Poikakoulu RPG
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Biologianopettaja; Hamada Kentaro

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 23.12.2009
Ikä : 29
Paikkakunta : Siellä täällä~

ViestiAihe: Biologianopettaja; Hamada Kentaro   Ke Joulu 23, 2009 1:50 am


©eLouai Candybar Doll Maker 3

Nimi: Kentaro Hamada
Kutsumanimiä: Ken, Taro-chan (jälkimmäistä käyttävät ainoastaan isoveljet)
Ikä: 25 (12.11.1983)
Sukupuoli: mies
Pituus/paino: 159cm/44kg
Seksuaalinen suuntautuminen: bi (vaikka ei itse sitä myönnäkään)
Siviilisääty: vapaa
Kansalaisuus: Englanti/Japani
Aine, jota opettaa: biologia

Harrastukset: lukeminen, luonnontieteet, valokuvaus
Perhe: isä (Yukio Hamada), äiti (Sayuri Hamada) ja kaksi vanhempaa veljeä (Hiro & Jim Hamada)

Hyvät puolet:
+Ei koskaan kerro salaisuuksia eteenpäin

Huonot puolet:
-Todella sisäänpäinkääntynyt
-Punastuu todella herkästi
-Ei uskalla aina kertoa omia mielipiteitään
-Itkee todella helposti ja joskus jo yksikin ilkeä sana saa hänet surulliseksi
-Takeltelee usein puhuessaan ja saattaa joutua miettimään jonkin aikaa sanomaansa
-Antaa aivan liian helposti periksi
-Joidenkin asioiden suhteen itsepäinen
-Kömpelö

Luonne: Useiden mielestä Kentaro vaikuttaa varmasti täydelliseltä lapselta. Ensimmäinen huomiota herättävä piirre miehessä on se, miten lyhyt ja nuoren näköinen hän on. Kentaro on todella ujo ja sisäänpäinkääntynyt, eikä hän erityisemmin osaa kommunikoida vieraiden kanssa. Työtovereidensakin kanssa keskustellessaan hän menee aina aluksi hiljaiseksi. Hän vähättelee itseään jatkuvasti ja pyytelee anteeksi lähes jokaista tekemäänsä asiaa tai sanaa. Hänen kasvoillaan on alati surullinen ja masentunut ilme ja hymyilemisen taidon hän on unohtanut lähes kokonaan. Miehen itsetunto on siis lähes olematon eikä hän näe itseään samanarvoisena kuin muut kanssaeläjänsä. Kentaro kärsii lievästä masennuksesta, jonka hän tavallisesti purkaa itsensä riuduttamiseen nälällä. Hyvin harvoin Kentaro saattaa ajautua myös viiltelemään itseään, mutta koska hän pelkää kipua, ei hän sitä kovin usein tee. Hän tietää käyttäytyvänsä lapsellisesti ja on yrittänytkin moneen kertaan aikuistua ja alkaa käyttäytyä ikäistensä tavoin, mutta joka ainoa kerta yritys on mennyt hukkaan.

Ulkonäkö: Kentaro on todella lyhyt ikäisekseen, vain vajaat 160cm. Lyhyt pituuskasvu on periytynyt suvulta ja lisäksi Kentaro kärsi pienempänä erilaisista vaivoista, joiden vuoksi hän on jäänyt lyhytkasvuiseksi. Lyhytkasvuisuutensa takia Kentaron itsetunto on entistä huonompi ja pituus onkin yksi niistä piirteistä, joita hän itsessään eniten inhoaa. Miestä on monta kertaa erehdytty luulemaan noin 16-18-vuotiaaksi opiskelijaksi, mahdollisesti juuri pituuden takia. Hän on lievästi alipainoinenkin, ja tietyissä vaatteissa kylkiluutkin saattavat paistaa läpi. Tämä saattaa johtua myös miehen sairastamasta keliakista, jonka oireisiin kuuluu muun muassa laihtuminen. Lihaksia Kentarolla ei ole lainkaan. Kasvot ovat lapsekkaat ja hiukan pyöreät, käsivarret ja jalat hoikat. Vihertävät silmät ovat suuret ja niitä reunustavat paksut ja tuuheat silmäripset.Hiukset ovat japanilaiseen tapaan mustat ja yltävät vapaina ollessaan lapaluiden yläpuolelle. Kampaukset vaihtelevat sitä mukaa, miten paljon Kentarolla on aamuisin aikaa laittaa hiuksiaan. Yleensä hän vain jättää ne suoriksi, mutta joskus vapaa-ajalla hän saattaa myös muokata niitä esimerkiksi erilaisille poninhännille, nutturalle, pystyyn jne.

Vaatetus: Vaatetus koostuu joko valkoisista tai mustista pitkähihaisista kauluspaidoista tai vaihtoehtoisesti mustavalkoraitaisista pitkähihaisista t-paidoista ja mustista, suorista housuista. Ranteissa on aina ajoittain jonkinlaisia rannerenkaita ja oikeassa keskisormessa hopeinen sormus. Lyhyen pituutensa vuoksi Kentaro suosii korkeapohjaisia kenkiä ja sen vuoksi hänellä onkin laajahko valikoima erilaisia platform-pohjaisia saappaita ja kenkiä. Suurin osa antaa ~10cm lisäpituutta, mutta löytyy häneltä muutamat sellaisetkin, joiden pohjat kasvattavat miehen pituutta jopa 15cm. Kylmillä säillä Kentaro käyttää mielellään mustaa vyötäröön asti yltävää untuvatakkia, jonka kauluksessa ja hihansuissa on karvakaulukset. Kentaro pukeutuu myös kotona ollessaan mielellään erilaisiin kimonoihin sekä muihin japanilaisiin asusteisiin.

Pitää:
-Luonto
-Lukeminen
-Hiljaisuus
-Valokuvaaminen
-Tee
-Rauhallinen musiikki
-Elokuvat

Ei pidä:
-Vesi (suurissa altaissa)
-Väkivalta
-Suora auringonpaiste
-Pimeät, öiset kujat
-Melu
-Yllättävät liikkeet ja äänet
-Tupakanhaju
-Humaltuneet ihmiset
-Valvominen

Menneisyys: Kentaron perhe muutti Kanadaan vanhimman veljen syntymän jälkeen ja jättivät siten taakseen entisen kotimaansa, Japanin.
Kentaron lapsuus ja nuoruus oli aivan samanlainen kuin muillakin; Hän oli kohtelias ja hyväkäytöksinen eikä koskaan haastanut riitaa kenenkään kanssa. Sen sijaan muut lapset kyllä jaksoivat mainita vähän väliä hänen pituudestaan, toiset vain leikillään, toiset ihan vain kiusatakseen Kentaroa. Silloin hän ei asiasta erityisemmin välittänyt, sillä Kentaro oli varma siitä että hän kasvaisi iän myötä aivan samalla tavalla kuin muutkin.

Näin ei kuitenkaan käynyt ja Kentaro lakkasi kasvamasta sinä vuonna kun hän täytti 15 vuotta. Lukioon siirtyessään kiusaaminen paheni ja ennen niin positiivinen ja iloinen poika alkoi muuttua sulkeutuneeksi ja hiljaiseksi. Hän puhui entistä harvemmin luokkatovereilleen tai opettajille. Opiskelut sujuivat kuitenkin samaan tahtiin kuin ennenkin, vaikka härnääminen pojan lyhyydestä jatkui läpi lukion. Kiusaajille pidettiin muutamia puhutteluja, mutta niillä ei ollut minkäänlaista vaikutusta.

Lukion jälkeen Kentarolle tuli eteen jatko-opiskelupaikan etsiminen. Hän oli jo lapsena unelmoinut opettajan ammatista ja siksipä hän päättikin aloittaa opinnot yliopistossa. Pääaineinaan hän opiskeli luonnontieteitä sekä muita yleisiä biologian asioita. Yliopistoaikana hän alkoi myös päästä yli masennuksestaan ja opinnot edistyivät paremmin kuin Kentaro oli aluksi olettanut. Hän päätti opintonsa 21-vuotiaana, jonka jälkeen hän piti vajaan vuoden pituisen tauon opiskeluista ja etsi mahdollisia ilmoituksia vapaista biologian opettajien paikoista.

Aikaisempi masennus alkoi kuitenkin hiljalleen palata takaisin ja muutama kuukausi sen jälkeen kun mies oli aloittanut ensimmäisen työnsä, hän törmäsi iltaisella kadulla muutaman jäsenen jengiin, jotka aivan yllättäen kävivät miehen kimppuun. Kentaro heräsi pari päivää myöhemmin sairaalavuoteesta, pahoinpideltynä. Tapahtuman jälkeen Kentaro alkoi kammota pimeitä katuja ja hän alkoi olla entistä varovaisempi sen suhteen missä liikkui. Hän eristäytyi entisestään muusta maailmasta eikä uskaltanut enää tutustua uusiin ihmisiin. Masennuskin riepotteli häntä jatkuvasti mutta opettajantyötä hän ei suostunut jättämään eikä halua tehdä niin vieläkään. Tosin, masennuksesta johtuvan väsymyksen ja itsetunto-ongelmien vuoksi Kentaro joutuu aina välillä pitämään sairaslomia.

Muuta huomioitavaa: Kentaro sairastaa keliakiaa. Sairautensa vuoksi mies ei pysty syömään mitään sellaista ruokaa, jossa on joko vehnää tai ohraa. Keliakian lisäksi Kentarolla on astma sekä monenlaisia muita allergioita. Kentaro kärsii myös jonkinasteisesta Pnigofobiasta, eli tukehtumisen pelosta. Osittain tämä saattaa johtua siitä, että allergisoivan ruoka-aineen syöminen aiheuttaa miehelle hengitysvaikeuksia. Lisäksi Kentaro ei ole myöskään koskaan oppinut uimaan, mistä johtuen hänellä on lievä Hydrofobia, eli veden pelko, eikä hän siksi mielellään mene lähemmäs suurempia vesialtaita. Veden varaan joutuessaan mies menee yleensä täydelliseen paniikkiin ja saattaa jopa menettää tajuntansa joutuessaan olemaan vedessä pidempään. Myös suora ja liian voimakas auringonpaiste on haitaksi, sillä miehen iho palaa todella herkästi.

Tiivistettynä:
-Sairastaa keliakiaa ja astmaa
-Kärsii Pnigo- ja Hydrofobioista
-Erinäisten viljalajien lisäksi allerginen mm. omenoille, appelsiinille, banaaneille, sitruunoille, päärynöille ja tomaateille

Pelaaja: Hijiri
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Biologianopettaja; Hamada Kentaro
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
St. Heaven's Bay :: Hahmot :: Opettajat-
Siirry: