Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Arlen Foley

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
himwath

avatar

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 12.01.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Kauhajoki

ViestiAihe: Arlen Foley   Ke Tammi 20, 2010 8:57 pmNimi: Arlen Tobias Foley
- Arlen tarkoittaa lupausta tai valaa, ja on naismaisuudestaan ainoastaan miehen nimi. Foley tulee sanasta tuli

Kutsumanimi: Arlen
Ikä: 18 vuotta
Snt: 19.9.1990
Mitat: 167/66
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntaus: Gayman! Tosin ei huutele sitä.
Kansallisuus: kanadalainen
Siviilissäty: Vapaa
Korostetut aineet: käsityöt, kuvataide, biologia
Keskiarvo: 7.8


Ulkonäkö:

Arlen on melko pienikokoisen näköinen pitkine koipineen ja hoikkine sormineen, mutta entisen tanssiharrastuksensa takia hänellä on juuri sen verran lihasmassaa, että poikaa nostava voi yllättyä kun hän ei olekaan mikään keijukainen. Tosin, Arlen inhoaa nostelua siinä määrin, että kiemurtelun ja kiroamisen ohella massa olisi varmasti pieni paha. Pojulla on lempeät, kapeat kasvot ja vähän vino, ovelanoloinen hymy, joka paljastaa oikean posken hymykuopan. Huulet ovat vaaleat, usein hieman liian kuivat. Hammasrivistö on suora ja hyvässä kunnossa, mutta pojalta on poistettu kulmahampaat. Ihan vain sen takia, koska muuten suuvärkissä olisi ollut liian ahdasta ja hampaat eivät olisi mahtuneet kunnolla riviin. Samoin viisauden hampaat on poistettu. Koska poika inhoaa hammaslääkäreitä, hän tekee kaikkensa, ettei teloisi purukalustoaan. Iho on kevyesti ruskettunut, mutta rusketus ei ole tasainen, vaan asusteiden takia varsinkin käsivarsissa on vaaleita rantuja. Niihinkään ei sen kummemmin kiinnitä huomiota, mutta ovatpahan siellä kuitenkin. Peruskunnoltaan Arlen kyllä jaksaa liikuntasuorituksia, mutta missään huippukunnossa poika ei ole. Silleen vain että yleisriehuminen musiikin kanssa luonnistuu läkähtymättä. Arlenilla on huonohko ääreisverenkierto, minkä takia hänen sormensa ja jalkansa ovat lähes aina kylmät. Hän itse on niin tottunut siihen, ettei palele, mutta toiset saattavat ihmetellä.

Silmät ovat pähkinän ruskeat (siis sellaiset vähän kullan sävyiset) ja aniharvoin meikatut. Arlen ei liiemmin tykkää meikkaamisesta. Hänestä se on sottaista puuhaa ja aivan liian työlästä. Toisaalta hän ymmärtää, miksi se on joskus välttämätöntä esimerkiksi esiintyjille, mutta arkena hän ei omaankaan meikkilootaansa koske. Jos ei kelpaa meikkaamaton versio niin saa olla ilman. Punertavan ruskeat hiukset ovat puolipitkät, kerroksittain leikatut, pisimmät latvat ovat kullankeltaiset. Hän on nimittäin joskus blondannut koko kuontalonsa ja blondit latvat ovat jäänne niiltä ajoilta. Hiukset ovat sellaiset ihan peruskutrit ja vähän karheat, joihin saa mukavasti väännettyä kampauksia. Hiustenkaan laittamiseen Arlen ei yleensä tuhlaa aikaansa. Helposti muotoiltavina hänen hiuksensa saa yleensä hienosti vähän pörröttämällä ja kiepsauttamalla pisimmät karvat ponnarille tai nostalla suortuvat niskasta pinneillä. Otsismaiseen etuosaan kyllästyttyään hän saattaa vetäistä ne pinneillä tai hiuspannalla taakse ajattelematta sitäkään sen kummemmin.

Lävistyksiä Arlenilla ei ole, tatuointeja sen sijaan löytyy kaksi kappaletta. Molemmat löytyvät hänen keskisormistaan. Oikean käden keskisormeen on tatuoitu kullan alkemiamerkki ja vasempaan keskisormeen hopean merkki. Hän haluaisi lisää jotakin näyttävämpiä tatuointeja, mutta ei ole vielä keksinyt mitään tarpeeksi kiinnostavaa. Arlenin ääni on keskitasoa, aavistuksen verran karhea. Tosin karheus tulee ilmi vasta kun hän laulaa. Silmäkulmiin hän joskus liimailee sellaisia pieniä koristetimantteja, mutta nekin ovat melko harvinaisia.

Kun Arlen pääsee huoneeseensa ja heittää karmaisevan koulupukunsa nurkkaan, hän pukeutuu arkeen vetämällä yleensä jalkaansa suorat housut, toisinaan ne ovat vajaalahkeiset tai kokonaan cargohousut. Joskus jatlkoihin löytää tiensä myös vähän alle polven olevat shortsimaiset harmaat housut. Värit ovat aina maanläheisiä. Paita on myös maanläheinen väritykseltään, yleensä kauluspaita tai tunikamainen lyhythihainen. Toisinaan 3/4 hihoilla, toisinaan pelkkä hihaton paita. Paidan päälle jonkinmoinen liivi, kenties kaulaan rusetti, solmio tai nauha. Käsissä hanskat, kynsikkäät, nauhoja ja kaikkea mitä vain voi käsiinsä kuvitella. Kaulassaan monesti koristeellinen "choker", samoin koristuksia ranteissa reisillä. Kenkät ovat monesti nekin teemaan sopivat, muokattu solkisiksi. Päässä toisinaan hattu tai kaulassa vanhanmalliset suojalasit. Jokin korsetin tapainenkin löytyy toisiaan pitkän takin päältä. Paljon nahkaa, värillisiä laseja, solkia, voita, pronssia, kuparia... Toisin sanoen pojan tyyli on hyvin pitkälti steampunk ja alkemia tyyppistä. Tosin käytännön syistä Arlen joutuu vähän rajoittamaan pukeutumistaan. Jää pian kiinni henseleistään oven väliin tai muuta mukavaa.

Kuvitusta:
Vasemman käden merkki
Oikean käden merkki


Luonne:
Arlen on perushilpeä tapaus. Hän mököttää hyvin harvoin, silloinkin usein leikillään. Siinä missä muut saattavat valittaa kun sataa koko ajan, Arlen hymyilee leveästi ja saattaa todeta, että ei ole koskaan ennen ollut niin lämmintä oleskelutiloissa! Hän ei aina jaksaisi murehtia elämän pikkuasioista, eikä mielellään edes puhu mistään synkästä. Toisaalta poika aika ajoin vajoaa lievään epätoivoon ja synkkyyteen, mutta muuten hän tekee kaikkensa ettei kukaan huomaisi hänen pahaa oloaan. Tosin piilottelu on melko vaikeaa, sillä siinä missä ilo säteilee sadan metrin päähän pojan kasvoilta, myös surun, vihan ja kaikki muun tunteiden kirjon voi helposti lukea Arlenin kasvoilta. Hän ei itse tajua ollenkaan, että on helposti luettavissa ja luulee monesti, että muut ovat hyvin taitavia tulkitsemaan toisten tunteita.
Toisinaan poika on hieman naiivin oloinen, sillä positiivisen asenteensa vuoksi hän monesti kieltäytyy uskomasta jotakin ikävää asiaa.

Koulunpenkillä Arlen istuu melko tunnollisesti, mutta vaikka ruumis on läsnä, pojan mieli vaeltelee ja monesti hän vaikuttii olevan täysin omissa maailmoissaan - ja yleensä onkin. Kyllä hän yrittää olla tärppinä, mutta ei aina voi kiinnostaa. Mallioppilas hän ei ole, vaikka ei yleensä olekaan tunnilla se kaikista lörpöin. Hän ei myöskään ole se, joka huomataan sen tähden että hän 'pahistelee'. Arlen on tunneilla melko seinäruusu tahtomatta häiritä opetusta, mutta jaksamatta silti ihan täysillä keskittyä. Kiinnostavan aiheen ollessa menossa Arlen kuuntelee mielellään, mitä opettajalla on sanottavana. Hän pitää itseään vähän liian yksinkertaisena esim. matikan tunneille, joilla hänellä on valtavia vaikeuksia pysyä kärryillä, tai filosofian tunneille, koska hänestä on tyhmää tehdä kaikesta niin vaikeaa kuin filosofiassa tehdään.

Suuttumustaan poika ilmaisee lähinnä tiuskimisella tai suorilla sanoilla. Toisinaan hän on lapsellisen pitkävihainen ja huonona päivänä saattaa napsahtaa lähes kaikesta. Surullisena hän on ehkä kaikkein vaisuin, eikä häneen saa silloin helposti minkäänlaista kontaktia. Vaikka kyyneliä tai huokailuja ei näy eikä kuulu, ei ole erityisen vaikeaa huomata, milloin kaikki ei ole kohdallaan.
Arlen ei kuitenkaan ole mikään yltiöpositiivinen, vaikka saattaa vaikuttaa siltä. Hän tietää kantapään kautta että olo parempi, jos keskittyy niihin hyviin asioihin huonojen sijaan. Hän on vähän ilkikurinen ja vahingoniloinen, eikä pahemmin salaile sitä. Poika on melkoisen paksunahkainen ja hänen loukkaamisensa saattaa olla täysin henkimaailman hommaa. Mitenään sukkelasanainen Arlen ei ole, vaikka onkin aika puhelias. Hän nolostuu helposti ja arastelee esimerkiksi esiintymistä.

Ystävänä poika on ihan hyvä. Voisi tietty olla parempikin, koska Arlen on toisinaan liian suorasanainen, eikä aina ole sellainen toveri, joka voisi kuunnella tuntikausien tilitystä. Lisäksi hän on melko mustasukkainen otus. Hyvinä puolina voisi tietenkin sanoa, että poika nauraa ja hymyilee paljon suoraan sydämestä, eikä koskaan epäröi kokeilla jotain uutta. Rakastettuna Arlen on... noh, samanlainen kuin ystävänäkin. Tosin, nuori mies on edelleen vähän ujohko, arka omasta kehostaan ja jossain määrin epävarma pätevyydestään. Hänellä on myös tietynlainen sitoutumiskammo, jonka murtaminen voi olla työlästä. Rakkauden tunnustaminen on Arlenille helppoa. Tai, no, hän ajattelee, että kerran se kirpasee jos rukkaset tulee, vaikka asia ei ehkä ole ihan niin.Perhe:
Isä Nicklas Foley (48) - Rakentaa työkseen soittimia
Äiti Brenda Foley (44) - musiikinopettaja
Isosisko Aileen Foley (22) - opiskelee vaatealalla
Isosisko Tegwin (22) - opiskelee korusepäksi


Menneisyys:
Arlen syntyi syyskuisena iltapäivänä kanadalaiselle perheelle kolmanneksi lapseksi. Kaksossiret saivat pikkuisen veljen, joka ristittiin Arleniksi. Isä on syntyjään Irlannista, joten pariskunta on päättänyt nimetä jälkikasvunsa irlantilaisilla nimillä. Arlenilla oli ruusuinen lapsuus. Kaikki kolme penskaa varttui niin lähellä musiikkia, että olisi ollut mahdotonta heidän säästyä minkäänmoisilta vaikutuksilta. Niinpä koko perhe on siunattu hyvillä sävelkorvilla. Arlen aloitti soittoharrastuksensa 5-vuotiaana pimputtamalla pianoa. Vuotta myöhemmin poika tykästyi enemmän viuluun ja sitä hän on soittanut koko pienen ikänsä. Lapsuus noin muuten oli ihan tavanomainen. Heidän perheensä oli lämminhenkinen ja mukava. Isäkin oli oikeistaan aina kotona, sillä hänen verstaansa sijaitsi samassa rakennuksessa asunnon kanssa. Kun Arlen aloitti koulun seitsemän kesäisenä hän oli kuten kuka tahan sen ikäinen lapsi: vilkas ja mahdoton saada kuriin. Touhuava poika sai helposti kavereita ja Arlenista kasvoi pikkuhiljaa sosiaalinen, perusonnellinen otus.

Kun Arlen oli 9-vuotias perhe muutti pikkykylästä suurempaan kaupunkiin. Häntä muutto ei suuremmin järkyttynyt, eikä se järkyttänyt ketään muutakaan perheestä. Kesti hetken ennen kuin perhe sai asetuttua aloilleen. Ensimmäistä kertaa elämässään Arlen joutui tekemisiin myös sellaisten ei-niin-kivojen ihmisten kanssa. Niihin aikoihin hänen sisarensa retkahtivat cosplayhin, ja pikkuveli tottui siihen touhuun siinä sivussa, mutta ei koskaan itse ottanut osaa sisariensa uuteen harrastukseen. Elämä rullasi mukavasti eteenpäin, kunnes Arlen päätti hakea CloudBerryyn. Hän oli varmaan yksi harvoista, jotka pääsivät kouluun sisään ihan oikeasti arvosanojensa ansioista, sillä poika sai edellisestä koulustaan diplomin koulumenestyksestä ja pääsi opiskelemaan. Rahaa ainakaan ei ollut liikenteessä. Tosin, hän joskus leikittelee ajatuksella, että hänellä on mukamasti joku salainen täti-ihminen ihailijana, joka lähetti koululle rahaa, jotta hän sai opiskelupaikan. Toisinaan poika tuntee itsensä köyhäksi muiden hienostopoikien rinnalla, mutta Arlen on liian kepeämielinen ottamaan moisesta siipeensä.

Kun on opiskellut vuosikausia täydellä teholla, kiinnostus alkaa väkisinkin hiipua. Siksi Arlenin arvosanat ovat päässeet parina viimeisimpänä vuotena vähän tippumaan. Hänellä on ollut muuta ajateltavaa kuin koulunkäynti. Muka. Silti poika pitää huolen, ettei häntä potkaista pihalle CB:stä, johon on jo mukavasti kotiutunut.

Jossakin välissä teinivuosiensa tunnepyörteitä hän Arlen huomasi, ettei pitänyt tytöistä siinä määrin kuin olisi pitänyt. Toki hän viihtyi naispuolisten ihmisten kanssa siinä, missä muidenkin, mutta kun kaverit hehkuttivat kuinka ihana joku likka oli, hän ei ymmärtänyt. Toisaalta... vaikka Arlen pitääkin itseään homona, hänellä on pehmoinen kohta vatsatanssioihin. He ovat hänestä jotain lumoavaa. Sääli, ettei vatsatanssijoita oikein poikakouluissa näe. Viehtämys vatsatanssijoihin sai hänet aloittamaan tanssiharrastuksen, vaikka hän tanssikin enemmän nykytanssia. Arlen tahtoi kokeilla oppisiko hallitsemaan kehonsa niin hyvin kuin tanssijoiden pitää pysyäkseen kasassa. Tanssiharrastus jäi kun poika siirtyi CloudBerryyn, mutta muuten musiikki on yhä lähellä hänen sydäntään.


Muuta:

- Musiikki: Harrastanut viulunsoittoa aktiivisesti 12 vuotta. Hyvin rakas harrastus, josta hän ei luopuisi vaikka maksettaisiin. Vanhemmiten viulunsoiton ohelle on tullut myös säveltäminen ja sanojen sovittaminen. Ei siis mitään klassista vaan ihan joillekin bändeille, jotka häneltä sovitusta pyytävät. Sanoittaa hän ei osaa, mutta valmiin tekstin sovittaminen tai säveltäminen on rentouttavaa. Viulun ja pianon lisäksi Arlen tietää ne perusjutut myös kitarasta, rummuista ja sellosta.

- Ainevalinnat: Arlen panostaa kuvataiteeseen, koska haluaisi osata piirtää, muttei osaa. Silti hän uskoo, että sitkeällä opettelemisella hän ehkä oppisi jotakin. Käsityöt ovat nekin lähellä sydäntä, sillä poika on jo pitkään muokannut itse omat vaatteensa omalle tyylilleen uskollisiksi. Hän myös tekee suurimman osan asusteistaan itse. Ja biologia? Hänestä on mukava tietää, miten hommat luonnossa pelaa.

- Lemmikki: Kotopuolessa hänellä on sekarotuinen koira Tiko ja harmaapapukaija Pipa. Kuten kaikki harmaapapukaijat, Pipa ikävöi isäntäänsä siinä määrin, että lintupolo ei taida enää elää kauaa, mutta Arlen yrittää olla ajattelematta sitä.

- Huone: Arlen asuu toistaiseksi yksin. Huone on hänen valoittamansa täynnä kaikkea ihmeellistä pikkukrääsää, jota hän tarvitsee asuissaan tai joka muuten vain on hänestä mukavan näköistä. Roina ei tosin ole levällään lattioilla, vaan se on säilytty tummapuisiin rasioihin, ruskeisiin laseihin tai muihin kippoihin, joissa se pysyy tallessa. Kirjahyllyissä on parikin kirjaa alkemiasta muun koulukirjallisuuden lomassa. Koulukirjat ja -paperit ovat siisteissä pinoissa/riveissä kirjoituspöydän syrjällä, jonka toisella syrjällä on on pieni rasia täynnä akuutimpia ompelutarvikkeita. Sängyn päädystä löytyy nuottiteline, jonka juurelta viulukotelo arvokkaine sisältöineen. Vuoteessa on ainakin viisi tyynyä. Seinillä on valokuvia ja pari julistetta, samaten sinitarralla talteen tökättyjä muistilappusia, joihin on tuherrettu jotakin enemmän ja vähemmän tärkeää pikkuruisella käsialalla.Nippelitietoa:
- Allerginen tomaatille
- Pelkää olla yksin pimeässä tilassa, ellei paikka ole entuudestaan tuttu
- Ei osaa piirtää yhtään, mutta yrittää silti parhaansa
- Tykkää kutoa lapasia
- Arastaa hevosia
- Inhoaa valkosipulia
- Tahtoisi joskus rastat
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://niardel.net/soijaboksi/
 
Arlen Foley
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Oppilaat-
Siirry: