitä ole jaettavaksi, paitsi jos puhe on muodista tai jostain siihen liittyvästä niin hänellä olisi vaikka kokopäivä kerrottavana mielipiteitään.

★☆★☆MENNYTAIKA
☆Richard syntyi keväällä 4.4. Hänellä oli rakastavat vanhemmat ja isompi veli. Heidän asuin paikkansa oli Lontoossa, mutta pojan täytettyä viisi, hänen isä sai työpaikan jo hiukan kauempaa, Hollywoodista. Räsy ei ehtinyt Lontoossa rakentaa mitään kallista itselleen, joten hänellä ei ollut mitään hävittävää silloin kun he muuttivat. Hollywood näytti hienolta, kaikki ne valot ja hienot kauppojen isot näyteikkunat. Siellä kaiken upeuden kulmassa oli kerrostalo, kerrostalo johon Richard perheineen muutti.
Kerran kaupungissa kiertelyn aikana ruskea tukka tapasi ensimmäiset ystävänsä. He olivat kaksoset. Kolmikosta tuli parhaat ystävät, heidän kanssaan Räsy ensimmäistä kertaa astui koulu elämään ja heidän kanssaan hän jakoi kaikki asiansa, salaisuutensa, huolensa ja ilonsa, niin kauas kun heidän ystävyys jaksoi kantaa.
Kerran Hollywoodiin laski kirkas ilta, Räsy oli silloin 13-vuotias. Hän käveli katuja pitkin, katuvalojen suojassa. Sinä päivänä hän oli ostanut D&G paidan. Hän päätyi johonkin pieneen katuun jossa ei ollut ennen käynyt. Hän huomasi, että siellä oli joitain hiukan pimeitä ihmisiä. Ne eivät näyttäneet tavallisilta ihmisiltä, ne olivat outoja. He vetivät ruohoa nenäänsä ja joivat jo viidettä pulloaan tyhjäksi. Hyvin nuoren oloinen poika tuli Richardin eteen ja kysyi olisiko hänellä antaa röökiä. Sen jälkeen hän antoi ruskea tukalle pienen pussin jossa oli jotain lääkkeen tapaisia. Hän ojensi Räsylle myös alkoholia ja sanoi että nielisi ’lääkkeen’. Hetken epäröinnin jälkeen hän lähti saman tien juoksuun, kohti kotia. Hänellä oli yhä pussi kädessään, mutta pullon oli pudottanut jo maahan.
Kotona kumminkin hän alkoi tutkiskella niitä tableteita. Mutta hän ei ollut tyhmä, hän tajusi niitten olevan huumetta. Vain kerran. Hän voisi ehkä maistaa. Räsy ajatteli itsensä taivuksiin ja otti ensin yhden. Olo tuli hyvin kummaksi, sekavaksi, mutta pian pieneksi nautinnoksi.
Seuraavat yöt varmasti arvaakin missä hän liikkui, sen nuoren ihmisen seurassa vetämässä kaiken maailman laittomuuksia suuhunsa. Koulussa hän oli ennen paranoppilas, mutta huumeisiin, tupakkaan ja alkoholiin tutustuttuaan ei hän välittänyt enää siitä, ystävätkin melkein unohtuivat, heille tuli riita. Olonsa hän kumminkin sai helpottumaan kun narkkari kaveri antoi hänelle pienestä maksusta lisää niitä kaikkia mitä hän tarvitsi. Hän alkoi jo pian seota siihen touhuun, Richard laihtui kiloja, näytti kamalalta ulkoisesti ja alkoi käyttäytyä törkeästi vanhemmilleen.
Hän tiesi ettei se ollut hyvä juttu.
Homma silti jatkui vuoden, kunnes jokin hyvin kummastuttava asia tapahtui. Naureskellessaan tyhjää tuntemattoman ’ystävänsä’ kanssa, jokin tai joku saapuivat heidän luokse. Hänen toinen ’entisen’ elämänsä parhaista ystävistään. Hänen kasvonsa olivat pettyneen näköiset ja hän sanoi tulevansa hakemaan Räsyn pois. Vaikka Räsy oli vielä aineissa, hänen ystävänsä vei ruskea tukan vanhempiensa eteen, joka tietysti kauhistutti heitä, mutta ihme kyllä se kauhistutti Richardin veljeä vielä enemmän.
Sen illan jälkeen hän ei enää mennyt sille kadulle, eikä enää nähnyt sitä henkilöä joka tarjosi pojalle pahaa elämää. Hän alkoi muuttua taas omaksi itsekseen. Numerot alkoivat taas tulla samoiksi kuin ennen. Hän oli taas innostunut muodista ja siltä miltä näytti. Ja tietysti hän sai molemmat ystävänsä takaisin. Ja pikku hiljaa hän alkoi tajuta, kuinka paljon hän piti toisesta kaksosesta paljon, paljon enemmän. Siitä hän sai tietää oman seksuaalisen suuntautumisensa.
Hän piti pojista.
Kuulosti hassulta mutta niin oli. Koulun päätyttyä hän sai paras oppilas stipendin ja yllätyksekseen pääsi CloudBerryn poikakouluun. Koulu missä olisi vain poikia. Ajatus kauhistutti poikaa. Hän oli sentään poika joka piti pojista, mitäköhän siitä syntyisi. Ja hän joutuisi eroon ihastuksestaan.
Kumminkin hän lähti Kanadaan, siihen poikakouluun, ottaen asenteen että muoti olisi koko hänen elämä, hän ei antaisi kenenkään ihastuksen vallata mieltään.

★☆★☆LISÄYSTÄ
☆ oppiaineet joihin on syventynyt; käsityöt, biologia, äidinkieli
☆ aineet joista ei pidä; kotitalous, liikunta, kemia ja fysiikka
☆ räsy ei pysty olemaan tupakoijan seurassa, ainakaan kovin hyvin

★☆★☆BIISIT
Paramore – Stuck on you
Papa roach – Hollywood whore
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Richard Cattrall
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: