Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Taakse verhon kurkistan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Taakse verhon kurkistan   La Tammi 23, 2010 1:54 pm

// Himmeliä kaivattaisiin >3 o/ //

Bubin edessä oli melkoisesti jonoa.Musiikin pauhun pystyi kuulemaan jo ulkoakin.Jono kulki kuitenkin nopeasti, vaikka ihmisillä olikin vaikeuksia naulakkopaikkojen kanssa.Sitämukaa mitä ihmisiä kulki ulos, sitämukaan heitä meni sisällekkin.
Punahiuksinen amerikkalainen löi rahat tiskiin ja käveli naulakoille.Ruskeiden silmien katse kiersi ihmisissä tutkivana kun Ronya viipyi naulakkojen luona ja maksoi naulakkomaksun.Nahkatakki jäi roikkumaan yksinäisenä tyhjään riviin, joka kyllä pian täyttyisi muistakin asusteista.
Ronya veti sieraimsiinsa sitä, yöllistä tuoksua, suolainen hiki, se maistui melkein suussa.Kymmenien ihmisten päät kääntyilivät ja vartalot keinuivat musiikin tahdissa, nurkkapöydistä saattoi löytää flirttailevan ja muhinoivan parin.Vancouverin syrjäinen bubi oli saanut eloa.Ruskeat silmät rekisteröivät pitkän, tummatukkaisen nuorukaisen, ehkä alle kahdeksantoista...näihin tiloihin pääsi helposti väärennetyillä papereilla..kundi näytti liiankin nuorelta, mutta sellainen söpö, lyhyt tukka ja siniset silmät.Hymy.Ehkäpä Ronyaa voisi onnistaa tänäiltana...
Itsevarma hymy kohosi nuoren miehenalun huulille ja tuo pujotteli keinuvien vartaloiden seasta kohti saalistaan...
Nyt hän oli jo sellaisella etäisyydellä että olisi vaikka voinut koputtaa tuon selkää ....
Kuitenkin, tummatukan seurassa oleva nuori blondi nainen varasti tuolta suudelman ja veti poikaa syrjemmälle..Kirottua!Ronya sihisi hetken kunnes huokaisi, Nojaa..ilta tai oikeastaan yö oli vasta nuori, ja ympärillä oli tuhansia miehiä..naisista Ron ei välittänyt, he saisivat jäädä rauhaan hänen puolestaan.

Nuorukainen veti kasvoilleen sen normaalin ilmeensä ja pujotteli väkijoukon seasta kohti tiskiä, näin aluksi voisi ottaa muutaman juoman, tequila oli juuri sopivan tulista hänelle, antoi potkua tällaiseen iltaan..
"Tequila" Ronya napsautti sormiaan ja juoma tyrkättiin hänelle.Matala snapsi lasi..juomat olivat tunnetusti kalliita tällaisissa paikoissa, niin oli tuollakin...
Punapää katseli hetken ympärilleen ja antoi katseensa vaellella ihmisissä..
Hmm..hetkinen..Ronya vilkaisi sivusilmällään vieressään olijaa...oliko tuo kenties joku entinen pano vai?....hetken tyyppi näytti tutulta...olisiko....?
Ronya hivuttautui lähemmäksi, yleensä hän ei paljoa tällaisiin tapauksiin kiinnittänyt huomiota..mutta tässä miehessä olikin nyt jotakin häiritsevää..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
himwath

avatar

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 12.01.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Kauhajoki

ViestiAihe: Vs: Taakse verhon kurkistan   Ti Tammi 26, 2010 3:02 pm

//Anteeksi kun viivähti. Oli nettiongelmia//

Näytti siltä että tavallista useampi oli sinä iltana liikenteessä. Ainakin huomattavasti hiljaisempaan baari-iltaan tottunut ei voinut olla suomatta väenpaljoudelle ihmetyksen aihetta. Ei sillä, ettäkö väkimäärä olisi ketään kauheasti haitannut, mutta porukkaa ei ollut ainoastaan paljon, se oli myös tavallista nuorempaa. Mahtoiko olla jokin juhlaviikonloppu vai oliko nuoriso vain kaikki samaan aikaan liikkeellä. Oli miten oli, narikka täyttyi nopeasti, eikä kaikkia ulkona odottavia voitu edes päästää sisälle asti.

Rodya sen sijaan ei kiinnittänyt huomiota ulkona oleviin ihmisiin, eikä juuri moniin sisällä oleviinkaan. Hän oli päässyt sisälle jo jonkin aikaa sitten ja pelasi nyt muutaman tutun kanssa birjardia. Ei hän oikeistaan ollut tullut pelaamaan mitään, mutta kun kerta jotkut puolitutut vaivautuvat häntä pyytämään mukaan niin mikäs siinä. Biljardilla sai kuitenkin ihan mukavasti ajan kulumaan baarissa. Lisäksi Rodya yleensä sai osakseen vähemmän mukavaa huomiota, sillä isokokoisena venäläismiehenä hän kuuli monesti ties minkälaistai vinoiloa ja isottelua. Kun peli viimein päättyi, koko paikka oli täynnä porukkaa ja pöydän ympärille oli kokoontunut jokunen utelias katselija.

Voitokas rastapää meni tilaamaan itselleen uuden juoman vanhan upottua jo peliin. Odotellessaan shottiaan hän antoi katseensa kiertää salia. Miksi hän oikeistaan oli tullut tänne? Sen sijaan että Rodya oli ryypiskelemässä suhteellisen yksinään jossakin lähikapakassa, hän olisi voinut olla vaikka elokuvissa. Mies pudisti päätään ja nappasi lasinsa käteensä. Turha sitä oli jossitella, ehkä hän tapaisi täällä uusia ihmisiä, enemmänkin kuin ne kanssapelaajat, jotka olivat ilmeisesti jo haastaneet seuraavan pahaa-aavistamattoman.

Samassa nuori mies hänen vieressään kiinnitti Rodyan huomion. Punapäässä oli jotain tuttua... Huomaamattaan hän tuijotti toista miettiväisenä. Ei toiselta voisi kysyäkään, olivatko he tavanneet jossain. Se kuulostaisi oudolta. Hän huomasi toisen katselevan häntäkin.
”Ollaanko me tavat-” Rodya aloitti kysymään, mutta muisti samassa, missä hän oli toisen nähnyt. Hän nauroi. ”Olet asuntoloissa valvojana”, hän muisti. ”Mietinkin miksi näytät tutulta.”
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://niardel.net/soijaboksi/
Höpötius

avatar

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 22.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Satulinna

ViestiAihe: Vs: Taakse verhon kurkistan   Ke Tammi 27, 2010 7:20 am

Punapää pyöritteli snapsi -lasia sormissaan, kehtaisikohan edes kysyäkkään tutunnäköisen rastapään nimeä tai että missä he olivat tavanneet.Ei.Ei hän kysyisi, Ronya antaisi itsestään typerän kuvan.Punapään yllätykseksi, kun tuo tuijotteli rastapäätä aikansa niin huomasihan hän toisenkin katseen etsiytyvän häneen..hmm.Hetkonen..ei.ei hän muistanut missä oli tuon nähnyt, jotkut ihmiset vain painutuivat paremmin mieleen ja jotkut taasen eivät, tämä olikin sitä jälkimmäistä sorttia.
Tuntematon herranen Ronyan yllätykseksi kääntyi punapään puoleen kysyvänä mutta sitten pamauttikin mistä tunsi toisen.Hetkonen!...tämä oli varmaan näitä opettajia! Koulussa olikin noin miljoona opettajaa, Ronya ei edes tahtonut muistaa kaikkia opettajia, saatika oppilaita, heitä oli niin maan jumalattomasti.
"Näin on..." Ronya sanoi hyväksyvästi ja katsoi rastatukan kasvoja pitkään, silmiin tuijotettiin ja punapää tyhjensi lasinsa, tilaten sitten toisen samanlaisen.
"Ronya, näin vapaalla." Nuorukainen nosti lasin huulilleen ja kulautti senkin alas kurkustaan pienen hymyn kanssa, toinen tilattiin heti jälkijunaan mutta sitä ei ihan heti kuitenkaan nielty, pyöriteltiin pöydällä samalla kun katse kulki pöydässä ja tuossa opettajassa..Hmm..Ronya pinnisti oikein kovasti muistiaan, hetkonen nyt!Papereistahan sen olisi nähnyt..
Ruskeat silmät tarkastelivat uteliaina vanhemman miehen kasvoja ja silmiä erityisesti..
Rodya!Niin olikin!Miten hän olikin unohtanut.Nimi oli niin hänen omansa kuuloinen..Olisi luullut että tuo olisi helppo oppia...
Nuorukainen hymyili tyytyväisenä ja hymähti, venyttäen hymyä vieläkin pidemmälle.
Tequila oli vahvaa ainetta, siksipä se vaikuttikin punapäähän melko nopeasti, yleensä hän ei juonut ja jos joikin niin ei silloinkaan näin paljon, se oli vain yksi lasillinen ja sillä selvä.Ronya tiesi että tätä vauhtia hän saattoi istua vessan kopin lattialla ja nojata kopin seinään.Nuorukainen tyhjennettyään lasinsa tyrkkäsi lasin syrjään ja kohensi sitten istuma asentoaan että oli kokolailla kääntynyt vanhempaan.
"Aika sattumaa" Ronya virnisti ja Nojasi kämmeneensä, kyynärpää leväten pöydällä.Musiikki pauhasi kovempaa, tai ainakin siltä se Ronyasta tuntui.Tuo siirtyi lähemmäksi opettaja herraa, ei se nyt olisi kiva toiselle huutaa musiikin yli.
"Pitääkö minun siis teititellä teitä vai sinutella sua?" Ronya kysyi leikkisästi ja puhalsi muutaman hiussuortuvan silmiensä edestä, nostaen hieman päätään ylemmäksi.Jessus kun Rodya oli pitkä ja muutenkin vartaloltaan kookas ihminen..Ronya tunsi pienen ahdistuksen piston rinnassaan, hän ei pitänyt kun joku oli ruumiinrakenteellisesti häntä uhkaavampi ja noin luonteeltaan....mutta eihän Rodya nyt mikään väkivaltainen ollut ja tekisi hänelle mitään....


// Eipä tuo mitään, rauhassa vaan, itselläkin saattaa kestää vastaus ^^//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://petola.webs.com/index.htm
himwath

avatar

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 12.01.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Kauhajoki

ViestiAihe: Vs: Taakse verhon kurkistan   Su Helmi 07, 2010 11:09 pm

Rodya kumosi lasinsa ja huokaisi itsekseen ennen kuin kiinnitti taas huomionsa tummasilmäiseen punapäähän. Tämä vaikutti täysin omaksuneen klubin tunnelman istuessaan rennosti jakkaralla. Mies myös näytti sopeutuvan huomattavasti, esimerkiksi häntä paremmin ympäristöön.
Tosin alkoholi sai nuoren miehen posket punottamaan.

"Aa, sun nimeä ei olekaan ennen kuullut", hän sanoi hymyillen ilkikurisesti. "Opettajat kai pitää sinua jonkunlaisena juoksupoikana."
Venäläismies kohautti hyväntahtoisesti olkapäitään ja tilasi itselleen lisää kurkusta kulautettavaa miettiväinen ilme kasvoillaan.
"Rodya vaan", mies sanoi toisen tiedustellessa pitäisikö sinutella.
"Et kuitenkaan osaisi sanoa nimeäni", hän ei malttanut olla leukailematta ja iski silmää. Ronya vaikutti jokseenkin varautuneelta, mutta Rodya ei ollut kovinkaan yllättynyt. Hän nimittäin tiesi olevansa kaikkea muuta kuin lempeän nallekarhunnäköinen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://niardel.net/soijaboksi/
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Taakse verhon kurkistan   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Taakse verhon kurkistan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Ulkoinen ympäristö :: Kaupunki-
Siirry: